کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 32 رای - 4.34 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
درباره تالار و امکانات آن
۲۱:۳۴, ۲/آبان/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مرداد/۹۱ ۵:۳۴ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
آواتار
در این موضوع قصد داریم نحوه فعالیت در تالار گفتگو و استفاده از امکانات آن را به زبانی ساده و از پایه ای ترین سطح آغاز نماییم. مطالبی که در اینجا خواهید خواند، با توجه به شرایط فعلی این تالار نوشته شده است و ممکن است در آینده شاهد تغییراتی در ظاهر و یا کارکرد هر یک از بخش های تالار باشیم. لذا خواهشمندیم در صورت مشاهده ی هرگونه اختلافی میان مطالب شرح داده شده و وضعیت فعلی تالار، مورد را به بنده اطلاع دهید.

حتما مطالب صفحه ابتدایی این موضوع را بخوانید!!!!
به بسیاری از سوالات شما پاسخ داده شده است و دیگر به سوال تکراری پاسخ داده نخواهد شد

برخی عناوین مهم:
عنوان مناسب
نوای وبلاگ تالار
نحوه ارسال تصاویر در تالار
نحوه کار برخی از ابزار تالار
ساعت ما اشكال داره يا ساعت تالار؟
چطور از مطالب جدید تالار با خبر شوم؟
در استفاده از ابزار تالار بیشتر دقت کنیم!
رفع مشکل اجرای اسکریپتهای تالار در مرورگر IE
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: gorkan ، semnani ، aybaniz ، خادمة الزهرا ، Abasaleh ، آیدین ، nahal_m ، بهروز ، ساقی ، sevenmoons ، said_siraj ، iman33 ، ario65 ، یاشار ، moh3n ، mahdy30na ، 777 ، shaghhayeghh ، aliali ، Admirer ، s.majid hashemi ، elnaz alavi ، من انقلابی ام ، مسافر ، مجید املشی ، غلام نرجس(س) ، ascertained ، Farzaneh ، arghavan ، سلامت ، faraz_223 ، آفتاب ، رضوانه ، عبدالرحمن ، سیمرغ ، mohamad 67 ، قلب ، حسن عزتي ، sadegh313 ، NARJES ، bi-ehsaas ، soheyl68 ، m.hossein ، نرگس مهدوی ، ما 3 تا ، مهربانو ، صبا ، السا ، mortozpasha ، mohamad ، ماحی ، Mahdy2023 ، Anti gods ، noyasystem

آغاز صفحه 34 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۲۱, ۲۶/دی/۹۰
شماره ارسال: #331
آواتار
با عرض سلام و خسته نباشید یک سوال؟چرا من وقتی پاسخی برای مطلبی میفرستم اون ثبت نمیشه؟
۲:۲۰, ۲۶/دی/۹۰
شماره ارسال: #332
آواتار
(۲۶/دی/۹۰ ۰:۲۱)تفکر نوشته است:  با عرض سلام و خسته نباشید یک سوال؟چرا من وقتی پاسخی برای مطلبی میفرستم اون ثبت نمیشه؟
سلام
چنین چیزی بعیده
ارسالهای خودتون رو از این لینک چک کنید: http://forum.bidari-andishe.ir/search.ph...r&uid=5577

امضای Mahdy2021
ربّ اشرح لی صدری ویسّر لی أمری واحْلُل عقدهً من لسانی یفقهوا قولی.
پروردگارا سينه ‏ام را گشاده گردان و كارم را براى من آسان ساز، و از زبانم گره بگشاى، [تا] سخنم را بفهمند
------------------
أَيْنَ الْمُنْتَظَرُ لِإِقامَةِ الْأَمْتِ وَالْعِوَجِ؟
أَيْنَ هادِمُ أَبْنِيَةِ الشِّرْكِ وَالنِّفاقِ؟
أَيْنَ الْمُعَدُّ لِقَطْعِ دابِرِ الظَّلَمَةِ؟
أَيْنَ قاصِمُ شَوْكَةِ الْمُعْتَدينَ؟
اَيْنَ بَقِيَّةُ اللهِ؟

