|
درباره تالار و امکانات آن
|
|
۲۱:۳۴, ۲/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مرداد/۹۱ ۵:۳۴ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
در این موضوع قصد داریم نحوه فعالیت در تالار گفتگو و استفاده از امکانات آن را به زبانی ساده و از پایه ای ترین سطح آغاز نماییم. مطالبی که در اینجا خواهید خواند، با توجه به شرایط فعلی این تالار نوشته شده است و ممکن است در آینده شاهد تغییراتی در ظاهر و یا کارکرد هر یک از بخش های تالار باشیم. لذا خواهشمندیم در صورت مشاهده ی هرگونه اختلافی میان مطالب شرح داده شده و وضعیت فعلی تالار، مورد را به بنده اطلاع دهید.
حتما مطالب صفحه ابتدایی این موضوع را بخوانید!!!! به بسیاری از سوالات شما پاسخ داده شده است و دیگر به سوال تکراری پاسخ داده نخواهد شد برخی عناوین مهم: عنوان مناسب نوای وبلاگ تالار نحوه ارسال تصاویر در تالار نحوه کار برخی از ابزار تالار ساعت ما اشكال داره يا ساعت تالار؟ چطور از مطالب جدید تالار با خبر شوم؟ در استفاده از ابزار تالار بیشتر دقت کنیم! رفع مشکل اجرای اسکریپتهای تالار در مرورگر IE |
|||
|
| آغاز صفحه 22 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۵۳, ۱/مهر/۹۰
شماره ارسال: #211
|
|||
|
|||
(۱/مهر/۹۰ ۱۳:۴۳)Mahdy2021 نوشته است:(۱/مهر/۹۰ ۱۲:۴۲)mohammad008 نوشته است: سلام دوستان کسی پیدا نمیشه این ساعت تالار یه ساعت به عقب برگردونهساعت تالار مشکلی نداره ولی الان یه ساعت جلووووووووووووو
|
|||
|
|
۰:۱۴, ۲/مهر/۹۰
شماره ارسال: #212
|
|||
|
|||
|
برای ارتباط با آقای درستکار باید چه کار کرد؟
|
|||
|
۱:۳۷, ۲/مهر/۹۰
شماره ارسال: #213
|
|||
|
|||
|
|
۲۰:۲۷, ۳/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/مهر/۹۰ ۲۰:۳۵ توسط arman mohseny.)
شماره ارسال: #214
|
|||
|
|||
|
سلام
من میخوام یک مبحث جدید تو قسمت سایر پژوهش های تصویری درست کنم اما این پیغام رو میده .من چیکار کنم؟ شما اجازه ورود به این صفحه را ندارید و این خطا ممکن است به خاطر یکی از دلایل زیر باشد: حساب کاربری شما در تالار به طور موقت یا برای همیشه مسدود شده است. شما مجاز به انجام این عمل یا دسترسی به این صفحه نیستید.برای کسب اطلاعات بیشتر با مدیران تالار تماس بگیرید حساب کاربری شما منتظر تائید مدیریت است و یا منتظر فعال نمودن آن توسط شما از طریق ایمیل میباشد. ([url=http://forum.bidari-andishe.ir/member.php?action=resendactivatioارسال مجدد کد فعال سازی[/url]) شما به طور مستقیم این صفحه را باز کردید و مراحل لازم را طی نکردید. در صورتی که که فکر کنم هیج کدوم باشه. |
|||
|
۳:۱۹, ۴/مهر/۹۰
شماره ارسال: #215
|
|||
|
|||
(۳/مهر/۹۰ ۲۰:۲۷)arman mohseny نوشته است: سلام دلیلش در توضیح گروه مشخص شده: نقل قول:پژوهشها و سایر مستندهای تصویری یعنی در این بخش فقط مستندهای مورد تایید گروه قرار میگیرن اگر قصد دارید مستندی معرفی کنید، ابتدا در تالار جستجو کنید.چون اکثر مستندات مهم قرار داده شدن.اگر وجود نداشت، در مرتبط ترین بخش آن را قرار دهید انجمن های مخفی دشمن شناسی صنعت موزیک و .... |
|||
|
|
۲۲:۲۳, ۴/مهر/۹۰
شماره ارسال: #216
|
|||
|
|||
|
خیلی متشکر
فقط من یک مطلبی پیدا کرده بودم که میخواستم نظرات دوستان رو بدونم زیاد مهم نبود اما من نمیدونستم کجا بزارم نه صنعت سینما بود نه.... گفتم تو سایر بزارم که فرمودیت. متشکر |
|||
|
۲۲:۴۷, ۴/مهر/۹۰
شماره ارسال: #217
|
|||
|
|||
|
چطور نام کاربری ام را تغییر بدم.
|
|||
|
۲۲:۵۹, ۴/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/مهر/۹۰ ۲۳:۰۱ توسط EMPERATOR.)
شماره ارسال: #218
|
|||
|
|||
|
۲۳:۱۴, ۴/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/مهر/۹۰ ۲۳:۱۴ توسط علیرضا110.)
شماره ارسال: #219
|
|||
|
|||
|
سلام
سریع ترین راه برای این کار : [/quote] سریعترین راه چیه لطفا بهم بگین!!!ممنون |
|||
|
۲۳:۴۸, ۴/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/مهر/۹۰ ۲۳:۴۹ توسط Abasaleh.)
شماره ارسال: #220
|
|||
|
|||
|
سلام.
ما شا الله چه آتیش تندی هم هستید!!! از این قسمت به مدیریت محترم تالار پیام خصوصی بدین و بهشون بگین که می خواین نام کاربریتون رو چی بزارین.من خودم اسمم رو از این طریق ویرایش کردم. التماس دعا. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |