|
درباره تالار و امکانات آن
|
|
۲۱:۳۴, ۲/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مرداد/۹۱ ۵:۳۴ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
در این موضوع قصد داریم نحوه فعالیت در تالار گفتگو و استفاده از امکانات آن را به زبانی ساده و از پایه ای ترین سطح آغاز نماییم. مطالبی که در اینجا خواهید خواند، با توجه به شرایط فعلی این تالار نوشته شده است و ممکن است در آینده شاهد تغییراتی در ظاهر و یا کارکرد هر یک از بخش های تالار باشیم. لذا خواهشمندیم در صورت مشاهده ی هرگونه اختلافی میان مطالب شرح داده شده و وضعیت فعلی تالار، مورد را به بنده اطلاع دهید.
حتما مطالب صفحه ابتدایی این موضوع را بخوانید!!!! به بسیاری از سوالات شما پاسخ داده شده است و دیگر به سوال تکراری پاسخ داده نخواهد شد برخی عناوین مهم: عنوان مناسب نوای وبلاگ تالار نحوه ارسال تصاویر در تالار نحوه کار برخی از ابزار تالار ساعت ما اشكال داره يا ساعت تالار؟ چطور از مطالب جدید تالار با خبر شوم؟ در استفاده از ابزار تالار بیشتر دقت کنیم! رفع مشکل اجرای اسکریپتهای تالار در مرورگر IE |
|||
|
| آغاز صفحه 27 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۴۳, ۷/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/آذر/۹۰ ۲۳:۴۵ توسط zaeim.)
شماره ارسال: #261
|
|||
|
|||
|
خواناترین و زیباترین فونت که میتوان برای تالار پیشنهاد داد Adobe Arabic
مقایسه با فونت تالار و تاهوما:
![]() |
|||
|
|
۲۳:۵۰, ۷/آذر/۹۰
شماره ارسال: #262
|
|||
|
|||
(۷/آذر/۹۰ ۲۱:۰۱)Mahdy2021 نوشته است:(۷/آذر/۹۰ ۱۵:۴۱)محمود نوشته است: ببخشید این فونت Tahoma فونت پیش فرض تالار شده؟ ببخشیدا! چه حسن کچل چه کچل حسن! چه سبزی خوردن چه خوردنی سبزی! مهم اینه که وقتی متن پست طولانی میشه این سطر های بالا پایین خیلی تو هم قرار می گیرند چش ادم در میاد! لطف بسیار می کنید اگر فونت رو به همون حالت قبلی برگردونید. با تشکر یاعلی |
|||
|
|
۱:۰۲, ۸/آذر/۹۰
شماره ارسال: #263
|
|||
|
|||
(۷/آذر/۹۰ ۲۳:۵۰)محمود نوشته است: ببخشیدا!میشه یه عکس بگیرید تا بنده بررسی کنم؟ شما بهتره فقط مشکلتون رو بفرمایید تا بنده در پی چاره باشم.اینکه چه کاری در نهایت انجام بگیره تصمیمش بر عهده بنده است |
|||
|
|
۴:۵۲, ۸/آذر/۹۰
شماره ارسال: #264
|
|||
|
|||
(۷/آذر/۹۰ ۲۱:۰۱)Mahdy2021 نوشته است:(۷/آذر/۹۰ ۸:۴۴)Ahmad-A.R.M نوشته است: مدیر عزیز این بار چندمه که دارم میگم این اکتیو بودن پست رو بردارید؟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! من با ویرایش قدیم کار میکنم ولی زمانی که میخوام پست ویرایش کنم این کدها میاد زمانی هم که میخوام متن رو کوچیک کنم و اون رو تراز چپ کنم این مشکل به وجود میاد [size=xx_small]مهدی 2021[/size]
ای خدا به ما صبر بده ... |
|||
|
۱۴:۰۷, ۸/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/آذر/۹۰ ۱۴:۰۹ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #265
|
|||
|
|||
(۷/آذر/۹۰ ۲۲:۳۲)Ramin_Ghn نوشته است: سلام و خسته نباشیدسلام به رامین عزیز اصولا رسم همه جا اینه که این خودکار پخش بشه و اگر کاربر مایل نبود، خودش قطع کنه!!! وقتی که استاپ باشه که ممکنه خیلی ها اصلا از وجود چنین چیزی با خبر نشن که بخوان استارتش کنن ![]() (۸/آذر/۹۰ ۴:۵۲)Ahmad-A.R.M نوشته است:محمد عزیز زحمت کشیدن و نحوه کار با ویرایشگر قبلی رو به طور مفصل توضیح دادن.فکر کنم مشکل شما ب(۷/آذر/۹۰ ۲۱:۰۱)Mahdy2021 نوشته است: سلام اخوندن این موضوع حل بشه: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-3822.html |
|||
|
|
۱۴:۴۵, ۸/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/آذر/۹۰ ۱۴:۵۸ توسط Ahmad-A.R.M.)
شماره ارسال: #266
|
|||
|
|||
Mahdy2021 نوشته است:در مورد اونی که نتونستید کوچیک و چپ چین کنید! |
|||
|
۱۵:۰۰, ۸/آذر/۹۰
شماره ارسال: #267
|
|||
|
|||
|
forum.bidari-andishe.ir
|
|||
|
۱۵:۱۵, ۸/آذر/۹۰
شماره ارسال: #268
|
|||
|
|||
|
خب اینی رو که چپ کاراکتر کردین که فونت خیلی خیلی کوچیک نیست بعدشم توی پست قبلی گفتم وقتی ویرایش میکنم این مشکل به وجود میاد.
حالا نمیشه این نسخه بتا رو بردارید تا وقتی که نسخه ی پایدارش بیاد! ![]() بازم سوال. ویرایشگر دیگه ای نیست که این مشکل کدها رو نداشته باشه!؟ حالا ما بعد از چند روز و کلی پیام تونستیم یه قلقش رو پیدا کنیم. حالا نمیشه این بتا! رو بردارید یا اینکه عوضش کنید با یه ویرایشگر دیگه (در مورد این ضمینه اطلاعاتی ندارم دیگه ببخشید) |
|||
|
۱۵:۱۹, ۸/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/آذر/۹۰ ۱۵:۲۰ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #269
|
|||
|
|||
|
مطمئن باشید مورد مناسبتری پیدا بشه حتما ازش استفاده میکنم
|
|||
|
۱۵:۲۵, ۸/آذر/۹۰
شماره ارسال: #270
|
|||
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: i0xso30b3wtv7h7ks1i.gif]](http://www.irupload.ir/images/i0xso30b3wtv7h7ks1i.gif)