| نظرسنجی: فکر میکنید خدا چقدر جواب دعاهاتون رو داده؟ این نظرسنجی بسته شده است. |
|||
| همه | ![]() ![]() |
6 | 100.00% |
| متوسط | ![]() ![]() |
0 | 0% |
| کم | ![]() ![]() |
0 | 0% |
| تمام | 6 رأی | 100% | |
|
دلنوشته ها و اشعار
|
|
۲۰:۱۷, ۹/دی/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/فروردین/۹۱ ۲۲:۰۵ توسط zarati313.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت کابران گرامی بیداری اندیشه
2 پیشنهاد دارم که نمی دونم با استقبال مواجه می شود یا خیر؟؟ اما به هر حال مطرح می کنم چون جاشون خالیه یک بخش، بخشیه که در آنجا موضوع فناوری اطلاعات و تبلیغ پیوند می خورد ببینین الان افزونه های فایر فاکس، تم ویندوز، اسکرین سیور، تصویر بک گراند، نرم افزارهای اسلامی مختلف به خصوص در موضوع مهدویت و آخر الزمان، ای بوک های مبایل اینا همشون جای کار دارن آقا اگه کسی بلده چند قالب وبلاگ با موضوع آخرالزمان و مهدویت درست کنه بگذاره تو این بخش معرفی نرم افزار های مختلف اسلامی در این بخش یه دستی بالا بزنیم در این بخش هایی که گفتم وارد بشیم که دشمنان ما خیلی وقته وارد شدن خودمون تم بسازیم خودمون اسکرین سیور مهدوی درست کنیم و .... قطعا چیزهای دیگری هم هست که به ذهن شما می رسه. اما بخش دوم از همون اول جای خالی این بخش رو احساس می کردم دنبال زمانی مناسب برای طرحش بودم من خوودم خیلی دوست دارم بخشی باشه که در اون اشعار و دلنوشته های خطاب به آقا رو داشته باشیم اشعار در مدح اهل بیت، اشعار عرفانی و معرفتی مداحی های منتخب هم هست که نمی دونم در کدوم بخش بگذاریم بهتره اما من از مداحی های پیشنهادی دوستان استقبال می کنم کلا شعر، پیامک های مهدوی و آخرالزمانی، دلنوشته ها، متن های ادبی زیبا، جملات قصار و نغز من خودم گاهی یه بیت شعر آنچان به دلم می شینه که چندین صفحه نثر نمی تونه اون احساس رو به من منتقل کنه. شعر انتخابی من تقدیم به ادب دوستان:
گفتم چرا قلبم دگر بر تار زلفت گير نيست
یا علی
سر بر زمين افكند و گفت خود كرده را تدبير نيست اشكي به زير مقدمش انداختم رحمي كند گفتا كه اشك بي ورع در رتبه تاثير نيست گفتم بيا در بند كش اين بنده فرار را گفتا اگر عاشق شوي كاريت با زنجير نيست گفتم كه ديگر گوييا افتاده ام از چشم تو با غم نگاهم كرد وگفت مهدي زنوكر سير نيست محمد علی صولی |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۵۸, ۱/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/اسفند/۸۹ ۱۹:۰۱ توسط mohammad790.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
بسم الله
در دلم شوریست، شور عشق تو
چون محرّم شد، بدیدم ماه نو با خودم گویم: کجایند عاشقان؟ یا به راه کربلا کو کاروان؟ این نه آن راه حسین و ساقی است این نه آن رَه تا جهانِ باقی است گر که ما در راهِ ثارُللَّه بُدیم هر دمی اندر غم آن مَه بُدیم مهدی از سُستیِّ ما گشته ملول هر دم است اندر غمِ ماهِ بتول اوست برما منتظر، سویش رویم جان به کف، آزاده در کویِش رویم گر که ما چشمی به راهش داشتیم کار نیکی در رَهَش می کاشتیم نِی چنین است، ما فقط لافش زنیم در عمل بر قلب او آتش زنیم. یا الله |
|||
|
|
۲۲:۳۷, ۱۹/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/اسفند/۸۹ ۲۲:۳۹ توسط ارتش1نفره.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
