|
آهنگ متن سریال مستند ظهور (Arrivals)
|
|
۱۳:۰۹, ۶/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اسفند/۸۹ ۲۳:۰۹ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
من این آهنگ هایی که توی سریال مستد ظهور به کار بردن رو مدتها قبل از اینکه این سریال رو ببینم شنیده بودم. این آهنگ ها در اصل موسیقی متن فیلم سینمایی The Fountain یا به فارسی سرچشمه محصول سال 2006 آمریکاست که فیلم خیلی پررمز و راز و جالبیه و جای بحث و نقد خیلی زیادی هم داره که پیشنهاد میکنم اگه تونستید حتما ببینیدش. حتی یه قسمت کوچکی از همین فیلم هم در سریال مستند ظهور گذاشته شده. موسیقی متن این فیلم رو Clint Mansell که آهنگ ساز معروفی هم هست ساخته که در اصل با آهنگ معروف Lux Aterna که بارها از تلوزیون خودمون پخش شده معروف شده. آلبوم کامل آهنگ متن فیلم The Fountain که همون آهنگ The Arrival هم هست رو براتون توی mediafire آپلود کردم. فقط یه 2 تا آهنگ دیگه هم توی Arrival بود که من خیلی خوشم میومد ولی متاسفانه نتونستم پیداش کنم. لینک دانلود با کیفیت عالی به حجم 78mb http://cdn.mediafire.com/?0bvoj8ahz6b8svv با کیفیت متوسط به حجم 41mb http://cdn.mediafire.com/?8wbgxklxw51c5ei
|
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲:۳۷, ۱۲/تیر/۹۱
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
خود من اسپیکر ندارم ! یه هدفون دارم کیفیتش هم خیلی خوبه اینو که گوش میکردم تا وسط مغزم میرفت تو
![]() وفتی توضیح میده به صورت نوشتاری موسیقی مرموزانه پخش میشه و جلو میره بعد در سندیت گفته ها عکس هایی رو میزاره و روی عکس ها زوم میکنه و حرکت میکنه و موسیقی اوج می گیره فضای منفی به وجود میاد حقیقتش |
|||
|
۱۶:۲۲, ۱۵/تیر/۹۱
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
|
۱۱:۲۲, ۲۲/تیر/۹۱
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
اسم فیلمی رو که توی مستند نشون میده چیه(پیرمرد به پسره درباره گنج میگه)
|
|||
|
۱۲:۴۹, ۲۲/تیر/۹۱
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
نقل قول:اسم فیلمی رو که توی مستند نشون میده چیه(پیرمرد به پسره درباره گنج میگه) گنج ملی یا National Tresure ، که قسمت یک و دو آن موجود است ، قسمت سوم آن نیز در حال ساخت می باشد!
|
|||
|
۳:۳۳, ۲۳/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/تیر/۹۱ ۳:۳۵ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
ببخشید متذکر میشم ولی
دوستان اینجا قراره درباره ماهیت موزیک ها بحث کنید نه لینک موزیک هارو بگذارید. آهنگ متن سریال مستند ظهور... نه بیا تو دانلود به شدت علاقه مند هستم درباره این موزیک های هولناک و ترس آور به یک نتیجه درستی برسید ولی هرچقدر میام چک می کنم فقط با لینک موزیک مواجه میشم. سپاس |
|||
|
۱۰:۰۹, ۲۳/تیر/۹۱
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
نقل قول:به شدت علاقه مند هستم درباره این موزیک های هولناک و ترس آور به یک نتیجه درستی برسید ولی هرچقدر میام چک می کنم فقط با لینک موزیک مواجه میشم. دوست من هولناک و ترس آور نه ، مرموز! چه نتیجه ی درستی؟ دوست من این موسیقی های بی کلام برای فیلم های دیگری تولید شده اند ، حال این که بیایم برای این سریال این موسیقی ها رو نقد کنیم ، کار زیاد جالب و درستی نیست! من خودم مثلا اگر از موسیقی فیلم بتمن در یکی از کلیپ هایم استفاده کنم ، باید به سراغ نقد موسیقی متن آن برویم؟ خیر!
