|
محل درخواست فایل های سخنرانی استاد رائفی پور » فقط اینجا «
|
|
۱۹:۳۰, ۱۹/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/بهمن/۹۰ ۱:۴۹ توسط ANTI satan.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
من هدف از ایجاد این پست این بود که پستهای دیگه بی دلیل شلوغ نشه و در پستهای دیگه که مربوط به استاد رائفی پور هستند موضوعات دیگری قرار نگیره و حتی الامکان هرگونه سوالی در مورد دانلود کردن و یا در مورد درخواست برای گذاشتن سخنرانی خاص و دیگر سوالات در این پست پرسیده بشه..... امیدوارم مدیران نگن بحث تکراریه و حذف پست نکنند... من فقط هدفم این بوده که پست های دیگه شلوغ نشه مخصوصا پست ((اطلاع رسانی و دانلود سخنرانی های استاد رائفی پور)) |
|||
|
| آغاز صفحه 17 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۵۵, ۸/آبان/۹۱
شماره ارسال: #161
|
|||
|
|||
|
سلام
اگه میشه سخنرانی ایشون(البته اگه همچنین سخنرانی داشته باشن)در مورد گیم های کامپوتری که ساخته دست ماشون ها هستند رو قرار بدید . . . متشکر |
|||
|
|
۹:۰۸, ۹/آبان/۹۱
شماره ارسال: #162
|
|||
|
|||
(۱۰/تیر/۹۱ ۲۰:۰۱)saeedi نوشته است: شب دوم سخنرانی استاد رائفی پور در مشهد با موضوع تحلیل چهار شخصیت کربلا قابل دانلود کردن نیست لطفا درستش کنید فایل تصویری:
۳ تیر |لینک مستقیم|لینک کمکی| ۴ تیر |لینک مستقیم|لینک کمکی| [b]فایل صوتی: ۳ تیر |لینک مستقیم|لینک کمکی| ۴ تیر |لینک مستقیم|لینک کمکی| نقل قول: |مکان:مشهد مقدس|زمان:۱۴ و ۱۵ و ۱۶ خرداد ۹۱| |موضوع:حکومت علوی| |مشاهده کیفیت| فایل تصویری: ۱۴ خرداد |لینک مستقیم|لینک کمکی| ۱۵ خرداد |لینک مستقیم|لینک کمکی| ۱۶ خرداد |لینک مستقیم|لینک کمکی| فایل صوتی: ۱۴ خرداد |لینک مستقیم|لینک کمکی| ۱۵ خرداد |لینک مستقیم|لینک کمکی| ۱۶ خرداد |لینک مستقیم|لینک کمکی| نقل قول: |مکان:|زمان:۲۴ و ۲۹ تیر ماه ۹۱| |موضوع:حجاب مصونیت یا محدودیت| فایل صوتی: جلسه اول|لینک مستقیم|لینک کمکی| جلسه دوم|لینک مستقیم|لینک کمکی| نقل قول:سلام سخنرانی دانشگاه پیراپزشکی یزد رو بگذارید با کیفیت خوب...ممنون دانلود سخنرانی استاد در دانشکده پیراپزشکی یزد-91/02/18 ![]() فرمت : Mp3 ![]() حجم : 40 مگابايت نقل قول: اگه میشه سخنرانی ایشون(البته اگه همچنین سخنرانی داشته باشن)در مورد گیم های کامپوتری که ساخته دست ماشون ها هستند رو قرار بد متشکر آقای رائفی پور تا اونجایی که من اطلاع دارم سخنرانی با موضوع بازیهای کامپیوتری ندارند. اما در سخنرانیهای مختلفی که با محوریت رسانه هستند تا حدودی به بازیها هم اشاره می کنند. |
|||
|
|
۲۱:۴۷, ۹/آبان/۹۱
شماره ارسال: #163
|
|||
|
|||
|
ممنون میشم اگه همون رو لطف کنید قرار بدید
با تشکر فراوان |
|||
|
|
۴:۲۴, ۱۰/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/آبان/۹۱ ۵:۰۵ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #164
|
|||
|
|||
(۹/آبان/۹۱ ۲۱:۴۷)S!lenced نوشته است: ممنون میشم اگه همون رو لطف کنید قرار بدید دانلود فایل صوتی سخنرانیهای آقای رائفی پور در مورد رسانه و تاثیرات آن سخنرانی رائفی پور با عنوان صهیونیزم و رسانه دانشگاه اهواز ۲۴ / ۷ / 90 دانلود سخنرانی استاد رائفی پور در دانشگاه ازاد اسلامی واحد امیدیه با موضوع سلطه صهیونیسم بر رسانه ۲۶ / ۷ / ۹۰
|
|||
|
|
۲۰:۲۸, ۱۰/آبان/۹۱
شماره ارسال: #165
|
|||
|
|||
|
لطف کنید ذکر کنید فایل صوتیه یا تصویری و بقیه جزئیات...
|
|||
|
۱۸:۲۲, ۲۴/آبان/۹۱
شماره ارسال: #166
|
|||
|
|||
|
لطفا فایل سخنرانی استاد در دانشگاه شمال امل در 21/8/91
|
|||
|
۱۸:۲۹, ۲۴/آبان/۹۱
شماره ارسال: #167
|
|||
|
|||
|
|
۸:۲۳, ۲۵/آبان/۹۱
شماره ارسال: #168
|
|||
|
|||
|
ببخشید ولی سخنرانی اخیر ایشون در هفته گذشته رو میخواستم
با تشکر |
|||
|
۱۴:۳۰, ۱۳/آذر/۹۱
شماره ارسال: #169
|
|||
|
|||
|
دوستان کسی میتونه فایل صوتی زیر رو کامل داره ؟
نقل قول: سلام.وقت بخير.ممنون ميشم فايل صوتي دعاي معراج وبا صداي استاد رايفي پور برام ايميل بفرماييد.هر جا جستجو كردم.تا يا رقيب بود من هر روز دعاي معراج وميخونم.و صداي ايشون و خيلي دوست دارم.بي صبرانه منتظر پاسختون هستم.در پناه حق باشيد.من عاشقانه اين دعا رو دوست دارم. |
|||
|
|
۵:۵۲, ۱۸/آذر/۹۱
شماره ارسال: #170
|
|||
|
|||
|
لطفا پارت های دانلود سخنرانی آسیب شناسی موسیقی در دانشگاه اهواز رو هم درست کنید پارت اول رو دانلود کردم اما پارن2 دانلود نمیشه
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اطلاع رسانی و دانلود سخنرانی های «استاد رائفی پور» + لینک دانلود | Amir | 1,171 | 1,022,656 |
۹/بهمن/۹۶ ۱۵:۵۶ آخرین ارسال: sakhtemooncom |
|
| بحث پیرامون سخنرانی های آقای رائفی پور(پست اول مطالعه شود) | وحید110 | 506 | 247,070 |
۲۱/فروردین/۹۵ ۱۱:۰۲ آخرین ارسال: Morteza00 |
|
| تاثیر سخنرانی های استاد رائفی پور در زندگی ما | nooromahdi | 132 | 62,256 |
۱۰/دی/۹۴ ۱۲:۵۴ آخرین ارسال: Truth Seeker |
|
| استاد رائفی پور در ویکیپدیا | mughniyyah | 19 | 20,531 |
۸/آبان/۹۴ ۲:۰۴ آخرین ارسال: مسعود.ازادی |
|
| چرا رسانه ملی از استاد رائفی پور استفاده نمی کند؟(گفتگو محور | neyestan23 | 47 | 23,987 |
۵/تیر/۹۳ ۱۹:۱۵ آخرین ارسال: Ali#59 |
|
| دانلود فایل صوتی جنجالی ترین سخنرانی استاد رائفی پور | waiter | 3 | 7,999 |
۲۵/مرداد/۹۲ ۲۰:۱۴ آخرین ارسال: nilufar7676 |
|

![[تصویر: download-file.gif]](http://www.zohur12.ir/wp-content/uploads/2011/12/download-file.gif)
![[تصویر: format-file.gif]](http://www.zohur12.ir/wp-content/uploads/2011/12/format-file.gif)
![[تصویر: size-file.jpg]](http://www.zohur12.ir/wp-content/uploads/2011/12/size-file.jpg)