|
کتابهایی به مناسبت محرم
|
|
۲۲:۰۷, ۲۹/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/دی/۹۰ ۱۲:۵۰ توسط تازه مسلمان.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام
اولین کتاب: رمان پدر، عشق و پسر نوشته سید مهدی شجاعی انتشارات نیسان قسمتی از کتاب عجیب بود رابطه میان این پدر و پسر. من گمان نمی کنم در تمام عالم، میان یک پدر و پسر، این همه تعلق، این همه عشق، این همه انس و این همه ارادت حاکم باشد. من همیشه مبهوت این رابطه ام.گاهی احساس می کردم که رابطه حسین با علی اکبر فقط رابطه یک پدر و پسر نیست. رابطه یک باغبان با زیباترین گل آفرینش است، رابطه عاشق و معشوق است. رابطه دو انیس و همدل جدایی ناپذیر است. احساس می کردم رابطه علی اکبر با حسین فقط رابطه یک پدر با پسر نیست. رابطه ماموم و امام است. رابطه مرید و مراد است. رابطه عاشق و معشوق است. رابطه محب و محبوب است و اگر کفر نبود می گفتم رابطه عابد و معبود است.
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۴۰, ۳/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/آذر/۹۰ ۱۸:۴۲ توسط shafagh_mah.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
|
۱۲:۱۹, ۶/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/آذر/۹۰ ۸:۳۱ توسط MAHDI59.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
با سلام و تسلیت به همه بچه های خوب تالار
با اومدن محرم....گفتم خیلی جا داره که در باره این کتاب صحبت کنیم و بچه ها رو دعوت کنیم که این کتاب رو بخونن. من وقتی این کتاب رو خوندم....احساس کردم درباره قیام امام حسین اصلا چیزی تا قبلش نفهمیده بودم... دکتر شریعتی با لحنی شگرف آدم رو تا سال ها و قرن ها به عقب می بره و از آدم و حوا و هابیل و قابیل ....شروع می کنه و آروم آروم به مخاطبش می فهمونه که .....حسین، وارث آدم یعنی چه؟ و حسین (علیه السلام) چه کرد.... و چرا به او می گویند ثارالله.... این کتاب دریایی عمیق از اسلام ناب هست که مطمئن هستم هیچ کجا نظیرش رو نخواهید خوند! آیت الله مشکینی در باره کتاب فاطمه فاطمه است دکتر گفتن:" کتاب فاطمه فاطمه است ایشان را مطالعه کردم، مطالبی را که ما نمی توانیم بگوییم، ایشان دارند می گویند. ای وای بر ما....وای بر حوزه علمیه که نتوانست از این مرد بزرگ تقدیر کند... بنابراین انتظار میره که در کتاب حسین وارث آدم دکتر هم مفاهیمی جدید ارائه شن و ارزش خوندن رو این کتاب داره. توصیه می کنم به برکت این ماه محرم هم که شده، محرمی متفاوت داشته باشیم . با مطالعه این کتاب قدمی به فهم کربلا نزدیک تر می شیم. پس بسم الله.... |
|||
|
|
۱۳:۵۶, ۱۳/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/آذر/۹۰ ۱۳:۵۶ توسط azade.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
