کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 11 رای - 4.64 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
از ما نیست! (مقاله ی فوق ویژه) (طاقت ندارید نخوانید!)هر 40 مورد اضافه شد$#
۲۰:۳۳, ۱۸/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/مهر/۹۲ ۱۱:۱۰ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
برادران و خواهران ایمانی عزیز من
مدتها بود می خواست این تاپیک رو ایجاد کنم اما به هر شکل توفیق نمیشد
تا اینکه امروز مریض بودم و سر کار نرفتم
گفتم چه کنم
توفیق شد تا بالاخری یکی از اون 5 تاپیکی رو که مدتهاست می خوام در تالار قرار بدم رو تقدیم کنم
خود من چندتا از موارد رو که جمع آوری می کردم خیلی خیلی من رو متأثر کرد
این تاپیک برای علی 110 حداقل 2 تا فایده ی بسیار زیاد داشت:
1- فهمیدم غلط می کنم بگم من شیعه ی امیرالمومنینم
2- فهمیدم شیعیان امیرالمومنین چه کسانی هستند ، سلمان و امثال سلمانها چه ویژگیهایی دارند
إنشالله بتوانیم با توکل به خدا و توسل به اهل بیت به سوی از ایشان شدن گام برداریم:
حدود 296 تا از ما نیست در روایات پیدا کردم
که بسیاری از اونها چندین بار تکرار شده بودند که نشان از اهمیت اونها دارند
در مجموع حدود 40 مورد از ما نیست رو گلچین کردم و به مرور تقدیم می کنم
به زودی هم سعی میکنم فایل PDF مرتب و منظمی رو تقدیم می کنم
یا علی
تقاضا دارم اگه شد و برایتان مطالب مفید بود پدر و مادر حقیر رو هم از دعای خیرتون محروم نفرماید.

1- رسول خدا فرمود: كسى كه با ما ادعاى دوستى نمايد و به دستورات ما عمل نكند، از ما نيست و ما نيز از او نيستيم، آيا چنين كسى نشنيده كه خداوند، از زبان پيامبر خويش مى‏فرمايد: قُلْ إِنْ كُنْتُمْ تُحِبُّونَ اللَّهَ فَاتَّبِعُونِي يُحْبِبْكُمُ اللَّهُ «31- آل عمران»: بگو كه هر يك از شما خدا را دوست مى‏دارد، مرا متابعت كند تا خدا او را دوست بدارد.
ارشاد القلوب-ترجمه سلگى ج‏1 184 تقوا شرط قبولى اعمال و استجابت دعا ..... ص : 182

.
.
.

2- رسول خدا فرمود: از ما نيست كسى كه مسلمانى را بفريبد يا زيان رساند يا نيرنگ زند.
كتاب الروضة در مبانى اخلاق 166 باب - 7 آنچه كه از سخنان پراكنده‏ى رسول خدا صلى الله عليه و آله و سلم گرد آمده و تمام سخنان او ..... ص : 159
.
.
.
3- امام صادق عليه السلام: اى شيعه آل محمّد، از ما نيست كسى كه هنگام خشم خود را كنترل نكند، و با همنشين خوشرفتار نباشد، و با رفيقش مدارا نكند، و با صلحجو به مصالحه رفتار ننمايد، و با مخالفش به نيكوئى مخالفت نكند. اى شيعه آل محمّد، تا میتوان پرهیزکار باشید، و لا حول و لا قوّة إلّا باللَّه.
تحف العقول-ترجمه جعفرى 359 سخنانى كوتاه از امام صادق عليه السلام در زمينه‏هاى:«پند، حكمت، زهد و امثال آن ..... ص : 336
.
.
.
4- پيغمبر اكرم فرمود: كسى كه به كودكان مسلمين رحمت و محبت نكند و بزرگسالان را احترام ننمايد از ما نيست.
الحديت-روايات تربيتى ج‏1 44 احترام و تكريم ..... ص : 41
.
.
.
5- پيامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود: هر كه از ترس تنگدستى ازدواج نكند از ما نيست.
الحكم الزاهرة با ترجمه انصارى 430 127 الترغيب في التزويج تشويق به ازدواج ..... ص : 428
.
پایان قسمت اول...
إن شالله ادامه دارد...
.
امیدوارم بعد از اتمام موارد توضیحاتی هم بر مبنای آیات و روایات در مورد بعضی از این موارد تقدیم کنم.
.
خداوکیلی چه قدر فاصله دارم با شیعیان علی بن ابی طالب
.
یا امیرالمومنین خودتون دستم رو بگیرید تا بندگی خدا را مثل شیعیانتون انجام بدم.
.
یا علی
.
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم
عجل لولیک الفرج
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

