کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اولین اقدام عملی بر ضد وهابیت
۷:۳۴, ۱۳/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/مهر/۹۰ ۹:۰۸ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام
اولین اقدام عملی رو به امد خدا و با یاری از حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) شروع میکنیم

دوستانی که میتونند روزی بین 20 دقیقه تا بیشتر وقت بزارند . و مردونه پای کار هستند اعلام امادگی کنند .

هیچ تخصص خاصی هم نمیخواد .

خدا را شکر که توفیق مبارزه و جهاد در راه دینت و در رکاب ولی عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) و امام حسین(علیه السلام) رو به ما عنایت فرمودی

دیگه حرف بسه . میخواهیم عمل کنیم

فقط از روی جو گیری اعلام امادگی نکنید . میخواهیم با حساب کتاب جلو بریم (بفرمایید در روز یا هفته چقدر میتونید وقت بزارید)

یا علی(علیه السلام)
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خیبر110 ، Ramin_Ghn ، hesam110 ، mohamad ، rastin ، محمود ، خاک ، أین المنتظر ، فاطمه خانم ، خادمة الزهرا ، رهیافته ، shafagh_mah ، Hadith ، SARV ، sarbaz 313 ، mahboobe-m ، Agha sayyed ، Abasaleh ، Tolou ، ANTI satan ، منتظر کوچولو ، saloomeh ، ترنم وحیدی ، amin015 ، janali ، MOH3N-P ، حسن عزتي ، میلاد.م ، V-E ، mohammad790 ، aghah ، محب الزهرا ، mostafa.sadin ، fandogh ، حسن.س. ، انصارالمهدی ، فدک زهرا ، ario65 ، basir ، MohammadSadra ، ساقی ، یا صاحب الزمان ، یا ثارالله ، nariman45n ، molasadra ، AMINI ، salman313 ، seyed ، Farzaneh ، محیصا ، faateme-313 ، karimjannat ، حقیر ، vahrakan ، mahmood.torabi ، سرباز ولایت

آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۲:۰۹, ۱۹/مهر/۹۰
شماره ارسال: #61
آواتار
سلام
متاسفانه دیرتر از وقت مقرر این پست دیدم با این حال گفتم شاید با تبصره بنده رو هم لایق همکاری بدونید
انشاالله هفته ای 2ساعت می تونم در خدمت باشم
اگرم بنده رو نپذیرفتید امیدوارم دوستانی که همکاری می کنند به مدد الهی موفق باشند
یا حق
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، saloomeh ، وحید110 ، حسن عزتي ، محمود ، hesam110 ، ساقی
۱۲:۱۲, ۱۹/مهر/۹۰
شماره ارسال: #62
آواتار
(۱۹/مهر/۹۰ ۱۲:۰۹)صریا نوشته است:  سلام
متاسفانه دیرتر از وقت مقرر این پست دیدم با این حال گفتم شاید با تبصره بنده رو هم لایق همکاری بدونید
انشاالله هفته ای 2ساعت می تونم در خدمت باشم
اگرم بنده رو نپذیرفتید امیدوارم دوستانی که همکاری می کنند به مدد الهی موفق باشند
یا حق

Smileسقف زماني وجود ندارد!

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، حسن عزتي ، محمود ، hesam110 ، ساقی
۱۵:۵۰, ۱۹/مهر/۹۰
شماره ارسال: #63
آواتار
ما هنوز داريم صبر مي كنيما(تهديد بودSmile)
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسن عزتي ، وحید110 ، محمود ، hesam110 ، The Arrival ، ساقی
۱۶:۳۳, ۱۹/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مهر/۹۰ ۱۶:۳۴ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #64
آواتار
بنام ستار معاصی عاصیان

با سلام
حقیر تازه متوجه این فراخوان شدم.هرچند فرموده بودید که سقف زمانی وجود ندارد ولی باید زودتر از اینها خودم رو به قافله شما می رسوندم.
مثل بقیه دوستان از روند کار نمی پرسم و عجله هم ندارم چون به سربازان آقا اعتماد دارم و دیگر هیچ.

یا علی (علیه السلام) مدد است.
من هم تا آخر ایستاده ام...

امضای حسن عزتي
اگر چه خرمن عمرم غم تو داد به باد
به خاک پای عزیزت که عـهـد نشکستم

چگونه سر ز خجالت برآورم بر دوست
که خدمتی به سزا برنیامد از دستم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، فاطمه خانم ، محمود ، رهیافته ، hesam110 ، The Arrival ، ساقی
۱۶:۴۳, ۱۹/مهر/۹۰
شماره ارسال: #65

روزی نیم ساعت به غیر از جمعه اعلام آمادگی می کنم...منتظر هستیم...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، وحید110 ، فاطمه خانم ، محمود ، hesam110 ، ساقی
۱۷:۱۴, ۱۹/مهر/۹۰
شماره ارسال: #66
آواتار
با سلام فعلا به خاطر شلوغی بیش از حد سرمان (!) هفته ای ۲ ساعت و نیم میتونم وقت بزارم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، وحید110 ، حسن عزتي ، محمود ، hesam110 ، ساقی
۲۳:۱۶, ۱۹/مهر/۹۰
شماره ارسال: #67
آواتار
با سلام

من اميدوارم بتونم هفته اي يك ساعت وقت بزارم

چون واقعا سرم شلوغه

اما اقدام عملي عليه وهابيت رو نميشه از دست داد.

يا مهدي ، ادركني ، عجل علي ظهورك
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، فاطمه خانم ، وحید110 ، hesam110 ، saloomeh ، حسن عزتي ، ساقی
۰:۱۸, ۲۰/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/مهر/۹۰ ۰:۱۹ توسط ريحانه الرسول.)
شماره ارسال: #68
آواتار
البته با عرض پوزش به خاطر تاخير در اعلام آمادگي
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، hesam110 ، محمود ، حسن عزتي
۱:۳۶, ۲۰/مهر/۹۰
شماره ارسال: #69
آواتار
سلام.....

به نظرم این کار فایده ای نداره.....پایگاه اصلی وهابیت عربستانه و ایران داره به طرق سیاسی اونو تحت فشار میزاره.........

اما کار شما اگر قراره فارسی باشه بدرد نمیخوره چون پیر تا جوون ایرانیها انقلابی و ضد انقلابی وهابیت رو به حساب نمیارن و اصلا قبول ندارن.....

اگه کاری به زبان عربی تولید کنید و در سایتهای عرب زبان اونو قرار بدید نتیجه بهتری میگیرید.....اما در کل راه حل سیاسی و تحت فشار قرار دادن عربستان و انقلاب مردمی راه راحت تریه.....شرمنده از شرکت نکردنم.....

یاعلی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، hesam110 ، محمود ، حسن عزتي ، ساقی
۵:۳۰, ۲۰/مهر/۹۰
شماره ارسال: #70
آواتار
جناب دانیال گویا از تبلیغات شدید وهابیت در ایران خبر ندارید . دیگه کارشون از تبلیغ در مناطق سنی نشین گذشته ....
در مورد پیشنهادتون هم برنامه داریم
التماس دعا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hesam110 ، saloomeh ، محمود ، حسن عزتي ، dani ، mohammad790 ، ساقی
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]