|
درباره تالار و امکانات آن
|
|
۲۱:۳۴, ۲/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مرداد/۹۱ ۵:۳۴ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
در این موضوع قصد داریم نحوه فعالیت در تالار گفتگو و استفاده از امکانات آن را به زبانی ساده و از پایه ای ترین سطح آغاز نماییم. مطالبی که در اینجا خواهید خواند، با توجه به شرایط فعلی این تالار نوشته شده است و ممکن است در آینده شاهد تغییراتی در ظاهر و یا کارکرد هر یک از بخش های تالار باشیم. لذا خواهشمندیم در صورت مشاهده ی هرگونه اختلافی میان مطالب شرح داده شده و وضعیت فعلی تالار، مورد را به بنده اطلاع دهید.
حتما مطالب صفحه ابتدایی این موضوع را بخوانید!!!! به بسیاری از سوالات شما پاسخ داده شده است و دیگر به سوال تکراری پاسخ داده نخواهد شد برخی عناوین مهم: عنوان مناسب نوای وبلاگ تالار نحوه ارسال تصاویر در تالار نحوه کار برخی از ابزار تالار ساعت ما اشكال داره يا ساعت تالار؟ چطور از مطالب جدید تالار با خبر شوم؟ در استفاده از ابزار تالار بیشتر دقت کنیم! رفع مشکل اجرای اسکریپتهای تالار در مرورگر IE |
|||
|
| آغاز صفحه 15 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۰۴, ۱۳/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #141
|
|||
|
|||
|
یک نکته بسیار مهم در تالار رعایت نشده
چرا جنسیت در قسمت آواتار اضافه نشده? من مثلا می خوام یک نفر رو خطاب قرار بدم نمی دونم بگم خواهر یا برادر مثلا همین برادر sms4815 در یکی از پستا منو خواهر خطاب کردن
|
|||
|
|
۹:۴۳, ۱۳/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #142
|
|||
|
|||
|
سلام.
من کامپیوترم عربیه.بنابراین ی رو هم عربی می نویسه و دو نقطه زیر (ی) میذاره.برای این که فارسی بشه چیکار باید کنم؟ جنابmahdy2021لطفا شما پاسخ من را بدهید. یا علی. |
|||
|
۱۰:۲۰, ۱۳/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #143
|
|||
|
|||
|
۱۰:۲۲, ۱۳/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #144
|
|||
|
|||
(۱۳/شهریور/۹۰ ۹:۴۳)mohammad.d نوشته است: سلام.سلام البته اگر سوالهای فنی کامپیوتر رو اگر در تالارهای مرتبط با کامپیوتر بپرسد بهتر بهتون پاسخ میدن(بزارید اونا هم یه رونقی بگیرن )حالا بفرمایید ویندوزتون چیه؟ xp یا vista یا 7 ؟ ضمنا پستی که الان نوشتید که (ی) فارسی هست؟! |
|||
|
|
۱۰:۳۶, ۱۳/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/شهریور/۹۰ ۱۰:۳۷ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #145
|
|||
|
|||
(۱۲/شهریور/۹۰ ۲۱:۴۶)Sms4815 نوشته است: سلام سلام اولا دوستان من این پیشنهاد مطرح کردم که شما بگید که خوبه و موافقید یا خیر . خواهشا بحث رو منحرف نکنید :s (۱۳/شهریور/۹۰ ۰:۰۴)رهیافته نوشته است: یک نکته بسیار مهم در تالار رعایت نشده خواهر رهیافته ببخشید برادر رهیافته من عذر می خوام از سوتفاهم پیش آمده. من با این داداشم موافقم بهتر بود زیر آواتار با یک کلمه ی جنسیت طرف مقابل مشخص می شد. چون برای دانستن این موضوع می بایست به پروفایل فرد مورد نظر مراجعه کرد و این موضوع را فهمید. از مدیران درخواست می کنم به این دو پیشنهاد رسیدگی کنند. ممنونم. |
|||
|
|
۱۰:۴۴, ۱۳/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #146
|
|||
|
|||
(۱۳/شهریور/۹۰ ۱۰:۲۲)Mahdy2021 نوشته است:(۱۳/شهریور/۹۰ ۹:۴۳)mohammad.d نوشته است: سلام.سلام ویندوزxpهست.دیروز به کامپیوتر دسترسی نداشتم طاقت نیاوردم با موبایل اومدم واسه همین فارسیه! |
|||
|
|
۱۰:۴۹, ۱۳/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/شهریور/۹۰ ۱۴:۴۸ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #147
|
|||
|
|||
(۱۳/شهریور/۹۰ ۱۰:۴۴)mohammad.d نوشته است:(۱۳/شهریور/۹۰ ۱۰:۲۲)Mahdy2021 نوشته است:(۱۳/شهریور/۹۰ ۹:۴۳)mohammad.d نوشته است: سلام.سلام من به همه ی پست های شما نگاه کردم همش فارسیه ی رو بدون نقطه های زیرش می نویسه و ... شاید فقط تو کامپیوتر خودت این مشکل رو داری ؟؟؟ ![]() تو کامپیوتر ما که نوشته های تو رو بدون عیب و نقص نشون می ده .
|
|||
|
|
۱۴:۴۵, ۱۳/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/شهریور/۹۰ ۱۴:۴۵ توسط Abasaleh.)
شماره ارسال: #148
|
|||
|
|||
|
سلام مجدد.
ي بفرما ديديد عربيه! |
|||
|
۱۴:۴۸, ۱۳/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #149
|
|||
|
|||
|
۱۴:۵۷, ۱۳/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/شهریور/۹۰ ۱۵:۰۳ توسط محمود.)
شماره ارسال: #150
|
|||
|
|||
(۱۳/شهریور/۹۰ ۱۴:۴۵)mohammad.d نوشته است: سلام مجدد.اگر ویندوز اکس پی دارید سی دی واگر ویستا و سون دی وی دی ویندوز رو در دستگاه قرار میدید بعد میرید کنترل پنل بخش زمان وزبان وکشور تنظیمات زبان رو بیارید اگر پرسیان نداشت میرید تب اخری نصب زبانهای اسیایی رو تیک میزنید بعد فایلهارو کپی می کنه وبعد ریاستارت میریدرتنظیمات پرشیان رو انتخاب می کنید. تقریبا راهش همینه. یاحق (۱۲/شهریور/۹۰ ۲۱:۴۶)Sms4815 نوشته است: سلاماینگاری این پیشنهاد مورد توجه قرار گرفته واعمال شده حالا یا موبایل من مشکل داره یا بهش عمل شده. اگر جواب پست ما رو هم بدن در پیشنهادات رو میگم دعا گو خواهیم بود. یا حق |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

)
در صفحه ی اصلی وجود دارد ولی جای شکلک پر استفاده و کاربردیه همچون ![[تصویر: tasxjxq1br4rldngdfzu.jpg]](http://www.pic.iran-forum.ir/images/tasxjxq1br4rldngdfzu.jpg)
![[تصویر: f8c1g46hxkddld1kgcvw.jpg]](http://www.pic.iran-forum.ir/images/f8c1g46hxkddld1kgcvw.jpg)