|
مشاعره
|
|
۲۲:۱۷, ۲۴/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/تیر/۹۱ ۱۴:۳۲ توسط دیدگاه نوین.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
تو خیلی از تالار های گفتگوی دیگه ، از این دست تایپیک ها زیاده . اما اینجا جاش خالی است ...
به نظرم مشاعره هم یک نوع تقویت ذهن و حافظه است و هم میتونه فرد رو به مطالعه بیشتر دیوان های شعری ترغیب کنه . همین باعث میشه از محتوای اشعاری که دارند کنج کتابخونه هامون خاک میخورند بیشتر استفاده ببریم . [/font] اینجا هر کسی که شعر میگه باید یه کلمه رو برای نفر بعدی انتخاب کنه . هر کلمه ای که دوست داشت و نفر بعدی هم باید بیتی بگه که اون کلمه داخلش وجود داره . نکات مهم : 1) کلمه ای نگین که کسی نتونه شعر بگه ها ... مثلا نگید [font=Andalus]قسطنطنیه 2) اسم شاعر رو حتما حتما حتما باید بگید .. 3) کلمه ای که میگید رو باید اندازه فونتش خیلی خیلی بزرگ باشه و رنگش هم قرمز باشه |
|||
|
| آغاز صفحه 48 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۵۵, ۱۵/آذر/۹۱
شماره ارسال: #471
|
|||
|
|||
|
نیش مسمار اگر لب به سخن وا می کرد پرده از راز غم فاطمه بالا می کرد آستان در اگر حقّ تکلّم می داشت دشمنان را همه زان واقعه رسوا می کرد مجری توطئه اهل سقیفه که ز خشم در آتش زده را با لگدش وا می کرد! دوخت بر سینه زهرا در آتش زده را زینب از پشت در این صحنه تماشا می کرد بین دیوار و در خانه به زهرا چه گذشت؟ کز خدا مرگ به صد ناله تمنّا می کرد به چه جرمی گل امّید علی پرپر شد؟ خصم بدکیش چه با شاخه طوبی می کرد؟ سند غربت و مظلومی زهرا و علی محسن آن غنچه پرپر شده امضا می کرد داد بر اهل ولا درس فداکاری را آن که یاری ز علی یکّه و تنها می کرد گه ز بازو و گه از پهلوی بشکسته و گاه شکوه از ضربت آن سیلی اعدا می کرد بعد از آن واقعه تلخ فدک تا دم مرگ بر علی صورت نیلی شده اخفا می کرد واژه بعد: غم دین
|
|||
|
|
۱۱:۴۰, ۲/دی/۹۱
شماره ارسال: #472
|
|||
|
|||
|
سلام
هر کس غم دین دارد و هر کس غم دنیا جز در طلبت غصه بیهوده خورانند شاه نشین |
|||
|
|
۱۲:۵۶, ۲/دی/۹۱
شماره ارسال: #473
|
|||
|
|||
|
سلام شاهنشین چشم من تکیه گه خیال توست. جای دعاست شاه من بی تو مباد جای تو (حافظ) واژه:خیال تو |
|||
|
|
۱۸:۴۵, ۲/دی/۹۱
شماره ارسال: #474
|
|||
|
|||
|
پرواز در هوای خيال تو ديدنی ست
حرفی بزن که موج صدايت شنيدنی ست شعر زلال جوشش احساس های من از موج دلنشين کلام تو چيدنی ست يک قطره عشق کنج دلم را گرفته است اين قطره هم به شوق نگاهت چکيدنی ست خم شد- شکست پشت دل نازکم ولی بار غمت ـ عزيز تر از جان ـ کشيدنی ست من در فضای خلوت تو خيمه می زنم طعم صدای خلوت پاکت چشيدنی ست تا اوج ، راهی ام به تماشای من بيا با بالهای عشق تو پرواز ديدنی ست زلال |
|||
|
|
۱۵:۴۷, ۴/دی/۹۱
شماره ارسال: #475
|
|||
|
|||
|
سلام
روان تشنه ما را به جرعه ای دریاب چو میدهند زلال خضر ز جام جمت حافظ واژه:خضر |
|||
|
|
۱۷:۰۸, ۴/دی/۹۱
شماره ارسال: #476
|
|||
|
|||
|
سلام
اب حیوان تیره گون شد خضر فرخ پی کجاست خون چکید از شاخ گل ابر بهاران را چه شد کارگاه |
|||
|
|
۱۷:۳۷, ۷/فروردین/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/فروردین/۹۲ ۱۷:۴۷ توسط عماره.)
شماره ارسال: #477
|
|||
|
|||
|
كشتينشستگانيم، اي باد شُرطِه برخيز! باشد كه باز بينيم ديدار آشنا را. [/b] جناب حافظ ببخشید ![]() چــون خضر زنــدۀ جاودان باشــم گــر دمی دوسـت آیدم دمســـــاز شعر از بیدل شیرازی بود |
|||
|
|
۱۲:۵۷, ۸/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #478
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() حاصل کارگه کون و مکان این همه نیست باده پیش آر که اسباب جهان این همه نیست حافظ مشکات |
|||
|
|
۱۲:۴۹, ۲۹/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #479
|
|||
|
|||
|
سلام این مشاعرتون چرا اینقد سخته/؟؟!!!!!نمیشه عوضش کرد؟ |
|||
|
|
۲۰:۲۶, ۲۹/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #480
|
|||
|
|||
|
یه بیت شعر بذارم به صورت معمولی مشاعره کنیم ........آخه این چه وضعیه؟؟؟!!!!!
|
|||
|
|
|
|
|
| 3 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |