کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کتابی فوق العاده ارزشمند برای طالبان سلوک الی الله
۱۰:۵۵, ۱۲/بهمن/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/بهمن/۸۹ ۱۰:۵۹ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
کتاب غم عشق ، تألیف عبدالقائم شوشتری، انتشارات طوبی محبت

مولف این اثر گرانقدر جناب عبدالقائم شوشتری در محضر بزرگانی چون آیت الله بهجت، آیت الله بهاءالدینی، حاج سید حسین یعقوبی، حاج اسماعیل دولابی، علامه طباطبایی، شیخ عبدالکریم حامد و... کسب فیض کرده اند و خوشه های علم و معرفت را چیده اند و شمه ای از یافته های خود را در کتاب ارزشمند غم عشق به طالبان سلوک الی الله تقدیم کرده اند.

این کتاب در 17 بخش تدوین یافته
بعد از مقدمه ی 10 صفحه ای که در آن توضیحاتی در باب عارف و عرفان بیان میکنند،

در فصل اول به این سوالات اساسی پاسخ داده میشود که مقصد انسان ها چیست و چرا خدا را باید انتخاب کرد؟

در فصل دوم بحث مبسوطی در باب توبه دارند به عنوان گام نخست سلوک الی الله، یکی از بی نظیر ترین قسمتهای کتاب ارائه استغفار 70 بندی مولا علی علیه السلام است که یک بند از این استغفار را برای تبرّک در اینجا تقدیم دوستان میکنم:
بار خدایا ! از تو آمرزش می طلبم از هر گناهی که با صرف وقت و تأمل برای انجام آن ، شب را به بیداری گذراندم تا توانستم مرتکب شوم ، ولی صبح در لباس و ظاهر صالحین به سوی تو گام برداشتم، در حالی که خلاف رضایتت را در درون پنهان کرده بودم ای پروردگار عالمیان ! پس بر محمد و آل محمد درود فرست و این گونه گناهانم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان.(بدون هیچ اغراقی اگر این کتاب به جز این استغفار 70 بندی مولا علی و ترجمه ی آن هیچ چیز دیگری نداشت هم کتاب بی نظیر در باب سلوک الی الله بود و خود من به تنهایی بعد از دیدن این استغفار این کتاب را خریدم!)

در فصل بعد سخنانی پیرامون استمداد دائم و اظهار فقر دائم از خداوند متعال رو بیان میکنند و در باب توکل و عالم اسباب و اسما و صفات خدا توضیحات ارزشمندی رو ارائه میکنند.

در فصل بعد استغاثه به امام زمان عج علی الله تعالی فرجه الشریف رو بیان میکنند و مطالبی در باب معرفت امامز مان و نیابت امام زمان در دوران غیبت کبری و برخی از مهمترین وظایف شیعیان در دوران غیبت رو مطرح میکنند و در نهایت هم نقش استغاثه به امام زمان در مبارزه با نفس و راه های این استغاثه و استمداد رو بیان میکنند و مقداری هم در باب تشرفات و شرایط آن سخن به میان میاورند. (یکی از قسمت های جالب این فصل راه های استغاثه و طلب کمک و یاری از امام زمان است با ذکر مثل ها و حکایات شیرین)

در فصل بعد به بحث بسیار مهم لزوم استاد در راه سلوک الی الله توضیحات بسیار ارزشمندی رو ارائه میکنند و ویژگیهای اساتید عمومی و خصوصی رو بیان میکنند.
اساتید عمومی کسانی هستند که عموم مردم میتونند به اونها مراجعه کنند و نشانه ها و ویژگیهایی دارند که باید مورد توجه کسانی باشند که میخواهند از آنها و آثارشون برای راهنمایی شدن در طی طریق استفاده کنند.
اساتید خاص کسانی هستند که بنابه شرایطی خداوند برای اشخاصی که حقیقتاً طالب طی طریق هستند در نظر میگیره و باز در اینجا هم بسیار مهم است که سالک با مهمترین ویژگیهایی که این اساتید باید داشته باشند هم آشنا باشند تا خدایی نکرده گرفتار نا اهلان نیافتند.