================
"اگر با آمدن خورشــید بیدار شویم ؛ ‌نمازمــان قضاســت"
۱۶:۱۹, ۲۹/دی/۹۰
شماره ارسال: #333
آواتار
با عرض سلام.راستش من تازه وارد این تالار شدم.چنتا سوال داشتم که جدابشون تو سوال های دوستان بود که حل شدن .ممنون.ولی باز هم سوال دارم که متاسفانه هنوز رفع نشدن.می خواستم لطف کنید خیلی خیلی ساده همراه با تصویر برام توضیح بدید.اگه این لطفو در حق من بکنید خیلی ازتون ممنون می شم.پریروز رفتم تو ایجاد مبحث جدید تا یه فایل pdfرو که تو لب تاپم داشتمو در اختیار بچه ها قرار بدم که نشد.نمیدونم چرا نشد.لطفا برام توضیح بدید که چرا نشد.یعنی باید چیکار میکردم.بعد که دیدم نمیشه تصمیم گرفتم ادرس وب سایتو درج کنم تا بچه ها برن تو وب سایت مد نظرم و مقاله رو از اونجا بخونن.بخاطر همین رفتم تو نوار بالا تو قسمت "قرار دادن لینک".یه پنجره ای باز شد.ادرس وب سایتمو نوشتم.بعد okرو زدم.دوباره یه پنجره ی دیگه باز شد ."اختیاری .شما می توانید عنوانی برای ادرس وب سایت وارد کنید".راستش چون نمی دونستم باید چیکار کنمو چون اولش هم نوشته بود اختیاری ok رو زدم.ولی ادرس وب سایت مد نظرم تو متن درج نشد.چندین دفعه امتحان کردم ولی باز نشد.به این نتیجه رسیدم که یه چیزایی رو نمی دونم.لطفا برام توضیح بدید که باید چیکار کنم.یه سوال دیگه هم داشتم.می خواستم یه سری سخنرانی تاثیر گذار راجع به قیام عاشورا در اختیار بچه ها قرار بدم که خیلی خیلی تو زندگی خودم تاثیر داشته.این سخنرانی ها هم همش تو لب تاپمه.لطفا بابت اینم راهنماییم کنید.ببخشید که انقدر سوالم تولانی شد.می خواستم کامل مشکلمو توضیح بدم.مرسی.
۱۶:۲۳, ۲۹/دی/۹۰
شماره ارسال: #334
آواتار
سلام دوست عزیز
مطالعه بفرمایید: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-3822.html
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا صاحب الزمان
۲:۴۴, ۳۰/دی/۹۰
شماره ارسال: #335
آواتار
با سلام.از مطالبی که فرمودید ممنونم .خیلی استفاده کردم.راستش کارایی که گفتید انجام دادم ولی باز که نشد.حالا من باید چیکار کنم؟Sad
۲:۵۸, ۳۰/دی/۹۰
شماره ارسال: #336

سلام
شما وقتی ادرس رو وارد میکنید و قسمت اختیاری میاد گزینه کنسل رو بزنید یا یه اسمی چیزی بنویسید.
اگرم میخوایید از توی سیستمتون فایلی رو قرار بدید توی تالار،باید اول انرو آپلود کنید و لینکشو توی تالار بزارید.
اینم چند تا سایت برای اتپلود:
http://www.persiangig.com/
mediafire.com
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mahdy2021 ، یا صاحب الزمان
۳:۰۴, ۳۰/دی/۹۰
شماره ارسال: #337
آواتار
(۳۰/دی/۹۰ ۲:۴۴)یا صاحب الزمان نوشته است:  با سلام.از مطالبی که فرمودید ممنونم .خیلی استفاده کردم.راستش کارایی که گفتید انجام دادم ولی باز که نشد.حالا من باید چیکار کنم؟Sad
سلام
الان مشکل شما دقیقا در چه موردی است با وجود اون مطلب کامل؟!

قراردادن لینکی شبیه این؟
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-52...l#pid86078
یا به این شکل
۱۲:۵۹, ۳۰/دی/۹۰
شماره ارسال: #338
آواتار
سلام.مشکل بنده حل شد.راستش دیدم میرم تو "قرار دادن لینک " نمیشه تو همون متن اصلی ادرس وب سایت مد نظرمو تایپ کردم که جواب داد.ولی فکر کنم از اینکه سوال پرسیدم عصبانیتون کردمBlush.ببخشید .من فقط دچار مشکل شده بودم.بعد یه سوال دیگه هم داشتم.میشه بگید اپلود یعنی چی؟من نمی دونمBlush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mahdy2021
۱۴:۴۷, ۳۰/دی/۹۰
شماره ارسال: #339

آپلود یا به فارسی بارگزاری:شما وقتی میخوایید چیزی رو،مثلا فایل پی دی اف رو دانلود کنید باید به سرور اون وصل بشید تا اطلاعات اون فایل رو برای شما ارسال کنه و شما بتونید دانلود کنید.اون سرور باید 24 ساعته انلاین باشه تا بتونید دانلود کنید.
کاربران نمیتونن فایل پی دی اف شما رو از توی سیستم شما دانلود کنن.
شما باید توی سرور اونرو آپلود کنید.یعنی فایل پی دی اف رو کپی میکنید توی اون سرور و کاربران از اون سرور دانلود کنن.
حالا شما برای اینکه نیازی به ثبت نام توی سایتهای آپلود نداشته باشید.میتونید ار این آپلود سنتر استفاده کنید.
p30upload.com
شما رو choose کلیک کنید و فایلتون رو انتخاب و open کنید و روی "شروع آپلود" کلیک کنید. و بعد از آپلود ادرس فایل رو کپی و توی فروم بزارید.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا صاحب الزمان ، Mahdy2021
۲۱:۲۵, ۳۰/دی/۹۰
شماره ارسال: #340
آواتار
سلام.اقای Ahmad-A.R.M.توضیحاتتون واقعا مفید بود خیلی خیلی ازتون ممنونم.ببخشید یه مشکل دیگه هم داشتم میشه لطفاً توضیح بدید.این فایل سخنرانی که می خوام قرار بدم حجمش 10Mb.هستش که وقتی خواست اپلود بشه اخطار داد که حجمش زیاده.من فایل رو فشرده کردم که باز جواب نداد.چون این دفعه حجمش شد 20Mb.میشه توضیح بدید که چاره کار چیه.
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا