|
درباره تالار و امکانات آن
|
|
۲۱:۳۴, ۲/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مرداد/۹۱ ۵:۳۴ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
در این موضوع قصد داریم نحوه فعالیت در تالار گفتگو و استفاده از امکانات آن را به زبانی ساده و از پایه ای ترین سطح آغاز نماییم. مطالبی که در اینجا خواهید خواند، با توجه به شرایط فعلی این تالار نوشته شده است و ممکن است در آینده شاهد تغییراتی در ظاهر و یا کارکرد هر یک از بخش های تالار باشیم. لذا خواهشمندیم در صورت مشاهده ی هرگونه اختلافی میان مطالب شرح داده شده و وضعیت فعلی تالار، مورد را به بنده اطلاع دهید.
حتما مطالب صفحه ابتدایی این موضوع را بخوانید!!!! به بسیاری از سوالات شما پاسخ داده شده است و دیگر به سوال تکراری پاسخ داده نخواهد شد برخی عناوین مهم: عنوان مناسب نوای وبلاگ تالار نحوه ارسال تصاویر در تالار نحوه کار برخی از ابزار تالار ساعت ما اشكال داره يا ساعت تالار؟ چطور از مطالب جدید تالار با خبر شوم؟ در استفاده از ابزار تالار بیشتر دقت کنیم! رفع مشکل اجرای اسکریپتهای تالار در مرورگر IE |
|||
|
| آغاز صفحه 29 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۵۳, ۱۲/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/آذر/۹۰ ۱۲:۵۵ توسط عاطفه س.)
شماره ارسال: #281
|
|||
|
|||
|
صدای نوحه ای را که یکدفعه شنیدم اتفاقا خیلی برای من جالب بود.
به دوست عزیز کشاورز پیشنهاد میکنم بلندگوی کامپیوترشان همیشه خاموش باشد تا زمان دلخواهشون. شرمنده من فقط نظرم را گفتم اگه دوست داشتی انجامش بده. |
|||
|
|
۲۳:۲۸, ۱۲/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/آذر/۹۰ ۲۳:۲۹ توسط عاطفه س.)
شماره ارسال: #282
|
|||
|
|||
|
با عرض سلام
ستاره های زرد رنگ کنار اسمها مال چیه؟ یکی هیچی یکی یکدونه و... بعضی ها هم پنج تا ستاره دارند. یکدفعه میشه پنج تا ستاره روشن بشه؟ امضاهای بعضی ها خیلی جالبه من چه جوری باید امضای دلخواهم را بگذارم؟ |
|||
|
۲۳:۴۰, ۱۲/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/آذر/۹۰ ۰:۰۴ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #283
|
|||
|
|||
|
سلام دوست عزیز!
ستاره های کنار اسم بر مبنای تعداد پست های شما در تالار است و اگر به جمع تیم تالار بپیوندید به جای ستاره، هشت ضلعی ( مثل کنار اسم من! ) در کنار آیدی شما خواهد آمد که تعداد آن هم می تواند بر اساس سمت شما که از کاربر فعال تا ناظر و مدیر ارشد است تغییر کند! در ارتباط با امضا هم در بالای صفحه کنترل پنل کاربری مراجعه کنید و در سمت راست در قسمت مشخصات، ویرایش امضا را انتخاب کنید و امضای مورد نظر خود که می تواند عکس، متن، لینک و . . . باشد را قرار دهید! موفق بمانید |
|||
|
|
۲۳:۴۶, ۱۲/آذر/۹۰
شماره ارسال: #284
|
|||
|
|||
|
ستارههایی که کنار رتبه به موضوع هستند از طرف کی داده میشه ؟ روی ستاره های خاموش که میرویم همه شون روشن میش؟
|
|||
|
۲۳:۵۱, ۱۲/آذر/۹۰
شماره ارسال: #285
|
|||
|
|||
|
ستاره های کنار هر موضوع میانگین رتبه ای است که بازدیدکنندگان آن موضوع به آن داده اند!
مثلا بنده و شما فقط به یک تاپیکی 3 ستاره داده ایم، میانگینش می شود همان 3 ستاره که در کنار آن موضوع پدیدار خواهد شد! یا مثلا اگر کسی امتیاز نداده باشد هیچ ستاره ای نمایش داده نمی شود! الان که ستاره های خاموش برای شما روشن می شوند، باید رتبه ی مورد نظر خود را انتخاب کنید و از آن به بعد هم دیگر نمی توانید رتبه به موضوعی که قبلا به آن رتبه داده اید بدهید! موفق بمانید |
|||
|
|
۱۰:۳۶, ۱۳/آذر/۹۰
شماره ارسال: #286
|
|||
|
|||
(۱۲/آذر/۹۰ ۲۳:۴۶)عاطفه س نوشته است: ستارههایی که کنار رتبه به موضوع هستند از طرف کی داده میشه ؟ روی ستاره های خاموش که میرویم همه شون روشن میش؟ این ستاره ها یک جور نمره دادن از طر سایر کاربران محسوب می شود . و توسط تمامی کاربران این امکان وجود دارد که نمره یا امتیاز به یک تایپیک دهند. به طور مثال به یک تایپک شما نمره ی 4 از 5 می دهید و یکی 3 از 5 که در نهایت میانگینش می شود نمره ی آن تایپیک |
|||
|
|
۱۵:۲۸, ۱۳/آذر/۹۰
شماره ارسال: #287
|
|||
|
|||
|
۱۹:۰۰, ۱۳/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/آذر/۹۰ ۱۵:۰۷ توسط Ahmad-A.R.M.)
شماره ارسال: #288
|
|||
|
|||
(۱۳/آذر/۹۰ ۱۵:۲۸)nahal_m نوشته است: با سلامrss یا خبر خوان. شما به وسیله خبر خوان میتونید بدون اینکه به تالار سر بزنید از جدیدترین پستها مطلع بشید. که راحتر اینه که روی این ایکون توی نوار آدرس مرورگر کلیک کنید و مشرک بشید (البته توی اپرا اینطوریه مروگر های دیگه رو نمیدونم) |
|
|||
|
|
۱۳:۳۹, ۱۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #289
|
|||
|
|||
|
سلام
چطور میشه سایز عکس ها رو تغییر داد ؟ ممنون |
|||
|
۱۴:۳۶, ۱۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #290
|
|||
|
|||
|
تالار سیستم ویرایشگر عکس ندارد.
باید عکس هارا همانجایی که آپلود کرده اید,از نظر سایز ویرایش کنید. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

توی نوار آدرس مرورگر کلیک کنید و مشرک بشید (البته توی اپرا اینطوریه مروگر های دیگه رو نمیدونم) |