در فصل 6 آداب عبادت و بندگی رو با استفاده از آیات و روایات و حکایت های شیرین و پرنکته بیان میکنند.

در فصل 7 درباره نقش واثر اکسیر عشق در سلوک الی الله توضیحاتی ارائه شده بر مبنای آیات و روایات با استفاده از حکایات و اشعار بسیار شیرین و نمونه هایی بسیاری از داستان های عشاق خدا رو که هرکدام درسی و نکته ای برای خود دارند رو بیان میکنه

در فصل و 9 و 10 به دوتا از مهمترین و مؤثر ترین کارها و صفات در رشد سالک اشاره میشه ، یکی خدمت به خلق و دیگری بحث بسیار بسیار مهم اخلاص

در فصل 11 و 12 به دوتا از عوامل بسیار مهم تقرب به خداوند بر طبق آیات و روایات اشاره میکنه ویکی از اینها خلوت با خدا و مناجات و دعاست و دیگری حسن ظن به خداست

در فصل 13 به عامل بی اندازه مهم لقمه حلال و نقش اون در سلوک اشاره میکنه که پیشنهاد میکنم این بخش رو حتماً با دقت مطالعه کنید

بحثی رو هم در ادامه راجع به مهمترین نکته های سلوکی مطرح میکنند
مانند سالک و مسایل اجتماعی
یاد محبوب
ذکر همراه با تفکر و تعقل
مهمترین اقسام ادعیه و اذکار برای سلوک
بحثی در باب اسم اعظم و اسماءالحسنی خداوند و علم حروف ابجد و چگونگی بهره مندی از اسماءالله با توجه به معنای حقیقی هر یک از این اسمای الهی
بحثی در باب سه دستور و سفارش اکید حضرت بقیةالله علیه السلام (نماز شب و زیارت عاشورا و زیارت جامعه کبیره)
و سه دستور مجرب وبسیار اثر بخش در سلوک الی الله که تبرکاً خدمت دوستان هم تقدیم میشه:
1. تلاوت 14 دور قرآن کریم و تقدیم کردن ثواب اون به هر یک از 14 معصوم
2. خواند هر یک از نماز 14 معصوم که در مفاتیح هم آمده و تقدیم ثواب اون به هر یک از 14 معصوم که نمازشان رو خونده ایم
3. نماز جعفر طیار که از لحاظ بار معنوی و حل مشکلات و رفع حاجات اگر نگویم اثر بی نظیر است قطعاً کم نظیر است و تمام بزرگان مانند آیت الله بهجت به خواندن آن توصیه و تأکید فراوان داشته اند.
در نهایت هم دستور سلوکی امام صادق علیه السلام به عنوان بصری ذکر شده که فوق العاده و بی نظیر و بسیار کاربردی و عملیات است.

دوستان من از نکات بسیار جالب این کتاب این است که این کتاب رو نویسنده به طور اخص برای قشر جوان به نگارش درآورده و ادبیات به کار رفته در اون و سبک نگارش و فصل بندی اون به طور ویژه برای قشر جوان است.
امیدوارم اگر خواندید حقیر رو هم از دعای خیرتون محروم نفرماید.
این کتاب در 296 صفحه و با قیمت3500 تومان (چاپ 1388) به فروش می رسد.
حدیث قدسی
من طلبنی وجدنی ، من وجدنی عرفنی، من عرفنی أحبنی، من أحبنی عشقنی، من عشقنی عشقته ، من عشقته قتلته، من قتلته فعلی دیته ، من علی دیته فانا دیته.
هر کس مرا طلب کند می یابد، هر کس مرا یافت می شناسد، هر کس مرا شناخت به من محبت پیدا میکند، هر کس به من محبت پیدا کرد عاشقم میشود، هر کس عاشقم شد من عاشقش میشوم، هر کس عاشقش شوم او را میکشم، هر کس را من بکشم خون بهایش بر من است، و هر کس خونبهایش بر من باشد من خودم خونبهای او میشوم.
یا علی و التماس دعای فراوان!!!!!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مسافر ، MohammadMeraj ، احیاء ، بیداری اندیشه ، MAHDI59 ، aliakbar ، مجيد ، bahar2006 ، نور بصیرتN.B. ، fazel ، جوینده حق ، Seyed Mohsen ، chista3 ، وحید الف ، moriybala ، یکدوست ، Hadith ، مبينا ، hamedagha ، وحید110 ، K-1 ، نسیم ، یاران مهدی ، MEHJR ، بیداری12 ، zarati313 ، meshkat ، am_po ، hadi.ah ، Ramin_Ghn ، ترنم وحیدی ، رز سفيد ، ilidin ، ema1392 ، Tolou ، ترنم ، yamin ، حسن.س. ، mahdy_mir ، saloomeh ، یا ثارالله ، N.Mahdavian ، فاطمه خانم ، netlog36 ، mhvvhm ، fatemehsadat ، black ، sarallah ، یا صاحب الزمان ، iman-s ، abas_341 ، Dragonborn ، Maysam-1st ، در جستجوی سختی ، SARV ، samaneh.k ، 872325 ، یار کوچک ، محیصا ، m.hossein ، heaven ، Farzaneh ، Zegile ، s.majid hashemi ، أین المنتظر ، Admirer ، بچه شیعه ، ali.khm ، منادی حق ، مکیال ، mahyamatin ، Islam ، Anti gods

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۳:۰۴, ۲/فروردین/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/فروردین/۹۱ ۳:۰۷ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #21
آواتار
(۱/فروردین/۹۱ ۲۲:۱۰)یا ثارالله نوشته است:  یک سوال داشتم از شما.
آیا امامان معصوم (علیه السلام) اطلاع از معصومیت خود نداشتند؟ پس چطور از خداوند طلب آمرزش گناهان می کنند؟

در همین کتاب یک مطلب دیگر هم آمده درباره مناجات سوزناک اما سجاد درکنار خانه کعبه که از قول "اصمعی " نقل شده است :
دقیقا مطلب مورد پرسش شما در آن ذکر شده :
غزالی در کتاب«بحرالمودة»چنین می نویسد:اصمعی گفت:به سوی بیت الله الحرام رفتم.شبانگاه طواف می کردم.ناگهان نالۀ سوزناک و دل انگیزی را شنیدم.در پی صدا گشتم.به جوان زیبا روی ظریف اندامی رسیدم.سیمایش نشانگر سرشت نیک او بود.و دو طرۀ گیسو داشت.چنگ بر پرده های کعبه آویخته بود و می گفت:ای آقای من،ای مولای من،چشم ها خفته اند و ستاره ها پنهان گشته اند و تو پادشاه،زنده و قیومی که نه خواب سبک بر چشمان تو می نشیند نه خواب سنگین.
شاهان درهای خویش را بسته اند و نگهبان و دربان بر آن گمارده اند.هر دوستی با دوست خویش خلوت گزیده است و درگاه تو برای درخواست کنندگان گشوده است.اینک من به در خانۀ تو آمده ام و از تو درخواست کننده هستم.ای رحیم،پیش تو آمده ام رحمت تو را می جویم.امید دارم که تو به سوی من نگاه لطف افکنی،ای کریم ای ارحم الراحمین!سپس چنین می سرود: ( کل متن عربی شعر در کتاب غم عشق موجود است)
1)ای کسی که دعای درمانده در تیرگی ها را پاسخ می دهی.ای کسی که آفت،گرفتاری و بیماری ها را می زدایی.
2)میهمانان تو پیرامون خانه ات خفته اند و چشم تو بیدار است.
3)اگر تنها صاحبان شرف به جود تو امید ببندند پس چه کسی به گناه کاران نعمت می بخشد.
4)تو را می خوانم ای پروردگار و ای مولا و پشتوانه ام!پس به حق بیت و حرم بر گریستنم رحم کن.
5)تو بخشنده ای.آمرزشت را به من ببخش و با جود و کرمت از من درگذر!
6)از روی فضل گذشت را به من عطا کن،ای کسی که مردم در حرم به او اشاره دارند!
سپس سر خویش را به سوی آسمان بلند کرد می گفت:خدای من،آقای من و مولای من!من اگر از تو عالمانه و آگاهانه اطاعت کرده ام پس حمد برای توست و منّت تو برای من.اگر نا آگاهانه نافرمانی کرده ام حجّت به زیان من برای توست.
پس به ظاهر کردن منّت بر من و اثبات حجتت پیش من مرا رحم کن و گناهانم را بیامرز و مرا از دیدن جدّم و نور چشمم،حبیب و صفیّ و پیامبرت حضرت محمد صلی الله علیه و آله و سلم در خانۀ کرامتت محروم مفرما،وادامه داد:
1)ای رب العالمین به سوی تو آمده ام و همۀ خلق را وانهاده ام.
2)ای خدا، آهنگ تو کردم و به سویت آمدم از تو درخواست می شود و تو پناه گناه کارانی.
3)من به درگاه عفو تو آمدم تا به فضلت ای کمک کننده مرا رحم کنی.
4)پس تو به حق ،خدای صاحب بخششی و تو مونس وحشت زده هایی.
.
.
.