در این لینک می توانید هر 40 حدیث شریف را مشاهده بفرماید:
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-96...l#pid72042
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SARV ، Hadith ، راحیل ، parisan ، فاطمه خانم ، meshkat ، boghz ، خادمة الزهرا ، محمود ، EMPERATOR ، بیداری اندیشه ، محیصا ، stranger00 ، khadem ، Anti gods ، سرود پیروزی ، shafagh_mah ، mohammad790 ، مسافر ، MESSENGER ، علیرضا110 ، Reza14 ، أین المنتظر ، مجنون الحسین ، MAHDI59 ، وحید110 ، hesam110 ، Ramin_Ghn ، am_po ، saloomeh ، aghah ، sarbaz 313 ، Havbb 110 ، رهیافته ، میلاد.م ، منتظر کوچولو ، Agha sayyed ، zarati313 ، mrfarzadj ، mahdyshr ، Abasaleh ، Seyed Mohsen ، fazel ، springly ، محب الزهرا ، ياسر ، در جستجوی سختی ، zaeim ، ganjname ، yektaparast ، آزاد اندیش ، Islam ، Gryffen ، تازه مسلمان ، roohi37 ، Alireza_h ، Resistance ، MiNuTeS ، jkb ، hamed110 ، shakiba ، sayed reza ، پارسه ، zizi ، janali ، 7parsa4 ، hamed313 ، kavoraa ، ترنم ، mosafer ، sarallah ، yamin ، shia12 ، mohades ، mohamad316910 ، ali.khm ، ST92 ، ODYSSEY ، هدهد ، iman-s ، بیداری12 ، mhvvhm ، Elia ، حسن عزتي ، na3r ، fandogh ، m.hossein ، paradise ، فدک زهرا ، hosein.kh ، چشم انتظار ، lllhamedlll ، مبينا ، یا صاحب الزمان ، ilana ، behzad-jn ، mahdi_haji ، m2kh24 ، s.haghshenas ، s.z1001 ، mohammad reza ، ztb ، V-E ، سرباز سید علی ، erfaneh ، heaven ، only_y2d ، میثاق ، behasht ، حسن.س. ، salman313 ، باهتول ، mia'd ، Farzaneh ، zahra.shakiba ، Admirer ، حقیر ، mze ، سلیم ، s.majid hashemi ، دوست خدا ، Amir ، K-1 ، ضحی ، Motahare ، ZaHrA110M ، لیلا ، El-Yasin ، Fatemeee ، منادی حق ، paramida.ir ، حوریه سادات ، aboutorab ، mahdis ، fiftynine ، kashkol-ir ، لبخند خدا ، sagheb ، ســــــاقی ، rezamohammadi ، fafa* ، miafarrow ، roohi_issa ، مصباح ، سیمرغ ، عبدالرحمن ، bat-man ، shervin6623 ، ali0077 ، آیات ، مکیال ، 313flowers ، Banoo ، mahdy30na ، آیلار ، ghaher313 ، السا ، fatemeh-55 ، مجنون العباس ، ساقی ، حضرت عشق ، Hadiss313