آدینه که می شود قاصدقک های دلم را روانه ی آستان دوست می کنم،
تا پیام آور حضور صدفی باشند که یازده مروارید سبز را با خود به همراه دارد؛ با من بگو چگونه از رویش یاسها بگویم وقتی که نرگسی های چشمم در انتظار آمدنت سوسو می زند؟؟؟ می دانم که می آیی؛ آری می دانم که می آیی، و غبار غم و اندوه هزاران ساله را از قلبهای خسته ی مان می زدایی؛ و آنگاه در کنار کعبه ی عشاق سر بر آستان بندگی خدایی می سایی که آمدنت را به منتظران و مستضعفان جهان وعده داده بود؛ و آن روز،روز شادی چشمهای منتظریست ؛ که عاشقانه می گریند و سویت بال و پر می گشایند. فردا جمعه است تو لحظه صفر عاشقی نابترین دعا هاتون برای حضرت ولیعصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) فراموش نشود. یا علی مدد |
|||
|
|
۰:۰۳, ۲۱/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام آقا ببخشید من گناهکار شما رو آقا صدا میزنم امروز دوباره دلم برای غربتت گرفت آفا تو غریبی خیلی من هر چی فکر کردم چی برات بنویسم گفتم نمی خواد تو از حال ما با خبری تو میدانی که من نه،اما همه برای ظهور تو آماده هستند ولی نه کسی آماده نیست چون کاری برای ظهور تو نمی کنن شاید هم ... دوستان من سواد زیادی نداشتم که این نامه رو بنویسم و متن خوبی براش انتخاب کنم ولی اگه خواستید اینجا می تونید دل نوشته هاتون رو برای ارباب و سرورمون بنویسید تا شاید . . . |
|||
|
|
۱۴:۱۴, ۲۱/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز
لطفاً برای حفظ نظم و انسجام تالار برای ایجاد تاپیک به موضوع آن توجه داشته باشید شما میتوانید این موضوع را در گفتگوی منتظران یا دلنوشته ها قرار دهید که تناسب کاملی با مطلب شما دارد موفق باشی empreratur عزیز |
|||
|
|
۱:۱۸, ۲۳/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/اسفند/۸۹ ۰:۰۹ توسط ganjname.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
سلام
راستش رو بخواین امشب خیلی دلم گرفته, خیلی دلم پره. چند وقت پیش یک شعری داشتم می خوندم که خیلی ناراحت شدم پیش خودم گفتم که اینشالله ایجوری نیست. هنوزم هستند آدمایی که از حق و خوبی دفاع کنند. شعر این بود: نیا نیا گل نرگس جهان که جای تو نیست دو صد ترانه به لبها یکی برای تو نیست نیا نیا گل نرگس که در زلال دلی هزار آینه نقش و یکی ز خال تو نیست نیا نیا گل نرگس تو را به خاک بقیع که شهر ما نه مُحیای گامهای تو نیست نیا نیا گل نرگس نیا به دعوت ما هزار نامه کوفی یکی برای تو نیست نیا نیا گل نرگس به آسمان سوگند قسم به نام و نهادت دلی برای تو نیست نیا نیا گل نرگس ز رنجمان تو مکاه کسی ز خلق و خلائق فدای راه تو نیست نیا نیا گل نرگس بدان و آگه باش که جای سجده گه ِ ما هنوز مال تو نیست نیا نیا گل نرگس به مادرت زهرا کسی برای شهادت به کربلای تو نیست نیا نیا گل نرگس سقیفه ها برپاست ردای سبز خلافت ولی برای تو نیست نیا نیا گل نرگس فدا شوی مولا برای عصر عجیبی که خواستار تو نیست نیا نیا گل نرگس که چون علی تنها به فجر صبح ظهورت کسی کنار تو نیست نیا نیا گل نرگس به جان تشنه عشق دعا دعای ظهور است ولی برای تو نیست نیا نیا گل نرگس به مجلس ندبه که ندبه ، ندبه خرقه است و پایگاه تو نیست نیا نیا گل نرگس دعای عهد کجاست؟ نه این نماز جماعت به اقتدای تو نیست نیا نیا گل نرگس که حرف من . . . « میعاد » فقط بیان ِ سرابی ست که انتظار تو نیست ولی امروز که داشتم از تو خیابونای بارونی تهران میگذشتم دیدم که پیر مرد و پیرزن زیر بارون منتظر وایستادن اما یکی حتی ترمز نمزنه بگه کجا می رین. اون لحظه بدجوری یاد این شعر افتادم. آخه چرا؟ اونوقت وقتیکه یکیرو سوار می کنی با اینکه وظیفتِ اینقدر دعات می کنن و بهت صفات خوب می دن که شرمنده میشیو تاسف می خوری که به همینم قانعا. آقایون, خانوما, ما چیکار داریم می کنیم!؟ یاد اونروزی که پیامبر اسلام (که به راستی درود خداوند بر او و خاندانش باد) داشت برای سلمان مسلمونای آخرالزمان رو توصیف می کرد افتادم. که سلمان پرسید آیا واقعا چنین روزی خواهد رسید؟! سلمان جان کجایی ببینی که چنین روزی رسیده. به خدا شرمنده ام, شرمنده ی تو و مولایمان. سلمان جان کجایی که ببینی برای فاحشه ی کنار خیابان چندین ماشین می ایستند ولی برای پیر مرد امت پیامبرت نه. همه جای شهر پر از جمله اللهم عجل لولیک الفرج است ولی در باطن شهر خبر دیگریست. وای بر ما. قضیه فقط یه سوار کردن نیستا. فاجعه بزرگ تر از اینه. داریم به سمتی میریم که گناه کردن میشه افتخار و نکردنش طرد شدن از جامعه و دوستان. وای بر ما. صدها آهنگ هر سال وارد بازار می شود و فقط یکی از آنها برای مولایمان خوانده شده (خوشبینانه). و هزار تا موضوع دیگه ی شبیه این. وای بر ما. نمی دونم شاید فقط ما نیستیم و پدران ما هم همینطور بودن, مگه نه؟ مگه نبودن؟ مگه زمان امام رضا(علیه السلام) برای امام حسین(علیه السلام) تو سرشون نمیزدن! در حالی که مولاشونو تو کشورشون شهید کردن. وای بر ما که جهان هزارو خورده ای سال منتظر 313 نفره. فقط 313تا! بعد از پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) چند تا مسلموتن اومدنو رفتن؟ تا امام داشتن که اماماشون رو شهید کردن اوناییم که نداشتن نتوستن 313 نفر آدم با ایمان رو کنن (با ایمان راستین). وای بر ما. و اما 313 نفر, یک حسی بهم می گه بین ما حضور دارن, از نسل ما. دوستان اونا واقعا بزرگن, واقعا شایسته ی هر چیزی هستن. دمشون گرم که تو این همه دروغ صادقن. دمشون گرم که تو این همه نا پاکی پاکن. دمشون گرم که تو این همه بد دهنی زیبا سخنن. و دمشون گرم که تو این همه ظلم مظلومن. آره دوستان اونا خیلی مظلومن. اگه برای مولامون یه دعاییم میشینیم می خونیم یا یه نمازیم می خونیم برای اونا جز مولامون و بعضی اندک کسی نه دعایی می خونه نه فکرشونه. دوستان من برای این پست هیچ تشکری ازتون نمی خوام درعوض ازتون می خوام هر وقت دعایی برای آقامون می خونید این 313 نفر رو هم دعا کنید (همچنین پدر و مادرشون رو که چنین فرزندانی تربیت کردند). یا علی |
|||
|
|
۱۴:۰۰, ۲۳/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام از مسلمان و شیعه بودنم شرمسارم چراکه فقط نامش رابه یدک می کشم حتی قادر به دفاع از مذهب خویش در برابر فرصت طلبان نیستم هنگامی که فوج فوج احادیث وآیه برای اثبات حقانیت خودشان می آورند ومن دریغ از قرائت یک آیه. از شیعه بودنم شرمسارم زمانی که اهل سنت رامی بینم که نماز فریضه ونافله خویش رابجامی آورند کار خویش رارهامی کنند قرآن تلاوت می کنند اما من هنوز در انجام نمازفریضه خود مانده ام کار خویش راانجام می دهم واگر شد نماز دست وپاشکسته ای خوانده واگر هم نشد گردن خودراافراشته می گیرم که (امروز اینقدرسرم شلوغ بودکه نرسیدم نمازم رابخوانم!!!.) از قرآن شاید سوره حمدوتوحیدرابلدباشم آن هم به مدد قرائت ان درنماز یومیه . وقتی می گویند حرم امام علی علیه السلام در مزارشریف افغانستان است آن قدر نمیدانم که بگویم نیست! تازه می گویم راستی؟! وقتی می گویند (وضوی ما چون دست وپایمان راکامل می شوئیم وتمیزتریم درست ترا است ) اینقدر نمیدانیم که حتی برای چه وضو می گیریم وفلسفه آن چیست؟!