|
قانونی به اسم حجاب
|
|
۱:۱۸, ۸/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/شهریور/۹۰ ۱:۲۲ توسط zaeim.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
قانون شدن حجاب در کشور به روایت تقویم اگر فکر میکنید از فردای روز 22 بهمن 57 که انقلاب پیروز شد، همه چادر به سر کردند و حجاب گرفتند، سخت در اشتباهید. بعد از پیروزی انقلاب کلی ماجرا بر سر این حجاب درست شد که احتمالا آنهایی که کمی پا به سن گذاشتهاند، این ماجراها را در خاطرات انقلابیشان ثبت کردهاند. حالا که این روزها سر حجاب دعواست و هر کسی درباره اجرای قانون طرح حجاب و عفاف اظهارنظر میکند، میتوان سراغ خیلی حرفهای دیگر هم در این رابطه رفت، ابتدا میتوان نگاهی گذرا هم به چگونگی قانونی شدن حجاب در کشور انداخت. شاید این نگاه بتواند در عوض کردن شرایط موجود راهگشا باشد. 15 اسفند 57 هنوز یک ماه هم از پیروزی انقلاب نگذشته است. زنان بیحجاب در ادارهها و سازمانهای مختلف فعالیت میکنند و این موضوع باعث ناراحتی بسیاری از انقلابیها شده است. امروز امام (رحمتاللهعلیه) اولین نطق تاریخیشان را درباره مسأله حجاب انجام میدهند و میفرمایند: «وزارتخانه اسلامی نباید در آن معصیت بشود. در وزارتخانههای اسلامی نباید زنها لخت بیایند. زنها بروند؛ اما با حجاب باشند. مانعی ندارد بروند کار بکنند، لکن با حجاب شرعی باشند.» 16 اسفند 57 با سخنرانی رهبر انقلاب، موجی از اعتراض توسط زنان بیحجاب در جامعه به راه میافتد. عدهای رسما با برپایی همایشها و گردهماییهایی، مقابل این فرمان امام (رحمتاللهعلیه) میایستند که از جمله این اعتراضها میتوان به گردهمایی چند هزار نفری در دانشکده فنی دانشگاه تهران، اعتراض کارکنان زن قسمت فروش هواپیمایی ایران، اعتراض دانشآموزان مدارس دخترانهای همانند مرجان، هشترودی، خوارزمی و آذر، اعتراض کارمندان زن بیمارستانهایی مثل بهآور و هزار تختخوابی، اعتراض زنان شاغل در مخابرات (بخش 118 و 124) و اعتراض کارکنان وزارت خارجه اشاره کرد. 17 اسفند 57 بهدنبال گسترش تشنج میان زنان باحجاب و بیحجاب و همچنین با زیاد شدن دامنه تعرض بعضی افراد غیرمسئول، به انگیزههای گوناگون، به زنان بیحجاب در روز 17 اسفند، دفتر امام خمینی (رحمتاللهعلیه) اعلامیهای صادر میکند که در آن آمده است: «هرگونه تعرض به زنان بیحجاب ممنوع است و ارگان مسئول موظف به برخورد با افراد خاطی هستند.» 20 اسفند 57 دو مصاحبه رسانهای مهم در این روز درباره حجاب انجام میشود؛ یکی از سوی عباس امیر انتظام، معاون نخستوزیر و سخنگوی دولت وقت و دیگری توسط آیتالله طالقانی. امیر انتظام در مصاحبهاش نظر دولت و نخستوزیر - بازرگان - را درخصوص حجاب اینطور اعلام میکند: «بدیهی است که نخستوزیر و خانواده ایشان، از قدیم طرفدار، مشوق و مقید به حجاب در حد معقول، عملی و صحیح اسلامی آن بودهاند، ولی ایشان و همه آقایان وزرا، معتقد و عامل به آیه کریمه «لا اکراه فیالدین» هستند و دستور اجبار برای خانمها صادر نمیکنند...»آیتالله طالقانی هم میگوید: «حجاب ساخته من و فقیه و دیگران نیست؛ این نص صریح قرآن است... هو و جنجال راه نیندازید و همانطور که بارها گفتم، همه حقوق حقه زنان در اسلام و محیط جمهوری اسلامی محفوظ خواهد ماند و از آنها خواهش میکنیم که با لباس ساده، با وقار، روسری هم روی سرشان بیندازند؛ بهجایی برنمیخورد... حضرت امام خمینی نصیحتی کردند مانند پدری که به فرزندش نصیحت میکند، راهنماییش میکند که شما اینجور باشید به این سبک باشید...» لطفا موها را بپوشانید 12 فرودین 58 مردم بهطور قاطع به جمهوری اسلامی رأی میدهند و مسلما با برپایی این نوع حکومت، حضور زنان بیحجاب در جامعه به هیچوجه قابلپذیرش نیست. از نیمه دوم فروردین همان سال، طرحهایی همچون پاکسازی در مطبوعات، طرح جدید گزینش دانشجو، زنانه و مردانه کردن پلاژهای دریا و ممنوعیت برگزاری تظاهرات و اجتماعات در دانشگاه تهران مطرح شد و به اجرا درآمد. از این تاریخ به بعد یک حرکت خودجوش میان مردم بهوجود آمد تا با بیحجابی مقابله کنند. بسیاری از مغازهدارها تابلویی مقابل فروشگاهشان قرار دادند که روی آن نوشته شده بود: «از پاسخگویی به خانمهای بیحجاب معذوریم.» این روند تا تابستان سال بعد ادامه دارد و حرکت خودجوش مردم، بسیاری از بیحجابها را مجبور به رعایت پوشش شرعی میکند. 