سلام منم الان دارم کتاب "در کربلا چه گذشت " ترجمه کتاب " نفس المهموم" نوشته حاج شیخ عباس قمی رو میخونم! به نظر من این کتاب هم شناخت صحیحی از امام و یارانشون به ما میده ، هم محبت رو افزایش میده و هم اینکه بیشتر از یک نوحه میتونه اشک انسان رو سرازیر کنه ، اشکی از سر محبت و معرفت! این کتاب ، "کتابی است در مقتل حضرت اباعبدالله علیه السلام به عربی! این کتاب را مؤلف محترم آن در مصیبت حضرت سیدالشهداء نوشته و از بهترین و معتبرترین مقاتلی است که تاکنون به رشته تحریر درآمده است. کتاب از ولادت حضرت شروع شده، سپس در مناقب حضرت و آنگاه تمام وقایع بیعت تا مرحله شهادت حضرت از اول تا به آخر را شرح می دهد. کتاب را عالم بزرگوار "حاج میرزاابوالحسن شعرانی" از علمای بزرگ ترجمه نموده و با پاورقی ها و گاهی اضافاتی که در بعضی قسمت ها نموده، ارزش و اعتبار بیشتری به کتاب داده است. " میتونید اینجا در مورد کتاب و نویسنده توضیحاتی رو مطالعه بفرمایید (البته مرحوم قمی بسیار شناخته شده هستند) |
|||
|
|
۱۰:۲۴, ۶/دی/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
«روضة الشهدا»؛ مقتلی دروغین/ «کاشفی» و گرایش به نقشبندیه
خبرگزاری فارس: واعظ کاشفی مؤلف کتاب جنجالی «روضة الشهدا» را متمایل به طریقه نقشبندیه (از فرقههای تصوف که در تسنن اصرار دارد) میدانند، عدهای دیگر نیز او را شیعه خواندهاند، اما «رسول جعفریان» دیدگاه سومی را مطرح کرده و کاشفی را سنی 12 امامی میداند. ![]() به گزارش خبرنگار آیین و اندیشه فارس، کتاب «روضة الشهدا» به قلم حسین واعظ کاشفی (910 ق) و به تصحیح حسن ذوالفقاری و علی تسمیعی با همکاری صبا واصفی از سوی انتشارات معین در پاییز امسال و همزمان با محرم 1433 روانه بازار نشر شده است. این کتاب در 824 صفحه به شمارگان 1100 نسخه و به قمیت 18000 تومان در دو بخش توضیحات و متن کتاب منتشر شده است. مصححان در بخش ابتدایی کتاب، ابتدا به معرفی و بررسی شخصیت «حسین واعظی کاشفی» پرداخته، سپس مشهورترین اثر وی یعنی «روضة الشهدا» را بررسی میکنند. ذوالفقاری در مقدمه این کتاب مینویسد: کتاب روضةالشهدا نوشته نویسنده بزرگ قرن نهم حسین واعظ کاشفی، از جمله قدیمترین مقتلهای فارسی است که طی پنج قرن از پرخوانندهترین و مؤثرترین کتابهای دینی و مذهبی در ایران بوده است. روضةالشهدا چنان شهرتی در جهان تشیع پیدا کرد که نسخ آن در تمام کتابخانههای جهان اسلامی یافت میشود. شهرت کتاب چنان فراگیر شد که به زبانهای هندی دکنی و ترکی هم ترجمه شد. شهرت کتاب چنان فراگیر شد که به زبانهای هندی، دکنی و ترکی هم ترجمه شد. دهها مقتلنگار به سبک و تقلید از آن اثری را پدید آوردند. نثر ممتاز آن و جایگاه کتاب در تاریخ ادبی ایران نیز غیرقابل انکار است. این کتاب را باید از جمله آثار فرهنگ عامه نیز به شمار آورد؛ زیرا سنت روضهخوانی با این کتاب شکل گرفت و تاثیر شگرفی بر توده مردم نهاد و منشاء روایی تعزیه شد. این کتاب چالشبرانگیز از یک سو در میان انبوه مشتاقان وقایع عاشورا جایگاهی ممتاز یافته و از دیگر سو اسباب نفی و رد برخی دینپژوهان را فراهم آورده است. مصحح با بیان این که قضاوتها درباره «روضة الشهدا» متفاوت، متناقض و البته دشوار است، این پرسشها را مطرح میکند که؛ آیا کاشفی برای تخریب واقعه عاشورا روضةالشهدا را نوشته است؟ تحریفهای کتاب به قصد خدمت بوده یا خیانت؟ آیا ضرورت و حوادث و تغییرات زمانه باعث شد تا کاشفی کتابی ماندگار بنویسد یا خلاقیت هنری و ادبی او را بر آن داشت تا چنین اثر گرانسنگی را خلق کند یا به گفته او تنها به فکر تهیه مقتلی مناسب برای فارسی زبانان بوده است؟ وی سپس چنین مینگارد: با این همه و علیرغم چاپهای مکرر کتاب و نسخ فراوان خطی آن، این اثر سترگ تاکنون به طور منقح، علمی و انتقادی چاپ نشده است. همین امر مصححان را بر آن داشت با اتکا به قدیمترین نسخههای کتاب، آن را به شیوهای درخور و شایسته تصحیح نمایند. کار تصحیح با توجه به اختلاف فراوان نسخهها کاری حساس و دشوار بود که به انجام رسید. جز تصحیح، و برای فایدهی بیشتر کارهای دیگری نیز انجام شد: ۱ـ ماخذ روایتها را در متون دینی، ادبی و تاریخی تا حد امکان کاویدیم؛ ۲ـ آیات، احادیث و اشعار را مأخذیابی کرده و تا آنجا که ممکن بود نام شاعران را با اختلاف ابیات در دیوان آنها معلوم کردیم؛ ۳ـ در مقدمهای جامع، کتاب و مؤلف آن را معرفی کرده و دربارهی مقتلنگاری آنچه ضروری بود یادآور شدیم؛ ۴ـ نمایههای مختلف را برای دسترسی بهتر به متن فراهم آوردیم. روضة الشهدا و مولف آن[/b] روضةالشهدا در عصر تیموری۱ و مقارن با عصر صفویه نگاشته شد و مؤلف آن حسین واعظ کاشفی در این دوره نشو و نما یافت. معینالدین شاهرخ، کوچکترین پسر امیر تیمورگورکانی، پس از آنکه بر دیگر مدعیان حکومت پیروز شد، در سال 810 ق. رسما بر تخت سلطنت نشست و شهر هرات را مقر پادشاهی خود قرار داد. وی یک دورهی نسبتا طولانی با آرامش و اسایش را به ارمغان آورد و دوباره انجمنهای علمی و ادبی و کتابخانهها را رونق بخشید. شاهرخ به سال 850 ق. در گذشت و با مرگ وی دوران با شکوه و عظمت تیموریان پایان یافت و تا سال 875 ق. که سلطان حسین بایقرا قدرت مرکزی تیموریان را در هرات از آن خود ساخت، حاکمیت در بین نوادگان تیمور دست به دست میشد. با روی کار آمدن بایقرا، مجامع علمی و فرهنگی مجددا رونق گرفته و دوران شکوفایی خود را آغاز نمودند و دربار هرات با حضور امیرعلی شیرنوایی، وزیر دانشمند و ادب پرور تیموریان، شکوه و عظمت بسیاری یافت. از جمله کسانی که در این دوره با شکوه قدم به عرصه هستی نهاد و آثار ارزشمندی از خود به یادگار گذاشت، ملاحسین واعظ کاشفی است. |
|||
|
|
۱۲:۴۲, ۱۳/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
نام کتاب : مقتل رفیعی (روضه ها و مصائب اهل بیت (علیه السلام) و سوگنامه ی محرم و عاشورا) مولف : سید علی اکبر حسینی نیشابوری ناشر : هاتف قیمت : 2500 از نام کتاب مشخصه شامل روضه هایی است که حجت السلام و المسلمین رفیعی در برنامه هاشون گفتن. البته بیشتر کتاب برای محرم هست .من خودم استفاده کردم خیلی حس خوبیه تو خلوت برای خودت روضه بخونه . یکی از روضه های کتاب کی شود مهدی بیاید ، یا حسین کربلا را واگشاید ، یا حسین کی شود آوای تو از نای او در کنار کعبه آید ، یا حسین می شود با یالثارات الحسین نهضتی برپا نماید ، یا حسین کی شود گیرد ز دشمن انتقام شعر پیروزی سراید ، یا حسین در دعای ندبه می خوانیم :أَيْنَ الطَّالِبُ بِذُحُولِ الْأَنْبِيَاءِ وَ أَبْنَاءِ الْأَنْبِيَاءِ أَيْنَ الطَّالِبُ بِدَمِ الْمَقْتُولِ بِكَرْبَلاءَ أَيْنَ الْمَنْصُورُ عَلَى مَنِ اعْتَدَى عَلَيْهِ وَ افْتَرَى کجاستجوینده ی خون پیامبرانو فرزندان؟ کجاست جوینده ی خون شهید کربلا ؟ کجاست آن کسی که بر متجاوزان و فاسقان پیروز است؟ العجل ، ای صاحب محراب و منبر ، العجل العجل ، ای حامی دین پیمبر ، العجل العجل ، ای باعث ایجاد عالم ، العجل العجل ، ای وارث شمشیرحیدر العجل شهسوارا ، زودتر بشتاب که از انبوی کفر کشور ایمان شده یک سر مسخر ، العجل تا به کی ما را بماند بر سر راه وصال چشم حسرت روز و شب حلقه بر در ، العجل مهدی آخر الزمان، ای پادشاه انس و جان خیز می کن دفع دجال بد اختر ، العجل |
