|
انرژی یا تلقین؟
|
|
۲۳:۰۱, ۱/دی/۸۹
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
یه سوال عمده که بعد دیدن این سریال برام ایجاد شد مبحث انرژی بود.تو یه قسمت این سریال میگه جنگ الان بر سره انرژیه.مفاهیمی مثله انرژی +یا - یعنی چی؟با همون انرژی فیزیکی یکیه؟ماورائیه؟یا اصلا یه تلقینیه که ساخته ذهن ماست
![]() با فرض درست بودن انرژی خیلی از سوالا از جمله قانون جذب یا نوع وضو گرفتن یا غسل رو میشه توجیه کرد.اینکه یک سری مناسک باعث ایجاد انرژی میشه یعنی چی؟مگه انرژی پایسته نیست؟ تبدیل انرژی از + به - یا برعکس از نظر علمی توجیه پذیره؟یا ما فقط اینطور به خودمون القا میکنیم که مسجد یا طبیعت و... انرژی مثبت داره و گناه و یهود و... انرزی منفی؟انرژی اشکال به چه معنیه؟از کجا معلوم فقط همین اشکال انرژیو انتقال میدن.این علمیه یا با استقرا از طریق دیدن کلی گنبدو هرمو 8ضلعی بوجود امده؟و کلی سوال دیگه.لطفا علمی جواب بدین!یا علی! خداوندا!آرامش عطا فرما تا بپذیرم آنچه را نمیتوانم تغییر دهم شهامتی که تغییر دهم آنچه را که میتوانم دانشی که تفاوت این دو را دریابم |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۰:۳۵, ۵/دی/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/دی/۸۹ ۱۰:۳۶ توسط مسافر.)
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
(۵/دی/۸۹ ۳:۴۶)علی 110 نوشته است:این بحث برای من چند دستاورد جالب داشت. - اینکه متوجه شدم بهترین مطالب در جای نامناسب، بدترین جواب ها را می سازند. - بحث زمانی ارزشمندست که آزادانه و بدون جدل تبادل نظر کنیم. گویی پالس منفی این جدل را همه حس کرده اند. - دانسته ها زمانی ارزشمندست که باعث رشد و تعالی انسان شود و رنه باریست که کِشنده اش را هلاک می کند. - در مباحثه این اشتباه است که بخواهیم طرز فکر طرف مقابل را عوض کنیم. بلکه باید برای هم تنها فرصت اندیشیدن فراهم کنیم، تا قضایا را از زاویه ای دیگر هم بتوانیم رصد کنیم. - من خودم را می گویم عالم وام دار من نیست. اندیشه من تنها یکی از میلیون اندیشه های موجود در عالم است همین. نیازی نیست کسی دانش من را محک بزند. من که خودم می دانم چقدر اطلاعاتم سطحی و کم است. چرا برای حفظ آنچه که به سطحی بودنش ایمان دارم مبارزه کنم؟ اگر این درس ها را فراموش نکنم برایم کافی است. شاید یاد گرفتن نحوه مباحثه کردن و نیت آن از خود موضوع مباحثه مهم تر باشد. از همه کسانی که بحث را دنبال کردند و سرشان سوت بلبلی کشید ممنونم
|
|||
|
|
۱۱:۴۲, ۵/دی/۸۹
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
در تکمیل دعای قبل دوستان به این جمله ی مولا علی عمیقاً بیاندیشید
مولا علی : گوش خود را به خوب شنیدن عادت ده و به سخنانی که به اصلاح و پاکی تو نمی افزاید گوش مسپار
غررالحکم ، ح 4211 |
|||
|
|
۱۲:۲۲, ۵/دی/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/دی/۸۹ ۱۳:۴۸ توسط mabbaszadegan.)
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
دوستان خیلی خوبه که این پست به نتیجه برسه ، بهتره به دور از دعوا و جدل ادامه بدیم !
من با یک سوال ادامه میدم بحث رو : آیا این که برخی اجسام انرژی منفی ساطع میکنند خرافات است ؟ به عنوان مثال هرم یا صفحه شطرنجی ؟؟؟ پی نوشت : اگر واقعا برخی نمادها و اشکال انرژی منفی ساطع کنند ، بحث خیلی جدی میشه ! |
|||
|
۱۹:۱۹, ۵/دی/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/دی/۸۹ ۲۱:۰۹ توسط مصاحبان.)
