|
محل درخواست فایل های سخنرانی استاد رائفی پور » فقط اینجا «
|
|
۱۹:۳۰, ۱۹/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/بهمن/۹۰ ۱:۴۹ توسط ANTI satan.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
من هدف از ایجاد این پست این بود که پستهای دیگه بی دلیل شلوغ نشه و در پستهای دیگه که مربوط به استاد رائفی پور هستند موضوعات دیگری قرار نگیره و حتی الامکان هرگونه سوالی در مورد دانلود کردن و یا در مورد درخواست برای گذاشتن سخنرانی خاص و دیگر سوالات در این پست پرسیده بشه..... امیدوارم مدیران نگن بحث تکراریه و حذف پست نکنند... من فقط هدفم این بوده که پست های دیگه شلوغ نشه مخصوصا پست ((اطلاع رسانی و دانلود سخنرانی های استاد رائفی پور)) |
|||
|
| آغاز صفحه 14 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۷:۵۴, ۱۷/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #131
|
|||
|
|||
|
خیلی از راهنماییتون ممنونم. متاسفانه من سالهاست از دانشگاه دورم. اگه دانشکده ی خاصی رو می شناسین که آرشیوش کامل هست لطفاً بگین که بک راست برم همونجا.
جنبش مصاف ( http://masafportal.com/ ) رو هم همین الان سر ردم ولی درباره سخنرانی های استاد چیزی اونجا ندیدم. |
|||
|
۸:۰۰, ۱۷/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #132
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
خواهش می کنم. در مورد دانشگاه نمی تونم جایی رو معرفی کنم چون دانشگاه خودم هم که ازش چند تا از سیدی ها رو تهیه کردم به طور کامل آرشیوش رو نداشت و سخنرانی های جدید هم هیچی نداشت... جنبش مصاف هم باید به آدرسش در تهران مراجعه کنید برای تهیه سخنرانی ها. یا حق |
|||
|
۹:۰۱, ۱۷/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/اسفند/۹۰ ۱۹:۴۷ توسط awakened.)
شماره ارسال: #133
|
|||
|
|||
|
اگه لطف کنید و آدرسش رو بگین ممنون میشم.
یا دوستان دیگه اگه بتونن راهنمایی کنن. |
|||
|
۱۸:۰۵, ۲۶/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #134
|
|||
|
|||
|
سلام من یه ایده دارم بهتره درکنار قرار دادن سخن رانیهای استاد رائفی پور سخنرانی های دکتر حسن عباسی رو هم بزارین چون خیلی مطلب داره و به درد همه میخوره تازه استاد هم زیاد به دیدن سخن رانیهای دکتر حسن عباسی توصیه میکنه باتشکر
|
|||
|
|
۱۸:۰۸, ۲۶/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #135
|
|||
|
|||
(۲۶/اسفند/۹۰ ۱۸:۰۵)نیما شکوری نوشته است: سلام من یه ایده دارم بهتره درکنار قرار دادن سخن رانیهای استاد رائفی پور سخنرانی های دکتر حسن عباسی رو هم بزارین چون خیلی مطلب داره و به درد همه میخوره تازه استاد هم زیاد به دیدن سخن رانیهای دکتر حسن عباسی توصیه میکنه باتشکر سلام.کلیک کنید: دانلود سخنرانی های دکتر عباسی |
|||
|
|
۲۳:۴۱, ۲۹/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #136
|
|||
|
|||
|
سلام
فیلم کامل سخنرانی استاد در دانشگاه اصفهان با موضوع نقد فیلم 2012 در ۲ قسمت با لینک مستقیم در سایت قرار داده شده است http://www.uisb.ir/main/component/conten...-raefi2012 http://www.uisb.ir/main/component/conten...-raefi2012 |
|||
|
|
۶:۴۹, ۲/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #137
|
|||
|
|||
|
سلام
کلیپی رو که رئیس جمهور امریکا در مورد اتش زدن ابلیسک هست رو میخواستم(این کلیپ رو آقای رائفی توی پروژه شیطانی 2012 پخش کردم اما کیفیت پایین بود و قسمتیش رو گذاشتن. |
|||
|
۹:۳۹, ۹/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/فروردین/۹۱ ۹:۴۲ توسط hamediran.)
شماره ارسال: #138
|
|||
|
|||
|
به این صفحه مراجعه کنید
http://www.aparat.com/video/video/result?data[text]=%D8%B3%D8%AE%D9%86%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C+%D8%B1%D8%A7%D8%A6%D9%81%DB%8C&secfrdcodedvar=1e775990afaeb8f4c3c97b1a7ba931f93277bc03&btnSubmit=+&data[checkgetrequest]=true&frm-id=13329059074f7287b356852 تمام نوشته را کپی کنید |
|||
|
۱۲:۴۶, ۲۱/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #139
|
|||
|
|||
|
سلام
من چه طور می تونم ازطریق سایت جنبش مصاف سخنرانیهای استاد رو تهیه کنم.من عضو سایت هستم اما نمیدونم باید چطوری درخواست کنم لطفا اگر میدونید من رو راهنمایی کنید
|
|||
|
۱۳:۵۰, ۲۱/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #140
|
|||
|
|||
|
|
|
|
| 2 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اطلاع رسانی و دانلود سخنرانی های «استاد رائفی پور» + لینک دانلود | Amir | 1,171 | 1,023,670 |
۹/بهمن/۹۶ ۱۵:۵۶ آخرین ارسال: sakhtemooncom |
|
| بحث پیرامون سخنرانی های آقای رائفی پور(پست اول مطالعه شود) | وحید110 | 506 | 247,198 |
۲۱/فروردین/۹۵ ۱۱:۰۲ آخرین ارسال: Morteza00 |
|
| تاثیر سخنرانی های استاد رائفی پور در زندگی ما | nooromahdi | 132 | 62,317 |
۱۰/دی/۹۴ ۱۲:۵۴ آخرین ارسال: Truth Seeker |
|
| استاد رائفی پور در ویکیپدیا | mughniyyah | 19 | 20,537 |
۸/آبان/۹۴ ۲:۰۴ آخرین ارسال: مسعود.ازادی |
|
| چرا رسانه ملی از استاد رائفی پور استفاده نمی کند؟(گفتگو محور | neyestan23 | 47 | 24,008 |
۵/تیر/۹۳ ۱۹:۱۵ آخرین ارسال: Ali#59 |
|
| دانلود فایل صوتی جنجالی ترین سخنرانی استاد رائفی پور | waiter | 3 | 8,000 |
۲۵/مرداد/۹۲ ۲۰:۱۴ آخرین ارسال: nilufar7676 |
|