|||
|
|
۱۰:۵۸, ۸/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/آبان/۹۱ ۱۱:۰۵ توسط آشفته.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
حسين يک درس بزرگتر از شهادت به ما داده است و آن نيمه تمام گذاشتن حج و به سوی شهادت رفتن است. حجی که همه اسلافش، اجدادش، جدش و پدرش برای احيای اين سنت جهاد کردند. اين حج را نيمه تمام می گذارد و شهادت را انتخاب می کند. مراسم حج را به پايان نمی برد تا به همه حج گزاران تاریخ، نمازگزارن تاریخ، مومنان به سنت ابراهیم بیاموزد
که اگر امامت نباشد، اگر رهبری نباشد، اگر هدف نباشد، اگر حسين نباشد و اگر يزيد باشد چرخيدن بر گرد خانه خدا با خانه بت مساوی است. درآن لحظه که حسين حج را نيمه تمام گذاشت و آهنگ کربلا کرد کسانی که به طواف همچنان در غيبت امام حسين ادامه دادند مساوی هستند با کسانی که در همان حال بر گرد کاخ سبز معاويه در طواف بودند . زيرا شهيد که حاضر است در همه صحنه های حق وباطل در همه جهادهای ميان ظلم و عدل شاهد است حضور دارد و میخواهد با حضورش اين پيام را به همه انسان ها بدهدکه وقتی در صحنه نيستی؛ وقتی از صحنه حق و باطل زمان خويش غايبی؛ هر کجا که خواهی باش! چه به نماز ايستاده باشی چه به شراب نشسته باشی هر دو يکی است.
|
|||
|
|
۲:۰۰, ۲۲/آبان/۹۱
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
نام کتاب : پیشوای آزادگی ( پيشواي آزادگي، نگاهي جامع به سيره ي عملي امام حسين عليه السلام)
پدیدآورنده : عاصمی، مهدی مترجم / مصحح : - ناشر : زائر / آستانه مقدسه محل نشر : قم سال نشر : 1388 تعداد جلد : 1 صفحات : 196 قطع : رقعی زبان : فارسی توضیحات: تحقيقي درباره سيره اخلاقي، آموزشي، تربيتي، سياسي، عبادي، نظامي و اجتماعي «امام حسين» (علیه السلام) با توجه به ابعاد قيام آن امام در كربلا است. در اين اثر سعي شده است ابعادي از شخصيت فردي و اجتماعي و فضايل امام حسين بهويژه با توجه به عملكرد آن امام در نهضت عاشورا و قبل از آن پرداخته شده و درسهايي كه ميتوان از سيره آن امام گرفت مورد بازخواني قرار گيرد. در همين راستا نگارنده به گوشههايي از تواضع، عفو، سخاوت، حل مشكلات مردم، زهد، عبادت، صبر، غيرت، آموزش صحيح آموزههاي ديني به مردم، مبارزه ايشان با ظلم دستگاه اموي، رعايت نكات نظامي و رعايت اخلاق جنگ و سيره عبادي امام حسين (علیه السلام) اشاره كرده و پيامهايي از نهضت كربلا بيان كرده است. |
|||
|
|
۲:۳۴, ۲۶/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/آبان/۹۱ ۲:۳۶ توسط vahrakan.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
فردا اول محرم الحرام سال 1433 هجری است؛ واقعه ای که سرآغاز بیداری شد؛ از این جهت مطالعه در این باره از جهت رخدادهای تاریخی و درس هایی که می شود از آن گرفت بسیار حائزه اهمیت است.