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۲:۰۱, ۱۹/آبان/۹۰
شماره ارسال: #11
آواتار
درد علی (علیه السلام) دو گونه است: یک درد، دردی است که از زخم شمشیر ابن ‌ملجم در فرق سرش احساس می‌کند و درد دیگر دردی است که او را تنها در نیمه‌های شب خاموش به دل نخلستانهای اطراف مدینه کشانده ... و به ناله درآورده است ... ما تنها بر دردی می‌گرییم که از شمشیر ابن ‌ملجم در قرق سرش احساس می‌کند. اما این درد علی (علیه السلام) نیست، دردی که چنان روح بزرگی را به ناله درآورده است، «تنهایی» است که ما آن را نمی‌شناسیم!
باید این درد را بشناسیم، ‌نه آن درد را که علی (علیه السلام) درد شمشیر را احساس نمی‌کند و ... ما درد علی (علیه السلام) را احساس نمی‌کنیم.
ما فقط دوستدار علی هستیم نه شیعه علی
که «شیعه علی (علیه السلام) بودن» از «چون علی (علیه السلام) عمل کردن» شروع می‌شود و این مرحله‌ای است پس از شناخت و پس از عشق. درباره خودم فقط میتوانم قضاوت کنم آن هم اینکه فقط توانسته ام دوستدار علی باشم نه شیعه او و امید بسته ام به دوستداری مولا که راه نجاتم باشد آمین.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علیرضا110 ، وحید110 ، أین المنتظر ، خادمة الزهرا ، meshkat ، MohammadSadra ، parisan ، رهیافته ، راحیل ، علی 110 ، Agha sayyed ، fazel ، shafagh_mah ، yektaparast ، آزاد اندیش ، hamed110 ، zizi ، yamin ، ترنم ، ali.khm ، بیداری12 ، حسن عزتي ، m.hossein ، مبينا ، only_y2d ، Farzaneh ، ســــــاقی
۱۲:۵۹, ۱۹/آبان/۹۰
شماره ارسال: #12
آواتار
الهی خدا خودت و خانواده محترمت رو حفظ و از یاران امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) قرار بده

[تصویر: 84728027778532417055.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: أین المنتظر ، meshkat ، علیرضا110 ، MohammadSadra ، علی 110 ، fazel ، saloomeh ، shafagh_mah ، Resistance ، محیصا ، خادمة الزهرا ، yamin ، ترنم ، ali.khm ، بیداری12 ، حسن عزتي ، مبينا ، only_y2d ، Farzaneh ، miafarrow
۱۴:۱۳, ۱۹/آبان/۹۰
شماره ارسال: #13

بسم الله الرحمن الرحیم
[B]صفات و ویژگی های شیعه واقعی در احادیثی از حضرت علی(علیه السلام)

عن الامام علی علیه السلام: « شیعتنا المتباذلون فی ولایتنا ، المتحابّون فی موّدتنا المتزاورون فی احیاء امرنا، الذین ان غضبوا لم یظلموا و ان رضوا لم یسرفوا ، برکة علی من جاوروا ، سلم لمن خالطوا »
کافی / ج2 / ص 73 / ح 1

حضرت امام علی علیه السلام فرمودند: شیعیان ما کسانی هستند که در راه ولایت ما از خود بذل و بخشش نشان می دهند، و در راه مودت ما همدیگر را دوست دارند .
به جهت زنده نگهداشتن امر ما به زیارت یکدیگر می روند. در حال غضب به کسی ظلم نمی کنند و در صورت رضا اسراف نمی نمایند ، برای همسایگان خود مایه برکتند و با کسانی که معاشرت می کنند پیام آوران صلح و صفا و صمیمیتند.
و
عن الامام علی علیه السلام: « شیعتنا هم العارفون بالله ، العاملون بامر الله، اهل الفضائل، الناطقون بالصواب، ماکولهم القوت، و ملبسهم الاقتصاد و مشیهم التواضع ...»
بحارالانوار / ج 78 / ص 29 / ح 96
و فرمودند: شیعیان ما عارفان به خدا و عمل کنندگان به امر خدایند. آنان اهل فضایل و ناطقان به صوابند . به اندازه قوت خود می خورند و در پوشش میانه رو بوده و هنگام راه رفتن متواضعند...

