به نام خدایی که جانم در دستان اوست
و با سلام و صلوات بر خاندان پاک نبی اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)
سلام و عرض خسته نباشید
میخواستم بدانم امکانش هست که یک کاربر بعد از پشیمانی از عضویتش در فروم کلا اکانتش را حذف کند؟
آنطور که گویی از ابتدا اینجا عضو نبوده است؟؟
به عنوان مثال با توجه به وجهه ی بدی که تالار بیداری اندیشه دارد (در دیگر محیط ها) و با توجه به جوی که بر تالار حاکم است (افراط؛ دیکتاتورگرایی؛ عدم آزادی بیان و ....) این حقیر میخواهم کلا مشخصاتم نیست و نابود شود؛ ار آنجا که من در محیط های دیگر هم (سایت ها فروم ها و وبلاگ های دیگر) مینویسم ؛ بودن در این فروم به نوعی اعتبارم را خدشه دار میکند.
ممنون میشوم به این درخواست رسیدگی شود.
یاعلی بن موسی الرضا (علیه السلام)
نقل قول:به عنوان مثال با توجه به وجهه ی بدی که تالار بیداری اندیشه دارد (در دیگر محیط ها)
سعی کنید ارامش خودتون رو حفظ کنید و بخاطر چهارتا بحث سیاسی جو رو طوری که واقعیت نداره نشون ندید .
بنده خودم در بسیاری از تالارهای کشور هم مدیر و هم کاربر فعال و هم کاربر معمولی بودم ، بهتره سعی کنید همیشه راست و درست حرف بزنید .
(۱۳/خرداد/۹۲ ۱۶:۵۰)Amir نوشته است: [ -> ]سعی کنید ارامش خودتون رو حفظ کنید و بخاطر چهارتا بحث سیاسی جو رو طوری که واقعیت نداره نشون ندید .
بنده خودم در بسیاری از تالارهای کشور هم مدیر و هم کاربر فعال و هم کاربر معمولی بودم ، بهتره سعی کنید همیشه راست و درست حرف بزنید .
1- مبحث رجعت
2- مبحث انتخابات
و دوسه تا مباحث کوچک دیگری که یادم نیست
از جمله مباحثی بودن که توشون سوء استفاده از اختیارات ، افراط و توهین دیده شد و من نتونستم تحمل کنم
از طرفی در برخی فروم ها (مثل فروم تخصصی نقد فارسی و کافه سینما، تاکید دارم "مثلا") این فروم اصلا وجهه خوبی نداره
لذا میخوام که اگه مقدوره به درخواستم رسیدگی کنید.
ممنونم.
نقل قول: از طرفی در برخی فروم ها (مثل فروم تخصصی نقد فارسی و کافه سینما، تاکید دارم "مثلا") این فروم اصلا وجهه خوبی نداره
دقیقا دوست عزیز ، فروم های موزیک و از این دست فروم ها باید با ما مخالف باشند چون مسیرمون جدا از هم است .
نقل قول:لذا میخوام که اگه مقدوره به درخواستم رسیدگی کنید.
ممنونم.
اگر احساس میکنید حقی ازتون گرفته شده و ظلمی بهتون شده بهتره مراتب اعتراضتون رو به اقای
بیداری اندیشه برسونید .
(۱۳/خرداد/۹۲ ۱۸:۵۵)Amir نوشته است: [ -> ]اگر احساس میکنید حقی ازتون گرفته شده و ظلمی بهتون شده بهتره مراتب اعتراضتون رو به اقای بیداری اندیشه برسونید .
ایشون هم حتما رسیدگی می کنند.

خوب الحمد الله رب العالمین که خیلی از فروم ها دید خوبی به ما ندارند ...
اگر دید خوبی داشتن باید شک می کردیم به راهمون ... مثلا بعضی تالار ها بعد از نقد های ما بر سینما .. بر بازیگرانی چون حاتمی و فراهانی و رادان و ... خوب معلوم است بر می آشوبد ... یا نقد های ما بر موسیقی های آن چنانی ... یا بازی ها مبتذل ... یا رمان های الحادی ...

خوشحالمون کردید برادر ... خوشحال شدیم در مسیرمون داریم درست پیش می رویم
(۱۳/خرداد/۹۲ ۲۰:۴۱)ELENOR نوشته است: [ -> ]خوب الحمد الله رب العالمین که خیلی از فروم ها دید خوبی به ما ندارند ...