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
باز هم با سلام مجدد
بنده هم علاوه بر تشکر در زیر پست ، بطور مجزا از جناب مسافر بخاطر فهمشون در همگرایی و آداب بحث تشکر می کنم . از علی 110 هم که اون روایت و دعای شریف رو از مولا آوردن ، جداگانه ممنونم. ازmabbaszadeganهم که احتمالاً بخاطر نزدیکی بحث موجود با تاپیک جدید خودشون ، اون موضوع رو تعطیل کردن تا با قوت بیشتری به این بحث بپردازیم ممنونم. یکی از نقد هایی که فکر می کنم کلّاً به فروم ها در فضای مجازی وارده اینه که آدم طرفشو نمیشناسه یعنی نمیدونه متناسب با چه قشری باید حرف بزنه تا حرفش بازخورد معکوس نده . برای همینم بنده بعد از این کامنت ، با اجازه ی همه ی عزیزان شرایط رو می سنجم و اگه دیدم تعامل لازم بین مشترکین نیست و بحث خیلی گسسته شده ، موقتاً صحنه ی این تاپیک رو ترک میکنم . مگه شبهه ای تو حرفام بشه که بنظرم بیاد ایجاد مفسده کنه . امید وارم خیر باشه اما در ادامه ی صحبت خودم رو سعی میکنم جوری بگم که تا حدودی جواب mabbaszadeganهم توش باشه . اول باید تاکید کنم ، با ینکه shahriar ss میخوان بحث بطور علمی ( با دید مشخص خودشون ) پیش بره امّا بنده بازم لزوم فهم مبانی اعتقادی رو تو این بحث بیان می کنم و هشدار می دم. این بحث یک بحث معمولی نیست ، بحثیه که هم علمای دینی و هم دانشمندان روز جدیداً در اون به دستاورد های جدیدی رسیدن و باز هم هر چی جلو میرن ، بنظر میرسه جای کار داره و همینطور بنظر می رسه بحثیه که در حال حاضر توش علوم اعتقادی و علوم تجربی و فیزیکی روز و حرفهای بودایی ها و هندو ها و ... ( که با وجود احترام به اخلاق بعضی از اونا ، مشرک بودنشون قطعیه) به هم دیگه تنه می زنن . این محیط مثل سونای بخاره . نمیشه توش بری و خیس نشی مگه لباس بپوشی. نمیشه تو این بحث وارد شی و آلوده نشی ؛ مگه لباس مخصوص بپوشی و لباس تقوا بهترینه ... پس خواهش می کنم کسانی که میتونن بدور از خود خواهی به حقیقت برسن خسته نشن امیدوارم این مقدمه خستتون نکنه در اعتقادات اسلامی هیچ چیز ارزش مستقل نداره ، جز خدا . خود کلمه ی "لا الاه الّا الله" ، از نظر اسلامی شالوده ی حرف تمام انبیا است که الآن جا نداره باز کنم.اما با این وجود در اعتقادات اسلامی و بخصوص شیعی ، وسیله های رسیدن به خدا هم - بخاطر اینکه وسیله ی رسیدن به خدایند - اجر و قرب و احترام پیدا می کنن. سریعترین و بهترین نمونه اش خود خلیفة الله است که پیامبر خداست و بعد از او در هر زمان ،امام اون زمان هست . حالا مثلاً ما میریم حرم مطهر امام رضا ( علیه السلام ) و ضریح اونحضرت رو می بوسیم . آیا این به این معنیه که ما برای ضریح ارزش مستقل قائلیم؟ نه . بلکه بواسطه ی اینکه برای قبر مولانا الامام ابو الحسن الرضا علیه السلام ساخته شده اون ضریح ارزش ویژه ای پیدا کرده. اگه یه آهن پاره ای با همون جنس ضریح یه گوشه افتاده بود بازم ارزش داشت ، چون بازم خلق خدا بود ، امّا این یکی ارزش ویژه داره چون مقبره ی مطهر آقا رو در بر گرفته . اما از یه نظر دیگه هم میشه موضوع رو بررسی کرد. مثلاً در مورد همین زمینی که امام رضا علیه السلام در آن مدفون اند ، در مفاتیح الجنان ، باب فضیلت زیارت امام رضا علیه السلام آمده : هشتم : شیخ صدوق در کتاب من لا یحضره الفقیه از حضرت امام محمّد تقی علیه السلام روایت فرمود : در میان دو کوه طوس قطعه ای از زمین است که از بهشت برداشته شده است هر که داخل شود در آن ایمن خواهد بود در روز قیامت از آتش . یا مثلاً در مورد خود کربلا روایات بسیاری آمده که پیش از اینکه امام حسین علیه السلام و یارانشان در این محل شهید شوند ، از زمان حضرت آدم ابو البشر تا پیامبر خاتم و بعد از آن این مکان گرامی داشته شده یا در مورد روز نیمه ی شعبان ، در روایات به نحوی صحبت شده که بدست می آید که خود روز نیمه ی شعبان جدای از اینکه روز میلاد مولای انس