کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 15 رای - 3.93 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تاثیر سخنرانی های استاد رائفی پور در زندگی ما
۱۹:۳۰, ۲۶/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/آبان/۹۰ ۱۴:۲۶ توسط nooromahdi.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام خدمت همه دوستان عزیز

هدفم از ایجاد تاپیک رعایت عدالت بود! میگید چجوری؟ الان بهتون میگم

ببینید تا حالا هرجا در مورد سخنرانیای استاد تاپیک دیدم عنوانش بوده:" رفع شبهه از سخنرانی های استاد رائفی پور"

من به شبهه تو سخنرانی های ایشون چندان اعتقادی ندارم، نظرم اینه که اسمشو باید گذاشت اشتباه لفظي، اطلاعاتي...يا هر چيز ديگه اي که به راحتي قابل اصلاحه...و خود استاد هم بارها به این نکته اشاره کردن

چرا همش شبهه و شبهه افکنی؟! خوب بابا یه ذره هم از این همه جوونی که تحت تاثیر سخنرانیای ایشون به خودشون اومدن حرف بزنیم. از نکات مثبتی که خودمون بعد از گوش دادن به سخنرانیا بهش پی بردیم صحبت کنیم.

اینم بگم منظورم از نکات مثبت کشفیات خودمون هست وگرنه سخنرانیای استاد پر از نکات مثبت و چیزای جدید و جالبه!
از همه شما دوستان عزیز میخوام خیلی راحت کوچکترین تجربه خوبی رو که بعد از صحبتای استاد داشتید اینجا ذکر کنید...

یا حق

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SARV ، Abasaleh ، mesmaeil ، mahdyshr ، na3r ، Ahmad-A.R.M ، PARADOX ، M03TAFA ، MARTINI80 ، yamahdi-12 ، نجف آبادی ، فدک زهرا ، Amirsaeed ، reza9710 ، سرباز سید علی ، باهتول ، یوسف خان ، Woodi2020 ، 59-11(یامهدی) ، مرغ باغ ملکوت ، Braveheart ، rahgozar.f ، كارمند پيمانی ، nilufar7676 ، tazevared ، sajjadbest22 ، مهدی2012 ، revenger ، sadin-999 ، fiftynine ، لیلا ، help me ، عبدالرحمن ، sagheb ، سیمرغ ، محمد حسین ، ahmbove ، neyestan23 ، یاســین ، Memory-X ، مهرداد14 ، MohammadMeraj ، جواد مخبریان ، sabrina ، آفتاب پنهانی

آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱:۲۷, ۱۶/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #51
آواتار
ویدئو خوبی بود - ممنون از زحماتتون
واقعا استاد راه رو به ادما و مخصوصا ما جوونا به زبانی ساده نشون میده و البته کسی مطلب رو میگیره که تشنه و در جستجوی حقیقت باشه
من سعی کردم در مورد تمام مطالبی که استاد میگن اسناد رو بررسی کنم و تا به امروز که حدود 80% رو بررسی کردم هیچ مغایرتی ندیدم Cool
به اندازه کافی حرفای اونوریا و چه میدونم بی بی سی و امریکا و ... رو هم شنیدیم
کسی که طالب حق باشه واسش مثل روز روشنه که کی داره حقیقت رو میگه و کی نمیگه!
انشالله خدا برای ما نگه شون داره
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدک زهرا
۲:۴۰, ۱۶/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/بهمن/۹۰ ۲:۴۳ توسط mohamadjan200.)
شماره ارسال: #52

با سلام
چند روز پيش داشتم توي اينترنت چرخي ميزدم كه به مطلبي درباره آقاي رائفي پور رسيدم با عنوان ((رائفي پور مشكوك است))،بعد از مطالعه ي مطلب توانستم با استدلال براي خودم برداشت اشتباه نويسنده ي مطلب را تحليل كنم.اما بعد كه شروع كردم نظرات كاربران را مطالعه كردن،متاسفانه نوشته هايي را ديدم كه توان بازگويي آن ها را ندارم،فقط ميتوانم لينك آن را دز اختيارتان بذارم:
http://www.daszarrin.ir/1390/08/26/4158/.../#comments
تاسف بار تر از اين نظرات،نويسندگان آنها بود كه خود را منتسب به آقاي رائفي پور و طرفدار او معرفي كرده بودند،من قبلا در سايت anti666.ir با اين ادبيات نسبت به منتقدين رائفي پور آشنا بودم اما ديگه اين يكي غير قابل تحمل بود.
از دوستان شنيده بودم كه صحبت هاي آقاي رائفي پور باعث تحولات عميق معنوي در مستمعين وي شده،بعضي ها مسلمان،بعضي شيعه(از جمله عبدالله هاشم مصري-به گفته خود رائفي پور در موسسه موعود)،بعضي ديگر نماز خوان و...
البته اين تحولات عميق در برخي از طرفدار هاي او سير نزولي داشته است به گونه اي كه آنها را متحجر و فحاش ومتعصب و... نموده است،برادران من، امام زمان پيش كش مواظب باشيد از آن طرف پشت بام نيفتيد،پيامبر مي گويند اگر مسلماني به مسلمان ديگر فحاشي كند ملعون است.من نمي دونم كه
[b]چرا
شاگردان اساتيد ديگر در طرفداري از استاد خود اينقدر تعصب نشان نمي دهند،چرا شاگردان دكتر عباسي به منتقدان استاد خود فحاشي نمي كنند،قريب بر 10-15 سال است دكتر عباسي از اين طرف وآن طرف مورد نقد قرار ميگيرد،به ناحق بازداشت مي شود اما كسي فحاشي به مخالفان وي نمي كند،نكند آقاي رائفي پور به قول خودشان از مريخ آمده اند،كار طرفداران ايشان به جايي رسيده كه حتي دكتر عباسي را به مناظره دعوت مي كنند و انگ بي اطلاعي از فراماسونري را به ايشان مي زنند،حتما چند وقت ديگر هم مراجع قم را نقد ميكنند كه چرا بر خلاف رائفي پور حرف زدي....
دوستان،برادران خواهران حقيقت نيازي به طرفداري ندارد پس بجاي اينكه بگرديد اين طرف وآن طرف و به منتقدين استادتان فحاشي كنيد به تنهايي مولايتان فكر كنيد و سعي كنيد به گونه اي باشيد كه امامتان تنها نباشد....
اللهم اجل لوليك الفرج
[/b]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mhvvhm ، meshkat ، M03TAFA ، milad99 ، فدک زهرا ، Havbb 110
۶:۰۱, ۱۶/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/بهمن/۹۰ ۶:۰۲ توسط mohammmad.)
شماره ارسال: #53
آواتار
اینان شاگرد نیستند ، شاگرد نما هستند
بنده از طرفداران پروپا قرص ایشون هستم و بارها و بارها در بحث های مرتبط با نقد ایشون شرکت کردم
حتی یه بار چنان بحث بالا گرفت که کار داشت به جاهای باریک میکشید
اما همه تعجب کرده بودند که چرا اون یارو سرخ شده بود و فحش میداد اما من با خونسردی جوابشو میدادم
یه بار هم که یه سری به یه سایت زده بودم ، کسانی که خودشان را حامیان ولایت معرفی کرده بودند ، با افرادی که خودشان را خس و خاشاک (موج سبز) مینامیدند با فحش و ناسزاهای رکیک در مناظره بودند!!
اما این دلیل نمیشه که ما بگیم ولایتی ها فحاش هستند
یا به صرف اینکه در دنیای مجازی که هویت هیچ کس مشخص نیست ، بگوییم 10 نفر حامی آقای فلانی را دیدم در سایت فلان که فحاشی کردند
دوست عزیزم ، ممکن است این 10 نفر همه یک نفر باشند که قصد تخریب یک چهره را داشته باشد و با 10 نام مختلف کامنت زده
تا حالا به این فکر کرده بودی؟؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، فدک زهرا ، Havbb 110 ، zahra11
۱۶:۳۱, ۱۵/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #54
آواتار
از همه این بحث ها بگذزیم
صحبت های ایشون یک موج بیداری در ایران شکل داده
و باید ازشون تشکر کرد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: revenger ، 59-11(یامهدی) ، ELENOR ، فدک زهرا ، Havbb 110 ، ANTI satan ، zahra11 ، مرغ باغ ملکوت
۲۳:۳۳, ۱۵/فروردین/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/فروردین/۹۱ ۲۱:۴۷ توسط سرباز سید علی.)
شماره ارسال: #55
آواتار
من دوستانی داشتم که اصلا تو این فاز ها نبودن ولی با شنیدن چند تا از سخنرانی های استاد اومدن تو راه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، ANTI satan ، zahra11 ، كارمند پيمانی
۱:۲۹, ۱۶/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #56
آواتار
خداوکیلی من دوستی داشتم که از طرفداران سخت اقتشاشات 88 بود و به مسئولین نظام ناسزا میگفت ولی بعد از دیدن سخنرانی ایشون متحول شد و شروع به تبلیغات سخنرانی های ایشون کرد و طرفدار سرسخت نظام جمهوری اسلامی شد به طوری که کمترین توهین به مسئولین باعث ناراحتیش میشه
این تحول به خاطر اینکه جوونای ما مسیر حق رو گم کردن و با سخنرانی استاد مسیر حق رو پیدا میکنن
به امید هدایت تمام مردم دنیا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، سرباز سید علی ، ANTI satan ، 59-11(یامهدی)
۱۹:۲۶, ۱۹/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #57

(۲۳/دی/۹۰ ۱۲:۵۹)MRFT1984 نوشته است:  یه جوری درباره رائفی پور حرف می زنید انگار درباره یک انسان معصوم صحبت می کنید.
بعدش من هیچ حرفی که بی ادبی ازش برداشت بشه نزدم. گفتم زیادی متوهمه.
من چند تا سخنرانی هاشو که گوش کردم تاثیرش تو زندگی برام فقط لحظاتی تفریح و شاد شدن بود.
هر چی از غرب می بینه، براش نشانه است.
ببخشید اگه ایراد نداره. امام خمینی ساعت 9:33 وارد ایران شد. دقت کنید 9 و 33. انقلاب ما روز 22/11 پیروز شد. دقت کنید 11 و 22. پس انقلاب ایران کار فراماسئن ها بود؟؟؟!!! از هر چیزی میشه دو جور برداشت کرد.

همین حرف شما در مورد اومدن امام در این ساعتی که می گید و بقیه حرفاتون یعنی اینکه استاد راهشون رو درست رفتند!؟؟
جهت اطلاع امام در ساعت 9و 27 دقیقه اومدن نه 9 و 33 دقیقه! که در مورد این هم استاد به اندازه کافی صحبت کردند!؟؟
اگر خواستید بیشتر بدونید بهتره دبال همه مطالب استاد باشید تا بعدا اشتباهی براتون پیش نیاد!؟؟
و فکر نکنید که استاد می خواستن یه چیزی رو بزرگ کنند!؟؟
در مورد بقیه نظریاتتون هم پیشنهاد می کنم آخرین سخنرانی های استاد را گوش کنید اونوقت به جوابای بیشتری خواهید رسید!؟؟
از اینکه اینجا جواب دادم هم پوزش می طلبم چون توی این تاپیک سوال شده بود بهتر دیدم همین جا هم تا حدودی جواب داده شده باشد!؟؟
۱۲:۰۱, ۲۱/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #58
آواتار
نظرسنجی
سلام
دوستان عزیز به نظرتون بهترین نظر درمورد تاثیر سخنرانی های رائفی پور برای چه کسی است؟؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110
۲۰:۲۲, ۱۰/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #59
آواتار
سلام
استاد رائفی پور خیلی خوب و جذاب و راحت صحبت میکنه آدم از شنیدنه حرفاش خسته نمیشه.من و خیلی های دیگه بهش مدیونیم چون کلا فازمون رو عوض کرد.انقدر هم نگید شبه بالاخره رائفی پور که معصوم نیست ممکنه یه اشتباهی هم بکنه مهم هدفشه.من همیشه میگم خدا خیرش بده که خیلی هارو به راه آورد .همه اینا به خاطر اینه که ما دشمنان مولامون رو خوب بشناسیم و خودمون رو برای یاری کردن وانشالله ظهورش آماده کنیم
اللهم عجل لولیک الفرج
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، 59-11(یامهدی) ، seiied ، nooromahdi ، pcyord ، amiroooo ، help me
۱:۵۰, ۲۵/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #60
آواتار
تاثیرش برای من یکی که این بوده که بیفتم توضیح بدم و شفاف سازی کنم اشتباهات ایشون رو .
کم اشتباه نداره .
برای من جز اتلاف وقت نداشته
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]