|
سؤالی پیرامون یاران صاحب الزمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)
|
|
۱۴:۰۸, ۱/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/آبان/۹۰ ۱۲:۲۳ توسط Seyed Mohsen.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
من یه سوال دارم! راسته میگن آیت الله ناصری گفته 313 نفر یاران تعدادشون کامل شده! اگه راسته بگید من طاقتشو دارم! |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۴۷, ۵/آبان/۹۰
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
ما مطالعه نداریم
تنبلیم دغدغه ی واقعی نداریم وگرنه کسی که واقعاً دغدغه داشته باشه میره دنبال مطلب زیر سنگم که باشه و کارشو انجام میده عمل نمیکنیم به علم خودمون در اصول دینمون مقلدیم در فروع دینمون هم طبق سلیقه ی خودمون ماشالله مجتهدانه عمل میکنیم در صورتی که دقیقاً باید برعکس باشه و تحقیقاً باید به اصول دین رسید و در فروع بعدش تمام و کمال تقلید کرد و خیلی دلایل دیگه |
|||
|
|
۱۳:۱۲, ۵/آبان/۹۰
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
(۵/آبان/۹۰ ۱۲:۱۶)یاران مهدی نوشته است: از آقا محمدصدرا ممنونم جواب خوبی بود!سلام ببخشید طبق کدوم اخرین امار؟!! منبع این خبر و امار رو لطفا بیان بفرمایید. با تشکر |
|||
|
|
۱۳:۳۰, ۵/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/آبان/۹۰ ۱۳:۳۵ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز یاران مهدی، هدف از این نوشتار پاسخ به او قسمت از سوال شماست که نوشته بودید "چرا ما مثل اونا تبلیغ نمی کنیم!" چرا ما مثل اونها تبلیغ نمی کنیم یا بهتر بگیم چرا ما مثل اونها نیستیم اونها در ناحق خودشون متفق و ما در حق خودمان متفرق. من به این موضوع فکر کردم، نه دین مردم بلکه وضع فعلی ایران. مسئله رو اینطوری طرح می کنیم که، با توجه به ثروت فراوان کشور ایران (حتی بدون ذخایر نفت) به عنوان شاهد اول، با توجه به وعده خدا که اگر شما (مسلمانان) شروع به کار کنید نتیجه ده برابر کفار خواهد بود و عدم وجود خلاف در وعده خداوند (عدم خلاف در وعده نتیجه معقول خدا بودن) به عنوان شاهد دوم، دلیل وضع اسف بار فعلی جامعه ایرانی در چیست؟ نکته، این جواب نتیجه بررسی و تحلیل شخصی بوده و قابل نقد می باشد. همچنین جهان شمول بودن جواب و پوشش تمامی جوانب مسئله مورد ادعا نیست. تنها می توان ادعا کرد این جواب یکی از علل مهم بوجود آمدن مسئله مورد بحث می باشد. جواب، 1- گزاره کلی، هر نقصی و کاستی، شامل عذاب الهی و عدم دستیابی به توفیق نتیجه مستقیم رفتار و کردار شخص (شامل فرد و جامعه به عنوان شخص) می باشد و هیچگونه ارتباطی با خالق هستی نداشته و مورد تایید نمی باشد. ما به خودمان ظلم می کنیم و این خدا نیست که به ما ظلم می کند. 2- در صورت پذیرفت وجود نواقص فاحش در جامعه فعلی (که فکر نمی کنم قابل بحث باشد) با در نظر گرفتن گزاره اول باید به دنبال اشتباهات و گناهانی بود که منجر به این فجایع شده اند. 3- گزاره کلی، الناس علی دین ملوکهم. نکته، فقط به علل خواهیم پرداخت. مسئله کلی وسیع تر از توان پاسخ گویی و بحث فعلی می باشد. سوال، چه گناهانی باعث بوجود آمدن اغتشاشات نامناسبی در این سیستم شده اند؟ چواب، من در این زمینه فکر کردم و فعلا با این چند مورد مواجه شده ام. 1- عدم تبعیت از شیوه حضرت علی در ساده زیستی مسئولان. هر مسئول دولتی باید سطح زندگیی در سطح پایین ترین افراد جامعه داشته باشد. عدم رعایت این مسئله نتیجه می دهد دوری مسئولان از بدنه جامعه و عدم آشنایی با دردها و مشکلات آنها. لازم به توضیح است با گرایش به هر گناهی تبعات آن گناه در پی خواهد بود در نتیجه با دنیا طلب شدن مسئولان به تبع افراد جامعه (با توجه به گزاره 3)، بلایی که قوم یهود به آن مبتلا شدند منتج خواهد شد. 2- ترک امر به معروف و نهی از منکر در جامعه نتیجه می دهد حاکم شدن رذائل قوم. نمونه بارز قابل بیان حاکم شدن افراد پست در سینمای ما و حتی برخی مناسب حکومتی. 3- نزول یا بهره حرام اعلام جنگ علنی با خدا و رسول خداست. جامعه ای که دچار نزول در سیستم اقتصادی خود می باشد و در نتیجه به خدا و رسول اعلام جنگ علنی کرده است، ............ خدا هم به دادش نمی رسه. این نزول از بازار تا سیستم بانکی قابل مشاهده است. (دوستان لطفاً این بحث مربوط به نزول رو در همین حد از من بپذیرید و بحثش رو ادامه ندید چون آنقدر اطلاعات و شواهد در این زمینه دارم که فکر می کنم ادامه این بحث رو فقط میشه در محافل خصوصی داشت، لطفاً از جک بی مزه ای به نام بانکداری اسلامی در ایران هم صحبت نکنید) دوست عزیز یاران مهدی به نظرم تا اینجا بشه به سوال شما که "چرا ما مثل اونا تبلیغ نمی کنیم!" اینطور جواب داد که ما دچار بیماری هایی متفواتی هستیم (شما بخوانید گناه) که این بیماریها باید در کمترین زمان ممکن درمان شوند. نتیجه این بیماری ها می شود دلیل بوجود آمدن همچین سوالی در شما. دلیل اینکه دشمن بهتر از ما عمل می کند بسیار ساده در بیان مولا آمده است، خدا را خدا را، در باره ي قرآن! مبادا ديگران در عمل كردن به آن بر شما پيشي گيرند. اونها در عمل به دین ما، قرآن ما، در عمل به آموزه های امامان ما از ما پیشی گرفتند. متاسفم که اینقدر تلخ و رک گفتم.
|
|||
|
|
۱۸:۱۷, ۵/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/آبان/۹۰ ۱۸:۱۹ توسط mahdiar.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
(۵/آبان/۹۰ ۱۰:۳۹)یاران مهدی نوشته است: دستتون درد نکنه!اینارو میدونستم ولی نمیتونستم اثبات کنم! سلام برشما.خدا خودش تو قرآن گفته زن را آفریده برای انس و آرامش مرد در کنار زن.خوب اگه دوست داشتنی نبود قطعا آرامشی هم از کنار هم بودن به دست نمیومد.
|
|||
|
|
۱۸:۵۹, ۵/آبان/۹۰
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
(۵/آبان/۹۰ ۱۳:۱۲)وحید110 نوشته است:چندروزی باید صبر کنید!(۵/آبان/۹۰ ۱۲:۱۶)یاران مهدی نوشته است: از آقا محمدصدرا ممنونم جواب خوبی بود!سلام بابا من حرفم اینه مثلا من یه مدرسه رو میشناسم که یکی از کلاساش کاملا زرتشتیه!(بالاخره چون اقلیت هستن مدرسه ندارن!) بعد زنگای تفریح اول اینا میرن توکلاس درو میبندن وهیچکس اجازه ورود توجلسشونو نداره حتی مدیر بعداز زنگ تفریح دوم میان بیرون بین بچه ها دینشونو تبلیغ میکنن وبادادن یه کادو مثله خودکارو...شروع میکنن! یا این همه تبلیغاتی ازطریق ناخودآگاه انجام میدن! بعدماچی!هیچی! فقط دنبال روزمرگی هستیم! |
|||
|
۲۰:۲۹, ۵/آبان/۹۰
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
نقل قول:چندروزی باید صبر کنیدچند سال هم صبر کنم این امار منبعی نخواهد داشت جناب یاران مهدی اینها یک سری خبر سازی دشمنان اسلام است برای انحراف اذهان و ... در کشور ما هیچ امار اینچنینی وجود ندارد ... یا حق |
|||
|
|
۲۲:۰۴, ۵/آبان/۹۰
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
سلام، درمورد آمار بهائی ها و دعوت به این فرقه ضاله با آقای وحید موافقم...