اصمعی گفت : پیوسته این اشعار را تکرار می کرد تا اینکه با چهره بر زمین افتاد وبی هوش گشت .
من به او نزدیک شدم دیدم او زین العابدین ،علی بن الحسین علیه السلام است .سر او را به دامن گرفتم . به حال او گریستم .یکی از قطرات اشکم بر چهره اش افتاد و به هوش آمد و چشم گشود.
سپس گفت :چه کسی مرا از ذکر مولایم باز داشت ؟ گفتم من اصمعی هستم ای سید و مولای من .
این چه گریه وچه بی تابی است؟ با اینکه تو از اهل بیت نبوت و معدن رسالتی ؟ آیا خداوند نمی فرماید : «خداوند اراده کرده است تا پلیدی را از شما بزداید و شما را پاک کند پاک کردنی کامل.»

نشست وگفت : ای اصمعی هیهات هیهات! خداوند بهشت را آفریده برای کسی که او را اطاعت کند. اگر چه برده حبشی باشد .و آتش را آفرید برای کسی که او را عصیان کند اگر چه پادشاه قریشی باشد .
آیا سخن خداوند را نشنیده ای ؟ « هنگامی که در صور دمیده شود هیچ یک از پیوند های خویشاوندی میان آنها ، در آن روز نخواهد بود و از یکدیگر تقاضای کمک نمی کنند .کسانی که وزن اعمالشان سنگین است همان رستگارانند . آنان که وزن اعمالشان سبک باشد کسانی هستند که سرمایه وجود خود را از دست داده در جهنم جاودانه خواهند ماند .شعله های سوزان آتش به صورت هایشان نواخته می شود و در دوزخ چهره ای عبوس دارند .»
امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، Dragonborn ، یا صاحب الزمان ، وحید110 ، ilidin
۱۱:۱۲, ۲/فروردین/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/فروردین/۹۱ ۱۱:۳۷ توسط یا صاحب الزمان.)
شماره ارسال: #22
آواتار
پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) می فرمایند :
برای خداوند متعال نود و نه اسم است .هر کس آن ها را احصاء کند و برشمارد داخل بهشت می شود. احصاء کند یعنی حفظ کند و معنی آن ها را بیاموزد و به آن هایی که قابل اتصاف است متّصف کند.
همه ی اسماء خدا,اسماء حسنی هستند,ولی ممتازترین نود و نه نام مقدس است.

هزار نام از نام های خدا

در دعای شریف جوشن کبیر هزار نام از نام های خدا آورده شده است.این دعا بسیار دعای خوبی است و مطالب بزرگی از اسماء اللّه در آن ذکر شده است,حتی مرحوم محدّث قمی روایتی در فضایل این دعا نقل کرده است و فرموده که در این دعا اسم اعظم خداست.
ولی باید در مفاهیم و معانی بلند آن تفکر کرد.کسی که می خواهد از گنج اسماءاللّه بهره مند بشود :

در درجه ی اول : باید ترجمه ی اسماء را بداند.