موسیقی متن بجا فقط برای تحث تاثیرگذاشتن مخاب و لذت بخش بودن آن مورد استفاده قرار می گیرد ، به نوعی مغز را آماده ی پذیرش مطلب کرده و زمینه سازی می کند... |
|||
|
۲۱:۴۹, ۲۳/تیر/۹۱
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
سلام خب اینجا همه دنبال لینک آهنگ ها هستند و یکی پیدا نمیشه گه اطلاعاتی در مورد چرایی انتخاب اونها در سریال بده. یعنی به نظر شماها که این همه دقیق و نکته سنجید انتخاب هر قطعه از موسیفی های سریال صرفا برای زیبایی و جلوه بیشتر بوده. واضحه که هدفمند بوده حالا این هدف چند لایه داره دیگه کار دوستان صاحب فنه.
|
|||
|
۲۲:۳۱, ۲۳/تیر/۹۱
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
نقل قول:سلام خب اینجا همه دنبال لینک آهنگ ها هستند و یکی پیدا نمیشه گه اطلاعاتی در مورد چرایی انتخاب اونها در سریال بده. یعنی به نظر شماها که این همه دقیق و نکته سنجید انتخاب هر قطعه از موسیفی های سریال صرفا برای زیبایی و جلوه بیشتر بوده. واضحه که هدفمند بوده حالا این هدف چند لایه داره دیگه کار دوستان صاحب فنه. نمیشه گفت صرفا برای زیبایی و جلوه ی بیشتر ، ولی تاثیرگذاری و تثبیت و القا حس تکان دهنده ای توسط این موسیقی به مخاطب واقعا به جاست ، تکذیب این که هدفمند بود ، به نظرم غیرممکن است ،ولی بحث سراین که چرا موسیقی های کلینت منسل و چالز رو در این مستند به کار بردند ، فکر نکنم جز اتلاف وقت فایده ای برای ما داشته باش.
موفق باشید در پناه الله |
|||
|
۱:۱۴, ۲۴/تیر/۹۱
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
سلام به نظر من این آهنگ های ترسناک یه نوع شرطی سازی هست تا ما ازشون بترسیم
|
|||
|
۱۶:۵۴, ۲۶/تیر/۹۱
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
(۲۳/تیر/۹۱ ۱۰:۰۹)Prestige نوشته است:نقل قول:به شدت علاقه مند هستم درباره این موزیک های هولناک و ترس آور به یک نتیجه درستی برسید ولی هرچقدر میام چک می کنم فقط با لینک موزیک مواجه میشم. خب برای من هولناک بود و بلکل روحیمو خراب کرده بود. حرف شما درسته ، ولی تجمع این همه آهنگ مرموز مشکوکه. به جرات میتونم بگم چیزی که واقعا مطالب رو تو ذهنم فرو می کرد آهنگ های متنش بود. البته میبینم بحث کلا منتفی شده. کاشکی به یک نتیجه ای میرسیدیم. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| مستند جدید Arrivals : Reloaded | babak12_124 | 51 | 55,910 |
۱۰/اردیبهشت/۹۷ ۱:۳۸ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| يك سوال مهم در مورد مستند ظهور | علي | 129 | 85,220 |
۲۳/دی/۹۶ ۱۲:۵۶ آخرین ارسال: karim22 |
|
| دانلود سریال مستند ظهور (The Arrivals) با زیرنویس فارسی | بیداری اندیشه | 170 | 338,028 |
۱۱/مهر/۹۶ ۲۲:۰۹ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| یکی دیگر از کارهای شک بر انگیز در فیلم مستند ظهور این است که | GustavoWoltman | 2 | 15,059 |
۱/شهریور/۹۶ ۲۲:۵۹ آخرین ارسال: eragon2 |
|
| جنبش اطلاعرسانی مستند ظهور (The Arrivals) | karimi_cae | 7 | 10,862 |
۱۹/خرداد/۹۵ ۱۴:۵۳ آخرین ارسال: قبیله منتظر |
|
| آیا مستند ظهور طرف دیگری از کنترل ذهن نیست؟؟ | parsa | 118 | 84,065 |
۳/اردیبهشت/۹۵ ۱۵:۲۳ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| سری دوم سریال ظهور | mohsen1983 | 10 | 16,483 |
۱/مهر/۹۴ ۳:۵۸ آخرین ارسال: ALI-BM |
|