|
درباره تالار و امکانات آن
|
|
۲۱:۳۴, ۲/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مرداد/۹۱ ۵:۳۴ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
در این موضوع قصد داریم نحوه فعالیت در تالار گفتگو و استفاده از امکانات آن را به زبانی ساده و از پایه ای ترین سطح آغاز نماییم. مطالبی که در اینجا خواهید خواند، با توجه به شرایط فعلی این تالار نوشته شده است و ممکن است در آینده شاهد تغییراتی در ظاهر و یا کارکرد هر یک از بخش های تالار باشیم. لذا خواهشمندیم در صورت مشاهده ی هرگونه اختلافی میان مطالب شرح داده شده و وضعیت فعلی تالار، مورد را به بنده اطلاع دهید.
حتما مطالب صفحه ابتدایی این موضوع را بخوانید!!!! به بسیاری از سوالات شما پاسخ داده شده است و دیگر به سوال تکراری پاسخ داده نخواهد شد برخی عناوین مهم: عنوان مناسب نوای وبلاگ تالار نحوه ارسال تصاویر در تالار نحوه کار برخی از ابزار تالار ساعت ما اشكال داره يا ساعت تالار؟ چطور از مطالب جدید تالار با خبر شوم؟ در استفاده از ابزار تالار بیشتر دقت کنیم! رفع مشکل اجرای اسکریپتهای تالار در مرورگر IE |
|||
|
| آغاز صفحه 35 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۰۲, ۱/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #341
|
|||
|
|||
(۳۰/دی/۹۰ ۲۱:۲۵)یا صاحب الزمان نوشته است: سلام.اقای Ahmad-A.R.M.توضیحاتتون واقعا مفید بود خیلی خیلی ازتون ممنونم.ببخشید یه مشکل دیگه هم داشتم میشه لطفاً توضیح بدید.این فایل سخنرانی که می خوام قرار بدم حجمش 10Mb.هستش که وقتی خواست اپلود بشه اخطار داد که حجمش زیاده.من فایل رو فشرده کردم که باز جواب نداد.چون این دفعه حجمش شد 20Mb.میشه توضیح بدید که چاره کار چیه. از این آپلود سنتر استفاده کنید. mediafire.com بعتره که اول توی مدیا فایر ثبت نام کنید.بدون ثبت نام هم میتونید اپلود کنید.ولی شاید اخطار حجم زیاد بده.ثبت نام کنید و با خیال راحت آپلود کنید.
|
|||
|
|
۱:۱۶, ۱۳/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #342
|
|||
|
|||
|
سلام چه طوری می تونم یک pdf و یا مواردی دیگر مثل عکسو...را برای دانلود روی سایت قرار دهم؟
باتشکر |
|||
|
۱:۳۲, ۱۳/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #343
|
|||
|
|||
(۱۳/بهمن/۹۰ ۱:۱۶)ats نوشته است: سلام چه طوری می تونم یک pdf و یا مواردی دیگر مثل عکسو...را برای دانلود روی سایت قرار دهم؟سلام ابتدا شما لازمه یک هارد مجازی روی اینترنت داشته باشید.به این وسیله هر نوع فایلی رو میتونید در اختیار دیگران قرار بدید مثلا می تونید توی این سایت عضو بشید: کد قالب بندی شده: http://www.persiangig.comبعد فایلهاتون رو از توی هارد خودتون به این سایت وارد می کنید.به اصطلاح آپلود می کنید بعد لینک هر فایل آپلود شده رو می تونید در اختیار دیگران قرار بدید مثلا من یک عکس آپلود کردم و اینم لینکشه: http://mahdy2021.persiangig.com/Arrivals/00.jpg آموزش قراردادن عکس در تالار: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-3783.html |
|||
|
۱۶:۱۸, ۱۶/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #344
|
|||
|
|||
|
چرا متن امضا نمی تونه از تعداد کاراکتر خاصی بیشتر باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
متن شعری که من تایپ می کنم 4خط بیشتر نیست میگه کوتاهترش کن ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۶:۲۷, ۱۶/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #345
|
|||
|
|||
|
|
۱۳:۳۷, ۱۷/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #346
|
|||
|
|||
|
با عرض معذرت
خوشبختانه مثل اینکه درست شده هرچی امتحان می کنم دیگه اون error رو نمیده
|
|||
|
۱۳:۱۷, ۱۸/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #347
|
|||
|
|||
|
باز اینطوری شد
|
|||
|
۱۵:۴۵, ۱۸/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #348
|
|||
|
|||
|
با اجازه من اصلاحش کردم
|
|||
|
|
۱۶:۰۶, ۱۸/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #349
|
|||
|
|||
|
1-لطفآ بگید چرا تو ارسالهای من تشکر نیست 2-اعتبار در چه زمانی داده میشود3- این ستاره ها برای چیه
|
|||
|
۱۶:۵۶, ۱۸/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #350
|
|||
|
|||
(۱۸/بهمن/۹۰ ۱۶:۰۶)چشم انتظار نوشته است: 1-لطفآ بگید چرا تو ارسالهای من تشکر نیست 2-اعتبار در چه زمانی داده میشود3- این ستاره ها برای چیهسلام 1-در ارسالهای شما هست ولی خودتون نمی بینید.چون خودتون که نمی تونید از خودتون تشکر کنید (میشه از خود متشکر )2-اعتبار بر اساس چند پارامتر به صورت خودکار فعال می شود که در مورد شما ان شاء الله به زودی!!! 3-ستاره ها بر اساس پست زیاد می شوند |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

)