تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: پیشنهاد برای اضافه شدن امکانات
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
سلام
من همیشه با گوشی میام اینجا
نسخه ی موبایلتون امکانات واقعا کمی داره حتی ورود به سایت و کلی گشتم ولی نداشت
یعنی حتما باید سایت و به حالت اصلی بیارم
لطفا نسخه ی موبایل سایتو ارتقا بدین
سلام
اگر امکان داره بشه مبحث های خصوصی هم ساخت برای مباحث خاص مثل اختراعات و ....
(۲۵/فروردین/۹۴ ۲۳:۰۵)al-shia نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم

با عرض سلام و احترام

از دوستان عزیز و بزرگواران مربوط به بخض فنی تالار می خواستم که در صورت امکان فونت " traditional arabic " رو هم به فونت ها اضافه کنن به خصوص برای زدن متن های عربی این فونت خیلی بهتر هست و همچنین برای متن های فارسی هم مفید هست و زیبایی ظاهری قابل قبولی هم داره.

ممنون
سلام
اضافه شد

برای تست این جمله رو نوشتم Traditional Arabic

فقط یک نکته
فونتی به تالار یا سیستم کاربر اضافه نمیشه. این فقط یک نام در ویرایشگر تالاره و فونت باید حتما در سیستم کاربران باشه. وگرنه با فونت پیشفرض می بینن

(۴/اردیبهشت/۹۴ ۲۱:۰۳)دل خسته نوشته است: [ -> ]سلام
اگر امکان داره بشه مبحث های خصوصی هم ساخت برای مباحث خاص مثل اختراعات و ....
سلام
بیشتر توضیح میدید؟؟!!
ببینید
من با بعضی دوستان دوست دارم بحث های علمی و فنی بکنم ، مثلا در زمینه ثبت اختراع ، در زمینه تئوری های نظامی و ... ، خوب نباید هر کسی بتونه اطلاع پیدا بکنه ، مخصوصا بحث دوم که امنیتی هم هست.
(۴/اردیبهشت/۹۴ ۲۲:۰۴)دل خسته نوشته است: [ -> ]ببینید
من با بعضی دوستان دوست دارم بحث های علمی و فنی بکنم ، مثلا در زمینه ثبت اختراع ، در زمینه تئوری های نظامی و ... ، خوب نباید هر کسی بتونه اطلاع پیدا بکنه ، مخصوصا بحث دوم که امنیتی هم هست.
بسم الله الرحمن الرحیم
فکر نمی کنم این مورد دوم تو محیط مجازی بگنجه به خاطر اینکه
اولا طرف مقابل رو چگونه می خواید شناسایی کنید و گذینش کنید برای تبادل نظر
ثانیا احتمال اینکه توسط بیگانگان رصد بشه و نفوذ پیدا کنه و اطلاعات بهبیرون درز کنه خیلی خیلی زیاده به نظر من 250 درصد

مگر اینکه یک سرور داخلی داشته باشید که رو خط اینترنت نباشه و به صورت vpn باشه که داده های کپسولیت بشه و هر کسی نتونه وارد سیستمش بشه. که این هم به صرفه نیست. توکل بر خدا
یا حق
مورد اولیه چی؟
صرفا جهت گیر ندادن تالار
(۴/اردیبهشت/۹۴ ۲۲:۴۸)دل خسته نوشته است: [ -> ]مورد اولیه چی؟
صرفا جهت گیر ندادن تالار
متوجه نشدم!
مورد اول اگه تمایل به مسائل راهبردی نظامی باشه که اونم ذیل مورد دوم هست ولی اگه مسئله علمی محض باشه خب خصوصی هم نباشه اشکالی نداره ولی نباید هر کسی که از دم در تالار رد میشه اظهار نظر کنه. فقط اهل فن که اونا هم از قبل انتخاب شدند نظر بدند.
یا حق
چرا دیگه
مثلا من طرح برای ثبت اختراع دارم، می خوام با کسی که علاقه داره روش کار کنم ، یا مثلا هم فکری کنیم روی یک موضوع و ثبتش کنیم ، بعد هر کسی بخواد بیاد و ببینه؟
یا مثلا یک مبحث می خوام بزنیم صرفا مخصوص آقایون! شاید نخوایم خانوما ببیننش.
(۴/اردیبهشت/۹۴ ۲۳:۰۲)دل خسته نوشته است: [ -> ]چرا دیگه
مثلا من طرح برای ثبت اختراع دارم، می خوام با کسی که علاقه داره روش کار کنم ، یا مثلا هم فکری کنیم روی یک موضوع و ثبتش کنیم ، بعد هر کسی بخواد بیاد و ببینه؟
البته بستگی به دیدگاه شما داره!
یکی براش مهمه به اسم خودش تمام کنه.
یکی دیگه هم براش مهمه طرح انجام بشه حالا اگه اون نتونست یا کس دیگه ای سریع تر و راحت تر تونست انجامش بده، بده.
اصل تموم شدنشه.
ظاهرا شما اولی هستی. در هر صورت.

(۴/اردیبهشت/۹۴ ۲۳:۰۲)دل خسته نوشته است: [ -> ]یا مثلا یک مبحث می خوام بزنیم صرفا مخصوص آقایون! شاید نخوایم خانوما ببیننش.
این یکی واقعا باید خصوصی باشه و ذیل مسائل علمی و یا راهبردی نیست.
یا حق
بسم الله الرحمن الرحیم
یک پیشنهاد برای مدیر فنی تالار دارم اونم اینه که وقتی ارسال جدیدی فرستاده میشه، در صفحه وبلاگ تالار به صورت پویا و اتوماتیک ارسال جدید نمایان بشه و دیگه نیازی به رفرش کردن نباشه. لطفا بررسی کنید.
یا حق
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
آدرس های مرجع