و جان و منجی بشریت- عجل الله فرجه- هست ، خود روز نزد خدا دارای قرب بوده و هست. از این دست موارد زیاده و گل سر سبدش که من میخوام ازش نتیجه بگیرم این مکان هست [img]http://khane kaaba I.jpg[/img " انّ اوّل بیتٍ وُضِعَ للنّاس لَلَّذی ببکّة مبارکاً و هدی للعالمین " خداوند به کعبه برکت داد. بنظر میرسد از آیات و روایات مربوط به خانه ی خدا چنین استفاده می شود که بخاطر شرافتی که خدای متعال به مکان کعبه داد ، این مکان برای عبادت جهانیان از سوی خداوند متعال به فرستاده اش ابلاغ شد. حضرت آدم ابو البشر برای اولین بارآن را به فرمان الاهی در این مکان شریف ساخت و حضرت ابراهیم علیه السلام آنرا تجدید بنا کرد. ماجرای " دحو الارض " هم به همین نکته اشاره دارد که اولین جایی که از آب در تمام کره ی زمین سر بر آورد این نقطه است. شرف این مکان هم به عبادت عبادت کنندگانی است که دور آن حقیقتاً طواف می کنند و هم به اینکه خدای متعال خواسته این مکان را شریف قرار دهد. پس اگر روزی لشکریان یزید- لعنه الله- روزی در این مکان شریف مردم را به خاک و خون کشیدند یا آل سعود - این خائنین به حرم الله - به انحاء مختلف آنرا مورد توهین قرار دادند ، چیزی از عظمت این مکان کم نمی شود چون خدا خواسته اینجا عزیز و شریف و مبارک باشد. با یک روایت از امام صادق - علیه السلام- بحث را جمع می کنم و از دوستان بخاطر حوصله شان متشکرم. این روایت بسیار می تواند برای تحقیقات بیشتر راهگشا باشد و مانند این روایت در منابع حدیثی مهم کم نداریم : ( ترجمه تحت الفظی نیست) روایت شد از امام صادق علیه السلام کا از ایشان پرسیدند: [align=right]می بینید دوستان؟! چرا " کعبه " ، " کعبه" اسم گذاری شده؟ آنحضرت فرمودند: چون آن مربّع است پس گفته شد: چرا ( کعبه) مربّع گشت؟ فرمودند: زیرا آن بحذاء (به موازات) بیت المعمور است و آن مربع است پس گفته شد: چرا بیت المعمور مربّع گشت؟ فرمودند: زیرا آن بحذاء( به موازات ) عرش است و آن مربّع است گفته شد : و چرا عرش مربع گشت؟ فرمودند: زیرا کلماتی که اسلام بر پایه ی آن بنیان نهده شده ، چهار است و آن سبحان الله و الحمد لله و لا الاه الّا الله و الله اکبر است. ( علل الشرایع/ ج 2/ باب العلّة التی من اجلها سمیت الکعبة کعبة) مثل اینکه در خود تعداد دیواره ها هم دلیل است . اینکه کعبه به موازات " بیت المعمور" و بیت المعمور به موازات " عرش" است ، یعنی چه ؟ آیا می توان نام این دلیل را ماورایی گذاشت؟ نمیدانم آیا این روایت و امثال آن که صرفاً هم مربوط به مکان نیست و الی ماشاء الله در منابع اصیل ما به چشم می خورد ، با حرفهای انرژی گرا ها و تائو ایست ها و ذنیست ها و بودایی ها و هندو ها و سرخپوستها( که حتماً باید مشرک بودن آنها را در درجه ی اول لحاظ کنیم) تناسبی دارد؟ نمی دانم . و هزار آیای دیگر. حالا اگه یکی بپرسه تو که نمی دونی چرا گفتی ؛ باید بگم چون بحث به اینجا کشید ؛ چون وقتی بحث به اینجا کشید بنده نمی تونم ببینم و تماشا کنم بدون در نظر گرفتن مبانی اسلامی وارد در حوزه ی علم سکولار یا علم شرک زده میشیم - که ورود در این علوم بدون خدا چیزی جز همون مکافاتی که دوستان اشاره کردن نیست. اینجا شاید کمی به جواب سوال mabbaszadegan میتونیم از حیث دینی نزدیک بشیم .درسته که فرمودند" شرف المکان بالمکین" اما گاهی مکان خودش اونقدر ارزش پیدا می کنه که خودش شریف می شه . چرا ؟ چون خدا اینطور می خواد . و البته خدا بی حکمت چیزی نمی خواد و مثلاً این حدیث شریف که آوردم میتونه یکی از حکمتهای شرف مسجد الحرام باشه. بعنوان جمع بندی در اسلام هم " فرم " مهمه ، هم " عملکرد" . هم " ظاهر" مهمه ، هم " باطن " ،اما هر کدام به اندازه ی خودش. که شاعرم خوب گفت : هر چیز بجای خویش نیکوست تمام
|
|||
|
|
۱۹:۳۷, ۵/دی/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/دی/۸۹ ۱۹:۴۰ توسط علائم ظهور.)