چه رسد به اینکه جوابی داشته باشیم! از شیعه بودن خود شرمسارم وقتی که امانت پیامبرم راکه قرآن واهل بیت(عترت) بود را فنا وفداکردم . از شیعه بودن خویش شرمسارم که فقط نام علی وحسین وفاطمه رادر شناسنامه فرزندم ثبت کردم واورابانام های (.....)صداکردم چراکه امروزی است وکلاس دارد! از شیعه بودن خویش شرمسارم که از امام حسین علیه السلام فقط عاشورا را می دانم شاید هم افسوسی بخورم و بگویم چراخدا آن روز کاری نکرد؟ حتی نمیدانم هدف امام از قیام چه بود؟! نمیدانم امر به معروف ونهی از منکر یعنی چه ؟ حتی نمیدانم که پیامبران وفرستاده های پروردگار برای چه آمده اند؟ دل امام زمانم رابه همین راحتی می شکنم به برادر مسلمان خودم تهمت می زنم دروغ می گویم افتخار هم میکنم که مصلحتی است! خوب امام زمان افراد مثل من را می خواهد چه کند؟ اصلا چرا ظهور کند؟ از دعای ندبه خواندن فقط گریه اش رابلدم ار دعای کمیل حتی معنی ظلمت نفسی را نمیدانم از دعای فرج فقط الغوث رابلدم آن هم فقط بخاطراینکه همه اطرافیانم آن را می گویند! وقتی یکی از آن فرصت طلبان می گوید(امام زمان شما فقط زمانی ظهور می کندکه گناه زیاد شده باشد جهان را ظلم فراگرفته باشد پس بیشتر گناه کنید بیشتر ظلم کنید تا امام زمانتان زودتر ظهور کند!) نه تنها جوابی برایش ندارم بلکه حرفش را تائید کرده به دیگران هم انتقال می دهم تا شاید ...... آیا امام زمان چنین شیعه ها وچنین یارانی می خواهد که اینقدر ترسو و جاهل باشند؟ فقط از شیعه بودن خویش بخاط یک موضوع مفتخرم! چراکه مهریه بی بی فاطمه زهراسلام الله علیها شفاعت وبخشش افرادی چو من است شاید که از آتش دوزخ در امانم نگه دارد یا فاطمه زهرا. امام زمان بیا مهدی جان بیا وقتی بیائی همه چیز درست می شود وقتی بیائی و هتاکان و جسوران به مادرت را قصاص نمائی دلم خنک می شود وقتی بیائی خودت جواب همه آن فرصت طلبان را می دهی وآن وقت سرم را بالاگرفته وافتخار می کنم که پشتیبانی چون شما از اسلام ودین وجود دارد. خدایا به عظمت وجلالت قسم فرج آقامون را نزدیکتر ونزدیکتر کن! کاش این جمعه زنده باشم می گویند آقامون جمعه میاد! آقا جان ظلم وجور از این بیشتر؟آقاجان گناه از این بیشتر؟آقاجان التماس از این بیشتر؟ مصلت خداست که تا به حال نیامدی وگرنه تو مهربانتر از این حرفهائی! ببخشیدا ولی خودتون برای فرجتون دعا کنید خدا که از ما بنده های ناسپاس قهرش گرفته.ناسپاس های پرمدعائی که آن قدر گستاخند که حلال هایت را (حرام) حرامهایت را (حلال) خوبانت را (بد)و بدانت را (خوب) معرفی می کنند . وای برما که امر به معروف ونهی از منکر رافراموش کرده ایم وای برما که نمیدانیم بخاطر همینست که آقامون نمیاد. وای برما وای برما |
|||
|
|
۱:۴۵, ۸/فروردین/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/فروردین/۹۰ ۱:۴۶ توسط یک ماهی.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
سلام.
می خوام اینجا هر کسی یک نوشته شو که از همه بیشتر دوست داره شعر ,متن,... بذاره تا بیشتر با اعضای این انجمن آشنا بشم و همدیگه رو بهتر بشناسیم. بدين سان کار هستي را به مستي ها خمارآيد که سوزد کار نيستي ها به دست عاشقان شايد تو خالق شو خود هستي بين سر هستي که مست آيد؟ که را ديدي سر مستي بگريد ناله سوز آيد؟! تن مست هستي را کجا ديدي کجا ديدي؟ کمال مستي نيستي کمال نيستي هستي! ............................... ............................... .............................. ..............................! تو در شوق خمار خود بر لذت چه مي يابي؟ بگو اي دل بگو بر من تو از لذت چه مي داني؟ تو خود را دوست مي داري؟ که آنگه خنده ام آيد که هستی را تو خود دانی!!! نی ام در نی بسوزم من بس از فریاد شیطان ها بس است دیگر کجا باید اینسان انسان را کجا شاید؟ یکی در سایه ی تنهای طوفانها به تن هایی چنین گوید: آه می سوزد درونم را غم هستی چه تلخ آید. تو آهت را بده بر من مرا بسپار بر دریا که سوزم هستی آفاق غم ها را که یک ماهی همین آید. |
|||
|
|
۱۵:۲۳, ۱۴/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
سلام
خوابم نمیاد ساعت 3 بامداد است شاید این هم از اقبال منه امروز عضو گروه دوستی برای حق شدم یکی از مفاد موجود، این بود که شب ها استراحت، تالار صبح ها باز است می گم بشینم دلنوشته ای بنویسم، یه حسی می گه پاشو برو حرم بنویس حرم، حرم خانم فاطمه معصومه (سلام الله علیها) حرمی طبق روایات ما، حرم تمام ائمه اطهار بعد از حضرت امیرالمومنین علی (علیه السلام) است و به قول شاعری: آن قبر که در مدینه شد گم/ پیدا شده در مدینه قم بعد از لباس پوشیدن، میرم سراغ موتور،ببببببببببله این هم که پنچره با پوزخند میگم خودت پنچر نشی، این که فدای سرت حالا دیگه باید پیاده رفت میرسم حرم، بعد از نماز و زیارت، می شینم یه گوشه روبروی ضریح از یکی از خادم ها می پرسم: اذان صبح کی هست؟ میگه: 5:28 خب 2 ساعتی وقت دارم بسم الله الرحمن الرحیم دلنوشته دل، چه کلمه جالبی، مگر آدمی که صاحب نداره و اون رو ندیده، دل داره؟ (مگه دیگه دلی مونده) سوال: آقا امام زمان غریب تر هستند یا حضرت امیرالمومنین علی (علیه السلام)؟ کی می تونه جواب بده؟ جواب سلام حضرت امیرالمومنین علی (علیه السلام) رو نمی دادن حضرت امیرالمومنین علی (علیه السلام) رو می گم، کسی که کسی، مگه حضرت کسی بودند، اصلا چه جوری میشه حضرت رو تعریف کرد ولی باید یه جوری شروع کرد. کسی که درب خیبر رو که چهل نفر باز و بسته می مردن رو از جا کند زمانی که پیامبر (صلی الله علیه و آله) به معراج رفتند، خداوند با صدای حضرت امیرالمومنین علی (علیه السلام) با ایشان صحبت می کند صدایی که عهد الست بربکم عالم ذر را گفت، و انسان تایید کرد، صدای