به گزارش مشرق به نقل از وبلاگ محمدحسین پرتویان، تلاش شده است در این گزارش 10 کتاب درباره محرم معرفی شود که در ذیل می آید: این 10 کتاب شامل کتابهایی از دسته کتابهای گفتههای بزرگان، تاریخی، رمان و شعر است. 1- چهار گفتار / سخنان رهبر انقلاب / انتشارات انقلاب اسلامی ![]() این کتاب چند روز پیش تازه منتشر شده است در توضیح این کتاب در سایت دفتر نشر حضرت آقا آمده است : "این کتاب که تازهترین محصول انتشارات انقلاب اسلامی است شامل چهار سخنرانی حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای است که با توجه به موضوع مشترک تمامی آنها یعنی تحلیل زمینهها و عوامل مؤثر در بروز حادثهی عاشورای سال ۶۱ قمری اینک به صورت مجموعهای منتشر شده است. این گفتارها که در سالهای ۷۱، ۷۴، ۷۵ و ۷۷ ایراد شده است." (لــــیـــنــک) 2- هفتاد و دو سخن عاشورایی / سخنان رهبر انقلاب / انتشارات انقلاب اسلامی ![]() ویژگی اصلی این کتاب آن است که ما را کاملا در برزخ قرار میدهد که اکنون در کربلای امروز در کدام جایگاه قرار داریم؟ یزیدی هستیم یا حسینی؟ صحبت های بسیار شیوا و رسای رهبر انقلاب به همراه تدوین بسیار دقیق علیرضا قهرودی و همینطور متنهای کوتاه و مرتب این کتاب باعث نمیشود که شما در طول خواندن این کتاب ذرهای احساس خستگی کنید. 3- آذرخش کربلا / سخنان علامه مصباح یزدی / انتشارات موسسه امام خمینی ![]() کاش میشد مسائل موجود در این کتاب را اول هر جلسه هیئتها مداحها و سخنرانها به خودشان یادآوری میکردند. در سایتی به عنوان توضیح این کتاب درج شده بود: "این اثر، مجموعه چند سخنرانی استاد مصباح یزدی، در تحلیل قیام عاشورا و بیان اهداف امام حسین(علیه السلام) از اقدام علیه یزید است. نویسنده این اثر برای زدودن برخی شبهات موجود درباره بزرگداشت عاشورا و علل و زمینههای بروز آن و گریه و عزاداری برامام حسین(علیه السلام) مجموعه حاضر را تدوین کرده است. وی به روش تحلیلی و با استناد به آیات و احادیث، هدف امام حسین(علیه السلام) را اجرای حدود الهی و عمل به وظیفه امر به معروف و نهی از منکر دانسته و با اشاره به مندرجات برخی روزنامهها، از مروجان تساهل و تسامح دینی و مردمسالاری که اعمال خشونت را بهطور مطلق نفی میکنند، به شدت انتقاد کرده است. " 4- آه / بازخوانی مقتل نفس المهموم / موسسه فرهنگی جام طهور ![]() درباره این کتاب سخنی ندارم اصلا سخته در موردش بنویسم چرا که قطره قطره در زمان خواندن این کتاب نوشیدمش اگر کمی بیشتر بنوشید آتش میگیرید ..... بماند.... داستان حسین (علیه السلام) سنگین است در توضیح این کتاب آمده است: "تاب آه حاصل بازخوانی و ویرایش مقتل «نفس المهموم» است ـ کتابی که غالب نقلهای صحیح مقاتل و کتب تاریخ را در خود گرد آورده و جزءجزء حادثه قتل حسین ابن علی را ـ از شش ماه پیشتر تا چند ماه بعدترش ـ ثبت کرده است. " (میتونید قسمتهای مختلف کتاب صوتی این کتاب رو از اینجا دانلود کنید) 5- ترجمه لهوف / ابن طاووس سوگنامه یا مقتل «لهوف» ابن طاوس معتبرترین کتاب موجود درباره رخدادهایى است که به حادثه کربلا منتهى شده از جمله جزئیات اصل جنگ و رخدادهاى بعدى آن. ![]() (میتوانید این کتاب را از اینجا دانلود کنید) 6- نامیرا / صادق کرمیار / انتشارات نیستان ![]() صادق کرمیار در این کتاب لحظهای شما را تنها نمی گذارد نگارش این کتاب به هیچ وجه افت ندارد و تمام داستان در اوج قرار است. از ابتدای داستان که روایت سادهای از اوضاع کوفه را داریم تا انتهای کتاب که به کربلا میرسیم هنوز جایگاه افراد بد و خوب افراد کامل خود را نشان نمیدهد اگر که هنوز این کتاب را مطالعه نکردید همه کارهایتان را کنار بگذارید و حتما این کتاب را مطالعه کنید. پیش از این مطالب زیادی را در باره حوادث کوفه در روز های ورود مسلم ابن عقیل(علیه السلام)خوانده بودم و معرفتی نسبی در باره آن بدست آورده بودم. اما تفاوت جدی این کتاب و نثر روان و شیوای آن با مطالب تاریخی و علمی در این بود که انسان را به درون خانه های کوفیان می برد .توگویی در آنجا زیسته ای و گویی با مردمان آن همراه بوده ای. کتاب نامیرا من را با عبدالله ابن عمیر آشنا ساخت. در بخشی از کتاب آمده است: "شب عاشورا یاران امام در صحرای نینوا در پی عبدالله و همسرم آمدند و گفتند ...امام فرمود امشب بهترین مردم بنی کلب مهمان من است و به من می پیوندد ..." 7- شماس شامی / مجید قیصری / نشر افق ![]() در بخشی از خبر معرفی این کتاب آمده است: ""شمّاس شامی" نوشته مجید قیصری است. کسی که در مورد هدف نگارش این اثر می گوید: "من می خواهم بگویم ثمره این جنگ چیست؟ یک عده اسیر که همه زن هستند؟ خیلی بی معناست. یعنی هر آزاده یی، هر انسانی در هر شرایطی با خود می گوید این وحشی گری است." وی ادامه می دهد: "داستان اگر اجازه ندارد تاریخ را تحریف کند، اما این توان و ظرفیت را دارد که تاریخ را از زاویهای نو روایت کند. گویی دوباره آن را میآفریند." وی در این اثر به روایت یک محقق سوری میپردازد که به طور اتفاقی، کتاب کهن و ناشناختهای را در شهر حلب به دست میآورد و اگر خواننده تا انتها با داستان همراه شود متوجه میشود که داستان به گونهای معما گونه پیش میرود، درعین اینکه او بارها درباره کتاب اظهار کرده است که "شمّاس شامی" یک رمان است نه تاریخ. این رمان، در واقع، گزارش مفصلی است که به حوادث بعد از واقعه کربلا میپردازد. مخاطب این گزارش هم، فرستاده ویژه روم است که در همان زمان به شهر شام سفر کرده بود تا جانشین جدید امپراتور روم را منسوب کند و آنچه باعث اهمیت این گزارش شده، جسارت نویسنده در پرداختن به موضوع جایه جایی سفیران است. " متن کامل نقد و بررسی کتاب شماس شامی (کــلیــــک کنــــید) 8- سقای آب و ادب / سید مهدی شجاعی / نیستان ![]() فصل اول این کتاب، "عباس علی" نام دارد که زمان رسیدن حضرت عباس (علیه السلام) را به شریعه، توصیف می کند. زمانی که ایشان دست به آب فرات می برد تا کمی عطشش را بکاهد اما به یاد پدر می افتد... به یاد خاطرات نوجوانی و رشادت ها و دلاوری هایش در رکاب حضرت علی (علیه السلام) و به یاد آن لحظات واپسین حیات ایشان که خطاب به حضرت ابوالفضائل فرمودند: "عباس من! به زودی سبب روشنی چشم من در قیامت خواهی شد. در عاشورا وقتی وارد شریعه شدی، مبادا که آب بنوشی و برادرت حسین، تشنه باشد." ............ در خواندن این کتاب اصلا شکی به دل خودتان راه ندید (کلــــیک کنیـــــد) 9- من میگویم شما بگریید / علیرضا قزوه / سوره مهر ![]() مجموعهی شعری است جمع آوری شده توسط علیرضا قزوه؛ در مقدمه این کتاب آقای قزوه از وضعیت نامطلوب شعرهای خوانده شده در رثای امام حسین (علیه السلام) شکایت میکند و میگوید که این مجموعه را برای این بوجود آورده است که اشعار زیبا و بدون هجو این نوع سبک را در اختیار علاقهمندان قرار داده باشم. 10- اونویسی / جلیل صفربیگی / سپیده باوران ![]() کتاب شعری کوچک از جلیل صفربیگی است که توسط انتشارات سپیده باوران منتشر شده اگر به دنبال رباعی هایی ناب در زمینه محرم و مهدویت میگردید این کتاب را توصیه میکنم. منبع : الوعد الصاق |
