|
درباره تالار و امکانات آن
|
|
۲۱:۳۴, ۲/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مرداد/۹۱ ۵:۳۴ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
در این موضوع قصد داریم نحوه فعالیت در تالار گفتگو و استفاده از امکانات آن را به زبانی ساده و از پایه ای ترین سطح آغاز نماییم. مطالبی که در اینجا خواهید خواند، با توجه به شرایط فعلی این تالار نوشته شده است و ممکن است در آینده شاهد تغییراتی در ظاهر و یا کارکرد هر یک از بخش های تالار باشیم. لذا خواهشمندیم در صورت مشاهده ی هرگونه اختلافی میان مطالب شرح داده شده و وضعیت فعلی تالار، مورد را به بنده اطلاع دهید.
حتما مطالب صفحه ابتدایی این موضوع را بخوانید!!!! به بسیاری از سوالات شما پاسخ داده شده است و دیگر به سوال تکراری پاسخ داده نخواهد شد برخی عناوین مهم: عنوان مناسب نوای وبلاگ تالار نحوه ارسال تصاویر در تالار نحوه کار برخی از ابزار تالار ساعت ما اشكال داره يا ساعت تالار؟ چطور از مطالب جدید تالار با خبر شوم؟ در استفاده از ابزار تالار بیشتر دقت کنیم! رفع مشکل اجرای اسکریپتهای تالار در مرورگر IE |
|||
|
| آغاز صفحه 24 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۴۲, ۸/مهر/۹۰
شماره ارسال: #231
|
|||
|
|||
(۸/مهر/۹۰ ۹:۱۷)آیدین نوشته است: با عرض سلام مجددسلام ابتدای فعالیت گروه بیداری اندیشه در اون وبلاگ بود.بعد که مهاجرت شد به اینجا دیگه اونجا رو رها کردیم و گذاشتیم برای مواقع اضطراری صفحه ی اصلی اینجا در واقع وبلاگ محسوب میشه: http://www.bidari-andishe.ir |
|||
|
|
۱۲:۱۵, ۹/مهر/۹۰
شماره ارسال: #232
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت همه بچه های سایت
یه سوال :باگذشت زمان و بیشتر شدن سابقه فعالیت در سایت کاربران چه توانایی ها وامتیازاتی نسبت به کاربران جدید دریافت می کنند؟ ![]() |
|||
|
|
۱۰:۳۶, ۱۱/مهر/۹۰
شماره ارسال: #233
|
|||
|
|||
|
چرا هیچکس جواب نمیده؟
|
|||
|
|
۱۰:۴۲, ۱۱/مهر/۹۰
شماره ارسال: #234
|
|||
|
|||
|
|
۱۰:۴۷, ۱۱/مهر/۹۰
شماره ارسال: #235
|
|||
|
|||
(۱۱/مهر/۹۰ ۱۰:۳۶)nahal_m نوشته است: چرا هیچکس جواب نمیده؟ نقل قول: سلام |
|||
|
|
۱۴:۳۲, ۱۱/مهر/۹۰
شماره ارسال: #236
|
|||
|
|||
|
من میخوام موضوع جدید ارسال کنم ولی هردفعه میگه پیامی که وارد کردید طولانی است. لطفا یک پیام کوتاه تر وارد کنید. مشکل چیه؟؟؟
|
|||
|
|
۱۷:۴۲, ۱۱/مهر/۹۰
شماره ارسال: #237
|
|||
|
|||
(۱۱/مهر/۹۰ ۱۴:۳۲)Anti god نوشته است: من میخوام موضوع جدید ارسال کنم ولی هردفعه میگه پیامی که وارد کردید طولانی است. لطفا یک پیام کوتاه تر وارد کنید. مشکل چیه؟؟؟ پستی که شما میخواهید ارسال کنید بیش از حد مجاز ، به خاطر همین باید قسمتی از تایپک تون رو کم کنید و بعد از ارسال اون مطلب میتوانید ادامه آن رو اضافه کنید ! |
|||
|
|
۱۷:۴۷, ۱۱/مهر/۹۰
شماره ارسال: #238
|
|||
|
|||
(۱۱/مهر/۹۰ ۱۷:۴۲)منتظر 14 نوشته است:(۱۱/مهر/۹۰ ۱۴:۳۲)Anti god نوشته است: من میخوام موضوع جدید ارسال کنم ولی هردفعه میگه پیامی که وارد کردید طولانی است. لطفا یک پیام کوتاه تر وارد کنید. مشکل چیه؟؟؟ خیر اصلا هم اینطور نیست!!! برای ارسال مطلبی که خیلی طولانی است باید این متن رو به دو قسمت تقسیم کنید. قسمت اول رو بصورت معمولی ارسال کنید. بعد از ایجاد این پست دوباره قسمت دوم را دوباره مانند پست دوم بفرستید. خواهید دید که دو مطلب بهم می چسبد!!! در پناه حق |
|||
|
|
۱۸:۴۰, ۱۲/مهر/۹۰
شماره ارسال: #239
|
|||
|
|||
|
من میخوام موضوع جدیدی ارسال کنم برای ارسال عکسش باید از عکسی که در desktop کامپیوترم هست استفاده کنم ولی مثل اینکه باید فقط آدرس اینترنتی برای عکست بزاری .لطفن راهنماییم کنین.
|
|||
|
|
۱۸:۴۲, ۱۲/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مهر/۹۰ ۱۸:۴۳ توسط shadowcasedi.)
شماره ارسال: #240
|
|||
|
|||
|
تاپیک گفت و گوی آزاد اعضا ندارید ؟؟؟!!!
(۱۲/مهر/۹۰ ۱۸:۴۰)Anti gods نوشته است: من میخوام موضوع جدیدی ارسال کنم برای ارسال عکسش باید از عکسی که در desktop کامپیوترم هست استفاده کنم ولی مثل اینکه باید فقط آدرس اینترنتی برای عکست بزاری .لطفن راهنماییم کنین. باید عکست رو توی اینترنت آپلود کنی و لینکش رو اینجا آپلود کنی!!! برای آپلود هم توی گوگل بنویس آپلود عکس ، بهت هزارتا سایت معرفی میکنه |
|||
|
|
|
|
|
| 2 میهمان |

:

![[تصویر: bidarisybmole.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/EnlightenBlue/bidarisybmole.gif)