|
مشاعره ی احادیثی
|
|
۱۲:۱۱, ۱۹/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام و صد درود بر همسنگران مهدی (علیه السلام)
همهان طور که اغلب شما دوستان می دانید تایپیکی در این تالار با عنوان مشاعره ی واقعی وجود دارد من با این که خیلی شعر بلد نیستم ولی مشاعره را دوست دارم به همین دلیل دو بار در این مشاعره شرکت کردم اما بعد از مدتی متوجه بی فایده بودن آن شدم در واقع این تایپیک هیچ رابطه ای با اهداف این تالار ندارد زنگ تفریحی بی فایده برای این تالار است و بزرگ ترین ضرر آن این است که خیلی از آن استبال شده یعنی اگر به عنوان زنگ تفریح هم باشد از حد طبیعی خارج شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پیشنهاد من این است که با احادیث به جای شعر مشاعره کنیم یعنی یک حدیث می گوییم نفر بعدی با حرف آخر آن حدیث می گوید چه خوب می شود اگر احادیث مهدوی باشند ![]() اول خودم استارت می زنم : امام زمان (علیه السلام) : ما در رسیدگی و سرپرستی شما کوتاهی و اهمال نمی کنیم و یاد شما را از خاطر نمی بریم. |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۳۵, ۲۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
سلام
به این موضوع فکر کردم ، این روش به فکرم رسید که مثلاً من در جواب نفر قبل یک حدیث رو می گم ، و بعد یک موضوع برای نفر بعد مشخص می کنم ، نفر بعد هم بر اساس این موضوع جواب می ده و موضوع نفر بعد رو مشخص می کنه ، مثلا ًنفر قبل من موضوع اهمیت امام رو به من می سپاره و من می نویسم لولا الحجة لساخت الأرض بأهلها و برای نفر بعد مشخص می کنم که حول مفهوم رحمت خدا بنویسه [/quote] سلام علیکم دوست گلم ali_tavanaie ،ایده قشنگی است . میتوان از تمامی موضوعات و در هر موضوع چندین حدیث را ذکر کرد و پس از مدت کوتاهی مجموعه ای از احادیث در دسترس تمام یاران بیدار و اندیشمند قرار گیرد. البته بسته به نظر خواهر خوبمان و علی آقا دارد. مولانا امام محمد باقر روحی فداه:
عالِمُ یَنتَفِعُ بِعِلمهِ اَفضَلُ مِن سَبعینَ اَلفَ عابدٍ. دانشمندی که از علمش سود برند ،از هفتاد هزار عابد بهتر است. بحار الانوار ج75ص173
موفق باشید و خدایی.
|
|||
|
|
۲۲:۴۰, ۲۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
سلام
به نظر من بهتر است ادغام این روش ها را داشته باشیم یعنی وقتی دوستی روایتی می گوید نفر بعدی به میزان دسترسی که دارد یک روایت لفظی یا مفهومی با ذکر منبع بگوید لفظی یعنی از حروف آخر نفر قبلی اول روایت بعدی باشد یا بر اساس مفهوم روایات باشد تا کار را برای همستگران راحت شود. مفهومی : آیا مساوی اند کسانی که می دانند با کسانی که نمی دانند همانا فقط خردمندان متذکر می شوند. سوره زمر آیه 9 |
|||
|
|
۱۱:۱۱, ۳۰/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
سلام علیکم
مدتی است که این تاپیک غیر فعال است ؟؟؟ مولانا امیرالمؤمنین علی ابن ابیطالب(روحی فداه)
موفق باشید وخدایی .
اَلتَّجارِبُ عِلمٌ مُستَفادٌ تجربه های زندگی ،دانش مفید و ثمر بخشی است. غررالحکم ص35 |
|||
|
۱۲:۱۳, ۳۰/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
سلام و باتشکر از تاپیک خوبتون ولی به نظر این حقیر احادیث رو از حالت میم بده ، ت بده در بیارید تا خدای نکرده این تاپیک به بن بست نخوره . خوب ممکنه احادیث زیادی نباشه که فرضاً با ت یا د شروع بشه . یا اگر هم باشه تکراری بشه . خواهشاً طوری بشه که فقط احادیث تکراری نباشه . این به رشد این تاپیک کمک بیشتری میکنه . شما در برابر تاپیک مشاعره این تاپیک رو ایجاد کردید درحالیکه قابل قیاس نیست . در شعر به بن بست نمیخوریم -این حقیر خورده ذوقی در شعر دارم - ولی درباره احادیث بزرگواران دینی بحث کاملاً عقلی و منطقی میشه و نمیشه تفریحی برخورد کرد . در ضمن احادیث به خودی خود جذاب هستند و احتیاجی به ایجاد جذابیتهای کاذب نیست . برقرارباشید . یاحق جابر گوید : شنیدم حضرت باقر میفرمود : توبه کننده از گناه مانند کسی است که گناه ندارد و آنکه در گناه بماند با اینکه آمرزش خواهد همچون مسخره چی است . اصول کافی ج4ص 168
|
|||
|
|
۱۴:۵۶, ۳۰/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
در پاسخ به دوستمون که گفته اند تعداد احادیثی که با حرف مشخصی شروع می شود کم است و احادیث تکراری می شود باید بگم من که عرض کردم مفهومی هم می توان نوشت
مفهومی : امام علی (علیه السلام) : توبه دل ها را پاک می کند و گناهان را می شوید مستدرک الوسائل میرزا نوری ج 12 ص 129 |
|||
|
|
۱۷:۴۷, ۳۰/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/شهریور/۹۰ ۱۷:۵۳ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
بسم الله مفهومی = توبه:
إِلَهِي أَذِقْنِي طَعْمَ عَفْوِكَ يَوْمَ لا ---------------------------------- بَنُونَ وَ لا مَالٌ هُنَالِكَ يَنْفَعُ خدايا مزه گذشتت را به من بچشان آنگاه كه ---------------- نه فرزندان و نه مال در آن زمان سود نرساند مناجات منظوم حضرت امیر (علیه السلام) |
|||
|
|
۱۳:۰۰, ۳۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
لفظی :
پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) : در اسلام هیچ بنایی نزد خداوند محبوب تر از ازدواج نیست من لا یحضره الفقیه شیخ صدوق ص 409 |
|||
|
|
۱۳:۱۹, ۳۱/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/شهریور/۹۰ ۱۳:۲۹ توسط saloomeh.)
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
حضرت محمد صل علی علیه و آله و سلم فرمودند : نگاه کردن فرزند به پدر و مادرش از روی محبت عبادت محسوب میشود . بحار الانوار جلد 74 صفحه 80 حضرت محمد صل الله علیه و آله وسلم فرمودند : بخدا قسم برآوردن حاجت مومن از روزه یک ماه و اعتکاف یک ماه در مسجد بهتر است . بحار الانوار جلد 74 صفحه 285 مردی از امام سجاد علیه الاسلام پرسید : ملاک پذیرش نماز چیست ؟ حضرت فرمود : ولایت ودوستی ما اهل بیت و برائت از دشمنان ما بحار الانوار جلد 84 صفحه 245
|
|||
|
|
۱۵:۴۷, ۳۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
به نام خدا سلام دوستان به نظر من می تونیم احادیث موضوعی و جالب رو قرار بدیم من با اجازه بزرگان شروع می کنم احادیث: بسم اللّه الرحمن الرحيم پيامبر اکرم صلىاللهعليهوآله : {مَن رَفَعَ قِرطاسا مِنَ الأْرضِ مَكتوبا عَلَيهِ بِسمِ اللّهِ الرَّحمنِ الرَّحيمِ إجلالاً لِلّهِ ولاِسْمِهِ عَنْ أن يُداسَّ كانَ عِندَ اللّه مِنَ الصِّدِّيقينَ و خُفِّفَ عَن والِدَيهِ و إن كانا مُشرِكَينِ}
(هر كس كاغذى را كه روى آن بسم اللّه الرحمن الرحيم نوشته شده است از روى زمين بردارد و اين كار براى بزرگداشت خداوند و جلوگيرى از اهانت به نام او باشد، نزد خداوند از صديقين بهشمار مىرود و از بار گناه پدر و مادرش برداشته خواهد شد، حتى اگر مشرك باشند.)مستدرك الوسائل، ج1، ص 323 پيامبر اکرم صلىاللهعليهوآله : {إذا مَرَّ الْمُؤمِنُ عَلَى الصِّراطِ فَيَقولُ بِسمِ اللّهِ الرَّحمنِ الرَّحيمِ طَفِئَتْ لَهبُ النِّيرانِ وَ نَقولُ: جُز يا مُؤمِنُ فَإنَّ نورَكَ قَد أطفَأ لَهِبى}
(هنگامى كه مؤمن بر صراط مىگذرد، و مىگويد: بسم اللّه الرحمن الرحيم. ناگاه زبانههاى آتش خاموش مىشود و مىگويد: اى مؤمن عبور كن زيرا نور تو آتش مرا خاموش كرد.) جامع الأخبار، ص 120 پيامبر اکرم صلىاللهعليهوآله : {إذا قالَ الْعَبدُ عِندَ مَنامِهِ بِسمِ اللّهِ الرَّحمنِ الرَّحيمِ يَقولُ اللّهُ: مَلائِكَتى! اُكتُبُوا بِالْحَسَناتِ نَفسَهُ إلَى الصَّباحِ}
(هر گاه بندهاى هنگام خوابش، بسم اللّه الرحمن الرحيم بگويد، خداوند به فرشتگان مىگويد: به تعداد نفسهايش تا صبح برايش حسنه بنويسيد.)جامع الأخبار، ص 42 یاحق |
|||
|
|
۱۵:۵۰, ۳۱/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/شهریور/۹۰ ۱۵:۵۵ توسط libera.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| یکی از دلنشینترین وکاربردی ترین احادیثی که تاکنون خوانده ام | عبدالرحیم | 0 | 1,271 |
۱۹/شهریور/۹۲ ۱۹:۱۰ آخرین ارسال: عبدالرحیم |
|
| احادیثی از کتاب ارزشمند تحف العقول | N.Mahdavian | 7 | 4,409 |
۲۷/دی/۹۰ ۱۴:۱۸ آخرین ارسال: N.Mahdavian |
|