|
پیشنهادات خود را برای بخش جدید اینجا اعلام کنید
|
|
۲۰:۲۳, ۱۵/آبان/۸۹
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام بر همه ی رفقا
دوستان، هر کدام از ما به احتمال بسیار فراوان در طول زندگی کتاب های بسیار ارزشمندی را مطالعه کرده ایم که تأثیر مهمی در زندگی ما داشته و امروز در دوران بمباران اطلاعاتی که معمولاً هم خالی از مطالب کذب نیست، سعی می شود هر آنچه دوست دارند را ما به عنوان حقیقت قبول کنیم به خورد مغز ما میدهند. یکی از مصیبت های جامعه ی امروز ما فقدان مطالعه کافی در بین اقشار مختلف جامع است تازه اگر خدا به کسی لطف کرده باشد و اهل مطالعه هم باشد، پیدا کردن بهترین کتاب ها در موضوعی که شخص می خواهد در موردش به مطالعه بپردازد هم خود داستانی دارد در دنیای انفجار اطلاعات امروز نمی توان بدون مشورت به بهترین کتاب ها دست پیدا کرد آقا جان برم سر اصل مطلب پیشنهاد می کنم یک بخش مجزا برای معرفی کتاب در نظر بگیریم و در آن هر یک از دوستان بهترین و مفید ترین کتاب هایی را که مطالعه کرده اند را معرفی کنند و نظر خودشان و تأثیری که کتاب بر آنها داشته را نیز در آن بیاورند. اگر این پیشنهاد مقبول افتاد من یک آیین نامه ی پیشنهادی برای روش نوشتن معرفی نامه ی کتاب هم آماده کرده ام که البته فقط یک پبشنهاد است برای بهتر شدن هر چه بهتر معرفی نامه ها مولا علی می فرمایند چیزهای مفید برای یاد گرفتن بسیار است و فرصت آدمی محدود پس هر شخص ابتدا باید مهمترین را نسبت به خود بیاموزد بعد مهمتر را و ... خدایا به ما توفیق آموختن آنچه باید بیاموزیم را عنایت فرما و به کمک کن تا دانسته های خود را در عمل به کار بندیم. یا علی و التماس دعا |
|||
|
| آغاز صفحه 9 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۲۳, ۲۰/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #81
|
|||
|
|||
(۲۰/شهریور/۹۰ ۸:۵۲)EMPERATOR نوشته است: بخش چند رسانه ای رو کم داریم! یک بخش برای عکس و فیلم و صدا که امروز از بهترین وسیله های ارتباط و تاثیر گذاری هست رو کم داریم! ببینید چنین تفکیکی نمیشه کرد.تا دلتون بخواد فیلم و صدا و عکس وجود داره و وقتی ما اینطوری تفکیک کنیم، میشه صدها موضوع در یک بخش بهترین حالت اینه که وقتی تعداد موضوعات چند رسانه ای در یک بخش، مثلا بخش (انجمن های مخفی) زیاد شد، یکی زیر بخش چند رسانه ای برای خودش ایجاد کنیم هم تخصصی خواهد بود هم کاربری که دنبال مطالب خاصیه به اونجا مراجعه میکنه حتی در بحث نظارت هم به مشکل بر می خوریم.اگر مطلبی مشکل دار باشه ممکنه ناظری که در زمینه ی خاصی اطلاعاتی نداره، نتونه تصمیم درست بگیره برای حذف و باقی ماندن بودن برخی از عزیزان ناظر که مخالف برخی مستندها و ویدئو ها در سایر بخشها بودن و علنا میگفتن اگر من اختیار داشتم، فلان فیلم رو پاک میکردم |
|||
|
۱۷:۴۷, ۲۰/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #82
|
|||
|
|||
(۲۰/شهریور/۹۰ ۱۵:۲۵)mohammad.d نوشته است: سلام. آره شاید دعوا هم بشه اما بالاخره باید از جایی شروع کرد. الان با مباحث و مطالب موجود در تالار کاربرهایی که برای اولین بار میان انجمن احتمالا زمینه مطالعه در باره اومانیست و مکاتب مادی و... رو داشتن و شاید برای گرفتن بعضی جواب های جزئی تر بیان تالار.اما بیداری اندیشه باید بزرگترین هدفش رو روی افراد جاهل بزاره چون به مراتب آسیب بیشتری به جامعه میزنن. تالار جای بحث و جدل و مناظره هست و نباید از این که دعوا بشه ترسید.همیشه عده ای هستن که فاقد منطق هستن.اگر ما به عنوان افراد منطقی نتونیم و حتی بترسیم اونها رو به راه بیاریم پس بیداری اندیشه چه فایده ای میتونه داشته باشه. باز هم میگم ظرفیت علمی و مطالعاتی کاربرهای انجمن تا به حال بالا بوده و توان مقابله با جاهلین و جبهه باطلین رو داره باز هم تکرار میکنم--->ایجاد بخش تاریخ ایران و حتی جهان برای عبرت و تغییر نگرش افراد نسل سوم |
|||
|
۱۸:۳۰, ۲۰/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #83
|
|||
|
|||
|
در مورد ایران باستان چند موضوع فعال داریم:
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-2508.html http://forum.bidari-andishe.ir/thread-5874.html http://forum.bidari-andishe.ir/thread-6664.html http://forum.bidari-andishe.ir/thread-2510.html به نظر نمیاد کشش بیشتر از این داشته باشه |
|||
|
۱۹:۳۱, ۲۰/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #84
|
|||
|
|||
(۲۰/شهریور/۹۰ ۱۸:۳۰)Mahdy2021 نوشته است: در مورد ایران باستان چند موضوع فعال داریم:آره اینها رو قبلا دیده بودم اما ضرورت داره تالار جداگانه و منسجم تری با موضوعات متنوع پیرامون تاریخ و حقایق داشته باشه.اگه تالار جداگانه داشته باشه باعث ترغیب کاربرها به ارائه تاپیک های جدید در این حوضه میشه.اگر نه باید منتظر بشیم کی حرفی علیه ایران به طوری علنی میزنه و جایی منتشر میشه و بعد که کار از کار گذشت و تاثیر خودشو روی جوونا گذاشت اونوقت کاسه چه کنم دستمون بگیریم و بگیم واقعا اینها عملا دارن علیه ما فعالیت میکنن و مانشستیم.خوب همین الان وقته حمله ما به شبهات جوانانه نه وقتی دیر شد.اون وقت مثل الان که هی در حال روشنگری درباره شیطان پرستی هستیم باید دنبال روشنگری درباره تاریخ اسلام شیعی خودمون باشیم. آقای مدیر عزیز اگه دلت به حال عقاید مردم میسوزه باید متنوع تر کار کنی.افراط گرایی ملی باستانی در بین مردم بیشتر از شیطان پرستی شناخته شده.باید شرایط رو برای ظهور مهدی آماده کنیم.یقینا مهدی موعود دارای نژاد عرب هست و اون دسته از افراطیان ملی گرا شرایط رو سخت میکنن.حالا باز معطل کنین و چند سال بعد که ته دیگ شیعه رو هم خوردن و تلفیقی از ایران باستان و شیطان پرستی به خورد جوانان دادن اونوقت بگین دوستان دشمن عزمشو جزم کرده مارو نابود کنه. راه همان بود که گفتم باقی با مدیران و سطح درک و بینش اونا از اوضاع جامعه 2011 |
|||
|
۲۰:۲۸, ۲۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #85
|
|||
|
|||
|
دوستان مدیر ظاهرا ارزشی برای نظر کاربراشون قائل نیستن.اگه به پیشنهاد بنده جوابی نمیدید من تالار رو به مقصد فروم ایران بلاگ ترک بکنم؟
|
|||
|
۱:۳۶, ۲۳/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #86
|
|||
|
|||
|
برادر عزیز
ببینید شما اگر همین موضوع رو از صفحات نخست مطالعه کرده بودید جوابتون داخلش بود http://forum.bidari-andishe.ir/thread-98...ml#pid1351 متاسفانه این رسم شده که دوستان خیلی به صفحات قبل توجه نمیکنن.مطمئن باشید اگر در راستای رویه ی تالار پیشنهادی داده بشه حتما اجرایی میشه |
|||
|
۲:۱۲, ۲۳/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #87
|
|||
|
|||
(۲۳/شهریور/۹۰ ۱:۳۶)Mahdy2021 نوشته است: برادر عزیز سلام آقای مدیر خوشحالم بالاخره جواب دادید. حق با شماست باید صفحات قبل رو حتما مطالعه میکردم حالا اگه بخوام درباره ایران باستان تاپیک ایجاد کنم توی کدوم بخش بزارم که حذف نشه؟ لطفا جواب بدید ممنون
|
|||
|
۲:۳۷, ۲۳/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/شهریور/۹۰ ۲:۳۸ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #88
|
|||
|
|||
|
در این مورد والا زور من هم نمیرسه
![]() حالا شما با جنگ نرم شروع کن، تا ببینیم به جنگ سخت ختم میشه یا خیر ولی خارج از شوخی بحث باید علمی و دقیق باشه.این فراماسونری نیست که هر کسی بیاد یه چیزی بگه.باید مدارک و اسناد متقنی وجود داشته باشه |
|||
|
|
۱۲:۵۱, ۲۴/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #89
|
|||
|
|||
|
سلام , اگه ممکنه لینکهای دانلود قسمت های سریال ظهور کرده رو در یک صفحه جدید به ترتیپ قرار دهید تا در پیدا کردنش به مشکل بر نخوریم . با تشکر
|
|||
|
۱۴:۲۹, ۲۴/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #90
|
|||
|
|||
(۲۴/شهریور/۹۰ ۱۲:۵۱)mosazadeh نوشته است: سلام , اگه ممکنه لینکهای دانلود قسمت های سریال ظهور کرده رو در یک صفحه جدید به ترتیپ قرار دهید تا در پیدا کردنش به مشکل بر نخوریم . با تشکر سلام 1-سریال ظهور کرده مورد تایید تالار گفتگوی بیداری اندیشه نیست 2-هنوز قسمتهای آن تکمیل نشده و در حال ساخت است 3-یکی از دوستان در حال زیرنویس و آپلود آنست تمام قسمتهایی که آماده می شوند در همین پست اول موجود است: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-7223.html |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| پیشنهادات و انتقادات در رابطه با مطالب برگزیده هفته (حتماً شرکت کنید) | ANTI satan | 8 | 5,229 |
۱/مرداد/۹۰ ۱۲:۰۹ آخرین ارسال: فقط خودم |
|