شرمندتم مولا.خدایا توفیقی نصیبم کن که چهره ام دربرار خودت و مولایم سیاه نباشد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، meshkat ، MohammadSadra ، أین المنتظر ، parisan ، علی 110 ، mahdyshr ، fazel ، ياسر ، shafagh_mah ، yektaparast ، آزاد اندیش ، hamed110 ، محیصا ، خادمة الزهرا ، yamin ، ترنم ، ali.khm ، بیداری12 ، مبينا ، Farzaneh ، سیمرغ
۱۶:۵۷, ۱۹/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آبان/۹۰ ۱۷:۰۰ توسط رهیافته.)
شماره ارسال: #14
آواتار
از دیروز که این احادیث رو خواندم با خودم میگم، چرا ما باید خودمون را شیعه مولایمان علی(علیه السلام) بدانیم ولی کیلومترها با این صفات فاصله داشته باشیم!!!
همین که توفیق پیدا کردم اینجا خدا بهم یک تلنگری زد، باز جای شکرش باقی است.
یعنی هنوز خدا مارو به حال خودمون رها نکرده، وگرنه اگر غافل باشی قرآن هم واست بخونن هدایت نمیشی

علی آقای گل، اجر خودتو و پدرو مادرت با مولا علی(علیه السلام)

"ربنا فاغفر لنا ذنوبنا و کفر عنا سیئاتنا و توفنا مع الابرار"

انشاءلله که غبارها را از صفحه ی دلهامون پاک کنیم و بشیم آیینه صفات نبوی و اهل بیت (علیه السلام) که براستی تجلی صفات الله بودند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، علی 110 ، fazel ، saloomeh ، shafagh_mah ، yektaparast ، آزاد اندیش ، محیصا ، خادمة الزهرا ، yamin ، ترنم ، ali.khm ، بیداری12 ، مبينا ، Farzaneh ، سیمرغ
۱۸:۲۵, ۱۹/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آبان/۹۰ ۱۸:۳۶ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #15
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

6- رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود هر كه همسايه آزارى كند خدا بوى بهشت را بر او حرام كند و جايش دوزخ است و چه بد سرانجامى است، هر كه حق همسايه را ضايع كند از ما نيست پياپى جبرئيل سفارش همسايه را بمن كرد تا گمان كردم او را وارث ميسازد و پياپى سفارش بنده‏ها را كرد تا گمان كردم براى آنها موعدى مقرر كند و در آن موعد آزاد شوند و پياپى سفارش مسواك بمن نمود تا گمان كردم آن را واجب ميسازد و پياپى سفارش عبادت در شب كرد تا گمان كردم نيكان امتم [/u]شب را نميخوابند.
[b]امالى شيخ صدوق-ترجمه كمره‏اى متن 429 مجلس شصت و ششم‏

.
.
.
7- رسول خدا فرمود: از ما نيست كسى كه بخردسال مهر نورزد و بسالمند احترام نكند.
آداب معاشرت-ترجمه جلد شانزدهم بحار الانوار ج‏2 92 اخبار باب ..... ص : 91
.
.
.
8- رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود: از ما نيست كسى كه در امانت خيانت كند.
مشكاة الانوار
.
.
.
9- ابو زياد گويد: خدمت امام صادق عليه السّلام بودم كه عيسى بن عبد اللَّه قمى وارد شدند، امام به او خوش آمد گفت و به خود نزديك ساخت و بعد فرمود: اى عيسى از ما نيست كسى كه در شهرى سكونت كند و در آن صد هزار و يا بيشتر سكونت داشته باشند و در ميان آنها پرهيزگارتر از او باشد.
ايمان و كفر-ترجمه الإيمان و الكفر بحار الانوار ج‏2 42 57 در ورع و اجتناب از شبهات ..... ص : 41
.
.
.
10- امام رضا عليه السّلام فرمود: از ما نيست كسى كه هر روز به حساب خود نرسد، اگر كار نيك انجام داده از خدا توفيق فزونيش كند، و اگر كار بدى كرده استغفار نمايد و توبه كند.
مشكاة الانوار-ترجمه هوشمند و محمدى متن 523 فصل اول: در عيبهاى نفس و مجاهده با خواهشهاى نفسانى ..... ص : 517
.
.
.
إن شاالله ادامه دارد....
التماس دعای فراوان...

