|
در حال مطالعه ی چه کتابی هستید؟ (همراه با توضیح کوتاه در مورد آن کتاب)
|
|
۱۲:۰۲, ۶/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/فروردین/۹۲ ۱۸:۵۸ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
هر فردی معمولا به خاطر مشغله های فکری و روش زندگی اش مطالعاتش محدود به موضوعات خاصی میشه ؛ به همین دلیل از دوستانی که در حال مطالعه ی کتاب و مجله و یا ... هستند خواهش می کنم در مورد کتاب و موضوع آن کمی اطلاعات به ما بدهند تا بتونیم از موضوعات متنوعی استفاده کنیم . موضوع کتاب می تونه هر چیزی باشه : سیاسی، مذهبی، علمی ، فرهنگی ، ادبی ، طنز و ... ممنون |
|||
| آغاز صفحه 20 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۱۶, ۱/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #191
|
|||
|
|||
(۳۰/اردیبهشت/۹۱ ۲۲:۲۷)یوسف خان نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم بسم الله الرحمن الرحیم سلام به همگی بچه ها من قیدار رو تموم کردم خیلی خیلی قشنگ بود توصیه میکنم حتما بخونید!!! یا علی |
|||
|
|
۱۹:۵۳, ۲/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/خرداد/۹۱ ۱۹:۵۷ توسط erfaneh.)
شماره ارسال: #192
|
|||
|
|||
|
.............................................................
|
|||
|
۱۹:۵۷, ۲/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/خرداد/۹۱ ۲۰:۰۲ توسط mahdy30na.)
شماره ارسال: #193
|
|||
|
|||
(۳۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۱:۳۱)سید ابراهیم نوشته است: اتفاقا من رعایت حال دوستانو میکنم کتابی فعلا معرفی نمیکنم... وگرنه اگه بخواهید لیستی بدم تا کلی حسرت بخورین... دوستای خوبم سلام حرف این دوستمون خیلی بهم حال داد . چون خودمم عاشق کتابم.تو این یکسال اینقد کتابای جالب و منبع ، تفسیری ،حدیثی و روایی گرفتم نصفشونو خوندم. چشام دیگه نای باز موندن نداره . باور کردنش سخته ولی وقتی عاشق مطالعه باشی هرجا باشی کتابتو با خودت میبری میخونی. متاسفانه این فرهنگ که مردم تا میبینن یکی کتاب دستشه ( فکر میکنن داره واسشون فخر فروشی میکنه که ما هم اهل علمیم ) یجوری میشن. ولی کلا دوستانی هم که کنکور دارن واسشون دعا میکنیم تا موفق بشن برن دانشگاه . تا با وقت بیشتری بتونن کتابای درسیشونو بازم بخونن. ( دیگه رفتی دانشگاه وقت کتاب غیره کم میارین ولی حداقل کتاب مبخونین )[align=CENTER]قال رسول الله (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم): اطلبو العلم من المهد الی اللحد[align=CENTER]ز گهواره تا گور دانش بجوي. [/b] |
|||
|
|
۲۲:۳۰, ۵/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #194
|
|||
|
|||
|
سایت کتابناک در آدرس www.Ketabnak.com که تاکنون 5 سال از فعالیت آن می گذرد، امکان آپلود و اشتراک گذاری کتاب های الکترونیکی را برای کاربران این سایت فراهم می کند و طبق قوانین سایت های کاربر محور، هر کاربر مسئول محتوایی است که در این سایت آپلود کرده و به اشتراک می گذارد. اما این سایت هم اکنون در آستانه ی تعطیلی است و دلیل آن را شاید بتوان نبود قوانین مدنی روشن در حوزه IT در ایران دانست. ![]() چه چیزی باعث تعطیلی سایت کتابناک شده است؟ قضیه از این قرار است که یک نویسنده که کتابش توسط یکی از کاربران کتابناک در این سایت آپلود و به اشتراک گذاشته شده، از سایت کتابناک شکایت کرده است و دادگاه نیز بجای کاربر خاطی، مدیر این وبسایت را بجای محکوم کرده است. متاسفانه در قوانین مدنی کشورمان ایران، هنوز در حوزه IT قوانین درست و روشنی وجود ندارد و همین مساله باعث ایجاد مشکلاتی در رشد صنعت تجارت الکترونیک شده است. بطور مثال همین مساله هر روز در سایت هایی مانند rapidshare.com اتفاق می افتد. و اگر محتوایی که دارای کپی رایت باشد در این سایت آپلود شود، با گزارش تخلف به سایت، سریعا از روی سایت حذف میشود. نه اینکه سایت را به دلیل فراهم کردن امکان اشتراک گذاری به هزاران کاربر جریمه کنند! نهایتا مدیر سایت کتابناک بجای کاربر خاطی به پرداخت بیش از پنج میلیون تومان خسارت به شاکی محکوم شده است. این در حالی است که اگر یک کاربر در سرویسهای وبلاگدهی خطایی کند، فقط همان کاربر با پیگیری پلیس اینترنتی محکوم میشود و نه مدیر کل سایت. (تصویر دادنامه ی شکایت از کتابناک) شما چه کمکی می توانید به کتابناک بکنید؟ اگر شما نیز کاربر سایت کتابناک بوده اید و از خدمات این سایت در طول سالهای اخیر استفاده کرده اید، می توانید با پرداخت حتی هزار تومان از طریق کارتهای عضو شتاب، کمک کنید تا این سایت بتواند جریمه ی تعیین شده توسط دادگاه را پرداخت کند و دوباره به کار خود ادامه دهد. برای مشاهده لینک پرداخت به سایت کتابناک مراجعه کنید.