خوشبختانه فضای جامعه جوریه که امثال این فرقه زیاد جرأت ابراز وجود اونم بصورت علنی ندارن! دلیلشم اینه بهائیت دین نیست یه فرقه انحرافیه که منشا غربی داره و اهداف خاصی رو دنبال میکنه. تبلیغاتشونم محدوده و بیشتر رو افراد خاص کار میکنن. الان مجال نوشتن نیست. اگه مبحث ادامه پیدا کرد انشاالله بیشتر توضیح میدم. یا حق |
|||
|
|
۱۹:۰۷, ۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
|
۱۸:۵۳, ۹/آبان/۹۰
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
حرفم اصلاح میکنم....
در آینده اگه قرار باشه وضع به همین شکل ادامه کنه (شیوه ی تبلیغ اقلیت ها و بیکاری ما!)از هر پنج نفر دونفر جزو اقلیت ها میشن! اخه نمیدونید که یه منبع موثق که نمیشه اسم آورد میگفت یه سری رفته بوده توجلسات بابیت میگفت یه صندوق بود هرکی میومد از اون پولداره تافقیره باید یه تراول 50تومنی مینداخت بعد میرف بعد پرسیده بوده چرا گفته بودند این هزینه ایه که بابت تبلیغ وهمه باید بدن حتی اگه شده از نون شبش هم بزنه باید هرجلسه پول بده! بعد ما حالا مادیشو کاری ندارم معنویشم نمیکنیم! |
|||
|
|
۱۸:۱۱, ۱۲/آبان/۹۰
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
خداوند ناظر نیست فقط
آیه ای که در هدر تالار نوشته شده را روزی چند بار با دقت بخوانید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! هم ما وظایفی داریم در امر به معروف و نهی از منکر هم دشمنان دین و خدا کارهایی را میکنند اما اثر بخش به تمام این فعالیت ها منحصر خداست و مجدداً دعوت میکنم شما را تا آیه ی قرآن را که در هدر تالار هست را مطالعه کنید ما باید به تکلیف خود عمل کنیم و کوتاهی نکنیم اما در نوع محاسبه ی شما که میگید: (۹/آبان/۹۰ ۱۸:۵۳)یاران مهدی نوشته است: حرفم اصلاح میکنم.... اراده ی خداوند کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خدا ناظر نیست!!!!!!!!!!!!!!!! اراده ی خداوند اثر بخش است شما و من به تکلیف خود باید عمل کنیم حرف شما درست است اما باید هواسمان باشد که اثر بخش به فعالیتهای کافران و مومنان و صاحب تمام قلوب و کسی که در نهایت امر هدایت به دست اوست تنها فقط و فقط خداست ما باید یاد بگیریم معادلات ذهنی خود را توحیدی کنیم!!!!!!!!!!!!! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سخن مهمی از آیت الله بهجت پیرامون سفیانی و انتظار فرج و ظهور | راوی110 | 1 | 1,791 |
۱۵/فروردین/۹۵ ۹:۵۴ آخرین ارسال: مخلوق |
|
| انسانها در برابر وجود مقدس امام عصر(عجّل الله تعالي فرجه) | جواد مخبریان | 1 | 1,853 |
۳۰/مرداد/۹۴ ۱۰:۱۴ آخرین ارسال: جواد مخبریان |
|
| فوائد دعا برای امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) (مکیال المکارم) | در جستجوی سختی | 75 | 46,325 |
۳۱/تیر/۹۴ ۹:۰۳ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| دانلود مداحی ها و نواهای مذهبی در مورد امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) | جویای حقیقت | 57 | 37,321 |
۲۹/اسفند/۹۳ ۰:۴۸ آخرین ارسال: جویای حقیقت |
|
| (A+)صفتی که تمام یاران امام زمان دارند و صفتی که هیچ یک از یاران امام زمان ندارند!!!!!!!! | علی 110 | 4 | 21,750 |
۲۴/آبان/۹۳ ۹:۴۵ آخرین ارسال: راوی110 |
|
| سخنان عرفا و علما درباره مهدویت و امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) | Farzaneh | 23 | 12,030 |
۴/شهریور/۹۳ ۱۷:۵۷ آخرین ارسال: Farzaneh |
|
| منتظران حقيقي امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) چه کسانی هستند؟!!!!!!! | علی 110 | 15 | 14,362 |
۱۱/تیر/۹۳ ۱۵:۰۶ آخرین ارسال: aboutorab |
|