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
سلام
ببخشید من فکر میکنم باز داریم از اصل بحث دور میشیم.آقایون وقتی در دین چیزی به اسم انرژی یا مشابه اون با خواص مذکور نداریم ، لطفا ربطش ندید مباحث دینی ادبیات خاص خودش رو داره و وجود انرژی رو نه تکذیب کرده نه تایید سوال اصلی هم در مورد انرژی مطرح در مستند ظهور بود که بنده با قاطعیت گفتم از لحاظ علم فیزیک روز کاملا رد شده است حتی در مورد ساختن ساختمانها هم دلایل علمی زیادی داریم که نیازی نیست دنبال دلایل خیالی باشیم حالا اینکه بعضی دوستان به هر نحوی دنبال این هستن که بگن یک چیزی هست ، واقعا من دلیلش رو متوجه نمیشم؟!!؟ البته ما از مستند ظهور خیلی چیزهای مفید یاد گرفتیم.حرفی نیست اگر کسی وجود انرژی مثبت و منفی را اثبات کرد ما هم از او تشکر می کنیم و هم از دانش بهره می بریم طبق اعتقاد من همونطوری هم که قبلا گفتم دانشی مثل فیزیک چیزی نیست جز شناخت قوانین وضع شده توسط قادر متعال بر دنیا.... |
|||
|
|
۲۳:۳۳, ۸/دی/۸۹
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
[quote='علائم ظهور' pid='3635' dateline='1293290831']
[quote]پس چرا لغت متافیزیک مرسوم شد؟ قسمتی از فیزیک که طبقه ممتاز اون رو انحصارا برای خودشون اختصاص دادن و در طول تاریخ تمام سعیشون این بود که اکثریت مردم از اون مطلع نشن رو اسمهای مختلفی برش نهادن.یکیش متافیزیک بود مثلا ارتباط با ابعاد دیگر کاملا با فیزیک امروزی قابل بررسی است اما در کتابهای علمی گفته نمی شود.چرا؟ البته مدتی است که از انحصار خارج شده ولی هنوز اکثریت مردمی که از آن مطلعند ، آن را روش ارتباط با خدایان می دانند و واقعیت را نمی دانند که این فقط یک ارتباط بین بعدی با موجوداتی دیگر است [/quote] از کجا شما اینقدر مطمئنید که این حرفو میزنید؟درسته که تو خیلی کارا دخالت میکنن ولی نمیشه هر حرفیو همینطوری زد.با دلیل صحبت بشه جای شبهه و ایراد باقی نمیذاره! در جواب mabbaszadegan باید بگم که با فرض درستی انرژی ها هرم گنبد و 8ضلعی از خود چیزی ندارن و فقط انتقال دهنده انرژی هستند.اگر زیر هرم نماز بخونی همون انرژیو بهت میده که گنبد میده ولی چون ماسونها ریشه فرعونی دارند از این نماد بیشتر استفاده میکنند. در مورد صفحه شطرنجی هم باید بگم که این وسیله رابط میان ماده و دخان(محل زندگی اجنه و شیاطین)است.البته ما جنهای خوب هم داریم ولی به حکم عقل ادم لبه پرتگاه نباید حرکت کنه و اگه احتمال بده که این وسیله میتونه باعث دردسر بشه باید ازش کنارهگیری کرد.یکی از دوستام خانوادش تو کاره جن و از این حرفهان.میگفت برا احضار جن از صفحه شطرنجی از جنس فلز برنج استفاده میکردن.البته با جنهای خوب سروکار دارنا!! بازم میگم من هدفم از ایجاد این تاپیک پاسخ علمی به سوال بود نه چیز دیگر.البته منظورم نفی ایات و روایات نیست چون خیلی از این دست روایات بوده که فهمیده نشده بودن تا وقتی که علم به اون رسیده. |
|||
|
۱۹:۴۳, ۱۰/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اسفند/۸۹ ۱۶:۰۵ توسط Aejem.)
