|
مشاعره
|
|
۲۲:۱۷, ۲۴/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/تیر/۹۱ ۱۴:۳۲ توسط دیدگاه نوین.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
تو خیلی از تالار های گفتگوی دیگه ، از این دست تایپیک ها زیاده . اما اینجا جاش خالی است ...
به نظرم مشاعره هم یک نوع تقویت ذهن و حافظه است و هم میتونه فرد رو به مطالعه بیشتر دیوان های شعری ترغیب کنه . همین باعث میشه از محتوای اشعاری که دارند کنج کتابخونه هامون خاک میخورند بیشتر استفاده ببریم . [/font] اینجا هر کسی که شعر میگه باید یه کلمه رو برای نفر بعدی انتخاب کنه . هر کلمه ای که دوست داشت و نفر بعدی هم باید بیتی بگه که اون کلمه داخلش وجود داره . نکات مهم : 1) کلمه ای نگین که کسی نتونه شعر بگه ها ... مثلا نگید [font=Andalus]قسطنطنیه 2) اسم شاعر رو حتما حتما حتما باید بگید .. 3) کلمه ای که میگید رو باید اندازه فونتش خیلی خیلی بزرگ باشه و رنگش هم قرمز باشه |
|||
|
| آغاز صفحه 29 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۳۲, ۲۹/دی/۹۰
شماره ارسال: #281
|
|||
|
|||
|
ماهی همیشه تشنه ام در زلال بی کران تو می برد مرا به هر کجا که میل اوست موج دیدگان مهربان تو فریدون مشیریکلمه بعد :مهتاب |
|||
|
|
۰:۴۷, ۳۰/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/دی/۹۰ ۰:۴۸ توسط دیدگاه نوین.)
شماره ارسال: #282
|
|||
|
|||
|
این نیم شبان کیست چو مهتاب رسیده
پیغامبر عشق است ز محراب رسیـــده مولانا دوستان خواهشا اینجا هر پستی نگذارید ... اینجا مخصوص مشاعره است نه اخباری شعر و شاعری واژه کثیف |
|||
|
|
۲۳:۳۵, ۳۰/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/دی/۹۰ ۲۳:۳۶ توسط دیدگاه نوین.)
شماره ارسال: #283
|
|||
|
|||
|
ثنای تو گویم بهر انجمن /
نکوتر ز هرچیز مدح و ثناســت همی تا کثافت بود خاک را / همی تا لطافت نصیب هواست بقا بادت اندر نعیم مقیم / بقای تو عز و شــرف را بقــاست سنایی مثل اینکه کلمه سختی گفته بودم ... خودم قبلا فکر می کردم کلمه کثیف است ولی دیدم با بیت نمی خوره . رفتم چک کردم دیدم جناب سنایی گفته کثافت نه کثیف ... واژه خواب |
|||
|
|
۰:۴۰, ۱/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #284
|
|||
|
|||
|
به نام خداوندي كه منبع واقعي عشق و عقل است.
شب خرداد به ارامي يك مرثيه از روي سر ثانيه ها ميگذرد ونسيمي خنك از حاشيه سبز پتو خواب مرا مي روبد. بوي هجرت مي آيد : بالش من پر آواز پر چلچله هاست. "سهراب سپهري" روح |
|||
|
|
۱:۲۹, ۱/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/بهمن/۹۰ ۱۶:۱۵ توسط علمدار133.)
شماره ارسال: #285
|
|||
|
|||
|
شعر روح هاي خفته را بيدار مي کند و فکري را براي درک حقايق آماده مي سازد. «شلي»
ایندفعه میخوام سه تابگم که همه توی شعرتون باش واژه های بعدی دست.علم.مشک |
|||
|
|
۰:۴۵, ۳/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #286
|
|||
|
|||
|
طول کشیددیگه خودم میگم!
بااجازه ازحضرت ارباب (علمدار) ای ساقی سرمست زپاافتاده دنبال لبت آب روان افتاده مشک وعلم ودست سه حرف عشق است افسوس که این سه زهم جداافتاده واژه بعدی:گل یاس |
|||
|
|
۱۳:۱۸, ۳/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #287
|
|||
|
|||
|
دوستان از این به بعد یک واژه بگید ... هم قبلی و هم این دو واژه ای اند ... گل یاس دو واژه است .
من با یاس میگم : هر که گرد شعله چون پروانه اسـت پیکر صد پاره اش بر شانه اســـت تن به خاک و بوی یاسش می رسد بوی باروت از لباسش می رســــد لاشه یک تانک بر پوتین دوســت آنچه می گویی شهید زنده ، اوست افشین مقدم واژه دشمن |
|||
|
|
۱۶:۰۶, ۳/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #288
|
|||
|
|||
|
به نام خداوندي كه منبع واقعي عشق و عقل است.
من نديدم دو صنوبر را با هم دشمن. من نديدم بيدي، سايه اش را بفروشد به زمين. رايگان مي بخشد، نارون شاخه ي خود را به كلاغ. زندگي. |
|||
|
|
۱۶:۱۵, ۳/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #289
|
|||
|
|||
|
زندگی رادوست میدارم ولی
عشق رابالاترازاودوست میدارم ثامن |
|||
|
|
۱۶:۲۰, ۳/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/بهمن/۹۰ ۱۶:۲۲ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #290
|
|||
|
|||
|
...
زندگی رسم خوشایندی است. زندگی بال و پری دارد با وسعت مرگ، پرشی دارد اندازه عشق. زندگی چیزی نیست، که لب طاقچه عادت از یاد من و تو برود. زندگی جذبه دستی است که میچیند. ... سهراب سپهری کلمه همان که جناب علمدار فرمودند: ثامن! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| مشاعره شاعرانه نوع یک | دل خسته | 114 | 49,985 |