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علیرضا110 ، وحید110 ، zarati313 ، meshkat ، Ramin_Ghn ، mahdyshr ، MAHDI59 ، فاطمه خانم ، رهیافته ، fazel ، saloomeh ، أین المنتظر ، shafagh_mah ، MESSENGER ، zaeim ، yektaparast ، آزاد اندیش ، تازه مسلمان ، parisan ، در جستجوی سختی ، Resistance ، hamed110 ، محیصا ، خادمة الزهرا ، 7parsa4 ، janali ، yamin ، ترنم ، سرود پیروزی ، ali.khm ، هدهد ، بیداری12 ، mhvvhm ، fandogh ، m.hossein ، فدک زهرا ، lllhamedlll ، مبينا ، ztb ، only_y2d ، دوست خدا ، Farzaneh ، El-Yasin ، paramida.ir ، kashkol-ir ، ســــــاقی ، fiftynine ، سیمرغ
۱۸:۵۶, ۱۹/آبان/۹۰
شماره ارسال: #16
آواتار
براي شادي روح ِ هممون قاتحه مع الصلوات!!!!!!
اينجوري كه ههمون اون دنيا ....... !چي بگم والااااااا !خداياااااااHuh
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی 110 ، علیرضا110 ، fazel ، أین المنتظر ، shafagh_mah ، ترنم ، ali.khm ، حسن عزتي ، fandogh ، فدک زهرا ، only_y2d ، Farzaneh ، fiftynine ، سیمرغ
۲۰:۵۸, ۱۹/آبان/۹۰
شماره ارسال: #17

بسم الله الرحمن الرحیم
خصوصیات شیعه از کلام امام صادق:

امام صادق عليه السلام خطاب به شاگردان و شيعه هاي خود فرموده اند:
اياكم ان تعملوا عملا يعيرونا به، فان ولد السوء يعير والده بعمله ، كونوا لمن انقطعتم اليه زينا و لاتكونا عليه شينا صلوا في عشائرهم وعودوا مرضاهم واشهدوا جنائزهم و لايسبقونكم الي شيء من الخير فانتم اولي به منهم 1-مبادا كاري كنيد كه ما را بدان سرزنش كنند، همانا به خاطر كردار فرزند بد، پدرش سرزنش مي گردد، براي كسي كه به او دل سپرده ايد ( امام بر حق) زينت باشيد و بر او مايه ي ننگ و عار نباشيد.
2-در جماعت هاي آنان ( عامه ي مسلمانان با مذهب هاي ديگر) نماز بخوانيد و بيمارانشان را عيادت كنيد و در مراسم امواتشان حضور يابيد و در هيچ كار خيري بر شما سبقت نگيرند كه شما به آن (خير) سزاوارتريد.
كافي / ج2 / 219

در اصول كافي به سند صحيح از زيد بن شحام نقل شده كه گفت: امام صادق عليه السلام به من فرمود:
« بر هر كس از شيعيان كه بيني اطاعتم مي كنند و به سخنم عمل مي نمايند سلام برسان، و شما را به خداترسي سفارش مي كنم و ورع در دينتان و تلاش براي خدا ، و راستگويي و اداي امانت و طول سجود و خوب همسايه داري ، كه حضرت محمد صلي الله عليه و آله اين ها را آورد.
و امانت را به هركسي كه به شما سپرد رعايت نماييد، نيكوكار بود يا بدكار ، زيرا رسول خدا صلي الله عليه و آله امر مي فرمودنخ و سوزن هم ادا شود. عشيره هاتان را صله كنيد و در تشييع جنازه هاي امواتشان شركت نماييدو بيمارانشان را عيادت كنيد و حقوقشان را ادا نماييد ،
زيرا هركسي از شما در دينش ورع داشته باشد و در گفتارش راست بگويد و امانت را ادا نمايد و خلق خويش را با مردم نيكو گرداند گفته خواهد شد: اين شخص جعفري است و آن مرا خرسند خواهد ساخت و ازين جهت شادمان خواهم شد و گفته مي شود : اين ادب آموزي جعفر است . و چنانچه برخلاف آن باشد بلا و ننگش به من مي رسد و گويند: اين است ادب آموزي جعفر!

پس به خدا سوگند پدرم عليه السلام برايم حديث گفت اينكه: چنان بود كه هرگاه كسي در قبيله اي از شيعيان علي عليه السلام (بود) زينت آنها به شمار مي رفت، امانت داري اش از همه بيشتر و رعايت كردن حقوقش از همه بهتر و راستگويي اش از همه زيادتر بود ، وصيت ها و سپرده هايشان را به نزد او قرار مي دادند، از عشيره درباره ي او سوال مي شد، مي گفتند: چه كسي مثل فلاني است زيرا او از همه ما امانتدارتر و راستگوتر است

كافي ج2 /636 ح 5
و در همان كتاب از معاوية بن وهب آمده كه گفت: به آن حضرت عرضه داشتم:‌چگونه شايسته است كه با قوم خودمان و مردماني كه با ايشان معاشرت مي كنيم رفتار نماييم از كسانيكه بر شيوه و مذهب ما نيستند؟
فرمود:« به امامانتان كه به ايشان اقتدا مي كنيد بنگريد، پس چنان كنيد كه آنان مي كنند كه به خدا سوگند ايشان بيماران آنها را عيادت مي كنند و در تشييع جنازه هايشان شركت نمايند و به نفع و عليه آنان گواهي دهند و امانت را به ايشان ادا مي كنند

كافي /ج2/636 ح 4

به نقل از مكيال المكارم ج 2 بخش تكاليف بندگان نسبت به آن حضرت / وظيفه 73: اقتدا و تاسي جستن به اخلاق و اعمال آن حضرت ص 446 زير نويس
عن الامام الصادق علیه السلام: « شیعتنا اهل الورع و الاجتهاد، و اهل الوفاء و الامانة و اهل الزهد و العبادة ، اصحاب احدی و خمسین رکعة فی الیوم و اللیلة ، القائمون باللیل ، الصائمون بالنهار، یزکون اموالهم و یحجون البیت و یجتنبون کل محرم»

امام صادق علیه السلام فرمود:
1- شیعیان ما اهل ورع و کوشش و اهل وفا و امانتداری و اهل زهد و عبادتند.

2-شبانه روز پنجاه و یک رکعت نماز می خوانند( یعنی غیر از نمازهای واجب، نوافل را نیز انجام می دهند) آنها شب را به عبادت پرداخته و روزها را روزه دارند.

3-زکات اموال خود را می پردازند و حج را به جا آورده و از هر کار حرامی پرهیز می کنند.

بحارالانوار ج65/ص167/ح23

و

عنه علیه السلام: « شیعتنا من قدّم ما استحسن و اظهر الجمیل و سارع بالامر الجلیل ، رغبة الی رحمظ الجلیل، فذلک منا و الینا و معنا حیثما کنا »

و نیز فرمودند: شیعیان ما کسانی هستند که

1- پیشتاز در کارهای خوب بوده و از کارهای قبیح خودداری می نمایند ،
2-کارهای زیبا را آشکار کرده و نسبت به امر جلیل سرعت می نمایند.
و این به جهت رغبت به رحمت جلیل است . این چنین شخصی از ماست و به سوی ما منسوب بوده و با ما است هرکجا که ما هستیم.

بحارالانوار / ج 65 / ص 169 / ح29

و

عنه علیه السلام ایضا: « انما شیعة علی من عف بطنه و فرجه، و اشتد جهاده و عمل لخالقه و رجاء ثوابه و خاف عقابه فاذا رایت اولئک فاولئک شیعة جعفر»

و فرمودند: همانا شیعه علی کسی است که:
1- شکم و فرج او عفیف بوده و در جهاد ثابت قدم باشد.

