کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 16 رای - 3.88 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
معرفی «ناظرین» تالار بیداری اندیشه
۱۴:۴۷, ۱۲/دی/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آبان/۹۰ ۱۶:۱۹ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
آواتار
با سلام
به لطف الهی پیش بینی ها در مورد موفقیت و استقبال از تالار محقق شد و تلاشهای گروه بیداری اندیشه و سایر دوستان در اشاعه حق و ایجاد بینش حقیقت طلب به ثمر نشست.
تعداد کاربران و مطالب به شدت در حال افزایش است و مدیران ارشد تالار زمان کافی برای نظارت بر همه مطالب را ندارند.از این رو برای جلوگیری از بی نظمی و بروز مشکلات ، تیم نظارت تالار را گسترش دادیم.البته بعضی دوستان هنوز پاسخ قطعی نداند و شاید نمی خواهند در این امر مهم ما را یاری کنند Smile

اما 5 نفر از عزیزان که جدیدا ناظر بخش شده اند را خدمتتون معرفی می کنم:

guided
mohamad
مسافر
oO DaViD Oo
Ramin_Ghn

برای این 5 عزیز آرزوی موفقیت و تایید الهی را دارم.

سایر ناظرین تالار هم که ELENOR و zohur12.ir و احیاء هستند که جا داره همینجا از این عزیزان هم تشکر کنم

امضای Mahdy2021
ربّ اشرح لی صدری ویسّر لی أمری واحْلُل عقدهً من لسانی یفقهوا قولی.
پروردگارا سينه ‏ام را گشاده گردان و كارم را براى من آسان ساز، و از زبانم گره بگشاى، [تا] سخنم را بفهمند
------------------
أَيْنَ الْمُنْتَظَرُ لِإِقامَةِ الْأَمْتِ وَالْعِوَجِ؟
أَيْنَ هادِمُ أَبْنِيَةِ الشِّرْكِ وَالنِّفاقِ؟
أَيْنَ الْمُعَدُّ لِقَطْعِ دابِرِ الظَّلَمَةِ؟
أَيْنَ قاصِمُ شَوْكَةِ الْمُعْتَدينَ؟
اَيْنَ بَقِيَّةُ اللهِ؟

================
"اگر با آمدن خورشــید بیدار شویم ؛ ‌نمازمــان قضاســت"
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، بیداری اندیشه ، جوینده حق ، فرهاد ، mohamad ، مسافر ، ELENOR ، The Arrival ، oO DaViD Oo ، F.E.A.R ، rastin ، علی ، MohammadMeraj ، ایران ، boghz ، MESSENGER ، zarati313 ، علائم ظهور ، محمداحسان ، am_po ، هدهد ، Amir ، Secret ، خادمة الزهرا ، محیصا ، ANTI satan ، حسن عزتي ، black ، only_y2d ، peimane ، یاران مهدی ، azade ، m.hossein ، Farzaneh ، جبریل ، netlog36 ، أین المنتظر ، Seyed Mohsen ، بچه شیعه ، mahdy30na ، hesam110 ، ساقی ، سدرة المنتهی ، شهیدطیبه واعظی ، مجید املشی ، sarallah ، علمدار133 ، مفقود الاثر ، مجنون الحسین ، شهرام ، ali0077 ، ترنم ، arman mohseny ، seiied ، ندا دهنده ، عبدالرحمن ، میلاد مسلمی ، السا ، Night_World ، Justice Bringer ، aboutorab ، سیمرغ ، حسن.س. ، صهبا ، انتصـار ، رضوانه ، حضرت عشق ، zahra11 ، fafa* ، soora ، Bamdaad ، AMINI ، لبخند خدا ، آفتاب ، nasimesaba ، صبا ، vahrakan ، REYHANEH11

آغاز صفحه 11 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۲:۱۱, ۲۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #101
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام و عرض تبریک عید

من هم به نوبه ی خودم به ناظران جدید تبریک میگم...
انتخابهای بسیار شایسته و به جایی بود...
موفقیت در مسیر پیش رو را از خداوند متعال برایتان خواستارم...

یاعلی
در پناه حق

امضای Tolou
کیست که به خدا اعتماد کرد
و
پشیمان شد؟
...

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، أین المنتظر ، مجید املشی ، Bahar ، Ali#59 ، رضوانه ، Hadith ، انتصـار ، سدرة المنتهی ، SAViOR ، السا ، mahdy30na ، Mahdy2021 ، Justice Bringer ، حسن.س. ، help me ، ترنم ، شهیدطیبه واعظی ، شیدا ، عبدالرحیم ، N.Mahdavian ، Farzaneh ، بیداری اندیشه ، سیمرغ ، یاســین ، سید ابراهیم
۲۲:۲۶, ۲۸/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/دی/۹۲ ۲۲:۲۷ توسط مرهم.)
شماره ارسال: #102
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

من هم به این پنجHeartHeartHeartHeartHeart عزیز بزرگوار تبریک عرض میکنم
مخصوصا ابجی شیدا عزیزم و نینا خانم محترم
ان شا الله که هر روزتون سبزتر از دیروزتون باشه

من هم این عید فرخنده رو به تمام شما هم سنگری های محترم تبریک عرض میکنم....

به امید انکه
خادم شویم همچو فضه ای از جنس افتاب

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، أین المنتظر ، مجید املشی ، Bahar ، Ali#59 ، رضوانه ، مجنون العباس ، انتصـار ، Tolou ، سدرة المنتهی ، SAViOR ، السا ، Mahdy2021 ، mahdy30na ، Justice Bringer ، حسن.س. ، help me ، ترنم ، شهیدطیبه واعظی ، شیدا ، عبدالرحیم ، N.Mahdavian ، Farzaneh ، بیداری اندیشه ، سیمرغ ، یاســین
۲۳:۰۶, ۲۸/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/دی/۹۲ ۲۳:۰۷ توسط رضوانه.)
شماره ارسال: #103
آواتار
(۲۸/دی/۹۲ ۲۱:۳۱)Mahdy2021 نوشته است:  با سلام و تبریک ولادت پیامبر اعظم حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و صادق آل محمد (علیه السلام)

در جهت بالا بردن دقت و نظارت در تالار از چند نفر از عزیزان کمک گرفتیم Heart

ناظران جدید تالار
ترنم
شیدا
MaTeY
nina
SAViOR
از خداوند متعال، برای همه عزیزان تقاضای سلامتی و موفقیت در انجام مسئولیت سنگینشون رو داریم Rose

واااااااااااااااای ممنونم

عالی بود
همگی هم بچه های فعال و زرنگ

متشکرم Rose Rose Rose Rose Rose
ان شاءالله شاهد فعالیت های مفیدتری(نسبت به قبلSmile) از دوستان باشیم
خیلی خوشحال شدم
بازم تبرییییییییییییییییییییک
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرهم ، مجید املشی ، Bahar ، Hadith ، عبدالرحمن ، أین المنتظر ، انتصـار ، Tolou ، سدرة المنتهی ، SAViOR ، السا ، Mahdy2021 ، mahdy30na ، Justice Bringer ، help me ، حسن.س. ، ترنم ، شهیدطیبه واعظی ، شیدا ، N.Mahdavian ، Farzaneh ، بیداری اندیشه ، سیمرغ ، یاســین ، سید ابراهیم
۲۳:۲۶, ۲۸/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/دی/۹۲ ۲۳:۲۹ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #104
آواتار
سلام به همه
عید همه مبارک ان شاءالله
به همه ی دوستانی که مسئول این وظیفه ی خطیر شدن تبریک میگم

ان شاءالله موفق باشن
RoseRoseRose

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، خیبر110 ، Tolou ، سدرة المنتهی ، SAViOR ، رضوانه ، محیصا ، السا ، Bahar ، Mahdy2021 ، mahdy30na ، Justice Bringer ، help me ، حسن.س. ، مجید املشی ، ترنم ، أین المنتظر ، شهیدطیبه واعظی ، شیدا ، عبدالرحیم ، N.Mahdavian ، Farzaneh ، بیداری اندیشه ، سیمرغ ، یاســین
۲۳:۵۰, ۲۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #105
آواتار
مبارک همگی تون.
این بار همه دوستان عزیز خودم هستن.

فقط امیدوارم پست نظارت باعث نشه فقط نظارت کنید و ساکت بشید.
تو این مدتی که تو تالار بودم همش داره این چرخه تکرار میشه ، یه عده میان ، فعال میشن ، ناظر میشن ، بعد دو شاخه میشن ، یا کمرنگ میشن یا پر رنگ ، پررنگا مدیریت بخش میشن و کمرنگا کم کم میشن ناظر سابق و از زمان قدیمشون هم کمتر میان.

بنظر من زیاد بچه ها درگیر کارای نظارت و مدیریت نباشن بهتره ، بیشتر میشه ازشون استفاده کنیم.

بازم مبارک ، شرمنده اگه تبریکم کمه.Blush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، عبدالرحمن ، مرهم ، السا ، Bahar ، Mahdy2021 ، mahdy30na ، Justice Bringer ، help me ، انتصـار ، حسن.س. ، محب الزهرا ، مجید املشی ، ترنم ، أین المنتظر ، شهیدطیبه واعظی ، شیدا ، عبدالرحیم ، N.Mahdavian ، Farzaneh ، بیداری اندیشه ، سیمرغ ، یاســین
۰:۰۴, ۲۹/دی/۹۲
شماره ارسال: #106
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

اول از همه این عید رو به همه ی عزیزان هم تالاری تبریک می گم؛ ان شاءالله که همگی از پیروان راستین دین حضرت (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) باشیم

به این بزرگواران هم تبریک می گم؛ ان شاءالله که شما در کنار دیگر گرامیان تالار، توفیق بر عهده گرفتن مناصب دولت آقا (عجل الله تعالی فرجه الشریف) رو داشته باشید(که البته لازمش شهید نشدنتونه)؛ حالا دعا کنیم که شهید شید یا وزیر؟!؟!Wink

این حدیث از امام صادق (ع‏)‏ هم، به مناسبت این عید تقدیم به شما(ببخشید مالی معذوریم، هدیه ی معنوی می دیمWink ) :
"راه نجات و هلاكت خود را بشناس ،مبادا از خدا چيزي بخواهي كه نابودي تو در آنست در حالي كه گمان مي بري نجات تو در آنست"
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، سدرة المنتهی ، عبدالرحمن ، Bahar ، Mahdy2021 ، mahdy30na ، Justice Bringer ، help me ، انتصـار ، حسن.س. ، SAViOR ، مجید املشی ، ترنم ، أین المنتظر ، شهیدطیبه واعظی ، شیدا ، عبدالرحیم ، N.Mahdavian ، Farzaneh ، بیداری اندیشه ، سیمرغ ، یاســین
۰:۱۲, ۲۹/دی/۹۲
شماره ارسال: #107
آواتار
سلام دوستان .
منم ب هر پنج تاتون دونه دونه تبریک میگم
ترنم

شیدا

MaTeY

nina

SAViOR

(مبارکتون باشه )*5
Big Grin

و می بینم ک ایندفعه خانومای عزیز کنترات برداشتن ... ( صرفا جهت مزاح )

از همین الان من خدا قوت می گم.
یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، عبدالرحمن ، Bahar ، Mahdy2021 ، mahdy30na ، Justice Bringer ، help me ، انتصـار ، حسن.س. ، SAViOR ، مجید املشی ، ترنم ، أین المنتظر ، شهیدطیبه واعظی ، شیدا ، عبدالرحیم ، N.Mahdavian ، Farzaneh ، بیداری اندیشه ، سیمرغ ، یاســین
۰:۲۳, ۲۹/دی/۹۲
شماره ارسال: #108
آواتار
به نام خدا
تبریک می گم این ایام فرخنده روRose به همه ی دوستان

و همچنین این ناظران جدیدSmile

این متن پایینی فقط ی ویرایش می خواد اون هم به جای فعال میشه ناظر
(۳۰/فروردین/۹۲ ۱۲:۵۸)Night_World نوشته است:  به نام خدا
تبریک به کاربران فعال
ولی یادتون باشه این مقام ها و این صندلی ها به کسی وفا نکرد Wink
حالا جدا از شوخی من تو این تالار خیلی چیزهای مفیدی یاد گرفتم و امیدوارم تا پایان عمرم ازش استفاده کنم.و هر بار به این تالار میام میفهمم که هیچ حرفی برای گفتن ندارم
موفق و سربلند باشید
التماس دعا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mahdy2021 ، Bahar ، mahdy30na ، Justice Bringer ، السا ، help me ، انتصـار ، عبدالرحمن ، حسن.س. ، SAViOR ، مجید املشی ، ترنم ، سدرة المنتهی ، أین المنتظر ، شهیدطیبه واعظی ، شیدا ، عبدالرحیم ، N.Mahdavian ، بیداری اندیشه ، سیمرغ ، یاســین
۰:۲۸, ۲۹/دی/۹۲
شماره ارسال: #109
آواتار
سلام
عیدتون مبارک
بنده هم به این بزرگواران تبریک میگم
ترنم

شیدا

MaTeY

nina

SAViOR
فقط بدونن با رنگی شدن و بالا رفتن خیلی باید مراقب پایینا باشین
چون هرچی بالاتر ......Blush
ارزوی موفقیت و توفیقات بیشتری براتون ارز میکنم.

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Justice Bringer ، Bahar ، السا ، help me ، انتصـار ، عبدالرحمن ، حسن.س. ، SAViOR ، مجید املشی ، ترنم ، سدرة المنتهی ، أین المنتظر ، شهیدطیبه واعظی ، شیدا ، عبدالرحیم ، N.Mahdavian ، Farzaneh ، بیداری اندیشه ، سیمرغ ، یاســین
۰:۳۲, ۲۹/دی/۹۲
شماره ارسال: #110
آواتار
بسم الله
سلام علیکم

بنده هم به نوبه خود به این عزیزان تبریک میگویم.
ان شاءالله در این مسوولیت موفق و سربلند باشید
و با انرژی و حوصله بسیار در راه ارتقا مبانی ناب شریعت اسلامی قلم بزنید .

موفق باشید و خدایی .

امضای Agha sayyed
صِبغَةَ اللهِ وَ مَن اَحسَنُ مِنَ اللهِ صِبغَةً
رنگ خدایی بپذیرید ! رنگ ایمان و توحید و اسلام و چه رنگی از رنگ خدایی بهتر است ؟!
بقره -138
اين است نگارگرى الهى؛ و كيست ‏خوش‏نگارتر از خدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy30na ، Bahar ، مجنون العباس ، السا ، help me ، انتصـار ، عبدالرحمن ، حسن.س. ، SAViOR ، مجید املشی ، ترنم ، سدرة المنتهی ، أین المنتظر ، شهیدطیبه واعظی ، شیدا ، عبدالرحیم ، N.Mahdavian ، Farzaneh ، بیداری اندیشه ، سیمرغ ، یاســین
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

[-]