|||
|
|
۱۵:۴۹, ۴/آذر/۹۱
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
در کربلا چه گذشت
مؤلف: مرحوم شیخ عباس قمی مترجم: آیة اللّه کَمَره ای چاپ هشتم، زمستان 1378 انتشارات مسجد مقدّس جمکران این کتاب ترجمه کتاب نفس المهموم است که مجموعه مباحث آن در پنج باب به شرح زیر به نگارش درآمده است: از مقدمه کتاب که به واقعه ولادت امام حسین علیه السلام اختصاص داده شده است. در باب اوّل درباره مناقب امام حسین علیه السلام و ثواب گریه بر مصائب آن حضرت مباحثی عرضه شده است. در باب دوّم ماجراهای تاریخی پس از مرگ معاویه مورد بررسی قرار می گیرد. در باب های سوّم و چهارم حوادث پس از شهادت امام حسین علیه السلام بررسی شده است. در باب پنجم به معرفی اولاد و همسران امام حسین علیه السلام پرداخته می شود و در ادامه از فضیلت زیارت آن حضرت بحث می شود. در خاتمه مقداری از شرح حال توّابین و خروج مختار و انتقام از قاتلان امام حسین علیه السلام بیان می شود. بخش پایانی کتاب نوشته دیگری از مؤلف تحت عنوان «نفثه المصدور» است که موضوع آن تبیین مصایب شهدای کربلاست. مجموعه مقالات هر دو بخش کتاب در 920 صفحه تنظیم شده است. |
|||
|
|
۰:۳۳, ۱۳/آبان/۹۲
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
کتاب دین و دینداری، حاج آقا مجتبی تهرانی ![]() متن جلساتی هست که ایشون در ماه محرم داشتند. (روحشون شاد) |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| کتابهایی که ارزش خواندن ندارند! | m.shirazi80 | 4 | 3,789 |
۲۳/آذر/۹۲ ۳:۴۳ آخرین ارسال: آیلار |
|
| لیست کتابهایی که مطالعه ی آنها برایم بسیار مفید بود | علی 110 | 1 | 2,858 |
۱/آذر/۹۲ ۲۰:۳۵ آخرین ارسال: Bamdaad |
|

![[تصویر: 13900929184308_PhotoA.jpg]](http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/09/29/13900929184308_PhotoA.jpg)

![[تصویر: 56270_271.jpg]](http://iusnews.ir/userfiles/images/56270_271.jpg)
![[تصویر: smpl%282%29.jpg]](http://iusnews.ir/userfiles/images/smpl%282%29.jpg)
![[تصویر: azarakhshe-karbala.jpg]](http://iusnews.ir/userfiles/images/azarakhshe-karbala.jpg)
![[تصویر: 34354.jpg]](http://iusnews.ir/userfiles/images/34354.jpg)
![[تصویر: lohof-400x400.jpg]](http://iusnews.ir/userfiles/images/lohof-400x400.jpg)
![[تصویر: 4%2831%29.jpg]](http://iusnews.ir/userfiles/images/4%2831%29.jpg)
![[تصویر: 761563_orig.jpg]](http://iusnews.ir/userfiles/images/761563_orig.jpg)
![[تصویر: sagha.jpg]](http://iusnews.ir/userfiles/images/sagha.jpg)
![[تصویر: report-big-090110064308-book-big-060423043759-1.jpg]](http://iusnews.ir/userfiles/images/report-big-090110064308-book-big-060423043759-1.jpg)
![[تصویر: ketabroom.jpg]](http://iusnews.ir/userfiles/images/ketabroom.jpg)
![[تصویر: id_7438_preview_standard.jpg]](http://bookroom.ir/imageCache/id_7438_preview_standard.jpg)