13 تیر 1359 مقابله خودجوش مردم با بیحجابی، بسیاری از بیحجابان را مجبور به عقبنشینی کرده است، ولی هنوز هم حضور بیحجابان با پوششی نامناسب در جامعه احساس میشود. امام (رحمتاللهعلیه) در این روز طی یک سخنرانی در حسینیه جماران، شدیدا از دولت انتقاد میکند که چرا هنوز نشانههای شاهنشاهی را در ادارات دولتی از بین نبرده است. ایشان به دولت بنیصدر، ۱۰ روز فرصت داد تا ادارهها را اسلامی کند. بعد از این سخنرانی، تعرض به زنان بیحجاب دوباره شدت گرفت، به همین دلیل بلافاصله امام (رحمتاللهعلیه) پیامی خطاب به ملت ایران صادر میکند: «ممکن است تعرض به زنها در خیابان، کوچه و بازار، از ناحیه منحرفان و مخالفان انقلاب باشد. از این جهت، کسی حق تعرض ندارد و اینگونه دخالتها برای مسلمانها حرام است و باید پلیس و کمیتهها از اینگونه جریانات جلوگیری کنند.» 14 تیر 1359 بعد از سخنرانی امام (رحمتاللهعلیه) و اطلاعرسانی سریع آن در جامعه، از صبح ۱۴ تیر ۱۳۵۹ ورود زنان بیحجاب به ادارهها و سازمانهای دولتی ممنوع میشود. البته هنوز لباس فرم یا آنچه که بعدها به نام مانتو مشهور شد، رسمیت ندارد، بلکه زنان موظف هستند لباس آستین بلند و پوشیده بپوشند و روسری نیز سر کنند. این روند تا ماه رمضان سال 1360 ادامه مییابد و در این تاریخ، قوانین جدید برای حجاب مشخص میشود. 10 تیر 1360 نماینده دادستان انقلاب در دادگاه مبارزه با منکرات، مقررات مربوط به ماه رمضان را اعلام میکند که بر اساس این مقررات جدید، اماکن عمومی موظف میشوند، تابلویی در معرض دید مشتریانشان قرار دهند که روی آن این جمله نوشته شده باشد: «به دستور دادگاه مبارزه با منکرات، از پذیرفتن میهمانان و مشتریانی که رعایت ظواهر اسلامی را نمیکنند معذوریم». 8 خرداد 1361 نماز جمعه آیتالله هاشمی رفسنجانی در هشتم خرداد سال 61، انتقاداتی را میان قشر حزباللهی آن زمان بهوجود میآورد. او در خلال خطبههای خود از مردم میخواهد که «مرگ بر بنیصدر»، «مرگ بر بازرگان» و «مرگ بر بیحجاب» را از شعارها حذف کنند. 4 مرداد 1363 تا سال 1362 حادثه خاصی درخصوص حجاب در کشور اتفاق نمیافتد و حتی گروههای معارض، همانند مجاهدین خلق نیز حجاب را رعایت میکنند. اما از سال 1362 کشور با پدیده جدیدی به نام بدحجابی مواجه میشود. کسانی که خودشان حجاب را انتخاب نکرده، بلکه تحت اجبار شرایط موجود از آن استفاده میکردند، بهسمت گرایشهای قبلی خود تمایل میشوند و روسریها را عقبتر میکشند. این پدیده که بهدنبال تحرکات جنبشهای فمینیستی در خارج کشور شروع شده است، موجی از تحریک افکار عمومی را بهدنبال دارد، بهگونهای که برخوردهایی بین مردم و افراد بدحجاب صورت میگیرد. دامنه این برخوردها تا سال بعد ادامه مییابد و بالأخره دادستان عمومی تهران را مجبور به صدور اطلاعیهای میکند. در بخشی از این اطلاعیه آمده است: «به تمام مسئولان در ادارات و سازمانهای دولتی و شرکتها و سایر واحدهای دولتی و خصوصی، اماکن عمومی از قبیل هتلها، مسافرخانهها، تالارها و باشگاههای برگزارکننده مجالس جشن عروسی، غذاخوریها و سایر اماکن عمومی اعلام و ابلاغ میدارد، از تاریخ انتشار این اطلاعیه موظفند از ورود بانوانی که رعایت حجاب و پوشش صحیح اسلامی را نمیکنند، جلوگیری به عمل آورند.» 11 آبان 1363 مجلس شورای اسلامی ایران در سال ۱۳۶۳ قانون مجازات اسلامی را به تصویب میرساند. به موجب ماده 102 این قانون، هرکس در معابر عمومی حجاب را رعایت نکند، به ۷۲ ضربه شلاق محکوم خواهد شد. منبع |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۵۱, ۲۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
نقل قول: ببینید عزیز شما میگویید فقط یه مثال ساده! در حالی که نمیدونید این مسئله باید از نظر عقلی مورد پذیرش باشه و مثال های شما هم همه اشتباهند و نمیتوانند قانون حجاب را توجیه کنند و اونوقت خیلی راحت میگویید فقط یه مثال ساده!!!!! از صحبت های شما بنده اینطور استنباط می کنم که شما اسلام بدون حجاب را می خواهید .البته اگر در آینده با دیگر موضوعات اسلامی مشکل پیدا نکنید . اما اسلام همیشه بود کامل بود . . . اما دوست عزیز بدان که ما نبودیم و اسلام بود و ما می رویم اسلام خواهد بود ! 1400 سال است اسلام هست |
|||
|
|
۱۵:۰۱, ۲۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
