|
در حال مطالعه ی چه کتابی هستید؟ (همراه با توضیح کوتاه در مورد آن کتاب)
|
|
۱۲:۰۲, ۶/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/فروردین/۹۲ ۱۸:۵۸ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
هر فردی معمولا به خاطر مشغله های فکری و روش زندگی اش مطالعاتش محدود به موضوعات خاصی میشه ؛ به همین دلیل از دوستانی که در حال مطالعه ی کتاب و مجله و یا ... هستند خواهش می کنم در مورد کتاب و موضوع آن کمی اطلاعات به ما بدهند تا بتونیم از موضوعات متنوعی استفاده کنیم . موضوع کتاب می تونه هر چیزی باشه : سیاسی، مذهبی، علمی ، فرهنگی ، ادبی ، طنز و ... ممنون |
|||
| آغاز صفحه 19 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۱:۵۲, ۳۰/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #181
|
|||
|
|||
|
کتابهایی که به نظر من خیلی مفید هستند
1- کتاب زیبای شبهای پیشاور 2- کتاب زبیای دادگستر جهان |
|||
|
|
۱۴:۲۴, ۳۰/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #182
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم . دوستانی که کتابی رو معرفی میکنین لطفا درمورد محتوای کتاب و نظرخودتون و ... هم کمی توضیح بدید تا مثلا من نوعی که می خوام مطالعه اش کنم یک آشنایی کمی از قبل داشته باشم.ممنون
|
|||
|
|
۱۷:۳۴, ۳۰/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #183
|
|||
|
|||
(۳۰/اردیبهشت/۹۱ ۱۴:۲۴)محیصا نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم . دوستانی که کتابی رو معرفی میکنین لطفا درمورد محتوای کتاب و نظرخودتون و ... هم کمی توضیح بدید تا مثلا من نوعی که می خوام مطالعه اش کنم یک آشنایی کمی از قبل داشته باشم.ممنون
شما درست می فرمایید.ممنونم از تذکر سازنده شما.کتاب شبهای پیشاور ازمرحوم « سيد محمدبن علي اکبر» مشهور به « سلطان الواعظين شيرازي»هستش. اگه بشه توی یه جمله این کتاب رو توضیح داد باید گفت کتاب پاسخ به شبهات شیعه وسنیه.یعنی میشه گفت یه جور مناظرات بین شیعیان و اهل سنته. یادمه یه روز قم ،اطراف حرم کریمه اهل بیت داشتم راه میرفتم یه حاج آقایی یه سوالی ازم پرسید و من نتونستم خوب جواب بدم.سوال در مورد اهل سنت بود.بهم گفت:مگه کتاب نمیخونی.گفتم چرا میخونم.گفت:کتاب شبهای پیشاور رو خوندی؟گفتم نه.بهم گفت تو چطور شیعه ای هستی که این کتاب رو نخوندی.اینو گفت و رفت.بعدها به حرفش پی بردم که درست می گفت.کاش زودتر میخوندم. البته باید بگم فقط نمیشه به این کتاب اکتفا کرد.باید کتب مشابه رو دید.اما از باب شروع کتاب خوبیه. توی اینترنت فایل پی دی افش رو گزاشتن.با یه سرچ کوچیک میتونید ببینید. کتاب دادگستر جهان کاری از آیت الله ابراهیم امین(زید عزه)هستش . کل کتاب درباره امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) بحث میشه. دراین کتاب نویسنده با طرحی جالب مباحث را از زبان چند نفر مطرح میکنه که دارن برای یادگیری مباحث مهدویت با هم مباحثه می کنند و هر شب توی خونه یکیشون بحث شب گذشته دنبال میشه. ناشر این کتاب انتشارات شفق واقع در قم -خیابان صفائیه-ابتدای کوچه آمار هستش. |
|||
|
|
۲۲:۲۷, ۳۰/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #184
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام به همگی من کتاب قیدار رضا امیرخانی رو شروع کردم یه رمان در مورد یک پهلوون من که خیلی از سبک کتاباش و نوع نگارشش خوشم میاد. قبل از این کتاب هم طوفان دیگز در راه است... سید مهدی شجاعی رو خوندم که فوق العاده بود! |
|||
|
|
۰:۵۰, ۳۱/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #185
|
|||
|
|||
|
سلام
این پست شما خیلی جالب و مفید هستش ، چون با یسری کتاب هم میتونیم آشنا بشیم هم اینکه اگه دنبال کتابی میگردیم و پیدا نمیکنیم تو اینجا شاید یکی از دوستان اونو داشته باشه و یا راهنمایی کنه . کلام رو کش نمیدم من فعلا تفسیر المیزان رو مطالعه میکنم. یا علی |
|||
|
|
۱:۳۴, ۳۱/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #186
|
|||
|
|||
|
وای خدا!!!چقدر دلم کتاب میخواااااااااااد!!!!!!!!!!