در درجه ی دوم : در تفسیر اسماء مطالعه کند.

در درجه ی سوم : بعضی از اسماء که در بشر قابل اتصاف است خودش را متصف به آن بکند.
کسی می تواند از اسماء خدا بیشتر بهره مند بشود که خود را به اسماءاللّه متصف کند.

اگر ما با اسماءاللّه سروکار نداشته باشیم سلوک حاصل نمی شود,زیرا از طریق اسماء است که می توانیم با خدا ارتباط پیدا کنیم.اگر کسی می خواهد با اسماءاللّه سروکار پیدا کند,اوّلاً اسماء را جمع آوری کند,ترجمه ی اسماء خدای متعال را به هر قیمتی شده حفظ کند,یا دست کم یادداشت کند و درباره ی معنای آن تفکر کند.
خداوند متعال غفّار است,یعنی آمرزنده است,عبد صالح خدا هم باید غفّار باشد.اگر کسی نسبت به او جفایی کرد,بدی کرد,ظلمی کرد,بعد آمد عذر خواهی کرد,عذرش را بپذیرد و بگوید بخشیدم.خلاصه مؤمن زمانی رشد می کند که با اسماءاللّه همواره سروکار داشته باشد و سعی او بر این باشد که هر کدام از اسماء را که می تواند در خود محقق کند.

اگر انسان دائم با اسماءاللّه سروکار داشته باشد,گاهی برق اسماء او را می گیرد.مثلاً دعای جوشن کبیر را که می خوانید ممکن است یک جا برقش شما را بگیرد. به تعبیر دیگر آن اسم برای شما تجلّی می کند.هر کجا برقش شما را گرفت و آن اسم برای شما تجلّی کرد همان را گرفته,رهایش نکنید.
حلوای لن ترانی , تا نخوری ندانی.با حرف زدن پیش نمی رویم و مشکل حل نمی شود.چنان که واعظی بالای منبر برود و حرف بزند,ما گوش یدهیم مشکل حی نمی شود,باید عمل کرد.هزار مرتبه من اینجا بگویم آب , آب ... و تشنه باشم,سیراب نمی شوم,باید آب باشد و من بنوشم تا تشنگی برطرف شود.
حضرت مسیح(علیه السلام) فرمودند :
برادرم موسی(علیه السلام) به شما گفت : زنا نکنید, امّا من به شما می گویم : فکر زنا نکنید.برادرم موسی(علیه السلام) به شما گفت : سرقت نکنید , من به شما می گویم فکر سرقت نکنید.
یعنی دین مسیح (علیه السلام) یک پلّه مترقّی تر از دین حضرت موسی (علیه السلام) است.
پیغمیر ما حدود ششصد سال پس از حضرت مسیح (علیه السلام) به رسالت رسیدند,ایشان چه گفتند ؟ یک کلاس بالاتر ارائه دادند. فرمودند :
تَخَلَّقوُا بِاَخلاقِ اللِّهّ
نه تنها گناه نکنید , چنان که حضرت موسی (علیه السلام) فرمود , نه تنها فکر گناه نکنید , چنان که حضرت عیسی (علیه السلام) فرمود , بلکه بالاتر به شما می گویم :
تَخَلَّقوُا بِاَخلاقِ اللّهِ
به اخلاق خدایی متصّف شوید.صفات خدایی را کسب کنید.ادّعای مسلمانی کافی نیست.