اگر دید خوبی داشتن باید شک می کردیم به راهمون ... مثلا بعضی تالار ها بعد از نقد های ما بر سینما .. بر بازیگرانی چون حاتمی و فراهانی و رادان و ... خوب معلوم است بر می آشوبد ... یا نقد های ما بر موسیقی های آن چنانی ... یا بازی ها مبتذل ... یا رمان های الحادی ...
خوشحالمون کردید برادر ... خوشحال شدیم در مسیرمون داریم درست پیش می رویم
خب خداروشکر که خوشحال شدید
و خدا رو شکر که تاکید کردم روی "مثلا" و هیچ کس توجهی نکرد
و اصلا جدای از همه این دیدها، چیزی که عیان است افراط بیش از حد است
چه خوشتان بیاید چه نیاید
متاسفانه در این فروم باب شده که همه چیز را به نقد میکشیم، اما خودمان را نقد نمیکنیم، تا کسی به ما میگوید بالای چشت ابروست یا محاربه با خدا کرده یا از اسلام برگشته یا ضد انقلاب است و در کل مرتد است و سهمش مرده باد!!
(گفتم ما، چون هنوز خودم را جزئی از این فروم میدانم)
اما خدا رو شکر حقیقت چیز دیگریست
من و خیلی از دوستان هیچگاه با شما (تاکید کنم : شخص خاصی مد نظر نیست؛ کلا افراطیون) و امثالتان «ما» نخواهیم شد...
اول از همه اینکه ما به جای دقت در جزئیات و مسائل فرعی به اصل بپردازیم و ببنیم که که برای چه اصلا اینجا دور هم جمع شدیم.
نکته ی دیگر اینکه به نظر میرسه نمی توان بدون رعایت قوانین و احترام متقابل به این مهم رسید.
فضای انتقاد کردن هم باید در راستای همین قوانین و احترام متقابل باشه.
آنچه ما را در این نقدها از هم دور می کند، ظریفیت پذیرش کاستی ها و نقص های ماست که در بعضی مواقع از پذیرش ان امتناع می کنیم.
در هر صورت وقتی می پذیریم که باید به یک سری از اصول در بحث پایبند باشییم، با اندکی تامل می توان فهمید چه کسی قائل به این اصول هست و چه کسی نیست؟!!!
ذکر این نکته هم ضروریست که تا اختلاف عقیده ای در بین نباشد اصلا بحثی صورت نخواهد گرفت.
پس در تمام موضوعات ایجاد شده در تالار اختلاف نظرهایی و جود داشته اما با توجه به اینکه طرفین بحث خود را ملزم به رعایت اصول اولیه بحث و قوانین تالار دانسته اند بحث به سرانجام خوبی هم رسیده است.
لذا من عاجزانه خواهش می کنم که به بحث های اینچنینی ادامه ندید.وقتی بحث ها تنها با جبهه گیری و برانگیختن احساسات باشه و طبیعتا نتیجه ای جز کدورت نخواهد داشت.
نقل قول: من و خیلی از دوستان هیچگاه با شما (تاکید کنم : شخص خاصی مد نظر نیست؛ کلا افراطیون) و امثالتان «ما» نخواهیم شد...
بنده از طرف همه افراطیون ازتون عذرخواهی میکنم و اگر برخورد بدی دیدید حلال کنید دوستان رو.
البته بارها بابت این حرکات تذکر دادیم اما ...
بهرحال شما سعی کنید اگر جایی بحثی میشود ارامش را حفظ کنید و اینقدر متلک بارون نکنید طرف مقابلتون رو .
اگر شما جواب بدی رو با خوبی بدید خیلی بهتره تا اینکه مباحث به جدل های بیهوده کشیده بشه .
سلام بر عزيزان
تشكر از زحمات شما.
محدوديت مطالب ارسالي خيلي كم است. فقط 2 ارسال در روز ميتوانيم داشته باشيم. در صورت امكان اين ميزان را افزايش دهيد.
هر چند كه بايد بيشتر بر روي كيفيت كار كرد تا كميت و محتوا مهمتر است. ولي در تعداد ارسالها در صورت امكان تجديد نظر فرمائيد .