![]() انقدر کتاب نخونده دارم!!! قدر یه سال کتاب خریدمو به خاطر این کنکور لج درار نتونستم بخونم!!! دوستان جای منم بخونید کتابارو تا این یه ماهم تموم شه...!!!
|
|||
|
|
۱۱:۰۴, ۳۱/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #187
|
|||
|
|||
(۳۱/اردیبهشت/۹۱ ۱:۳۴)نگار نوشته است: وای خدا!!!چقدر دلم کتاب میخواااااااااااد!!!!!!!!!! والا جای ما هم اگه تونستین یکم کتاب بخونین. از بس کتاب تست خوندم مغزم پوکیده. خدا برکت این یه ماه رو هم برداره خلاص شیم
|
|||
|
|
۱۱:۳۱, ۳۱/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #188
|
|||
|
|||
|
اتفاقا من رعایت حال دوستانو میکنم کتابی فعلا معرفی نمیکنم... وگرنه اگه بخواهید لیستی بدم تا کلی حسرت بخورین...
تا الان دقت کردین فصل امتحانات چقدر هوای خوندن کتاب های دیگه به سرمون می زنه؟؟؟؟!!! |
|||
|
|
۱۰:۰۷, ۱/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #189
|
|||
|
|||
|
والحمد لله رب العالمین و صلی الله علی محمد و آله الطیبین الطاهرین کتاب"بانوی بانوان"از ابالفضل موسوی گرمارودی که درباره زندگی"حضرت فاطمه سلام الله علیها"ست و برای همه قابل فهمه!مثل کتاب متقین نیست که متنش سنگین باشه برای من و امثال من![]() و کتاب جاذبه و دافعه حضرت علی(علیه السلام) از شهید مطهری که کتاب بسیار بسیار خوبیه برای ما جوونا و من خیلی چیز ازش یاد گرفتم. البته الان که امتحان نهایی شروع شده مطالعه ام خیلی کمتر شده
|
|||
|
|
۱۱:۰۱, ۱/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/خرداد/۹۱ ۱۱:۰۶ توسط seyed313.)
شماره ارسال: #190
|
|||
|
|||
|
به تازگی مشغول خوندن کتاب مفید اصول کافی هستم کسایی که این کتاب نخوندن حتما برن بخونن .فکر نکنم نیاز به توضیح باشه چون کتاب معروفی .
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| پیشنهادات و انتقادات در مورد بخش معرفی کتاب | MAHDI59 | 12 | 9,112 |
۲۸/بهمن/۹۵ ۱۳:۳۹ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| کتابی که مطالعه اش برای هر منتظری مفید است!!!!!!! | علی 110 | 6 | 6,994 |
۱۷/مرداد/۹۴ ۹:۴۳ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| نظر سنجی در مورد کتاب تاریخ پس از ظهور | pelaq | 2 | 1,607 |
۴/مهر/۹۳ ۰:۱۲ آخرین ارسال: pelaq |
|
| حتی یک کتاب هم نباید در مورد حضرت فاطمه بخوانیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ | علی 110 | 8 | 6,785 |
۲۷/اسفند/۹۲ ۱۷:۵۶ آخرین ارسال: Islam |
|
| کتاب اینترچنج (Interchange)، کتابی استراتژیک | nooromahdi | 22 | 16,319 |
۶/مرداد/۹۲ ۲۱:۰۸ آخرین ارسال: حسین14 |
|
| سوال در مورد کتاب سیاحت غرب ( آیت اله نجفی قوچانی) | Behnam-Az | 1 | 2,278 |
۱۱/دی/۹۱ ۲:۱۹ آخرین ارسال: یاوران مهدی |
|
| جامع ترین کتابی که تا حالا در مورد پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) خوانده ام! | m.hossein | 1 | 2,185 |
۱۳/خرداد/۹۱ ۱۵:۴۱ آخرین ارسال: Abasaleh |
|