پس از این پست به بعد اسماء اللّه را بررسی خواهیم کرد تا خدا اینگونه بر ما نظری کند ان شاءاللّه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، یا ثارالله ، MAHDI59 ، فاطمه خانم ، Farzaneh
۱۵:۰۵, ۱۱/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #23
آواتار
با سلام.
ان شاء اللّه بحث احصاء اسماء اللّه را در این تاپیک ادامه خواهیم داد.
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-14908.html
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، وحید110
۱۷:۱۶, ۸/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/خرداد/۹۱ ۱:۱۶ توسط یا صاحب الزمان.)
شماره ارسال: #24
آواتار
با عرض سلام خدمت دوستان گرامی .
بنده خیلی اهل شعر و شاعری نیستم ولی این شعر از مرحوم فیض کاشانی که در کتاب آمده اشک من رو درآورد . به نظرم شعر واقعاً فوق العاده ای هست . این شعر رو که میخوانم نمی دانم چرا , ولی احساس می کنم آتش در قلبم می افروزند و به شدت احساس دلتنگی میکنم و دوست دارم بگویم : الهی العفو .
این شعر رو تقدیم میکنم به پیشگاه مقدس پروردگار مهربان . امیدوارم ما را در مسیر سیر به سمت خودش موفق گرداند و از دام هایی که شیطان سر راه ما قرار داده نجات دهد به حق آقا صاحب الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و ائمه ی طاهرین .

بی دل و جان به سر شود بی تو به سر نمی شود
بی دو جهان به سر شود , بی تو به سر نمی شود
بی سر و پا به سر شود , بی تن و جان به سر شود
بی من و ما به سر شود , بی تو به سر نمی شود

درد مرا دوا تویی , رنج مرا شفا تویی
تشنه ام و سقا تویی , بی تو به سر نمی شود
در دل و جان من تویی , گنج نهان من تویی
جان و جهان من تویی , بی تو به سر نمی شود
یار من و تبار من , مونس غم گسار من
حاصل کار و بار من , بی تو به سر نمی شود

جان به غمت کنم گرو , تن شود ار فنا شود
هر چه به جز تو گو برو , بی تو به سر نمی شود
غیر تو گر رود زیاد , غیر تو گو برو زیاد
بی تو مرا دمی مباد , بی تو به سر نمی شود

کوثر و حور گو مباش , قصر بلور گو مباش
حُله ی نور گو مباش , بی تو به سر نمی شود
کوثر و حور من تویی , قصر بلور من تویی
حله ی نور من تویی , بی تو به سر نمی شود
آب حیات من تویی , فوز و نجات من تویی
صوم و صلات من تویی , بی تو به سر نمی شود
عمر من و حیات من , بود من و ثبات من
قند من و نبات من , بی تو به سر نمی شود

هول ندای کن کَنَد , نخل مرا ز بیخ و بن
هجر مرا تو وصل کن , بی تو به سر نمی شود
گر ز تو رو کنم به غیر , ور به تو رو کنم ز غیر
جانب توست هر دو سیر , بی تو به سر نمی شود
گر زبرت جدا شوم , یا ز غمت رها شوم
خود تو بگو کجا روم , بی تو به سر نمی شود

« فیض » ز حرف بس کند , پنبه در این جرس کند
ذکر تو بی نفس کند , بی تو به سر نمی شود

التماس دعا .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، MAHDI59 ، mohager ، بیداری اندیشه ، نسیم
۲۱:۵۳, ۱۸/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/خرداد/۹۱ ۲۱:۵۳ توسط یا صاحب عصر.)
شماره ارسال: #25
آواتار
(۱۲/بهمن/۸۹ ۱۰:۵۵)علی 110 نوشته است:  حدیث قدسی
من طلبنی وجدنی ، من وجدنی عرفنی، من عرفنی أحبنی، من أحبنی عشقنی، من عشقنی عشقته ، من عشقته قتلته، من قتلته فعلی دیته ، من علی دیته فانا دیته.
هر کس مرا طلب کند می یابد، هر کس مرا یافت می شناسد، هر کس مرا شناخت به من محبت پیدا میکند، هر کس به من محبت پیدا کرد عاشقم میشود، هر کس عاشقم شد من عاشقش میشوم، هر کس عاشقش شوم او را میکشم، هر کس را من بکشم خون بهایش بر من است، و هر کس خونبهایش بر من باشد من خودم خونبهای او میشوم.

سلام .
من راجع به این حدیث یه سوال داشتم .
من منظور خداوند رو در این حدیث قدسی متوجه نمیشم که گفته :
هر کس عاشقش شوم او را میکشم ( شهید میکنم ) .
سوالم اینه که مثلاً عارفان بزرگی مثل آیت اللّه قاضی (رحمة الله علیه) یا آیت اللّه بهجت (رحمة الله علیه) و ... که عاشق خدا بودند و خداوند هم عاشقشون بوده و چه کراماتی از اونها دیده شده که شهید نشدند , پس چطور خداوند فرموده که عاشقان نسبت به خودم رو شهید میکنم ؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۲۳:۲۷, ۱۸/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/خرداد/۹۱ ۲۳:۲۸ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #26
آواتار
و من يطع الله و الرسول فاولئك مع الذين انعم الله عليهم من النبيين و الصديقين و الشهداء و الصالحين و حسن اولئك رفيقا (سوره ی نسا- آیه 69)
[/font]
[font=Tahoma]و كسانى كه خدا و رسول را اطاعت كنند البته با افرادى كه خداوند به آنها عنايت نموده يعنى با پيمبران و صديقان و شهيدان و نيكوكاران هستند و ايشان چقدر رفقاى نيكوئى براى آنان خواهند بود».
اینها همگی با هم رفیقند و رفقا با هم هستند در دنیا و آخرت

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ali.khm
۱۰:۳۸, ۱۹/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #27
آواتار
ولی خداوند فرموده که آنها را شهید میکنم نه اینکه با شهدا همنشین میکنم !!
۱۰:۴۵, ۱۹/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/بهمن/۰۲ ۱۵:۱۲ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #28
آواتار
سلام
در روایات داریم متعدد اگر فلانی با فلان شرایط بمیرد، شهید مرده است، ولو در رختخوابش بمیرد
یعنی شهادت یک مقام است مبتنی بر عملکرد و اعتقادات، ممکن است شخصی مقامش نزد خدا حقیقتاً شهید باشد، اما به حسب ظاهر به شهادت نمرده باشد، البته باز به این مضمون در روایات داریم (یعنی می‌شود چنین برداشت کرد) که چنین کسانی در رجعت باز می‌گردند و فیض شهادت هم نصیبشان می‌شود.

به طور مثال
حضرت سلمان علیه السلام منّا اهل بیت بوده اند
خود حضرت سلمان باب الله است
شهید هم نشده است
ولیِ خداست که خود مولی علی با طی الارض میروند به مداین و او را به خاک میسپارند!
شهید هم نشده
ما به مسائلی گیر میدیم معمولاً که خیلی دونستنش برای ما در بندگی خودمان تأثیر چندانی ندارد
اصل مطلب چیز دیگری است
پیشنهاد میکنم حتماً این تاپیک رو مطالعه بفرماید

سوالهای بازیگوشی....
۱۱:۰۳, ۱۹/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/خرداد/۹۱ ۱۱:۱۷ توسط یا صاحب عصر.)
شماره ارسال: #29
آواتار
ممنون بسیار عالی بود . دقیقاً سوالات و شکایاتی که در ذهن بنده هم بود اینجا مطرح شده بود .
فقط اگه لطف کنید اون منابعی که به این دوست خوبمون معرفی کردید به ما هم معرفی بفرمایید ممنون میشم .
راستی یکی از دوستان مطلب خوبی نوشته بود که دوست داشتم اون رو اینجا بذارم :

(۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۲۱:۳۷)یا صاحب الزمان نوشته است:  چند وقت پیش جمله ای روی دیوار دانشگاه از امام خمینی (رحمة الله علیه) دیدم که رنگ و روش هم رفته بود ولی خیلی زیبا بود و تأمل برانگیز !
نوشته بود :

دانش باید همراه تزکیه باشد و اصلاً تزکیه مقدم بر دانش است .

التماس دعا .

به نظرم واقعاً اگر انسان به تزکیه نفس بپردازد , خالصانه برای خدا , تمامی علوم به قلبش الهام خواهد شد .

۱۱:۲۱, ۱۹/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #30
آواتار
به این تاپیک میتوانید مراجعه بفرماید

چند آدم پای کار میخوام برای اینکه ......
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]