(۲۶/دی/۹۰ ۲۱:۵۰)انصارالمهدی نوشته است: بنده فکر می کنم شما به مطالب حجاب در اسلام احاطه کامل نداریدبله تایید می کنم احاطه کامل ندارم! و مطمئنا مطالعه خواهم کرد... بنده حجاب را پوشش ایده آل خود نمیدانم یعنی فعلا پوشش ایده آل من نشده است! ولی میدانم اگر با حسن نیت جستجو کنم به حقیقت خواهم رسید شاید دیر ولی دیر رسیدن بهتر از هرگز نرسیدن است! بگذریم به کاربر گرام قبلی هم گفتم بنده بحث خوب بودن یا بد بودن حجاب را پیش نکشیده ام!!! بلکه درست بودن یا نبودن قانون حجاب مد نظر بنده است...که حرف من این است که حجاب با قانون مغایرت دارد! و گفتن اینکه حجاب پوشش ایده آل مسلمانهاست و ما در حکومت جمهوری اسلامی زندگی می کنیم پس باید حجاب یه قانون شود حرفی بی پایه و اساس است...حرف اینکه قانون حجاب معیار الله باشد هم که در قرآن به قول خودتان نیامده! و به قوه تعقل بستگی دارد!!! و حتی اینکه پوشش باید دقیقا چگونه باشد هم در قرآن به جزئیات نیامده! پس نتیجه میگیریم طرف ما قرآن نیست..آقایون فقها و مراجع تقلید می باشند!!!!!!! نقل قول:[b]بیایید مصداق سازی کنیم . فرضا پوشش مناسب برای یک زن عبارتست از یک شلواری که تنگ نباشد (جلب توجه نکند ) + مانتو نه خیلی بلند فرضا به اندازه کت حالا یک مقدار بلند تر هم مشکل ندارد(آستین کوتاه هم مشکل ندارد) . روسری هم که هیچی !!! پوشش خوبی است ؟ ظاهرا مناسب است . ظاهری که فرضا شما به جای رسمی هم بروید . خوب به نظر شما در زمان صدر اسلام مردم چگونه لباس می پوشیدند در شأن نزول آيه 30 سوره نور « قل للمؤمنين يغضوا من أبصارهم ويحفظوا فروجهم...» جناب كلينى به سند خويش از سعد اسكاف نقل مى كند كه امام باقر(عليه السلام)فرمود: جوانى از جماعت انصار در شهر مدينه با زنى روبه رو شد. در آن زمان زنان پوشش سر خود را پشت گوش هاى خود مى انداختند [در نتيجه، بنا گوش و گردن ايشان هويدا بود. ]وقتى زن از كنار وى گذشت جوان سر را به عقب برگرداند و هم چنان كه راه مى رفت وى را نظاره مى كرد و وارد كوچه اى شد و در حالى كه به پشت سر خود نگاه مى كرد به راه خود ادامه داد كه صورتش به استخوان يا تكه شيشه اى كه از ديوار بيرون زده بود برخورد كرد و شكست. وقتى آن زن از نظرش محو شد نگاه كرد و ديد كه بدن و لباسش خونين شد. [به خود آمد] و گفت: به خدا سوگند خدمت رسول خدا مى رسم و او را از اين مسئله خبر دار مى كنم. پس خدمت رسول خدا شرفياب شد. پيامبر از حال وى جويا شد و او جريان را به اطلاع آن جناب رساند. پس جبرئيل نازل شد و اين آيه را آورد: قل للمؤمنين يغضّوا من أبصارهم ويحفظوا فروجهم ذلك أزكى لهم إنّ الله خبيرٌ بما يصنعون.21 مسلما در صدر اسلام پوشش به صورتی نبوده که حتی قسمتی از بدن انسان لخت باشد حتی دستان زنان . و در شان نزول آیه حجاب متوجه می شویم که به قول امروز روسری این خانم به عقب رفته مو ها و گوش و گردن این خانم پیدا بوده . حال به مقایسه همان لباس مناسبی که در چند خط قبل به آن پرداختیم با این لباسی که این خانم در صدر اسلام داشته می پردازیم . به نظر شما لباس این خانم دچار مشکل بوده یا فقط روسری آن؟ همان لباس مناسب را هم خدا برای زنان در جامعه اسلامی منع کرده و پیامبر دستور می دهند که وضعیت را درست کنند . داستان جالبی بود...که دقیقا نشان می دهد رفتار آن پسر ناشی از فرهنگ حاکم در آن محیط بوده برای مثال این خانوم اگر در یک کشوری برای نمونه کشورهای اروپایی با این وضع در خیابان ها قدم میزد توجه هیچ مردی را به خود جلب نمی کرد! پس پوشش او غلط نمیشد! فرض بگیریم فرهنگ این جامعه کم کم تغییر کند و مردم دیگر پوشش سابق را نداشته باشند پس دیگر آن خانوم با آن روسری در آن شرایط هرگز پسر را آنطور متوجه خود نمیکرد! خوب حالا فکر می کنید چرا کشور ما قانون حجاب وضع کرده است چون کم کم فرهنگ پوشش دارد تغییر میکند؟؟؟ می بینید خیلی واضح به یک نتیجه رسیدیم و آنهم اینکه پوشش یک فرهنگ است و فرهنگ هم ترویج می شود نه اینکه به قانون تبدیل شود!!!! اسلام اگر ترس از بی حجابی مردم و انحراف دارد باید سعی در ترویج فرهنگ پوشش اسلامی به اسم حجاب داشته باشد! ولی تبدیل کردنش به قانون کاری بس بیهوده و عبث است!!!!! خواهشمندم منصفانه قضاوت کنید نه از روی تعصب دینی! نقل قول: کاملا درست می گویید حکومت داری به نظر من و شما نیست ولی برای من و شماست...برای رفاه من و شماست! پس در نتیجه قوانینی که اجرا می کند باید معقولانه و قابل پذیرش باشد...موافق هستید یا نه؟ نقل قول:بنده هم مطمئنم شما به مسائل اسلامی کاملا ناآگاه هستید که اینگونه صحبت می کنید . چگونه پزشکی حاذق را که بیشتر از 10 سال برای تخصص وقت گذاشته با اطمینان خاطر به حرف او گوش می دهیم و برای نجات از بیماری به نزد طبیب می رویم اما فقهایی که عمرشان (بیش از 50 سال ) را برای این علوم وقت می گذارند و علوم قرآنی را استخراج می کنند را قبول نداریم ؟ ممنونم از دعای خیرتان من هم امیدوارم...و در مورد اینکه گفتین پزشکی حاذق! آیا شما علوم تجربی را با علوم الاهی یکی میدانید!؟ در ضمن اینکه آقایون مراجع تقلید بیش از 50 سال در اینکار به مکاشفه پرداخته اند پس باید حرفشان درست باشد؟! بستگی به تعقل من دارد یا نه؟؟؟؟ وقتی پیش پزشکی حاذق میرویم عقلمان به صحت گفته هایش مهر تایید زده است...پس در نتیجه برای تایید گفته های آن فقیه هم باید عقلم بپذیرد یا نه؟! به هر حال فرد باید تایید کند! و با بیان این موضوع خودتان دارید حرفهای مرا مبنی بر مغایرت حجاب با قانون تایید می کنید...چون من اگر پیش پزشک میروم و به گفته هایش عمل می کنم یعنی خودم این موضوع را پذیرفته ام و کسی مرا مجبور به اینکار نمی کند! درست می گویم؟؟ موید باشید... |
|||
|
|
۱۵:۰۶, ۲۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
(۲۷/دی/۹۰ ۱۴:۳۵)یا ثارالله نوشته است:من تا حدودی با شما مخالفم دوست عزیز.ولی داشتم با خودم کلنجار می رفتم که نکنه مخالفتمو ابراز کنم و متاسفانه برخی از دوستان به من انگ ضد انقلاب و اسلام بزنن,بعدش به ما بگن آسیموف,بعدشم توی 20و30 شطرنجیمونو نشون بدن.(۲۷/دی/۹۰ ۱۴:۰۵)katayun نوشته است: ببینید عزیز شما میگویید فقط یه مثال ساده! در حالی که نمیدونید این مسئله باید از نظر عقلی مورد پذیرش باشه و مثال های شما هم همه اشتباهند و نمیتوانند قانون حجاب را توجیه کنند و اونوقت خیلی راحت میگویید فقط یه مثال ساده!!!!! تو همین فکرا بودم که یاد سخنرانی "طوفان عباسی در9 دی" (عنوانش این بود) افتادم.دکتر عباسی آخرای سخنرانیشون به سوالات حضار جواب می دادن.خب می دونید که دکتر عباسی وجود چیزی به نام ذهن رو قبول ندارند و می گن کلمه ی ذهن اصلا در قرآن نیومده و از این حرفا.بعدش گفتن آیت الله مصباح هم همین عقیده رو دارن و این موضوعو از کتاباشون حذف کردن. ولی آیت الله جوادی آملی و علامه ی طباطبایی به وجود ذهنی اعتقاد دارن(البته من دلایلشونو نمی دونم) همونطور که دکتر عباسی در ادامه میگن و من هم باهاشون موافقم , اینکه آیت الله مصباح در مساله ای با آیت الله جوادی آملی و علامه ی طباطبایی اختلاف دارن ,دلیل بر این نیست که اون دو علامه ی بزرگوار رو نفی می کنن و باهاشون مشکل دارن. بلکه این ظرفیت جامعه ی علمی مونو نشون می ده. الان هم آیت الله جوادی آملی خودشون یک مرجع تقلید هستند. الان شما تکلیف منو مشخص کن بالاخره من باید ذهنون قبول کنم یا ردش کنم.در این موضوع هم باید طرف یکی از این آقایونو بگیرم. حالا شما به من بگو من چی کار کنم ؟طبق حرف شما کلا من (و ایضا دکتر عباسی) دو سر باختیم. چون اگه طرف هرکیو بگیریم باید بیاییم اینجا تاپیک بزنیم که چرا باید از علمای دین تقلید کرد.
|
|||
|
|
۱۵:۱۸, ۲۷/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/دی/۹۰ ۱۵:۲۸ توسط انصارالمهدی.)
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
چرا انقدر سفسطه می کنید !
بنده در جریان هستم که به زودی جلوی این بدحجابی گرفته خواهد شد . چرا که طرح های آرامی در راه است و چون عموم مردم (اکثریت مردم) طرفدار حجاب هستند مطمئنا اجرا خواهد شد .اکثریت مردم جامعه به توجه به نظرسنجی های اخیر به وجود حجاب در جامعه مصر هستند . بوسیله طرح هایی انشاالله قراراست مردم در جریان بدحجابی قرار گرفته و منشات آن را دریابند و همانند 9 دی خود مردم به مبارزه با بدحجابی بپردازند همانند همان نماز جمعه ای که به دیدار معشوقشان رفتند به وظیفه خود عمل کنند . درآینده نه چندان نزدیک عرف جامعه حرف اول را می زند و میبینیم که چگونه مردم بیدار می شوند انشاالله شما هم در نظر سنجی های آینده حرف و ایده خود را محکم بیان کنید . چرا که به عنوان یک ایرانی بیدار حق دارید نظر خود را بیان کنید اگر خدا عمری داد که امامان را خوشحال می کنیم با شهادت یا اجرای طرح حجاب ! پ ن :پدر من اگر از این طرح ها مطلع بشه . وای به روزی که مطلع بشه !خدایا به دادمون برس
|
|||
|
۱۵:۵۲, ۲۷/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/دی/۹۰ ۱۵:۵۴ توسط N.Mahdavian.)
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
سلام...
دوست عزیز آیا شما قانونی را که در مورد سرقت وضع شده قبول دارید؟ چرا مقابله با سرقت به صورت قانون در آمده است؟ فردی که سرقت می کند به حقوق دیگری تجاوز کرده و خسارات مالی و گاه جانی برای او به وجود می آورد. اینکه شما حجاب را با اعمالی چون غیبت مقایسه می کنید بسیار جالب است. چرا اعمالی چون نماز خواندن، روزه گرفتن به صورت قانون درنیامده اند؟ نماز خواندن یا نخواندن یک فرد به حال کسی فرق نمی کند مگر خود آن شخص. اگر کسی نماز نخواند روزه نگیرد و... در واقع خود مرتکب گناه شده و تنها خود او مجازات خواهد شد. اما آیا حجاب این چنین است؟ ایا فرد با بی حجابی تنها به خود آسیب می رساند؟ آن خانمی که آرایش می کند و به خیابان می اید و اندام خود را به نمایش می گذارد، باید بداند چهره ی او محرک شهوت جنس مخالف است... خب، حالا فرض می کنیم خانمی با چهره، اندام و موهای خود چندین فرد را تحریک کند یعنی در وجودشان هوس ایجاد کرده و میل به خود در آن ها به وجود آورد ( این حالت برای آن ها طبیعی است، آن ها نمی توانند منظره مهیج ببینند و تحریک نشوند؛ اما آن خانم می تواند خود را بپوشاند ) دو حالت بیشتر ندارد، یا اینکه باید به همه پاسخ دهد !!، اینکه می شود ..... و گمان نمی رود همه اینهائی که بی حجاب بیرون می آیند، اینگونه کسانی باشند. اکثرا انسانند، با خانواده اند، با نجابتند؛ بعضا متدین اند، اهل خدا و نماز هم ممکن است باشند. اگر آن خانم نمی تواند و نباید پاسخ دهد، پس حق ندارد تحریک کند، و به حریم شخصی دیگران تجاوز کند. این حق مردان است! نمی شود به آنها گفت چشم بسته راه بروید اما به زنان می شود گفت زیبائیهای خود را بپوشانید؛ و زینت خود را ظاهر نکنید. در ضمن دوست عزیز بد نیست به آمار تجاوز به زنان در کشورهای به قول شما روشنفکری که قانون حجاب در آن ها اجباری نیست و مردم را در انتخاب راه خود آزاد گذاشته اند نگاهی بیندازید تا متوجه شوید که ضرورت حجاب در جامعه ی اسلامی چیست! یا علی |
|||
|
|
۱۶:۲۶, ۲۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
(۲۷/دی/۹۰ ۱۴:۳۵)یا ثارالله نوشته است: پاسخ این پرسش که چرا باید در کشور ما حجاب به صورت قانون عمومی درآید در پست زیر (بدون به کار بردن مثال) توضیح داده شده است: شاید من نتوانستم درست منظور را برسانم...ولی اگه منصفانه دقت کرده باشین کاربران گرامی انقدر حرفهای متناقض زدن که مجبور بودم این تناقضات را تجریه و تحلیل کنم...بنده نه به نعل میزدم نه به میخ!!!! از همه عزیزانی که فکر می کنند بنده سفسطه می کنم!!!! بنده پذیرای هرگونه حرف درست و قابل قبولی هستم و هیج وقت نمیتوانم حقیقت را رد کنم!!! لطفا یک طرفه به قاضی نروید!!!! ممنون از سوالتان! خوب حالا بزارید من بپرسم آیا پذیرش حرفهای یک مرجع دینی باید توسط شخص پذیرفته شود یا نه؟؟؟ در مورد خودم می گویم بدون هیچ گونه سفسطه ای(!) بنده مسلمان نیستم ولی در شناسنامه ام اسلام دین من است! ولی بنده از صفر شروع کرده ام و در حال شناخت راه درست هستم! پس فعلا به من مسلمان نمی گویند! هر چند از اسلام درس های زیادی گرفتم و در حال یادگیری هم هستم! ولی هنوز مسلمان نشده ام. ولی پوشش بنده هم طوری نیس که باعث ناراحتی کسی شود! و مورد نصیحت قرار بگیرم حتی با اینکه پوششم حجاب نیست! ![]() در مورد اینکه چرا انقدر در مورد قانون حجاب بحث می کنم این است که اطمینان دارم این راه، راه درست پذیرش حجاب نیست! ولی قانون حجاب یک قانون اجتماعی است! پس حتی اگه مسلمان نباشم حق اظهار نظر دارم! پس کسی نمیتواند بگوید خفه شو! تو که عضو اقلیت هستی! به نظرتان چرا هر روز بیشتر و بیشتر جوانان به این سمت (بدحجابی یا بی حجابی) گرایش پیدا می کنند؟ مطمئنا اگر فقط اقلیتی این زمینه را داشتن به قانون تبدیل نمی شد...من خیلی تمایل دارم با مرجع تقلیدی که شما مناسب می دانید در این باره گفتگو کنم...چون بی پرده می خواهم بدانم که راه درست کدام است؟ چرا به این نتیجه رسیده اند که باید حجاب را قانونی کنند؟ در حالی که هیچ دلیل درست و منطقی برای آن وجود ندارد! و نمیتواند به باورپذیر شدن پوشش حجاب در بین جوانان کمک کند!! متاسفانه و متاسفانه فحشا و بی بند و باری به طور وسیعی بین مردم به ویژه جوانان گسترش پیدا می کند! ولی قانون حجاب هیچ چیز را تغییر نمیدهد! خودمانیم به نظرتان (در اینجا فرض می کنم حجاب پوشش درست باشد) به زور حجاب بر سر مردم کردن نمای خانه ای درحال ویرانی را زیبا کردن نیست! خوب نماکاری چه فایده ای برای آن خانه در حال ویرانی دارد؟ در آخر از همه عزیزان میخواهم به مسائل فقط از روی تعصب نگاه نکنید بنده اینجا با اینکه به نتیجه مطلوب نرسیده ام ولی همه حرفهایی زدند که خیلی هم به من کمک کرد و از این بابت از همگی ممنونم که وقت گذاشته و به حرفهایم توجه کردن! بار دیگر می گویم من پذیرای هرگونه فکر درست و منطقی و عاری از تعصب گرایی می باشم! پس مرا از نظراتتان آگاه کنید اگر فکر می کنید حرف نگفته ای باقی مانده و به بررسی بهتر این موضوع کمک می کند. بسیار سپاسگزارم! |
