شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
سلام
شاید قبلا توضیح داده شده باشه .حال نداشتم بگردم پیدا کنم

نمیشه یه چیزی به اسم ارسال پیام گروهی ایجاد بشه که بتونیم برای تعداد زیادی از افراد هم زمان پیام بفرستیم؟
(بیش از دو نفر)
سلام آقا مهدی،
میشه یه امکان بذارید باکس پیام ها رو به شکل فایل ورد یا فایل زیپ شده بده تا راحتتر بتونیم باکس رو خالی کنیم، در عین حال سابقه پیام ها رو هم داشته باشیم.
خیلی ممنون
منم ی پیشنهاددارم
اگه میشه گوشه ای از سایت ی جعبه ی گفتگو بزارین
منورمو فهمیدین؟
سلام علیکم
یکی از مشکلاتی که بنده زیاد بهش برخوردم ، سخت بودن افزودن جملات احترامی مثل "علی نبینا و آله و علیه السلام" ، یا "علیه السلام" یا "روحی و ارواح العالمین لتراب مقدمه الفداء" یا امثالهم هست.
پیشنهاد می کنم در بخش شکلک ها تصویر این عبارات به صورت تصویری و با خط شکسته ایجاد بشه تا کاربران بتونند به راحتی این عبارات رو اضافه کنند و احتام بیشتری به ائمه و پیامبران علیهم السلام بشه تا در نتیجه اجر و قرب کاربران و تالار افزوده بشه.
فکر نمی کنم از نظر فنی این کار مشکل باشه ،فقط کافیه این عبارات نوشته بشه و تبدیل به عکس شده و در پوشه شکلک ها افزوده بشه.حتی میشه این عبارات به صورت progressive باشند و این عبارات رفته رفته نوشته بشند تا کاربر توجهش بیشتر جلب بشه.
در ضمن باید بگم که به گفته خیلی ها این که ما صرفا از عبارات (علیه السلام) یا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) استفاده کنیم کاری ناپسند و بی احترامی هست.
شما اگر در پرانتز بنویسید ( ع ) خودکار به این شکل در میاد (علیه السلام)
(سلام الله علیها)
(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)
که حرف اول این عبارات هستش
ما بقی چندان کاربرد نداره یا لازم نیست، همینها کفایت میکنه
(۶/خرداد/۹۱ ۱۱:۲۹)Ahmad-A.R.M نوشته است: [ -> ]ما بقی چندان کاربرد نداره یا لازم نیست، همینها کفایت میکنه
خوب مثلا زمانی که می خوایم اسم یک پیامبر الهی رو بیاریم ، بهتر هست از لفظ (علی نبینا و آله و علیه السلام) استفاده کنیم.
یا اگر از جمع ائمه استفاده می کنیم ، بهتر هست از لغت (علیهم السلام) استفاده کنیم.
یا مثلا حسنین علیهما السلام
باری امام زمان هم الفاظی مثل (روحی و ارواح العالمین لتراب مقدمه الفداء) و مشابهاتش رو داریم.
فکر می کنم بتونند این قابلیت ها رو هم اضافه کنند.
(۶/خرداد/۹۱ ۱۱:۳۹)دل خسته نوشته است: [ -> ] (۶/خرداد/۹۱ ۱۱:۲۹)Ahmad-A.R.M نوشته است: [ -> ]ما بقی چندان کاربرد نداره یا لازم نیست، همینها کفایت میکنه
خوب مثلا زمانی که می خوایم اسم یک پیامبر الهی رو بیاریم ، بهتر هست از لفظ (علی نبینا و آله و علیه السلام) استفاده کنیم.
یا اگر از جمع ائمه استفاده می کنیم ، بهتر هست از لغت (علیهم السلام) استفاده کنیم.
یا مثلا حسنین علیهما السلام
باری امام زمان هم الفاظی مثل (روحی و ارواح العالمین لتراب مقدمه الفداء) و مشابهاتش رو داریم.
فکر می کنم بتونند این قابلیت ها رو هم اضافه کنند.
گفتم که کاربردی نداره مثلا شما علیهم السلام مگه ما چقدر این عبارت رو استفاده میکنیم؟همون تعداد رو خودتون کامل تایپ کنید
یا در بیشتر موارد شما از علیه سلام هم استفاده کنید کافیه؛دیگه حالا تنوع باشه!دیگه باید زحمت تایپ رو بکشید.
اگرم واقعا ضروریه و کاربردش زیاده دیگه شما باید اصرار کنید بعید هم بدونم خواستتون رو اجرا کنن
پس اگر اصرار دارید یه چند روز صبر کنید بلکه بیان بهتون جواب منفی بدن و ...
فکر میکنم نزدیک ماه رمضان بود که این پیشنهلدو به مدیریت عزیز دادم ولی گویا فراموششان شده.
لطفا امکانی ایجاد کنید که چند کلمه و جمله ی اول هر تاپیک و اخرین ارسال ان با رفتن موس بر روی عنوان(لینک)ان به صورت alt نمایش داده بشه.و یا بهتر این هست که به صورت ثابت زیر عنوان به نمایش گذاشته بشه.