حضرت امیرالمومنین علی (علیه السلام) بود فکر کن داری تو کوچه راه میری و مردم رو می بینی می بینی که این یکی به پیامبر زهر میده، اون من رو می کشه، این همسر مو می زنه، بچه این دخترمو میزنه،بچه اون یکی پسرمو تو کربلا، دختر اون به حسنم زهر می ده به خدا سخته سخت، چه کلمه کوچکی واسه همین حضرت امیرالمومنین علی (علیه السلام) که تا کمر در چاه خم می شد و گریه می کرد. حضرت امیرالمومنین علی (علیه السلام) چاه داشت که اون تو گریه کنه، ولی آقا امام زمان (عجل الله تعالی) چاه نداره ولی تا دلمون بخواد گریه می کنه، واسه شیعه هاش ولی همسر آقا امام زمان (عجل الله تعالی) رو تو کوچه که نزدند خانم فاطمه زهرا (سلام الله علیها) رو می گم از حضرت امام جعفر صادق (علیه السلام) در باره سوره قدر پرسیدند حضرت فرمودند: ما ماه های خداوند هستیم، پرسیدند لیله قدر چه کسی هستند؟ حضرت دستشان را بر سینه گزاردند و فرمودند: آن مادر ما زهراست. مگه در حدیث شریف کساء، خداوند 5 تن رو با خانم فاطمه زهرا (سلام الله علیها) معرفی نمی کنند می فرمایند: هم فاطمه و ابوها و بعلها و بنوها (فاطمه و پدرش، فاطمه و همسرش، فاطمه و دو فرزندش) خانم فاطمه زهرا (سلام الله علیها) که پیامبر فرمود: هر کس فاطمه را بیازارد، مرا آزرده و هر کس مرا بیازارد، خدا را آزرده بابا، عزرائیلاجازه گرفت تا داخل خانه حضرت شود، ولی عمر اجازه نگرفت ای کاش فقظ اجازه نمی گرفت، با لگد، آتش، میخ، محسن تمام شد. مگر زمانی که حضرت امیرالمومنین علی (علیه السلام) را دست بسته برای بیعت به مسجد بردند، و خانم فاطمه زهرا (سلام الله علیها) بدنبال آنها می آمد، حضرت امیرالمومنین علی (علیه السلام) به سلمان نفرمود: سلمان به فاطمه بگو، چادر از سر بر ندارد، که خدا زمین و اهلش را نابود می کند. مگه خانم فاطمه زهرا (سلام الله علیها) ناموس خدا نبود مگهخداوند به پیامبر نفرمود که: اگر فاطمه نبود، تو و علی و تمام عوالم و کائنات را خلق نمی کردم این خانم فاطمه زهرا (سلام الله علیها) رو می گم همسر حضرت امیرالمومنین علی (علیه السلام) رو زدند، عوضش شیعه های آقا امام زمان (عجل الله تعالی) رو می کشن. خود عبدالمالک ریگی، وقتی می خواست شیعه ها رو سر ببره، بهشون می گفت، امام زمانتون کجاست، چرا نمیآد کمکتون؟ روزی که گرفتنش، روز تاج گزاری آقا امام زمان (عجل الله تعالی) بود ! مظلومیت 11 امام دویست شصت و چند سال طول کشید، ولی مظلومیت امام زمان به تنهایی بیش از هزار سال است و همچنان ادامه داره، واسه 313 تا مرد، فقط 313 تا داریم چکار می کنیم ائمه اطهار رو بیشتر از امام زمان امام حی و حاضر، یاد می کنیم اونقدر که برای ائمه اطهار نذر و نیاز می کنیم، برای امام زمان هم انجام می دیم؟ نه، جدا نه سوال: جایگاه امام زمان در زندگیمون کجاست؟ همون پایین ترین قسمت هرم قدرت شیطان، چقدر قشنگ می گه: بردگان همیشه بدهکار خوب برنامه ریزی کرده شیطان رو می گم حد اقل اون سر قولش وایساده، ما چی؟ الم اعهد الیکم یا بنی ءادم ان لا تعبدوا شیطان انه لکم عدو مبین اي فرزندان آدم آيا با شما پیمان نبستم كه شيطان را نپرستيد، زیرا دشمن آشكار شماست؟» ( سوره یس آیه 60) خسته ام، خسته از این که ندیدمش، لیاقت نداشتم. به یاد حافظ: تو خود حجاب خودی حافظ نمی دونم کجاست ازم راضیه شیعه بهتری براش شدم فقط می تونم بگم، آقا غلط کردم، ببخشید، ببخش، آقا جان خودت کمک کن درست بشیم، به دردت بخوریم آقا جان، به خدا دوستت دارم، آقا جان، به جان مادرم که خیلی دوستش دارم، مادرتون رو دوست دارم، آقا جان به خداوندی خدا، از دشمنانتان بیزارم و آنها را در همه حال لعن می کنم آقامون غریبه همین الان دارم این مطالب رو دارم رو کاغذ باطله (کاغذی که یک طرفش رو پرینت گرفتم) می نویسم چکار کردیم برای امام زمانمون نهار سر سفره یزید، نماز پشت سر امام حسین! آقای دانشمند جالب گفت، گفتش که امام زمان به فردی گفت به شیعه هام بگو، اگه با یزید میرن، با یزید بمونن همه کارمون رو می کنیم، آخرش می گیم شیعه 12 امامی هستیم، شیعه حضرت امیرالمومنین علی (علیه السلام) چشمم افتاد به آیهای روی ضریح خانم فاطمه معصومه (سلام الله علیها) انا هدیناه السبیل اما شاکرا و اما مفور ما هم شاکریم و هم کفور مگه امام زمان در قنوت نمازشان (زمانی که سید طاووس ایشان را دیدند) نفرمود که: شیعه های ما از اضافه گل ما هستند، دلشان با آب محبت ما اجین شده، به اتکای محبت ما گناه می کنن، خدا به خاطر من مهدی از گناهشان در گذر یه سوال دیگه: چقدر تو نمازمان بیاد تعجیل در فرج آقامون هستیم؟ مگه نگفتن دعای (اللهم عجل لولیک الفرج ...) رو در قنوت بخونی خود آقا 90 تا حاجتت رو از خدا می خواد به صف های نمازمان نگاه کنید، به آهنگ زنگ موبایلمان نگاه کنید، به مسافرتهایمان، به زندگی مون، کدوم بوی امام زمان می ده؟ آقا ببخش، ببخش الان یه جنازه آوردن تو صحن، یعنی خود فرد فکر می کرد که صبح رو نمیبینه؟ پیامبر فرمود، من که پیامبرم نمی دانم زمانی که پایم را از زمین بر میدارم، اجل مهلت می دهد که بر زمین بگذارم یا نه ما چی؟ جوری زندگی می کنیم که انگار همیشه زنده ایم جالبه، هزارتا خرج بی خود داریم، ولی وقتی پای دین میاد وسط، می گیم بزار حساب کنم مگه یکی از امامان ما نفرمود، اگر پولی که در راه خدا باید خرج کنی، خرج نکنی، 2 برابرش را در راه معصیت خدا خرج خواهی کرد سوال: به اندازه ترمز ماشینت به امام زمان اعتقاد داری؟ چند تا مغازه می بینی به اسم امام زمان باشه؟ چند تا اسم مهدی می بینیم؟ از آقا خودشو بخواهیم، نشه مثل فردی که پیش حضرت امیر نشسته بود، حضرت فرمودند: از من بپرسید قبل از انکه از میان شما بروم، همانا که به طرق آسمان بیش تر از زمین آگاه ترم بعد از حضرت بپرسیم: تعداد مو های صورت من چند تا است به باباهه میگم اسم پسرتو چی گذاشتی؟ میگه کیارش، کیانوش، اشکان بعدش هم سریع میگه اسم اصیل ایرانی. خنده دارهمثل این می مونه که، فردی گوشی نوکیا 1100 داره و طرف مقابل N97 بعد واسه اینکه کم نیاره می گه، بیا شرط ببندیم، گوشیمون رو پرت می کنیم، ببینیم مال کی سالم می مونه؟ مگه ائمه نگفتن، دین چیزی جز محبت نیست عربها یه ضرب المثل دارن، میگن، من اسمک؟ یعنی اسمت چیه روایتی خوندم مه خدا روز قیامت بعد از اینکه نامه اعمال رو بررسی کرد و گفت بفرمایین قسمت دوزخ، بعد میگه: اسمت چیه، بلکه به خاطر اسمت تو رو ببخشیم اسم مهدیه هم که دیگه دمده شده، کسی نمی ذاره بازم جانم به خانم فاطمه زهرا (سلام الله علیها) که اسم فاطمه و زهرا هنوز زنده و استفاده میشه تقصیر ما بچه مذهبی هاست تا که موش دزد در انبان توست/ گندم اعمال چهل ساله کجاست تو تهران یکی بهم گفت: می دونی بیشترین خیانت رو امام جعفر صادق (علیه السلام) به ما کرد، که شیعه و سنی رو درست کرد! گفت: حضرت علی هم دست بسته نماز می خوند، چی بهش بگم؟ با سر برم تو دیوار کمه، ولی چکار کنم، نمی فهمه آقا جان آنقدر در میزنم تا در برویم وا کنی آخرش من که نفهمیدم که حضرت امیر غریب تر بودند یا آقا امام زمان یه سر به خطبه شقشقیه حضرت امیر در نهج البلاغه بندازیم شما چی؟ فکر می کنید کدام غریب تر هستند بسه دیگه، نزدیک نماز صبح شد، بریم نماز بخونیم مگه تو تشهد نمی گیم اشهد ان محمد عبده و رسوله، پیامبر اول عبد و بنده بود، بعد فرستاده خدا بریم به تاج بندگی و عبادت خدا (نماز) برسیم خب، فعلا، ببخشید دیگه زیاد شد سعی می کنم دفعه بعدی دیر تر بیام که زود تموم بشه! |
|||
|
|
۱:۴۴, ۲۲/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
فال خسته با اشک می زنم ورق این فال خسته را فالی دوا نمی شود این سرشکسته را خون از تمام چشم و دلم سیل می شود هر وقت که وا می کنم این زخم بسته را این نذر عاشقی است که ریزم به هر قدم گلها به پای آمدنت دسته دسته را از بس نیامدی غزلم پیر شد ببین! رنگ سپید روی غزلها نشسته را باید شبی نشست غزل عاشقانه چید این واژهای خالی از هم گسسته را آقا تو را به جان غزلهای منتظر منت گذار جاده ی با اشک شسته را سید جعفر حسینی |
|||
|
|
۱۶:۴۶, ۲۲/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
سلام خدمت دوستان
چند وقت پیش تلوزیون یه نماهنگ زیبا پخش در رابطه با امام زمان پخش کرد تو اینجا لینک دارنلودشو براتون قرار میدم لینک دانلود فایل تصویری لینک دانلود فایل صوتی |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| دلنوشته | nicolo | 0 | 775 |