|||
|
|
۱۶:۵۱, ۲۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
(۲۷/دی/۹۰ ۱۵:۵۲)N.Mahdavian نوشته است: سلام... درست است کاملا درست است! نماز و روزه امری شخصی است! ولی آیا غیبت و دورغ گفتن هم امری شخصی است؟ مطمئنا خودتان هم میدانید که غیبت کردن و دروغ گفتن کاملا اجتماعی است و به جامعه صدمه مهلکی میزند. مخصوصا جامعه ها ی کوچک و با ارزشی به اسم خانواده که ترکیب و درکنار هم قرار گرفتنشان کل جامعه را تشکیل می دهد. ولی آیا رفتار قانونی با این مسئله قابل توجیه است؟؟؟ راستگویی و پرهیز از غیبت باید درون شخص نهادینه شود! یعنی به این باور که راستگویی زیباست غیبت کردن درست نیست برسد! وگرنه با هیچ زور و قانونی نمی شود آن را در جامعه حاکم کرد! میتوانم بپرسم من در کدام قول از کشورهای روشنفکر حرف زدم! کشورهایی که قانون حجاب در آنها اجباری نیست و مردم را آزاد در انتخاب گذاشته! ولییییییییییییییییییییی عملا سعی در القای بی بند و باری به مردم خودش دارد! از تبلیغات های مختلف و فیلم ها گرفته تا برنامه های ناجور و مستهجن!!!!! یعنی در عین اینکه مردم را آزاد گذاشته فرهنگ بی بند و باری را گسترش می دهد! این چه جور آزادی است که عملا جور دیگری است!؟ بنده کاملا با آن انتخاب آزاد کشورهای نه به قول من روشنفکر مخالفم چون در اصل این آزادی فقط یه ادعاست! نمونه آن هم کشور فرانسه با قانون بی حجابی!!!!!!!!!!! در حالی که دم از حقوق بشر میزند! |
|||
|
|
۱۷:۳۳, ۲۷/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/دی/۹۰ ۱۹:۴۷ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
(۲۷/دی/۹۰ ۱۶:۵۱)katayun نوشته است: درست است کاملا درست است! نماز و روزه امری شخصی است! ولی آیا غیبت و دورغ گفتن هم امری شخصی است؟ مطمئنا خودتان هم میدانید که غیبت کردن و دروغ گفتن کاملا اجتماعی است و به جامعه صدمه مهلکی میزند. مخصوصا جامعه ها ی کوچک و با ارزشی به اسم خانواده که ترکیب و درکنار هم قرار گرفتنشان کل جامعه را تشکیل می دهد. ولی آیا رفتار قانونی با این مسئله قابل توجیه است؟؟؟ راستگویی و پرهیز از غیبت باید درون شخص نهادینه شود! یعنی به این باور که راستگویی زیباست غیبت کردن درست نیست برسد! وگرنه با هیچ زور و قانونی نمی شود آن را در جامعه حاکم کرد! بحث دارد به جاهای بیهوده کشیده می شود که از حوصله تالار خارج هست . دلایل کافی برای اعمال قانون حجاب آورده شد . شما دیگر قبول نمی فرمایید ، تقصیر کاربران نیست. این توضیح از نظر بنده کافی و وافی است . (۲۷/دی/۹۰ ۱:۴۵)یا ثارالله نوشته است: حال بر میگردیم به سوال اصلی شما...اینکه چرا باید در کشور همه حجاب را رعایت کنند. پاسخ روشن است. تاپیک باز گشایی می شود . می توانید پست های خودتان را قرار دهید . اما در صورت مشاهده ، پستهای انحرافی و خارج از موضوع ایجاد کننده شبهه یا بدون سند و مدرک بدون اغماض پاک خواهد شد مطلب انحرافی بگذارید مسئولیت آن با خود شما ست . تشکر از شرکت موثر کاربران گرامی در پناه خداوند متعال |
|||
|
|
۲۰:۱۸, ۲۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
نقل قول:شاید من نتوانستم درست منظور را برسانم...ولی اگه منصفانه دقت کرده باشین کاربران گرامی انقدر حرفهای متناقض زدن که مجبور بودم این تناقضات را تجریه و تحلیل کنم...بنده نه به نعل میزدم نه به میخ!!!! از همه عزیزانی که فکر می کنند بنده سفسطه می کنم!!!! استنباط بنده از تمام مطالبی که فرمودید همین است که شما پذیرش احکام از طریق مراجع تقلید را قبول ندارید (که این هم می شود همان پذیرفتن بخشی از اسلام و رد کردن بخشی دیگر.) اگر اینطور است یعنی نه تنها در حجاب ، بلکه در پذیرش بسیاری از احکام دین اسلام دچار تردید خواهیدشد... اول لازم می دونم دوباره این نکته را متذکر شوم. اسلام یک دین کامل است و یک برنامه جامع و کامل برای زندگی هر انسان. زمانی که ما میگوییم مسلمانیم یعنی باید به انجام کامل این برنامه بپردازیم و کسی که مثلا بگوید من قرآن را قبول دارم ولی نماز نمی خوانم مسلمان نیست. یک مثال دیگر: من اگر مسلمان هستم نمی توانم بگویم "وقتی به عقل خودم رجوع میکنم می بینم مثلا دزدی از ثروتندان و بخشیدن مال آن ها به فقرا کار بدی نیست بنابراین این کار را می کنم".