|
درباره تالار و امکانات آن
|
|
۲۱:۳۴, ۲/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مرداد/۹۱ ۵:۳۴ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
در این موضوع قصد داریم نحوه فعالیت در تالار گفتگو و استفاده از امکانات آن را به زبانی ساده و از پایه ای ترین سطح آغاز نماییم. مطالبی که در اینجا خواهید خواند، با توجه به شرایط فعلی این تالار نوشته شده است و ممکن است در آینده شاهد تغییراتی در ظاهر و یا کارکرد هر یک از بخش های تالار باشیم. لذا خواهشمندیم در صورت مشاهده ی هرگونه اختلافی میان مطالب شرح داده شده و وضعیت فعلی تالار، مورد را به بنده اطلاع دهید.
حتما مطالب صفحه ابتدایی این موضوع را بخوانید!!!! به بسیاری از سوالات شما پاسخ داده شده است و دیگر به سوال تکراری پاسخ داده نخواهد شد برخی عناوین مهم: عنوان مناسب نوای وبلاگ تالار نحوه ارسال تصاویر در تالار نحوه کار برخی از ابزار تالار ساعت ما اشكال داره يا ساعت تالار؟ چطور از مطالب جدید تالار با خبر شوم؟ در استفاده از ابزار تالار بیشتر دقت کنیم! رفع مشکل اجرای اسکریپتهای تالار در مرورگر IE |
|||
|
| آغاز صفحه 23 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۴۸, ۶/مهر/۹۰
شماره ارسال: #221
|
|||
|
|||
|
در همون پست ارزشمند روی دکمه
کلیک کنید.فکر کنم بقیش مشخصه 2-اعتبار به صورت کلی: به پروفایل شخص مورد نظر برید. مثلا به پروفایل من : http://forum.bidari-andishe.ir/user-1.html در این قسمت :» اعتبار: 40 [جزئیات] [رتبه] روی رتبه کلیک کنید.. ولی من نه [رتبه] رو پیدا کردم نه رو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
|
|||
|
|
۱۶:۱۰, ۶/مهر/۹۰
شماره ارسال: #222
|
|||
|
|||
(۶/مهر/۹۰ ۱۵:۴۸)nahal_m نوشته است: در همون پست ارزشمند روی دکمه سلام خب برای اعتبار دادن شرطش اینه که یک ماه از زمان ثبت نامتون در تالار گذشته باشه> یاحق |
|||
|
|
۱۸:۱۳, ۶/مهر/۹۰
شماره ارسال: #223
|
|||
|
|||
(۶/مهر/۹۰ ۱۵:۴۸)nahal_m نوشته است: در همون پست ارزشمند روی دکمهبه تمام کاربران میتوان اعتبار داد اما کاربران جدید برای اعتبار دارن نیاز دارن یکسری حداقلهایی رو کسب کنن.مثلا یکماه از زمان ثبت نامشون گذشته باشه... |
|||
|
|
۱۹:۴۲, ۶/مهر/۹۰
شماره ارسال: #224
|
|||
|
|||
|
سلام.
نقل قول:مثلا یکماه از زمان ثبت نامشون گذشته باشه...آقا مهدی یکی از رفقا الان دو ماهه ثبت نام کرده،ولی نمی تونه اعتبار بده.حالا سوالم اینه که تعداد پست ها هم تأثیری داره؟ یا علی. |
|||
|
۱۹:۵۰, ۶/مهر/۹۰
شماره ارسال: #225
|
|||
|
|||
(۶/مهر/۹۰ ۱۹:۴۲)mohammad.d نوشته است: سلام.نقل قول:مثلا یکماه از زمان ثبت نامشون گذشته باشه...آقا مهدی یکی از رفقا الان دو ماهه ثبت نام کرده،ولی نمی تونه اعتبار بده.حالا سوالم اینه که تعداد پست ها هم تأثیری داره؟ یا علی. حتما موارد دیگه هم موثره!!! ببینید حداقلها طوری تنظیم شده که شخصی که فعال است و در تالار نقشی داشته و دارد بتواند اعتبار دهد نه هر کسی که ثبت نام کرد و چند پست داد بتواند بعد از یکماه اعتبار دهد.... تا الان هم به نظر خودم تنظیمات تونسته کارایی مناسبی داشته باشه و جلوی مسائل خاصی که چند بار پیش آمد رو گرفته و کسی از دادن اعتبار الکی شکایتی نکرده |
|||
|
|
۲۲:۵۹, ۶/مهر/۹۰
شماره ارسال: #226
|
|||
|
|||
|
سلام.
برخی اوقات،موقع فرستادن پیام خصوصی با این پیام مواجه می شیم: لطفا برای ادامه خطاهای زیر را اصلاح نمایید:
این یعنی چی؟مشکلش چیه؟ یا علی. |
|||
|
۲۳:۰۶, ۶/مهر/۹۰
شماره ارسال: #227
|
|||
|
|||
(۶/مهر/۹۰ ۲۲:۵۹)mohammad.d نوشته است: سلام. باید یه زمان کوتاهی سپری بشه تا بتونید باز هم نامه بفرستید. این خطا رو زمانی نشان میده که پشت سر هم نامه می فرستید. |
|||
|
|
۱۸:۱۱, ۷/مهر/۹۰
شماره ارسال: #228
|
|||
|
|||
|
باسلام
ببخشید من می خواستم بپرسم که تو هر جای تالار یه قسمت کوچیک اون پایین میاد که نوشته ارسال مطلب به (نمایش همه) و اون زیر اسم سایت های معروف هست می خواستم بپرسم که اون برای چی هست و چه استفاده ای ازش میشه؟ باتشکر آیدین |
|||
|
|
۴:۲۰, ۸/مهر/۹۰
شماره ارسال: #229
|
|||
|
|||
(۷/مهر/۹۰ ۱۸:۱۱)آیدین نوشته است: باسلامسلام اگر کسی خواست مطالب تالار رو در این سایتها منتشر کنه، تقریبا یک نوع میانبر محسوب میشه |
|||
|
|
۹:۱۷, ۸/مهر/۹۰
شماره ارسال: #230
|
|||
|
|||
|
با عرض سلام مجدد
خیلی ممنون و تشکر از راهنماییتون راستی یه سؤال دیگه برام پیش اومده،چرا وبلاگ بیداری اندیشه با آدرسwww.bidari-andishe.blogfa.comراه نمیوفته و همون جوری مونده؟ باتشکر آیدین |
|||
|
|
|
|
|
| 3 میهمان |

کلیک کنید.فکر کنم بقیش مشخصه