|
بهترين امضا، آواتار و جملات (ويژه سوم آبان، تولد تالار)
|
|
۲۰:۱۰, ۲۸/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مهر/۹۰ ۱:۳۷ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم
با سلام به همه اعضاي تالار بيداري انديشهبا کمک و لطف خداوند متعال، يک سال از آغاز فعاليت تالار بيداري انديشه گذشته است. در اين يک سال، تالار بيداري انديشه در فرازها و فرودها به راهش ادامه داده و هر روز با توان بيشتر به سمت هدف گام برداشته است. به مناسبت اولين سالگرد افتتاح تالار گفتگوي بيداري انديشه، ويژه برنامه هايي را در دست اجرا خواهيم داشت. 1- صندلي داغ (ويژه تولد تالار) 2- خاطرات ما (ويژه تولد تالار) 3- بهترين تاپيک (ويژه تولد تالار) 4- بهترين ارسال (ويژه تولد تالار) 5- بهترين امضا، آواتار و جملات (ويژه تولد تالار) 6- بهترين سرصفحه (Header) (ويژه تولد تالار) 7- آمار و گزارشات (ويژه تولد تالار) بهترين امضا، آواتار و جملات با سلام خدمت دوستان عزيز تالار بيداري انديشه در اين تاپيک قصد داريم با کمک شما عزيزان بهترين امضا، آواتار و جملات را بيابيم. لطفا امضا و آواتارهاي منتخب را با ذکر نام کاربر مربوطه درج کنيد. و نيز بهترين جملاتي را که در اين تالار شنديده ايد با ذکر نام کاربري و همچنين آدرس جمله مذکور بنويسيد. اين جملات مي تواند يک ارسال کامل و يا يک جمله ي چند کلمه اي از بين يک تاپيک بزرگ و شلوغ باشد. منتظر همه دوستان هستيم. يا علي مدد |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۰۸, ۳۰/مهر/۹۰
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
سلام.
آقا حسام ممنون از توجه شما.ولی حضرت حق خودش می دونه نیتمون پاکه.خودش می دونه ته دلمون هیچی نیست. با این که نمی خواستم آواتار و امضاها رو انتخاب کنم،چون همه زیبا هستن.یه دفعه کسی از قلم بیفته و حسابی شرمنده بشم.اگه کسی از قلم افتاده به بزرگی خودش ببخشه. ![]() چند تا از آواتارها رو خیلی دوست دارم.چندتا رو قرار میدم،برای این که صفحه سنگین نشه،بقیه رو اسم ها رو قرار میدم. آقا محمود: ![]() آقا وحید110: آقاguided: ![]() خانمrastin: جناب azam: جنابshafagh-mah: جناب مسافر: جنابEMPERATOR: و عزیزان:منتقم زهرا،فاطمه خانم،علی110،moahamad-mohammad790-Messenger-همه،همه،همه آواتارها زیبا هستن. شرمنده دوستانی که از قلم افتادن. ![]() التماس دعا. |
|||
|
|
۱۹:۳۸, ۳۰/مهر/۹۰
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
(۳۰/مهر/۹۰ ۱۹:۰۸)mohammad.d نوشته است: آقا محمود: از روی سی دی گیر میارم و عمرا بتونی هک کنی ولی خدایی اگر قشنگه براتون اپلود کنم؟
|
|||
|
|
۲۱:۵۷, ۳۰/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مهر/۹۰ ۲۲:۵۵ توسط farshid.)
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
(۲۸/مهر/۹۰ ۲۰:۱۰)mohamad نوشته است: نقل قول:با تشکر از دوست خوبم . اگه میشه بهترین طراحی ضد ماسونی رو هم به لیست اضافه کنید . با تشکر ما که از قافله ی عشق شما جا ماندیم **************از عشق جوانان به این قافله حیران ماندیم پشت هم تاپیک و امضا و آواتار میدهند *************بهر هر حال دل مهدی دائم پیام ها میدهند من که یک طراحمو این اسلحه در دست دارم ************بهر کوری این دشمنان هر روز یک طرح میدهم ما که تازه واردیم در این بیداری اندیشه ها************از ما زود تر هر که آمد جواب مهدی را بهتر میدهد |
|||
|
|
۲۳:۴۱, ۳۰/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مهر/۹۰ ۲۳:۴۲ توسط MESSENGER.)
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
گزیده ای از کلام دلنشین دوستان در صفحه شخصی(رزومه) عجیب است که عکسه شهدا را میبینیم ولی عکس آنها عمل میکنیم!!!!! (یاران مهدی) محل سکونت:يه گوشه از سرزمين خدا (مبینا) یه منتظر شناسنامه ای (محمود) -= من رئیس جمهور اینترنت هستم! =- (ANTi666) همه ما در این دنیا "مسافر"یم. آن که دانست دلش را برمی دارد و با پای خود می رود. آنکه ندانست، دلش را جای می گذارد و به زور می برندش!!! (مسافر) هنوز تا لیسانس خیلی راه دارم ولی نوشتم لیسانس تا جلو جلو ریا بشه (نان و نمک) افسر سایبری (سپهسالار) همه رو دعا کنید (منتظر 14) مبادا بر نماز خود بنازي - علي را گر نداري بي نمازي (sasa) امام رضا (علیه السلام) خواسته منو اجابت کرد. برای همین تا آخر عمرم مدیونشم. هر چی ازش تشکر کنم، کمه.چندید سال باید کنار حرمش درس بخونم. (منتقم زهرا) بهترین جمله ای که شنیده ام:من ستايشگر معلمي هستم که انديشيدن را به من بياموزد نه انديشه هارا. « استاد مطهري » (علیرضا110) حضرت محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم):{در آخر الزمان} امر به معروف و نهی از منکر نمیکنید بلکه امر به منکر و نهی از معروف میکنید... معروف را منکر میبینید و منکر را معروف میبینید. (yahya63) نماز خوندنو از همه چی بیشتر دوست دارم. (Sms4815) من که از روز ازل احساسیم...هرچه بادا تا ابد عباسیم (Seyed Mohsen) من زندگی عادیم را دنبال می کردم تا اینکه بعد از رویداد هایی به کل ساز و کار های دنیا شک کردم و حالا در میان این گروه بزرگ هستم تا باهم حقایق را کشف کنیم (s-eyvazi-sa) همیشه وقتی بچه بودم به این فکر میکردم که خدا من رو الکی خلق نکرده! من یک وظیفه مهم دارم که خدا اون رو به من واگذار خواهد کرد! (parisan) تازه از خواب بیدار شدم. دارم دور و اطراف رو ورانداز می کنم. ولی تنها چیزی که می تونم بگم اینه که تا اینجا فهمیدم راز این زندگی در دو کلمه خلاصه میشه: گناه نکن. (MohammadSadra) این روزها که می گذرد، احساس می کنم که کسی در باد فریاد می زند.( mohamad) فقط برای جو مثبت و متدین این تالار اینجام...اگر کاری هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم (libera) شهادت مرگ انسان های زیرک و هشیار است که نمی گذارند این جان، مفت از دستشان برود و در مقابل، چیزی عایدشان نشود. (janali) سرنوشت تو متنی است که اگر ندانی دست های نویسندگان، اگر بدانی ، خود می توانی نوشت. (EMPERATOR) مادرم نامم را مهدي نهاد،هدايت شده،باشد كه هدايت شوم (guided) منم یه آدمم مثل همه ی آدما واز نظر دینو ایمونم همه از من بهترو بالاترن.همیشه سعی کردم منصف باشم وقصاص قبل از جنایت نکنم (Anti gods) تمام زندگی ام سوالات بی جوابه.....خدایا کمکم کن. (ANTI MASON) نميـ دونمـ چيـ شد سر از ايـنـ دُنيــــ ـــا در آوُردمـ ؟ (sarbaz 313) دوستان دعا کنید که من شهید شوم... (K1)
|
|||
|
|
۰:۴۰, ۱/آبان/۹۰
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
این امضا رو یادم نمیاد که متعلق به کدام کاربر بود اما خیلی به دلم نشست و عظمت
شهید عماد مغنیه رو هم در نزدم چند برابر کرد، کسی که اینگونه فرمانبردار نائب آقا باشد در برابر خود آقا امام زمان عج چگونه خواهد بود؟؟!! : میل مقام معظم رهبری برای من حجت شرعی است
شهید عماد مغنیه |
|||
|
|
۱۰:۳۱, ۱/آبان/۹۰
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|
۱۵:۵۶, ۱/آبان/۹۰
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
متناسب با اوضاع زمونه:
امضای alirezaazimi از نشانه های ظهور آن است که ملل عرب حاکمان سفاک خود را به زیر خواهند کشید بحارالانوار ج ۵۲ ص ۲۲۰ |
|||
|
|
۱۸:۰۰, ۱/آبان/۹۰
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|
۲۱:۰۱, ۱/آبان/۹۰
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
سلام بر همه ی دوستان عزیز
یکی از امضاهای دوستان که روی من تاثیر خاصی گذاشت: ![]() دومین امضایی که به نظرم جزء بهترین هاست امضای مسافر عزیز هست: ![]() |
|||
|
|
۲۲:۳۰, ۱/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/آبان/۹۰ ۲۲:۳۱ توسط amir72.)
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
|
سلام
من با امضای ANTI satan خیلی حال میکنم چون هر وقت میبینم منو تو فکر میبره. خودمم خوشم میاد ANTI satan همین
|
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| بهترين سرصفحه-Header (ويژه سوم آبان، تولد تالار) | mohamad | 36 | 18,189 |
۵/آبان/۹۰ ۱۱:۱۷ آخرین ارسال: Seyed Mohsen |
|
| خاطرات ما (ويژه سوم آبان، تولد تالار) | mohamad | 38 | 22,294 |
۴/آبان/۹۰ ۲۰:۵۴ آخرین ارسال: sarbaz 313 |
|
| بهترین تاپیک (ويژه سوم آبان، تولد تالار) | mohamad | 24 | 12,969 |
۴/آبان/۹۰ ۱۲:۵۹ آخرین ارسال: MAHDI59 |
|
| بهترین ارسال (ويژه سوم آبان، تولد تالار) | mohamad | 18 | 8,887 |
۴/آبان/۹۰ ۳:۲۹ آخرین ارسال: mohamad |
|

![[تصویر: MGHSH15.jpg?dateline=1300712888]](http://noorportal.net/Page-Data/StaticImages/maaref/952/1113/MGHSH15.jpg?dateline=1300712888)

![[تصویر: 6u8v9d7gvnvo5wi69mwo.jpg]](http://www.pic.iran-forum.ir/images/6u8v9d7gvnvo5wi69mwo.jpg)

![[تصویر: 5d02fef7d9a2.gif]](http://1.pandora.webatu.com/images/5d02fef7d9a2.gif)
![[تصویر: 13173824430670264545.jpg]](http://img4up.com/up2/13173824430670264545.jpg)