تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: پیشنهاد برای اضافه شدن امکانات
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
وقتی فرمایشات شما را با عرایض خودم مقایسه کردم هیچی نفهمیدم . ببخشید یا جسارتا شما متوجه عرض بنده نشدید یا اینکه من نمیفهمم
سلام. تو سایت جستجو کردم دیدم بحث هم شده، روی Tapatalk. واقعا چرا نصب نمیکنید؟
(۲۹/آذر/۹۳ ۱۷:۱۵)Kol نوشته است: [ -> ]سلام. تو سایت جستجو کردم دیدم بحث هم شده، روی Tapatalk. واقعا چرا نصب نمیکنید؟
سلام
بله دیگه پاسخش هم در بحثها بود
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-16...#pid117577
امکان ممانعت از ایجاد نام کاربری مشابه وجود دارد ؟
چون به نظرم رسید که کاربر تازه واردی را دقیقا با نام یکی از مدیران دیدم .

با عرض پوزش گویا نام ایشون یک "واو" بیشتر دارد . اشتباه از بنده بود
(۳۰/آذر/۹۳ ۱۸:۲۰)Mahdy2021 نوشته است: [ -> ]سلام
بله دیگه پاسخش هم در بحثها بود
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-16...#pid117577
سلام. خوبین؟
من الان با گوشی که میام خیلی برام سخته. من که قرار نیست بیام پست تخصصی بدم. میخوام مطالب رو بخونم و بهره مند شم... لطفا پلاگین رو نصب کنید.
بسم تعالی

سلام

فک کنم نصب قابلیت MENTION یکی از ضروریات است.اینجوری راحت تر متوجه میشیم که چه کسی جواب پستمون رو داده و دیگه فراموش نمیکنیم که جواب رو بخونیم.
(۱/بهمن/۹۳ ۲۰:۴۱)Islam نوشته است: [ -> ]باسم تعالی

سلام

فک کنم نصب قابلیت MENTION یکی از ضروریات است.اینجوری راحت تر متوجه میشیم که چه کسی جواب پستمون رو داده و دیگه فراموش نمیکنیم که جواب رو بخونیم.

دقیقا!!!!!!!!
ای کاش مدیران یه صفحه از سایت بیداری اندیشه تو اینستاگرام ایجاد کنن
سلام بیشتر عکسها را نمیشه دید راهنمایی کنید
بسم الله الرحمن الرحیم

با عرض سلام و احترام

از دوستان عزیز و بزرگواران مربوط به بخض فنی تالار می خواستم که در صورت امکان فونت " traditional arabic " رو هم به فونت ها اضافه کنن به خصوص برای زدن متن های عربی این فونت خیلی بهتر هست و همچنین برای متن های فارسی هم مفید هست و زیبایی ظاهری قابل قبولی هم داره.

ممنون
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
آدرس های مرجع