|
|||
|
|
۱۱:۰۶, ۶/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #195
|
|||
|
|||
|
تفسیر امام خمینی
|
|||
|
|
۱۱:۱۲, ۶/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #196
|
|||
|
|||
(۶/خرداد/۹۱ ۱۱:۰۶)seyed mohamad نوشته است: تفسیر امام خمینی به نام خدا اگر ممكنه توضيح بيشتري در مورد اين كتاب بديد؟؟؟ سپاس |
|||
|
|
۱۱:۴۶, ۶/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #197
|
|||
|
|||
|
تفسیر امام خمینی: تفسیر سی جز قران که نثر این تفسیراز تفسیرهای دیگه مفهومی تر است. البته من فعلا مشغول تفسیر سوره حمد هستم که حدود صد صفحه هست.
|
|||
|
|
۱۲:۱۸, ۶/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #198
|
|||
|
|||
|
ساختار اسطوره ای در داستان و فیلمنامه ===> کریستوفر وگلر ===>ترجمه عباس اکبری
|
|||
|
|
۱۵:۵۶, ۶/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #199
|
|||
|
|||
(۵/خرداد/۹۱ ۲۲:۳۰)vahrakan نوشته است:کتابناک دوباره بصورت آزمایشی کار خود را شروع کرده است . |
|||
|
|
۲۳:۲۹, ۳۰/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/خرداد/۹۱ ۲۲:۱۳ توسط azade.)
شماره ارسال: #200
|
|||
|
|||
|
کتاب حافظ هفت ، نوشته اکبر صحرایی ، رمانی از سفر رهبر عزیز به استان فارس
آقای صحرایی ،قلم جالب و جذابی دارند ----- پ.ن: اگر بخوام توضیح مختصری از کتاب بدم اینکه ... این کتاب ، براساس سفر رهبر عزیز انقلاب در سال 87 به استان فارس هست که به قلم یک شیرازی نوشته شده که در کارنامه آثار خودش ، کتابهایی از جنگ داره ، مثل آنا هنوز میخندد و ... من چندین کتاب سفرنامه رهبر رو خوندم اما نثر این کتاب و نحوه اون متفاوت از اثرهای دیگه ست ؛ به صورت رمان نوشته شده و به نظر من حتی برای یک ادبیاتی هم میتونه این کتاب مفید باشه ، حتی اگر زیاد هم اعتقادی به رهبری و .. نداشته باشه البته دیدگاه منصفانه و منطقی نویسنده و جلوگیری از نتیجه گیری به جای خواننده از امتیازهای این کتاب هست .. گریزهای خوب و زیبایی هم در خلال روایتها، به گذشته میزنه که اونها هم جالبه در این کتاب ، با چند شخصیت از استان فارس هم آشنا میشیم و هم چنین ، خاطراتی رو از کسانی که با رهبر بودند از زبان خودشون روایت میکنه ، خاطراتی که شاید تا به حال بازگو نشده ؛ از محافظ ، عکاس و ... همراه رهبر از اخلاقیات محافظ ها هم زیبا صحبت میشه کمی از مشکلات زندگی یک جانباز و دوران جنگ گفته میشه در کل ، به نظر من که خیلی قشنگ بود درایت نویسنده رو هم تحسین میکنم ، عالی کار کرده بود خدا توفیقات روزافزون نصیبشون کنه ، انشاالله |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| پیشنهادات و انتقادات در مورد بخش معرفی کتاب | MAHDI59 | 12 | 9,112 |
۲۸/بهمن/۹۵ ۱۳:۳۹ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| کتابی که مطالعه اش برای هر منتظری مفید است!!!!!!! | علی 110 | 6 | 6,994 |
۱۷/مرداد/۹۴ ۹:۴۳ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| نظر سنجی در مورد کتاب تاریخ پس از ظهور | pelaq | 2 | 1,607 |
۴/مهر/۹۳ ۰:۱۲ آخرین ارسال: pelaq |
|
| حتی یک کتاب هم نباید در مورد حضرت فاطمه بخوانیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ | علی 110 | 8 | 6,785 |
۲۷/اسفند/۹۲ ۱۷:۵۶ آخرین ارسال: Islam |
|
| کتاب اینترچنج (Interchange)، کتابی استراتژیک | nooromahdi | 22 | 16,319 |
۶/مرداد/۹۲ ۲۱:۰۸ آخرین ارسال: حسین14 |
|
| سوال در مورد کتاب سیاحت غرب ( آیت اله نجفی قوچانی) | Behnam-Az | 1 | 2,278 |
۱۱/دی/۹۱ ۲:۱۹ آخرین ارسال: یاوران مهدی |
|
| جامع ترین کتابی که تا حالا در مورد پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) خوانده ام! | m.hossein | 1 | 2,185 |
۱۳/خرداد/۹۱ ۱۵:۴۱ آخرین ارسال: Abasaleh |
|

![[تصویر: 634625876755536250_ketabnak.jpg]](http://persianweblog.ir/images/articles/634625876755536250_ketabnak.jpg)