|
درباره تالار و امکانات آن
|
|
۲۱:۳۴, ۲/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مرداد/۹۱ ۵:۳۴ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
در این موضوع قصد داریم نحوه فعالیت در تالار گفتگو و استفاده از امکانات آن را به زبانی ساده و از پایه ای ترین سطح آغاز نماییم. مطالبی که در اینجا خواهید خواند، با توجه به شرایط فعلی این تالار نوشته شده است و ممکن است در آینده شاهد تغییراتی در ظاهر و یا کارکرد هر یک از بخش های تالار باشیم. لذا خواهشمندیم در صورت مشاهده ی هرگونه اختلافی میان مطالب شرح داده شده و وضعیت فعلی تالار، مورد را به بنده اطلاع دهید.
حتما مطالب صفحه ابتدایی این موضوع را بخوانید!!!! به بسیاری از سوالات شما پاسخ داده شده است و دیگر به سوال تکراری پاسخ داده نخواهد شد برخی عناوین مهم: عنوان مناسب نوای وبلاگ تالار نحوه ارسال تصاویر در تالار نحوه کار برخی از ابزار تالار ساعت ما اشكال داره يا ساعت تالار؟ چطور از مطالب جدید تالار با خبر شوم؟ در استفاده از ابزار تالار بیشتر دقت کنیم! رفع مشکل اجرای اسکریپتهای تالار در مرورگر IE |
|||
|
| آغاز صفحه 19 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۵۰, ۱۹/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #181
|
|||
|
|||
|
جناب
Ahmad-A.R.M وقتی بنده چیزی رو نوشتم و بلافاصله ویرایش کردم یعنی مصلحت ندیدم اون مطلب از قول من دیدیه بشه . شما حق نداشتی مجددا اون رو نمایش بدی . متاسفانه چند بار هم در پیام خصوصی گفتم و فایده ای نداشت . واقعا ازت دلگیر شدم |
|||
|
|
۲:۲۱, ۱۹/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/شهریور/۹۰ ۲:۲۸ توسط Ahmad-A.R.M.)
شماره ارسال: #182
|
|||
|
|||
|
آقا مهدی شما درست میگید ولی برای سایت نه تالار
الان اکثر تالارها عریض هستن نقل قول:متاسفانه چند بار هم در پیام خصوصی گفتم و فایده ای نداشت .این پست رو حذف نکردین مجبورم جواب بدم اولا پستم رو ویرایش کردم دومن شما یک پیام دادید گفتید اسم رو عوض کنم به فلانی نگفتید نفل قول رو حذف کنم.اون دو پیام قبلی هم که دادین قبل از برگردوندن نقل قول بود |
|||
|
۲:۵۴, ۱۹/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/شهریور/۹۰ ۲:۵۵ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #183
|
|||
|
|||
|
ببینید بحث اینه که چنین استانداردی خیلی وقته اجرایی شده.اینکه بیشتر سایتها و تالارها انجام دادن یا ندادن یک بحثه.اینکه این درسته یا نادرسته یک بحثه دیگس
سایت مرجع مای بی بی که بیداری اندیشه بر اساس اونه، این کار رو کرده: http://community.mybb.com که برای ما مسلما مهمترین دلیل و الگو همین سایت مرجع است و تا دلتون بخواد تالار داریم که اینکارو کردن: کد قالب بندی شده: http://www.askquran.irبقیه هم بالاخره زیر بار استاندارد خواهند رفت
|
|||
|
۱۸:۲۸, ۲۰/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/شهریور/۹۰ ۱۸:۲۹ توسط Abasaleh.)
شماره ارسال: #184
|
|||
|
|||
|
سلام.
