|
مشاعره
|
|
۲۲:۱۷, ۲۴/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/تیر/۹۱ ۱۴:۳۲ توسط دیدگاه نوین.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
تو خیلی از تالار های گفتگوی دیگه ، از این دست تایپیک ها زیاده . اما اینجا جاش خالی است ...
به نظرم مشاعره هم یک نوع تقویت ذهن و حافظه است و هم میتونه فرد رو به مطالعه بیشتر دیوان های شعری ترغیب کنه . همین باعث میشه از محتوای اشعاری که دارند کنج کتابخونه هامون خاک میخورند بیشتر استفاده ببریم . [/font] اینجا هر کسی که شعر میگه باید یه کلمه رو برای نفر بعدی انتخاب کنه . هر کلمه ای که دوست داشت و نفر بعدی هم باید بیتی بگه که اون کلمه داخلش وجود داره . نکات مهم : 1) کلمه ای نگین که کسی نتونه شعر بگه ها ... مثلا نگید [font=Andalus]قسطنطنیه 2) اسم شاعر رو حتما حتما حتما باید بگید .. 3) کلمه ای که میگید رو باید اندازه فونتش خیلی خیلی بزرگ باشه و رنگش هم قرمز باشه |
|||
|
| آغاز صفحه 43 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۴۴, ۱۶/آبان/۹۱
شماره ارسال: #421
|
|||
|
|||
|
خب الان من با چی شعر بگم آخه؟
با الف؟ . . . الا یا ایها الساقی ادر کاسا و ناولها که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکلها . . . با کلمه ی زیر شعر بگید عیسی |
|||
|
|
۲۲:۰۸, ۱۶/آبان/۹۱
شماره ارسال: #422
|
|||
|
|||
|
سلام ما را که درد عشق و بلای خمار کشت یا وصل دوست یا می صافی دوا کند جان رفت در سر می و حافظ به عشق سوخت عیسی دمی کجاست که احیای ما کند ============================= [b]حبیب
|
|||
|
|
۰:۰۹, ۱۷/آبان/۹۱
شماره ارسال: #423
|
|||
|
|||
|
الهی ای حبیب اشک جاری
به سویت آمدم با بی قراری در میخانه را بر ما گــشودی به لبـیــکــی دل ما را ربودی وطن
|
|||
|
|
۱۳:۴۱, ۱۷/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آبان/۹۱ ۱۳:۴۲ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #424
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
در مجلس عزاي شما گريه مي كنم امشب فقط براي شما گريه مي كنم من هم مسافرم، وطنم مشهد الرضا ست دنبال رد پاي شما گريه مي كنم شال عزا |
|||
|
|
۲:۳۲, ۱۸/آبان/۹۱
شماره ارسال: #425
|
|||
|
|||
|
میر علمدار حسین بی سر افتاده
شال عزا بر گردن حیدر افتاده نکهت |
|||
|
|
۲:۳۹, ۱۸/آبان/۹۱
شماره ارسال: #426
|
|||
|
|||
|
صبا تو نکهت آن زلف مشک بو داری به یادگار بمانی که بوی او داری
دلم که گوهر اسرار حسن و عشق در اوست توان به دست تو دادن گرش نکو داری مهدی |
|||
|
|
۱۱:۳۳, ۱۸/آبان/۹۱
شماره ارسال: #427
|
|||
|
|||
|
کاش از دلبر نشانی داشتیم
بر سر کویش مکانی داشتیم از برای مهدی صاحب الزمان کاش در دل جمکرانی داشتیم خداحافظ |
|||
|
|
۱۳:۲۱, ۱۸/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آبان/۹۱ ۲۰:۲۹ توسط mohammadhadi.)
شماره ارسال: #428
|
|||
|
|||
|
سلام
پایان هر حضور خداحافظی کنیم پایان هر نماز بود اول سلام اری نماز ثبت حضوری مجدد است الله گشته اول و اخر در این کلام شرافت |
|||
|
|
۱۸:۴۳, ۲۱/آبان/۹۱
شماره ارسال: #429
|
|||
|
|||
|
…شعری از احساس مردن زیر بار زندگی، وآن پتکی که می کوبی نه بر آهن، که بر فرق تمام بی شرافت ها، که بر اندیشه ی ناپاک غارت گر... غریب
|
|||
|
|
۲۰:۱۶, ۲۱/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آبان/۹۱ ۲۰:۲۸ توسط mohammadhadi.)
شماره ارسال: #430
|
|||
|
|||
|
سلام
ای اشک تو هم غریبه هستی؟ ای اه تو هم ز من گسستی؟ محبوب ازل در این خیالم سر تا قدمم به غیر بستی؟ شرم |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| مشاعره شاعرانه نوع یک | دل خسته | 114 | 50,023 |
۳۰/تیر/۹۲ ۱۳:۵۴ آخرین ارسال: hessam |