|
مشاعره
|
|
۲۲:۱۷, ۲۴/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/تیر/۹۱ ۱۴:۳۲ توسط دیدگاه نوین.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
تو خیلی از تالار های گفتگوی دیگه ، از این دست تایپیک ها زیاده . اما اینجا جاش خالی است ...
به نظرم مشاعره هم یک نوع تقویت ذهن و حافظه است و هم میتونه فرد رو به مطالعه بیشتر دیوان های شعری ترغیب کنه . همین باعث میشه از محتوای اشعاری که دارند کنج کتابخونه هامون خاک میخورند بیشتر استفاده ببریم . [/font] اینجا هر کسی که شعر میگه باید یه کلمه رو برای نفر بعدی انتخاب کنه . هر کلمه ای که دوست داشت و نفر بعدی هم باید بیتی بگه که اون کلمه داخلش وجود داره . نکات مهم : 1) کلمه ای نگین که کسی نتونه شعر بگه ها ... مثلا نگید [font=Andalus]قسطنطنیه 2) اسم شاعر رو حتما حتما حتما باید بگید .. 3) کلمه ای که میگید رو باید اندازه فونتش خیلی خیلی بزرگ باشه و رنگش هم قرمز باشه |
|||
|
| آغاز صفحه 57 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۳۶, ۲۸/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #561
|
|||
|
|||
|
صبر ايوب زمان صبر منه
خونه بی تو خونه نيست قبرمنه بيا تا اون روزهای خوبم بياد دست من گرمی دستاتو ميخواد قهر تو جونمو آتيش ميزنه "جواد یساری" گل |
|||
|
|
۱۶:۱۹, ۲۸/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/خرداد/۹۲ ۱۶:۲۰ توسط علی امینی.)
شماره ارسال: #562
|
|||
|
|||
|
بهاران است و هرجایی
زبوی عطر گلها می کنم مستی زمین گل اسمان گل دور گردون گل هوا خوش مردمان دلخوش نگاه دوستان می خوش و من مسرور و شاد از این همه شادی نگاهی می کنم بر دوستان خود... بهرام کارگر تلاش
|
|||
|
|
۱۶:۲۳, ۲۸/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/خرداد/۹۲ ۲۳:۲۳ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #563
|
|||
|
|||
|
برای احترام به آقای علی امینی که فرموده بودند "قلم" و بخاطر شلوغ شدن تاپیک من ندیده بودم
![]() ![]() :ما خواجهی ده نهایم، ما قلاّشیم! / ما صدر سرا نهایم، ما اوباشیم! نی نی چو قلم به دست آن نقاشیم / خود نیز ندانیم کجا میباشیم! قلاّش=کلاّش دیوان شمس |
|||
|
|
۱۷:۱۰, ۲۸/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/خرداد/۹۲ ۱۷:۱۲ توسط Asma.)
شماره ارسال: #564
|
|||
|
|||
|
به شاخ زندگی ما نمی ز تشنه لبی ست تلاش چشمه حیوان دلیل کم طلبیست حدیث دل به که گویم چه راه برگیرم؟ که آه بی اثر است و نگاه بی ادبیست «اقبال لاهوری» [u]طواف |
|||
|
|
۱۷:۳۳, ۲۸/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #565
|
|||
|
|||
|
|
۰:۲۰, ۲۹/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #566
|
|||
|
|||
|
گل بی رخ یار خوش نباشد
بی باده بهار خوش نباشد طرف چمن و طواف بستان بی لاله عذار خوش نباشد حافط حُرمت
|
|||
|
|
۰:۲۸, ۲۹/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/خرداد/۹۲ ۰:۳۰ توسط choobak.)
شماره ارسال: #567
|
|||
|
|||
|
دوباره دلم واسه حرمت چشمات تنگه
دوباره این دل دیوونه واست دلتنگه وقته از تو خوندنه ستاره ی ترانه هام اسم تو برای من قشنگترین آهنگه بی تو یک پرنده ی اسیر بی پروازم با یه چشمک دوباره منو زنده کن ستاره نذار از نفس بیفتم تویی تنها راه چاره آی ستاره آی ستاره بی تو شب کاری نداره این ترانه تا همیشه تورو یاد من میاره... ستاره |
|||
|
|
۴:۰۰, ۲۹/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #568
|
|||
|
|||
|
ستارهای بدرخشید و ماه مجلس شد
دل رمیدهی ما را انیس و مونس شد نگار من که به مکتب نرفت و خط ننوشت به غمزه مسئله آموز صد مدرس شد حافظ فضل |
|||
|
|
۱۱:۲۹, ۲۹/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #569
|
|||
|
|||
|
سلام
بگریست چشم دشمن من بر حدیث من فضل از غریب هست و وفا در قریب نیست شکایت |
|||
|
|
۱۷:۳۰, ۲۹/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/خرداد/۹۲ ۱۷:۳۲ توسط Asma.)
شماره ارسال: #570
|
|||
|
|||
|
زین خلق پر شکایت گریان شدم ملول
آن های و هوی و نعره مستانم آرزوست «مولوی» گلستان |
|||
|
|
|