جنابMahdy2021خسته نباشید. قبل از این که تالار تغییر کنه،با موبایل هم میشد پست بزنیم.ولی حالا دیگه نمیشه و حتا صفحات رو هم خوب باز نمیکنه مثلا یه ربع صفحه رو اصلا نشون نمیده.این دلیلش چیه؟خودتون غیر فعال کردین یا گوشی من ایراد داره؟ التماس دعا. |
|||
|
۱۸:۳۶, ۲۰/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #185
|
|||
|
|||
(۲۰/شهریور/۹۰ ۱۸:۲۸)mohammad.d نوشته است: سلام. جنابMahdy2021خسته نباشید. قبل از این که تالار تغییر کنه،با موبایل هم میشد پست بزنیم.ولی حالا دیگه نمیشه و حتا صفحات رو هم خوب باز نمیکنه مثلا یه ربع صفحه رو اصلا نشون نمیده.این دلیلش چیه؟خودتون غیر فعال کردین یا گوشی من ایراد داره؟ التماس دعا. سلام از opera-mini استفاده می کنید؟ ضمنا ما هیچگاه تضمینی ندادیم که این تالار برای تلفنهای همراه یا سایر وسایلی که به اینترنت دسترسی دارند کاملا عملیاتی باشه این تالار برای کامپیوترهای شخصی و لپتاپ ها و مرورگرهای IE و FF و Opera و Chrome قابل دسترس است و حداقل رزولوشن 1024x768 برای مشاهده مناسب تالار نیاز است البته خود من قبلا با opera-mini به تالار سر میزدم ولی جدیدا تست نکردم.... |
|||
|
۲۱:۳۷, ۲۰/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #186
|
|||
|
|||
(۲۰/شهریور/۹۰ ۱۸:۳۶)Mahdy2021 نوشته است:من که با یوسی وب به تالار سر می زنم هم پست می زنم وهم سرعت خوبی داره تنها مشکل اینه که نمی تونی متن رو برزگ وکوچک کنید.. uc.com یاحق(۲۰/شهریور/۹۰ ۱۸:۲۸)mohammad.d نوشته است: سلام. جنابMahdy2021خسته نباشید. قبل از این که تالار تغییر کنه،با موبایل هم میشد پست بزنیم.ولی حالا دیگه نمیشه و حتا صفحات رو هم خوب باز نمیکنه مثلا یه ربع صفحه رو اصلا نشون نمیده.این دلیلش چیه؟خودتون غیر فعال کردین یا گوشی من ایراد داره؟ التماس دعا.سلاماز opera-mini استفاده می کنید؟ضمنا ما هیچگاه تضمینی ندادیم که این تالار برای تلفنهای همراه یا سایر وسایلی که به اینترنت دسترسی دارند کاملا عملیاتی باشهاین تالار برای کامپیوترهای شخصی و لپتاپ ها و مرورگرهای IE و FF و Opera و Chrome قابل دسترس است و حداقل رزولوشن 1024x768 برای مشاهده مناسب تالار نیاز استالبته خود من قبلا با opera-mini به تالار سر میزدم ولی جدیدا تست نکردم.... |
|||
|
|
۰:۵۴, ۲۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #187
|
|||
|
|||
|
سلام.
در جواب آقا محمود باید بگم این نرم افزار فقط برای گوشی های لمسی هست که من و خیلی دیگه از دوستان گوشی هامون لمسی نیست. در جواب آقا مهدی2021هم باید بگم کهmini operaمرورگر نیست،فــــــــــــ*ــیطر چــــــــــ*کن هست.نرم افزار mobile operaمرورگر هست که شرکت ایرانسل و همراه اول نمیدونم چیکار میکنن که عمدا این ها رو غیر فعال میکنن.یعنی نمیشه از طریق این نرم افزارها کانکت شد.البته mobile operaوصل میشه ولی صفحات رو نصفه میاره. اصلا چرا مثل خیلی از سایت های دیگه این سایت یه نسخه مخصوص موبایل راه نمیندازه؟ یا علی. |
|||
|
|
۹:۲۴, ۲۱/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/شهریور/۹۰ ۹:۲۷ توسط محمود.)
شماره ارسال: #188
|
|||
|
|||
(۲۱/شهریور/۹۰ ۰:۵۴)mohammad.d نوشته است: سلام.در جواب آقا محمود باید بگم این نرم افزار فقط برای گوشی های لمسی هست که من و خیلی دیگه از دوستان گوشی هامون لمسی نیست.در جواب آقا مهدی2021هم باید بگم کهmini operaمرورگر نیست،فــــــــــــ*ــیطر چــــــــــ*کن هست.نرم افزار mobile operaمرورگر هست که شرکت ایرانسل و همراه اول نمیدونم چیکار میکنن که عمدا این ها رو غیر فعال میکنن.یعنی نمیشه از طریق این نرم افزارها کانکت شد.البته mobile operaوصل میشه ولی صفحات رو نصفه میاره.اصلا چرا مثل خیلی از سایت های دیگه این سایت یه نسخه مخصوص موبایل راه نمیندازه؟یا علی.سلام اقا محمد شما با اپرا مینی این کار رو انجام بده ساید درست شود ابتدا اون اچار فرانسه رو بزنید settings advanced protocol az socket be http tagheer bedid یاحق البته یه پیشنهاد اقا مهدی می تونن که حالت قبلی رو حالت دیفالت قرار بدن تا موبایلم مشکل نداشته باشه اینطوری اوناییم که می خوان هنگام نوشتن پست خود رو مشاهده کنن کافیه اولش یه کلیک کنن. |
|||
|
|
۹:۵۲, ۲۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #189
|
|||
|
|||
|
درود
پیشنهاد می کنم که یک بند به شرایط ثبت نام اضافه شود که فقط خودی ها حق ثبت نام داشته باشند ، بدین گونه نه شما زحمت پاک کردن پستهای متفاوت ( از اندیشه رسمی شما) را دارید و نه دگرباوران و دگراندیشان و ... وقتشان برای تایپ تلف می شود ، چون شما تمام پستهای متفاوت را پاک می کنید ! |
|||
|
۱۰:۰۸, ۲۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #190
|
|||
|
|||
(۲۱/شهریور/۹۰ ۹:۵۲)Femme Moderne نوشته است: درود منظورتون از خودی چیه ؟ اینجوری شما فکر نمی کنید همه سعی در نشان دادن یک به قول شما اندیشه ی رسمی می کنند . خب اینجوری فرق بین دوست و آشنا معلوم نمیشه . به نظر من خیلی پیشنهادتون جالب نیست . و نمی شه عملی کرد... |
|||
|
|
|
|
| 3 میهمان |