|
محل درخواست فایل های سخنرانی استاد رائفی پور » فقط اینجا «
|
|
۱۹:۳۰, ۱۹/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/بهمن/۹۰ ۱:۴۹ توسط ANTI satan.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
من هدف از ایجاد این پست این بود که پستهای دیگه بی دلیل شلوغ نشه و در پستهای دیگه که مربوط به استاد رائفی پور هستند موضوعات دیگری قرار نگیره و حتی الامکان هرگونه سوالی در مورد دانلود کردن و یا در مورد درخواست برای گذاشتن سخنرانی خاص و دیگر سوالات در این پست پرسیده بشه..... امیدوارم مدیران نگن بحث تکراریه و حذف پست نکنند... من فقط هدفم این بوده که پست های دیگه شلوغ نشه مخصوصا پست ((اطلاع رسانی و دانلود سخنرانی های استاد رائفی پور)) |
|||
|
| آغاز صفحه 18 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۰:۱۰, ۱۸/آذر/۹۱
شماره ارسال: #171
|
|||
|
|||
(۱۸/آذر/۹۱ ۵:۵۲)saeedi نوشته است: لطفا پارت های دانلود سخنرانی آسیب شناسی موسیقی در دانشگاه اهواز رو هم درست کنید پارت اول رو دانلود کردم اما پارن2 دانلود نمیشه سلام به شما بنده دوباره هر دو پارت رو چک کردم. هر دو لینک مستقیم سالم هستند. می توانید با خیال راحت دانلود نمایید. ![]() نقل قول: |
|||
|
|
۱۷:۰۸, ۲۷/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/بهمن/۹۱ ۰:۱۳ توسط ANTI satan.)
شماره ارسال: #172
|
|||
|
|||
|
دوستان سلام
اگه استاد سخنرانی در مورد دهه فجر داره ممنون میشم فایل صوتیشون رو بذارید اگه بیشتر از یکی هست که چه بهتر اگه سخنرانی راجع به پیامبر هم هست بذارید |
|||
|
|
۱۶:۴۸, ۱۴/دی/۹۲
شماره ارسال: #173
|
|||
|
|||
|
سلام،
از دوستان کسی *تصویری* این سخنرانی استاد رائفی پور رو داره : http://www.faraghlit.com/?p=5739#comment-16612 5 شب اول محرم 92 با موضوع امام شناسی ممنون میشم اگه اطلاع بدین
|
|||
|
|
۲۲:۴۶, ۱۴/دی/۹۲
شماره ارسال: #174
|
|||
|
|||
|
ماشالا چقدر هم همه پاسخگوئن !!!
![]() ممنون ... خودم متوجه شدم که تصویریش حالا حالاها نمیاد !!!
|
|||
|
|
۲۳:۴۸, ۱۴/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/دی/۹۲ ۲:۱۹ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #175
|
|||
|
|||
|
پاسخگوئی:
خدمتتون عارضم چون نفراتشون + امکاناتشون کمه (بعلت کمبود بودجه ای که شما خوب خبر داری) و موارد دیگر دیر میاد جالبش اینجاست من شخصی رو میشناسم چندتا از روایت عهدا رو داره بصورت تصویری ولی خب فلنگو بسته رفته قرار بوده اینا رو تو سایتی بزاره مشکل یکی دوتا نیست! |
|||
|
|
۰:۱۸, ۱۵/دی/۹۲
شماره ارسال: #176
|
|||
|
|||
(۱۴/دی/۹۲ ۲۳:۴۸)عبدالرحمن نوشته است: پاسخگوئی: با یاد حق یک بار بچه های مشهد خودشون با هزینه ی خودشون فیلم گرفته بودن .. از سمت مصاف(تا اون جایی که به من خبر رسیده) زنگ زدن گفتن تصویریش رو پخش نکنید ... (حقیقی و مجازی ) در ضمن چون در اون تایپبک پاک شد دوباره می پرسم؛ توی گزارش تصویری دیدم یک سری سی دی گذاشتن برا فروش ... کسی خبر داره که در جلسات روایت عهد سی دی جلسات قبل رو می فروشن یا نه ؟ میخوام بدونم مشکل از تولیده یا توزیع ... یاالله |
|||
|
|
۰:۲۶, ۱۵/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/دی/۹۲ ۲:۱۸ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #177
|
|||
|
|||
|
احتمالا من اون مشهدیا رو داشته باشم
میدم فاراقلیط بزاره تو سایتش البته یه 200 گیگی میشه مشکل از همون کمبود امکاناته من که به غیر از مشهد سخنرانی استاد رو جای دیگه ندیدم ولی تو خود مشهد هم استاد در کنف حمایت برگزار کننده ها بود و بچه های مصاف نبودن خود استاد بنده خدا هم نسیه ای سفر میکنن! در مقایسه با عادی ترین سخنرانان کشور ایشون مجانی سخنرانی میکنن امان از کمبود از امکانات!!! باید فکری کنند === طرف تو چندین شهر از جمله شهرهای آمریکا شماره حساب و نمایندگی داره برای خودش شبکه تلویزیونی داره داره تیشه به ریشه تشیع میزنه با عمامه مشکی بعد مصاف و سازمانهای فرهنگی مردم نهاد باید اینطوری سر کنن ====== میخواید بهتون امکانات بدن!!!!!!!!؟ بپیوندید به بروبچس حجتیه چنان ساپورت بشید |
|||
|
|
۷:۴۰, ۱۵/دی/۹۲
شماره ارسال: #178
|
|||
|
|||
|
استاد شماره حساب بدن
کم پول جمع نمیشه
|
|||
|
|
۱۱:۴۱, ۱۵/دی/۹۲
شماره ارسال: #179
|
|||
|
|||
|
شماره کارت 6037691990014623 بانک صادرات ایران
شماره حساب سپهر 0103555185003 بانک صادرات ایران به نام موسسه مصاف ایرانیان مشکل اینه که افرادی که باید کمک کنند یادشون رفته وگرنه هستند افرادی که انقدر خالصانه کمک می کنند که خدا میدونه مقدارش کمه مثلا در حد 10 تومن 20 تومن البته خدا کمک میکنه ولی بعضی افراد باید کمک کنند توکل بر خدا |
|||
|
|
۱۱:۵۸, ۹/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #180
|
|||
|
|||
|
با عرض سلام خدمت دوستان گرامی
میخواستم بدونم آیا استاد سخنرانی ای راجع به استراتژی های آمریکا داشتن؟ اگر در این مورد سخنرانی داشتن ممنون میشم لینک دانلودش رو قرار بدید با تشکر |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اطلاع رسانی و دانلود سخنرانی های «استاد رائفی پور» + لینک دانلود | Amir | 1,171 | 1,022,656 |
۹/بهمن/۹۶ ۱۵:۵۶ آخرین ارسال: sakhtemooncom |
|
| بحث پیرامون سخنرانی های آقای رائفی پور(پست اول مطالعه شود) | وحید110 | 506 | 247,070 |
۲۱/فروردین/۹۵ ۱۱:۰۲ آخرین ارسال: Morteza00 |
|
| تاثیر سخنرانی های استاد رائفی پور در زندگی ما | nooromahdi | 132 | 62,256 |
۱۰/دی/۹۴ ۱۲:۵۴ آخرین ارسال: Truth Seeker |
|
| استاد رائفی پور در ویکیپدیا | mughniyyah | 19 | 20,531 |
۸/آبان/۹۴ ۲:۰۴ آخرین ارسال: مسعود.ازادی |
|
| چرا رسانه ملی از استاد رائفی پور استفاده نمی کند؟(گفتگو محور | neyestan23 | 47 | 23,987 |
۵/تیر/۹۳ ۱۹:۱۵ آخرین ارسال: Ali#59 |
|
| دانلود فایل صوتی جنجالی ترین سخنرانی استاد رائفی پور | waiter | 3 | 7,999 |
۲۵/مرداد/۹۲ ۲۰:۱۴ آخرین ارسال: nilufar7676 |
|