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
بنده سوالی در مورد قسمت 5 ام مستند ظهور با عنوان "معماری و انرژی" برایم پیش آمده بود که بهتر دیدم آنرا در اینجا مطرح کنم تا به نوعی ادامه دهنده ی بحث جذاب این تاپیک نیز باشد. در این قسمت مطالبی در مورد برج خلیفه دبی (بزرگترین آسمان خراش جهان) گفته میشود که من نقل قولی از آنها را ذکر میکنم. نقل قول: از زمانی که برج از ارتفاع 2300 پایی گذشته، یعنی در حدود 5 ماه پیش، دبی تقریبا به طور ثابت دچار مه گرفتگی است. هم اکنون ارتفاع برج به 2950 پایی رسیده و هنوز بالا میرود. در واقع سوال من اینست که آیا واقعا همچنین اتفاقی به وقوع پیوسته است؟ و شهر دبی پس از ساخت این برج دچار مه گرفتگی دائمی شده است؟ و یا اینکه اصلا چنین چیزی حقیقت ندارد؟ خب اگر این اصل نادرست باشد که هیچ، ولی اگر فرض را بر این بگیریم که درست باشد، پس میتوان نتیجه گرفت که این ساختمان جدا از اینکه چه اعمالی در داخلش انجام میشود میتواند بر محیط اطرافش تاثیر (منفی) بگذارد و درواقع انرژی مثبتی را که از محیط دریافت میکند را به انرژی منفی تبدیل کند. اگر هم بخواهیم این رویداد را از نظر علمی بررسی کنیم که متوجه میشویم تا کنون هیچ هواشناسی نتوانسته دلیل آن را بیان کند. این هم عکسی است که از بالای برج خلیفه، از شهر دبی در یک روز مه آلود گرفته شده است: ![]() از دوستانی که در این زمینه اطلاع دارند خواهش میکنم نظرات خود را در اینجا ذکر کنند، چون اگر این اتفاق نادرست باشد، تمامی این استدلال ها نیز رد میشوند. |
|||
|
۲۰:۰۲, ۱۳/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
تو این عکس من اصلا برج خلیفه نمیبینم.خیلی چیزا از علم مونده که ثابت نشده.تازه شاید کسی نرفته رو این موضوع کار کنه.در هر حال هنوز در این تاپیک بازه و بی جواب...
|
|||
|
۲۱:۲۱, ۱۳/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
(۱۳/اسفند/۸۹ ۲۰:۰۲)shahriar ss نوشته است: تو این عکس من اصلا برج خلیفه نمیبینم. (۱۰/اسفند/۸۹ ۱۹:۴۳)Aejem نوشته است: این هم عکسی است که از بالای برج خلیفه، از شهر دبی در یک روز مه آلود گرفته شده است: از آنجایی که این تصویر از بالای برج گرفته شده، پس شما مسلما نمی توانید این برج را ببینید. |
|||
|
۱۵:۴۱, ۱۰/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
|
به نظر من انرژی و تلقین دو چیزمجزا نیستن...
انسان وقتی فکر میکنه امواجی فرای حواس پنجگانه خودش از خودش ساطع میکنه .. (یه نمونش ارتباط تلپاطی وقتی شما و دوستتون همزمان به هم فکر میکنن و یک دفعه به هم زنگ میزنیند) موج های با فرکانس بالا انرژی بخش و مثبت هستند و ار توانستن و امید خبر میدن...همون تلقین مثبت. امواج با فرکانس پایین نشان از پشیمانی یاس و ناامیدی دارن(چیزی که شیطان دنبالشه برای همین بالاترین گناه ناامیدی از رحمت خداست) همون تلقین منفی تلقین رو هم میشه اینجوری گفت... آدمی در مواجهه با مشکلات اول در درون خودش با مشکل مبارزه میکنه(در اصطلاح در subConsciouness) اگه به این قطعیت رسید که میتونه اون کارو انجام بده تلقین مثبت به صورت فیزیکی نمایان میشه...برا همینه بار دومی که کاری رو یخواین انجام بدین قطعیت دارید که یکبار اینو انجام داید پس بازم میتونید و به هر قیمتی نهایتن انجامش میدین...چون درونتون باورش دارین...تلقین منفی هم که دیگه مشخصه مثل اون کاراکتر معروف توی گالیور
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| انرژی و فرکانس | khadem | 8 | 6,656 |
۱۰/شهریور/۹۰ ۱۵:۲۴ آخرین ارسال: khadem |
|

ممنونم

تمام

![[تصویر: foggy_dubai_from_burj_khalifa.jpg]](http://vigilantmind.persiangig.com/image/foggy_dubai_from_burj_khalifa.jpg)