کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 8 رای - 3.25 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشاعره ی احادیثی
۱۲:۱۱, ۱۹/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام و صد درود بر همسنگران مهدی (علیه السلام)
همهان طور که اغلب شما دوستان می دانید تایپیکی در این تالار با عنوان مشاعره ی واقعی وجود دارد من با این که خیلی شعر بلد نیستم ولی مشاعره را دوست دارم به همین دلیل دو بار در این مشاعره شرکت کردم اما بعد از مدتی متوجه بی فایده بودن آن شدم در واقع این تایپیک هیچ رابطه ای با اهداف این تالار ندارد زنگ تفریحی بی فایده برای این تالار است و بزرگ ترین ضرر آن این است که خیلی از آن استبال شده یعنی اگر به عنوان زنگ تفریح هم باشد از حد طبیعی خارج شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پیشنهاد من این است که با احادیث به جای شعر مشاعره کنیم یعنی یک حدیث می گوییم نفر بعدی با حرف آخر آن حدیث می گوید
چه خوب می شود اگر احادیث مهدوی باشندAngel
اول خودم استارت می زنم :
امام زمان (علیه السلام) : ما در رسیدگی و سرپرستی شما کوتاهی و اهمال نمی کنیم و یاد شما را از خاطر نمی بریم.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Agha sayyed ، حلما ، SARV ، میلاد.م ، مسافر ، saloomeh ، میثاق ، mahdy30na ، seyed313 ، مهدی110 ، m.hossein ، شیدا ، fiftynine

آغاز صفحه 15 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۲۵, ۱۶/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #141
آواتار
امام صادق سلام الله علیه : اَلعامِلُ بِالظُّلمِ وَ المُعِينُ عَلَيهِ وَ الرَّاضِي بِهِ شُرَكاءٌ ثَلاثَةٌ؛ ستمگر و يارى دهنده او و راضى به ستم، سه شريكند ميزان الحكمه 6 - جلد 6، ص 556، ح 11620
۱۴:۳۲, ۱۷/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #142
آواتار
امام على سلام الله علیه : قَلبُ شَهرِ رَمَضانَ لَيلَةُ القَدرِ؛ شب قدر، قلب ماه رمضان است مراقبات ماه رمضان، ص 355، ح 247
۱۷:۱۶, ۱۷/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #143
آواتار
سلام
شب قدر واسه امام زمان دعا کنین که هرچه زود تر خوا اذن به ظهور بده.

قال على(علیه السلام): و كانت فاطمة(سلام الله علیها) لا تدع احدا من اهلها ینام تلك اللیلة - لیلة القدر - و تداویهم بقلة الطعام‏و تتاهب لها من النهار و تقول: محروم من حرم خیرها.

دعائم الاسلام، ج 1: 282.

حضرت على(علیه السلام) فرمود: فاطمه(سلام الله علیها) نمى‏گذاشت كسى از اهل خانه در شبهاى قدر به خواب رود به آنان غذاى كم مى‏داد و از روز قبل براى احیاى شب قدر آماده مى‏شد و مى‏فرمود: محروم كسى است كه از بركات این شب محروم باشد.[/b]

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فانوس *7*
۳:۵۱, ۲۲/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #144
آواتار
از امام صادق (عليه السلام) سوال شد:

كيف تكون ليلة القدر خيرا من الف شهر؟ قال: العمل الصالح فيها خير من العمل فى الف شهر ليس فيها ليلة القدر؛

چگونه شب قدر از هزار ماه بهتر است؟

حضرت فرمود: كار نيك در آن شب از كار در هزار ماه كه در آنها شب قدر نباشد بهتر است.

(وسائل الشيعه، ج 7 ص 256، ح 2)
۱:۴۳, ۲۳/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #145
آواتار
امام عسكرى سلام الله علیه : اِتَّقُوا اللَّهَ وكونوا زَينًا ولا تَكونوا شَينًا از خدا بترسيد و مايه آراستگى و آبرومندى [ما] باشيد، نه باعث عيب و ننگ ميزان الحكمه ج 13، ح 21781
کتابخانه :: مراقبات ماه رمضان :: خوراک حدیث روز
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy30na
۵:۰۰, ۲۵/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #146
آواتار
امام حسین علیه السلام:
لا یَأمَنُ یَومَ القِیامَةِ إِلا مَن خافَ اللهَ فی الدُّنیا
هیچ کس روز قیامت در امان نیست، مگر آن که در دنیا خدا ترس باشد.
(بحار الانوار، ج 4، ص 19)
۱۴:۴۵, ۲۵/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #147
آواتار
امام على سلام الله علیه :

صِيامُ القَلبِ عَنِ الفِكرِ فِي الآثامِ أفضَلُ مِن صِيامِ البَطنِ عَنِ الطَّعامِ؛

روزه [و خوددارىِ] دل از انديشيدن به گناهان برتر از روزه شكم [وخوددارىِ] از غذا است

مراقبات ماه رمضان، ص 86، ح 82
۱۷:۵۴, ۲۹/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #148
آواتار
ابن مهران گويد: با حسن بن علي (علیهماالسلام) در مسجد و در حال اعتکاف نشسته بوديم.
مردي خدمت آن حضرت آمد و گفت: اي فرزند پيامبر خدا! فلان شخص مالي از من طلب دارد و مي خواهد مرا به سبب عدم پرداخت آن زنداني کند.
امام (علیه السلام) فرمودند: سوگند به خدا! مالي ندارم تا بدهي تو را بپردازم.
آن شخص گفت: پس با طلبکارم صحبت کنيد (تا مهلت دهد). امام آماده ي حرکت شدند.
عرض کردم: اي فرزند رسول خدا! آيا فراموش کرده ايد که در حال اعتکاف به سر مي بريد؟ (و نبايد از مسجد خارج شويد؟)
حضرت فرمودند: فراموش نکرده ام بلکه شنيده ام از پدرم که از جدّم رسول الله (صلی الله علیه و آله) روايت مي کرد: هر کس براي برآورده شدن حاجت برادر مسلمانش تلاش کند، گويا نه هزار سال روزها را روزه گرفته و شب ها را به عبادت سپري کرده است.

(الفقيه/ ج 2/ ص 189)
۱۹:۱۵, ۳۰/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #149
آواتار
پيامبر اكرم صلی الله علیه وآله : مَن صامَ رَمَضانَ وخَتَمَهُ بِصَدَقَةٍ وغَدا إلَى الْمُصَلّى بِغُسلٍ رَجَعَ مَغفُوراً لَهُ؛

هرکس ماه رمضان را روزه بگيرد و آن را به دادن فطريه ختم كند و با غسل به نماز عيد برود، بخشيده شده باز مى‏گردد
شهر الله في الكتاب و السنّة: ص 42، ح 39
۱۵:۱۷, ۲/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #150
آواتار
التُّقَى رَئِيسُ الْأَخْلَاقِ
تقوا در رأس همه ارزش‏هاى اخلاقى است
نهج البلاغه حکمت 410