2-تنها برای خالقش کار کند و امید ثواب او را داشته باشد و از عقاب او خائف باشد . 3-هرگاه چنین اشخاصی را دیدی آنها شیعیان جعفرند.

کافی / ج2 / ص233

و

عنه علیه السلام: « انما شیعتنا یعرفون بخصال شتی: بالسخاء و البذل للاخوان و بان یصلوا الخمسین لیلا و نهارا »

و نیز فرمودند: همانا شیعیان ما به خصلت هایی چند شناخته می شوند؛ سخاوت و بخشش نسبت به برادران و به این که پنجاه رکعت نماز در شبانه روز می خوانند.

تحف العقول / ص 303

و

عبدالله بن زیاد می گوید: خدمت امام صادق علیه السلام در سرزمین منی رسیدم بعد از سلام عرض کردم: ای فرزند رسول خدا! ما جماعتی هستیم که همیشه توفیق شرفیابی خدمت شما را نداریم ، ما را سفارش و وصیت نما.

حضرت فرمود: « علیکم بالتقوی الله و صدق الحدیث و اداء الامانة و حسن الصحبة لمن صحبکم و افشاء السلام و اطعام الطعام ، صلوا فی مساجدهم و عودوا مرضاهم و اتبعوا جنائزهم ، فان ابی حدثنی: ان شیعتنا اهل البیت کانوا خیار من کانوا منهم، ان کان فقیه کان منهم و ان کان امام کان منهم و کذلک ( کونوا ) احبّونا الی الناس و لاتبغّضونا الیهم»

1-بر شما باد به تقوای الهی و راستی در گفتار و ادای امانت و با کسانی که هم صحبت می شوید معاشرت خوب داشته باشید .

2-بلند به یکدیگر سلام کرده و اطعام دهید .

3-در مساجد آنها – اهل سنت- نماز به جای آورده و مریضان آنها را عیادت کرده و در تشییع جنازه آنها شرکت نمایید ؛ زیرا پدرم مرا حدیث فرمود: که همانا شیعیان ما اهل بیت ، بهترین مردم اند.

4-اگر در میان آنها فقیهی وجود دارد از آنهاست و اگر امامی وجود دارد از میان آنهاست، شما نیز چنین باشید . کاری کنید که محبت مردم را به ما جلب نمایید نه آن که کاری کنید که مردم به ما بدبین شوند و بغض ما را در دل بگیرند.»

مستدرک الوسائل / ج 8 / ص 313 / ح 9530

به نقل از کتاب دفاع از تشیع و پاسخ به شبهات/ علی اصغر رضوانی / انتشارات جمکرانشيعه واقعى يكى از دوستان امام صادق(علیه السلام) خدمت ايشان آمده بود و از منطقه خودش تعريف مى‏كرد كه در آنجا شيعه زياد است.
حضرت فرمود: آيا شيعه‏ها طورى هستند كه ثروتمندانشان به خانه فقرا بروند؟

گفت: نه، يك حالت عمومى نيست!

فرمودند: آيا طورى هست كه اگر كسى قرضى داشت از مال خودشان قرض او را بپردازند؟

گفت: نه، به اين عموميت نيست.

حضرت فرمودند: آيا اگر كسى لباس، خانه و يا غذا نداشت طورى هست كه ثروتمندان داوطلبانه آنها را تأمين كنند؟

گفت: نه.

با گفتن اين پاسخ امام به زانوهايشان زدند و فرمودند: شما اسمتان را شيعه نگذاريد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdyshr ، fazel ، محب الزهرا ، در جستجوی سختی ، علی 110 ، shafagh_mah ، MESSENGER ، مسافر ، خادمة الزهرا ، yektaparast ، آزاد اندیش ، parisan ، hamed110 ، محیصا ، kavoraa ، ترنم ، ali.khm ، هدهد ، mhvvhm ، فدک زهرا ، ztb ، Farzaneh ، El-Yasin ، لیلا ، kashkol-ir ، fiftynine
۲۲:۱۲, ۲۵/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/آبان/۹۰ ۲۲:۱۷ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #18
آواتار
11- امام صادق عليه السلام : اى زيد از خداوند بترس فقط متقين در نزد ما ارزش دارند، هر كس از خداوند نترسد و مراقب افعال و اعمال خود نباشد از ما نيست.
اخبار و آثار حضرت امام رضا عليه السلام 427 (1) رواياتى در باره بنى هاشم ..... ص : 424

12- فرمود: از ما نيست كسى كه براى محبت ما در مجلسى شركت نكند، از ما نخواهد بود كسى كه با دوستان ما رفت و آمد نداشته باشد و به آنها احسان ننمايد.
مشكاة الانوار-ترجمه عطاردى 172 در كارهاى نيك‏

[/font]
13-امام صادق عليه السّلام فرمود: از ما نيست كسى كه به خاطر ما پيوستگى (با ديگران) نداشته باشد، از ما نيست هر كه به خاطر ما مهرورزى نكند، از ما نيست كسى كه به خاطر ما به ملاقات (برادرانش) نرود، از ما نيست آنكه به خاطر ما بذل و بخشش نكند.
مشكاة الانوار-ترجمه هوشمند و محمدى متن 403 فصل دوم: در آداب معاشرت ..... ص : 395

14- صدوق در «من لا يحضره الفقيه» از حضرت صادق عليه السّلام روايت مى‏كند كه فرمود: كسى كه ايمان برجعت ما ندارد و متعه (عقد موقت) را حلال نداند از ما نيست.
مهدى موعود-ترجمه جلد سيزدهم بحار متن 1211 دولت آل محمد در زمان رجعت ..... ص : 1210

15- [font=B Nazanin]پيامبر اكرم صلّى اللَّه عليه و آله و سلّم در وصيّت خود به‏ علىّ عليه السّلام، سه مرتبه فرمود: «بر نماز شب مواظبت نما. و[آگاه باش‏] هر كس نسبت به نماز شب بى‏اعتنا باشد، از ما نيست»

صفات الشيعه-ترجمه توحيدى، ص: 8

إنشالله ادامه دارد...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shafagh_mah ، meshkat ، MESSENGER ، رهیافته ، saloomeh ، مسافر ، خادمة الزهرا ، آزاد اندیش ، Hadith ، parisan ، محمود ، أین المنتظر ، در جستجوی سختی ، jkb ، hamed110 ، محیصا ، ترنم ، ali.khm ، بیداری12 ، mhvvhm ، arash9934 ، فدک زهرا ، مبينا ، fazel ، ztb ، only_y2d ، دوست خدا ، Farzaneh ، El-Yasin ، paramida.ir ، kashkol-ir
۰:۰۸, ۲۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #19
آواتار
(۲۵/آبان/۹۰ ۲۲:۱۲)علی 110 نوشته است:  11

14- صدوق در «من لا يحضره الفقيه» از حضرت صادق عليه السّلام روايت مى‏كند كه فرمود: كسى كه ايمان برجعت ما ندارد و متعه (عقد موقت) را حلال نداند از ما نيست.
مهدى موعود-ترجمه جلد سيزدهم بحار متن 1211 دولت آل محمد در زمان رجعت ..... ص : 1210

سلام علی آقا در مورد رجعت بیشتر توضیح میدید!
منظور رجعت تمام امامان است یا منظور ظهور آقا امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)
چون یکی از من سوال کرد ولی من جوابش رو نمیدونستمSad
یا علی (علیه السلام)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، در جستجوی سختی ، فدک زهرا ، fazel
۰:۴۶, ۲۸/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/آبان/۹۰ ۰:۴۷ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #20
آواتار
تمام امامان و رسول الله رجعت خواهند فرمود
به زودی گویا نیاز هست مباحثی را در باب رجعت بر مبنای آیات و روایات داشته باشیم
یا علی
البته نه در یک زمان
هر یک می آیند و جانشین دیگری می شوند
یاعلی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Hadith ، رهیافته ، fazel ، محمود ، در جستجوی سختی ، خادمة الزهرا ، rastin ، ترنم ، ali.khm ، حسن عزتي ، فدک زهرا ، مبينا ، Farzaneh
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]