کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 16 رای - 3.88 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
معرفی «ناظرین» تالار بیداری اندیشه
۱۴:۴۷, ۱۲/دی/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آبان/۹۰ ۱۶:۱۹ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
آواتار
با سلام
به لطف الهی پیش بینی ها در مورد موفقیت و استقبال از تالار محقق شد و تلاشهای گروه بیداری اندیشه و سایر دوستان در اشاعه حق و ایجاد بینش حقیقت طلب به ثمر نشست.
تعداد کاربران و مطالب به شدت در حال افزایش است و مدیران ارشد تالار زمان کافی برای نظارت بر همه مطالب را ندارند.از این رو برای جلوگیری از بی نظمی و بروز مشکلات ، تیم نظارت تالار را گسترش دادیم.البته بعضی دوستان هنوز پاسخ قطعی نداند و شاید نمی خواهند در این امر مهم ما را یاری کنند Smile

اما 5 نفر از عزیزان که جدیدا ناظر بخش شده اند را خدمتتون معرفی می کنم:

guided
mohamad
مسافر
oO DaViD Oo
Ramin_Ghn

برای این 5 عزیز آرزوی موفقیت و تایید الهی را دارم.

سایر ناظرین تالار هم که ELENOR و zohur12.ir و احیاء هستند که جا داره همینجا از این عزیزان هم تشکر کنم
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، بیداری اندیشه ، جوینده حق ، فرهاد ، mohamad ، مسافر ، ELENOR ، The Arrival ، oO DaViD Oo ، F.E.A.R ، rastin ، علی ، MohammadMeraj ، ایران ، boghz ، MESSENGER ، zarati313 ، علائم ظهور ، محمداحسان ، am_po ، هدهد ، Amir ، Secret ، خادمة الزهرا ، محیصا ، ANTI satan ، حسن عزتي ، black ، only_y2d ، peimane ، یاران مهدی ، azade ، m.hossein ، Farzaneh ، جبریل ، netlog36 ، أین المنتظر ، Seyed Mohsen ، بچه شیعه ، mahdy30na ، hesam110 ، ساقی ، سدرة المنتهی ، شهیدطیبه واعظی ، مجید املشی ، sarallah ، علمدار133 ، مفقود الاثر ، مجنون الحسین ، شهرام ، ali0077 ، ترنم ، arman mohseny ، seiied ، ندا دهنده ، عبدالرحمن ، میلاد مسلمی ، السا ، Night_World ، Justice Bringer ، aboutorab ، سیمرغ ، حسن.س. ، صهبا ، انتصـار ، رضوانه ، حضرت عشق ، zahra11 ، fafa* ، soora ، Bamdaad ، AMINI ، لبخند خدا ، آفتاب ، nasimesaba ، صبا ، vahrakan ، REYHANEH11

آغاز صفحه 10 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۳:۲۰, ۶/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/خرداد/۹۲ ۳:۲۶ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #91
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

خب محض اسپم هم که شده ارسال بزنم!

من مدیرای اینجا رو زیاد نمیشناسم

بیشتر به مجید تبریک میگم که 25 ساعته تالار رو زیر نظر داره!!!
Cool

و جناب HAVBB که یبار دل ما رو حسابی شاد کرد!! (وای خواهم ساد)*

Big Grin

*اونجا خدا حاجتتو داده ارتقاء گرفتی!!!

همین دیگه به بقیه هم تبریک میگم

چشم حسود ...Big Grin

[تصویر: 1315921830.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، Havbb 110 ، مجید املشی ، Farzaneh ، شهیدطیبه واعظی ، سید ابراهیم ، شیدا ، علمدار133 ، بیداری اندیشه ، fatemeh ، سدرة المنتهی ، حسن.س. ، ترنم ، Tolou ، Ali#59 ، help me ، مجنون العباس
۱۱:۳۶, ۶/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #92
آواتار
سلام
امیدوارم کل مدیران و ناظران جدید خسته نباشند و موفق باشند.
آقا ما یکمی دیر رسیدیم ،هیچی بهمون از مدیریت و نظارت نرسیدWink ،اما آقا من هر کاری بلدم ،به آبدارچی شدن برای تالار هم راضیمDodgy ،بیکارم به منم یک کاری بدین ،تالار پاک میکنم ،در و دیوار تالار می سابم و خلاصه هر کاری، یه گوشه نگاهی کنین بلکه ما هم ،استخدام شدیم واستون دعا میکنم.Big GrinBig GrinBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علمدار133 ، بیداری اندیشه ، Farzaneh ، Havbb 110 ، شهیدطیبه واعظی ، fatemeh ، سدرة المنتهی ، حسن.س. ، ترنم ، حسن عزتي ، شیدا ، Tolou ، مسافر ، عبدالرحمن ، مجنون العباس
۱۶:۰۳, ۶/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #93
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام

سید ابراهیم

مجید املشی

حسن.س.

farzaneh

Havbb 110

neda
دوستان بالا دقت کنند،
تبریکات ویژه همراه با التماس دعا و ارزوی قلبی برای پیشرفت معنوی شما در تالار ا ارزو مندم.
آقا چرا اینقد خشک
دوستان خوبم که ارتقا پیدا کردین
از صمیم قلب براتون ارزوی پیشرفت میکنم ،
اللهم عجل لولیک الفرجBlush

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسن.س. ، Havbb 110 ، حسن عزتي ، سید ابراهیم ، شهیدطیبه واعظی ، شیدا ، جویای حقیقت ، ندا دهنده ، Farzaneh ، Tolou ، مجید املشی ، بیداری اندیشه ، ضحی ، rezamohammadi ، عبدالرحمن ، help me ، مجنون العباس ، سدرة المنتهی ، ترنم
۲۱:۳۱, ۲۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #94
آواتار
با سلام و تبریک ولادت پیامبر اعظم حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و صادق آل محمد (علیه السلام)

در جهت بالا بردن دقت و نظارت در تالار از چند نفر از عزیزان کمک گرفتیم Heart

ناظران جدید تالار
ترنم
شیدا
MaTeY
nina
SAViOR
از خداوند متعال، برای همه عزیزان تقاضای سلامتی و موفقیت در انجام مسئولیت سنگینشون رو داریم Rose

امضای Mahdy2021
ربّ اشرح لی صدری ویسّر لی أمری واحْلُل عقدهً من لسانی یفقهوا قولی.
پروردگارا سينه ‏ام را گشاده گردان و كارم را براى من آسان ساز، و از زبانم گره بگشاى، [تا] سخنم را بفهمند
------------------
أَيْنَ الْمُنْتَظَرُ لِإِقامَةِ الْأَمْتِ وَالْعِوَجِ؟
أَيْنَ هادِمُ أَبْنِيَةِ الشِّرْكِ وَالنِّفاقِ؟
أَيْنَ الْمُعَدُّ لِقَطْعِ دابِرِ الظَّلَمَةِ؟
أَيْنَ قاصِمُ شَوْكَةِ الْمُعْتَدينَ؟
اَيْنَ بَقِيَّةُ اللهِ؟

================
"اگر با آمدن خورشــید بیدار شویم ؛ ‌نمازمــان قضاســت"
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، Bahar ، help me ، مصباح ، مجید املشی ، Tolou ، black ، sarallah ، Reza2035 ، مجنون العباس ، أین المنتظر ، عبدالرحمن ، Night_World ، مرهم ، میلاد.م ، Hadith ، sagheb ، رضوانه ، yamin ، Admirer ، درست پسند ، Agha sayyed ، انتصـار ، سدرة المنتهی ، SAViOR ، السا ، mahdy30na ، حسن.س. ، ترنم ، Havbb 110 ، شهیدطیبه واعظی ، شیدا ، عبدالرحیم ، N.Mahdavian ، soshiant ، Farzaneh ، بیداری اندیشه ، حسن عزتي ، آلاله ، سیمرغ ، یاســین ، سید ابراهیم ، m.hossein ، Seyed Mohsen
۲۱:۳۸, ۲۸/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/دی/۹۲ ۲۱:۵۴ توسط Bahar.)
شماره ارسال: #95

به نام خدا

به هر 5 بزرگوار تبریک عرض میکنم.RoseRoseRoseRoseRose
HappyHappy

و آرزوی موفقیت واسشون دارم.

امیدوارم با پشتکار تمام و در جهت قرب الی الله وظیفشونو به نحو احسنت انجام بدن.

علی علیه السلام یارتون
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، Tolou ، help me ، أین المنتظر ، عبدالرحمن ، رضوانه ، انتصـار ، سدرة المنتهی ، SAViOR ، السا ، Mahdy2021 ، mahdy30na ، حسن.س. ، ترنم ، شهیدطیبه واعظی ، شیدا ، عبدالرحیم ، N.Mahdavian ، Farzaneh ، بیداری اندیشه ، حسن عزتي ، سیمرغ ، یاســین
۲۱:۴۰, ۲۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #96
آواتار
تبریک میگم به همه ی ناظران گرامی جدید
به نظرم این عزیزان واقعا شایسته هستن علی الخصوص از نظر اخلاقی و منش و رفتارشون در تالار
ان شاءالله که به خوبی خواهند توانست موجب پویایی و طراوت و هدایت بخش های خودشون باشن.
موفق باشید و در مسیر تعالی پایدار

و اینکه تبریک میگم میلاد فرخنده ی پیامبر اعظم و امام ششم رو خدمت همه ی کاربران خوب و فهمیم تالار بیداری اندیشه

[تصویر: Eid_Shoma_Mobarak.gif]

[تصویر: Jashn1.gif][تصویر: Jashn2.gif][تصویر: Jashn1.gif]

امضای مجید املشی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar ، Ali#59 ، مجنون العباس ، help me ، Tolou ، عبدالرحمن ، أین المنتظر ، مرهم ، رضوانه ، انتصـار ، سدرة المنتهی ، SAViOR ، السا ، Mahdy2021 ، mahdy30na ، حسن.س. ، ترنم ، شهیدطیبه واعظی ، شیدا ، عبدالرحیم ، N.Mahdavian ، Farzaneh ، بیداری اندیشه ، حسن عزتي ، سیمرغ ، یاســین
۲۱:۵۲, ۲۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #97
آواتار
باسلام ویادخدا تبریک بنده حقیررانیزناظرین ومدیران این تالارامیدوارم پذیراباشندHeart

امضای مجنون العباس
یاعلی ماراسفارش کن به دل بندت حسین
عشق این دردانه ماراآبرو بخشیده است.Heart
صلوات
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar ، help me ، Tolou ، مجید املشی ، عبدالرحمن ، أین المنتظر ، رضوانه ، انتصـار ، سدرة المنتهی ، SAViOR ، Mahdy2021 ، mahdy30na ، ترنم ، شهیدطیبه واعظی ، شیدا ، عبدالرحیم ، N.Mahdavian ، Farzaneh ، بیداری اندیشه ، حسن عزتي ، سیمرغ ، یاســین
۲۱:۵۴, ۲۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #98
آواتار
سلام اول این عید بزرگ رو به همه تبریک میگم RoseRose
و به نوبه ی خودم به ناظرای جدید تبریک میگم امیدوارم موفق باشن .
شیرینی ما یادتون نرهBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar ، Tolou ، مجنون العباس ، مجید املشی ، أین المنتظر ، عبدالرحمن ، رضوانه ، انتصـار ، سدرة المنتهی ، SAViOR ، Mahdy2021 ، mahdy30na ، حسن.س. ، ترنم ، شهیدطیبه واعظی ، شیدا ، عبدالرحیم ، N.Mahdavian ، Farzaneh ، بیداری اندیشه ، حسن عزتي ، سیمرغ ، یاســین
۲۲:۰۱, ۲۸/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/دی/۹۲ ۲۲:۰۳ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #99
آواتار
تبریک به این 5 بزرگوار.
سِمَت نظارت، چیزی جز انجام ظیفه نیست.
إن شاء الله موفق باشید.

امضای أین المنتظر
www.kamitafakkor.blogfa.com

صفحه اینستاگرام:
hadithcity
soldierr313
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، help me ، مجید املشی ، Bahar ، رضوانه ، انتصـار ، سدرة المنتهی ، SAViOR ، السا ، Mahdy2021 ، mahdy30na ، حسن.س. ، ترنم ، شهیدطیبه واعظی ، شیدا ، عبدالرحیم ، N.Mahdavian ، Farzaneh ، بیداری اندیشه ، حسن عزتي ، سیمرغ ، یاســین
۲۲:۰۴, ۲۸/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/دی/۹۲ ۲۲:۱۰ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #100
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام

عید همه مبارک باشه

عالیه پارتیمون تو تیم نظارت جور شد

حیف الان هرچی فکر میکنم طنزم نمیاد شب عیدی!!!!!

حالا شاید بعدا به فکرم رسید Cool

ولی این خیلی بدرد سعید میخوره

خودش میدونه چی میگم

مهدی هم که بعدا علاوه بر فلافل قبلیه باید یه برگ بده شب میلاد هم هست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، Mohammad Trust ، أین المنتظر ، مجید املشی ، Bahar ، رضوانه ، انتصـار ، سدرة المنتهی ، SAViOR ، Mahdy2021 ، mahdy30na ، حسن.س. ، ترنم ، شهیدطیبه واعظی ، شیدا ، عبدالرحیم ، N.Mahdavian ، Farzaneh ، بیداری اندیشه ، حسن عزتي ، سیمرغ ، یاســین
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]