چون دینداری یعنی رعایت کامل برنامه ای که خداوند به ما داده است و دزدی نکردن هم جزوی از این برنامه است حتی اگر به عقل (ناقص) بنده جور در نیاید باید آن را بپذیرم . چرا؟ چون به اسلام اعتماد دارم و اگر حکمی با عقل من جور در نیامد به این نتیجه می رسم که هنوز علم من به حد و اندازه ای نرسیده که لزوم انجام دادن یا ندادن کار مذکور را درک کنم. حال بنده از شما می پرسم ، آیا عقل آدمی بیشتر مورد اعتماد می باشد یا دستوری که خدا به ما داده است؟ طبق توضیحاتی که در پستهای قبلی هم دادم لزوم مراجعه به علمای دینی در عصر غیبت امام مهدی (عح) مبرهن است ولی اگر باز هم سوال و مشکلی در این زمینه دارید تاپیکی جدید باز کنید که بچه های آگاه تر پاسختان را بدهند از طرفی موضوع این تاپیک چیز دیگریست... نقل قول:در مورد اینکه چرا انقدر در مورد قانون حجاب بحث می کنم این است که اطمینان دارم این راه، راه درست پذیرش حجاب نیست! در حقیقت قانون حجاب برای این نیست که غیر مسلمانان حجاب داشتن را بپذیرند. بلکه به این خاطر است که مسلمانان این کشور اسلامی! به گناه نیفتند! (اگر بخواهم دوباره موضوع احکام نوع 1 و نوع 2 رو تشریح کنم خودتان اولین کسی هستید که از تکراری بودن این حرف از بنده خورده میگیرید. پس خواهشا سوالات تکراری نپرسید تا جواب های تکراری نگیرید. اینکه یک سوال را با اینکه جوابش مشخص شده با لحن ها و شیوه های مختلف دوباره مطرح کنید را با عرض معذرت من بازی کردن با کلمات یا همان سفسطه می نامم!) نقل قول:به نظرتان چرا هر روز بیشتر و بیشتر جوانان به این سمت (بدحجابی یا بی حجابی) گرایش پیدا می کنند؟ مطمئنا اگر فقط اقلیتی این زمینه را داشتن به قانون تبدیل نمی شد.. در حقیقت این موضوع به فرهنگ سازی برمیگردد و از بحث ما خارج است. دلیل بی حجابی در عصر حاضر به همان دلیلی است که به خاطرش کشورهای غربی روز به روز به فساد و بی قیدی بیشتری سوق پیدا می کنند. دلیلش همان فیلم هایی است که آمریکا و اروپا و متاسفانه برخی از کارگردانان غرب زده داخلی به خورد جوانان ما می دهند. دلیلش فرهنگی است که از غرب وارد کشور ما شده است. ارتباط دادن این موضوع با قانون داشتن حجاب منطقی نیست.البته در ادامه بیشتر به این موضوع می پردازم... نقل قول:من خیلی تمایل دارم با مرجع تقلیدی که شما مناسب می دانید در این باره گفتگو کنم مرجع تقلید بنده جناب آیت الله مکارم شیرازی است. این هم آدرس سایت ایشان است که می توانید سوالات در مورد احکام یا اعتقادات را برایشان ایمیل کنید و پاسخ خود را بگیرید: آیت الله مکارم نقل قول:چرا به این نتیجه رسیده اند که باید حجاب را قانونی کنند؟ در حالی که هیچ دلیل درست و منطقی برای آن وجود ندارد! دقیقا این همان موضوعی است که ما در آن اختلاف نظر داریم. خوشحالم که خودتان آن را مطرح کردید. تفاوت ما در اینست که من اعتقاد دارم که من و شمایی که اطلاعات دینی ناقصی داریم توانایی تشخیص اینکه کدام احکام منطقی است و کدام نیست را نداریم. کسی حق دارد بگوید حجاب منطقی است یا خیر که سالهای سال (بهتره بگم همه عمر خود را) صرف تحقیقات در علوم دینی کرده باشد. شما معتقدید که آدمی خود باید به همه احکام و روشهای زندگی اسلامی رسیده .بنابر این از دیدگاه شما هر انسانی بعد از پذیرش اسلام باید قرآن را آنطور که عقل و اندیشه او می گوید تفسیر نماید. زیرا می دانیم که احکام به طور خیلی کلی در قرآن بیان شده و برای دست یافتن به حقیقت آن نیاز به مفسر داریم... اما در حقیقت نظر اسلام چیز دیگریست. اسلام می گوید در امور دینی خود به علما رجوع کنیم. همانگونه که انسان در هنگام بیماری به دلیل علم ناقص صرفا به کمک اندیشه و عقل خود دارو مصرف نکرده و به پزشک که علم این کار را دارد رجوع کرده و نسخه ای که پزشک برای او می نویسد با اعتماد کامل به مداوا شدنش مصرف می کند در علوم دینی هم همین طور است... نقل قول:متاسفانه و متاسفانه فحشا و بی بند و باری به طور وسیعی بین مردم به ویژه جوانان گسترش پیدا می کند! ولی قانون حجاب هیچ چیز را تغییر نمیدهد! خودمانیم به نظرتان (در اینجا فرض می کنم حجاب پوشش درست باشد) به زور حجاب بر سر مردم کردن نمای خانه ای درحال ویرانی را زیبا کردن نیست! خوب نماکاری چه فایده ای برای آن خانه در حال ویرانی دارد؟ اتفاقا کاملا برعکس ... داشتن حجاب بی بند و باری را در بین جوانان کاهش می دهد. درسته که به قول شما روشی نیست که به وسیله آن بتوان بی ایمان ها را به داشتن حجاب سوق داد ولی حداقل کسانی که داشتن حجاب را قبول دارند از گناه کردن دور میکند. در این زمینه توضیحات کاربر ارزشمند جناب n.mahdavian را کافی می دانم (همانطور که عرض کردم بیشتر مسائلی که مطرح می کنید تکراری است و من از همین تاپیک می توانستم جواب کامل همین پست شما را بدهم.) : نقل قول:اما آیا حجاب این چنین است؟ ایا فرد با بی حجابی تنها به خود آسیب می رساند؟ آن خانمی که آرایش می کند و به خیابان می اید و اندام خود را به نمایش می گذارد، باید بداند چهره ی او محرک شهوت جنس مخالف است...[b] چطور لزوم و منطق داشتن حجاب را با مطالعه این پست درک نکردید؟ یا شاید هم درک کردید و مثل همیشه به تکرار پرسش از راهی دیگر (بازی با کلمات) می پردازید!! دوتا خواهش دارم از شما اول اینکه سوالهایی که پاسخش را دوستان یک یا چند بار داده اند دوباره مطرح نکنید (در غیر اینصورت بنده پاسخگوی شما نخواهم بود) دوم اینکه اگر در مورد مرجع تقلید سوال دارید در تاپیک دیگری بحث را شروع کنید . زیرا با زیر سوال بردن یکی از احکامی که مراجع روی آن اتفاق نظر دارند نمی توان کل مرجعیت را زیر سوال برد. از طرفی تا زمانی که موضوع تقلید از عالمان دینی را نپذیرفته اید پذیرش لزوم داشتن حجاب هم برایتان میسر نخواهد بود |
|||
|
|
۲۰:۵۴, ۲۷/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/دی/۹۰ ۲۱:۰۱ توسط انصارالمهدی.)
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
http://www.pasokhgoo.ir
http://www.eporsesh.com نقل قول: در مورد اینکه چرا انقدر در مورد قانون حجاب بحث می کنم این است که اطمینان دارم این راه، راه درست پذیرش حجاب نیست!خدای ناکرده کسی قصد توهین به شما را ندارد . باور کنید قصد بنده حقیر خیر بوده و من هم در حد توان به شما جواب می دهم مطمئن باشید بنده دچار نقصان بوده و به طور کامل به مباحث حجاب اشراف ندارم ! پس قبول بفرمایید با بحث و تبادل نظر با بنده و افرادی نظیر من به پاسخ درستی نمی رسید . شما هم قبول داشته باشید چون اول راه هستید می خواهید مسلمان شوید اما با آگاهی اسلام را بپذیرید مطمئنا به تمامی مسائل آگاهی نداشته و نمیشود همین طوری پیرامون مسائل رای صادر کنید که حجاب چون به نظر من اینطور است پس ... . شما باید با یک اهل فن در تماس بوده و نظیر سایت هایی که در بالا برای شما گذاشتم مراجعه کنید و دقت کنید باید وضعیت خود را شرح داده که اول راه هستید می خواهید از اسلام ابتدا آگاهی لازم را کسب نموده سپس لبیک گویید . به نظر بنده به شما مراجعی برای مطالعه پیشنهاد خواهند نمود و در صورت وجود شبهه با مراجعه مجدد انشاالله رهروی حقیقت خواهید بود . نقل قول:خوب حالا بزارید من بپرسم آیا پذیرش حرفهای یک مرجع دینی باید توسط شخص پذیرفته شود یا نه؟؟؟برای پذیرش هر حرفی ابتدا باید تعصبات را کنار گذاشته و به تجزیه تحلیل مسائل بپردازید و اگر اینگونه پیش نروید مسلما به مشکل برخواهید خورد . درست است که شما هنوز مسلمان نشده اید اما انشاالله به وجود خدای یکتا ایمان داشته و این فطرت هر بشری می باشد و خود با درخواست کمک از خدای مهربان تقاضای پیشرفت در این زمینه را داشته باشید .در این راه شیطان در کمین شماست پس هر بدرفتاری و بدخلقی از جانب هر شخصی را به فال نیک گرفته و امتحانی الهی از سوی پروردگار جهانیان بدانید که انشاالله توفیق همه ما به دست توانای مهدی فاطمه است. دوست عزیز و محقق ارجمند مطمئن باشید بیش از این نمیتوان در این وادی سخن گفت و به بحث نشست زیرا که ناگفته ها گفته شد و خدا میداند اگر چیز بیشتری داشتیم حتما پیشکش جنابتان می کردیم و دریغ کردن در این مورد جز ضرر به خودمان وشرمساری درپیشگاه حق تعالی بار دیگری برایمان نداشت. پس با خیالی آسوده ره سپار حق جویی شوید باشد که انشاالله موفق باشید دعای امام مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بدرقه راه شما خواهد بود . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| حجاب قانونی یا حجاب اجباری؟ | sagheb | 1 | 1,877 |
۲۲/آبان/۹۴ ۰:۱۵ آخرین ارسال: mirza47820 |
|
| اجتماع قانونی احیای فرهنگ عفاف و حجاب - 21 تیر 93 | 59-11(یامهدی) | 1 | 1,757 |
۱۹/تیر/۹۳ ۱:۱۶ آخرین ارسال: 59-11(یامهدی) |
|