۱۰/تیر/۹۲, ۱۷:۵۶
۱۱/تیر/۹۲, ۱۸:۰۶
(۱۰/تیر/۹۲ ۱۴:۳۵)soheyl_ir89 نوشته است: [ -> ]لطفا عوض کنید انجمن سازو
کلی پاسخ می نویسیم و پاک می شه یهو
چون که این انجمن ساز مرتبا خود به خود به روز می شه و این باعث سکته ناقصش می شه
ظاهر و امکانات انجمن ساز نسبت به بقیه انجمن ها خوب نیست.
کاری نداره
با تشکر
دوست عزیز وی بولتین جزء انجمن سازهای رایگان نیست
بین انجمن سازهای رایگان myBB از نظر کاربر پسند بودن و ظاهر خوب بهترینه
تنها نقطه ضعفی که داره امنیت پایینشه
که شکر خدا تا الان مشکلی ایجاد نشده.
۱۱/تیر/۹۲, ۲۳:۰۴
(۱۱/تیر/۹۲ ۱۸:۰۶)آشفته نوشته است: [ -> ]دوست عزیز وی بولتین جزء انجمن سازهای رایگان نیستنسخه ی رایگانش هم هست. البته این که قانونی و اخلاقی هست رو نمی دونم.
بین انجمن سازهای رایگان myBB از نظر کاربر پسند بودن و ظاهر خوب بهترینه
تنها نقطه ضعفی که داره امنیت پایینشه
که شکر خدا تا الان مشکلی ایجاد نشده.
اما اگر غیر رایگانه، بگید قیمتش چنده و کل پرداخت های بابت انجمن ساز و هاست یا سرور مناسب چه قدر می شه.
بعد با هم پرداخت می کنیم و افتخار می کنیم و رضایت داریم که برای همچین انجمنی داریم خرج (در حقیقت سرمایه گذاری معنوی) می کنیم.
لطفا مدیران این موضوع رو جدی بگیرن. مطمئنا ابراز رضایت کاربران انجمن رو شاهد خواهیم بود.
با تشکر
۱۲/تیر/۹۲, ۱۴:۵۸
(۱۱/تیر/۹۲ ۲۳:۰۴)soheyl_ir89 نوشته است: [ -> ]نسخه ی رایگانش هم هست. البته این که قانونی و اخلاقی هست رو نمی دونم.
اما اگر غیر رایگانه، بگید قیمتش چنده و کل پرداخت های بابت انجمن ساز و هاست یا سرور مناسب چه قدر می شه.
بعد با هم پرداخت می کنیم و افتخار می کنیم و رضایت داریم که برای همچین انجمنی داریم خرج (در حقیقت سرمایه گذاری معنوی) می کنیم.
لطفا مدیران این موضوع رو جدی بگیرن. مطمئنا ابراز رضایت کاربران انجمن رو شاهد خواهیم بود.
با تشکر
در مورد اخلاقی یا غیر اخلاقی بودنش نظری ندارم
با یه سرچ تو گوگل میتونید پیدا کنید. اگه اشتباه نکنم نسخه اصلی تقریبا 250 دلار.
۱۲/تیر/۹۲, ۱۵:۰۵
مدیران نظری ندارن؟
۱۲/تیر/۹۲, ۱۶:۲۳
(۶/تیر/۹۲ ۱۸:۳۵)آشفته نوشته است: [ -> ]اگه ممکنه این لیست دوستان و دشمنان حذف شه، یعنی چی آخه مگه جبهه جنگه؟ دشمن لفظ خوبی نیست اصلابا بخش دشمنانش شدیدموافقم
امادوستان باید باشه چون با یه سری بیشتر کارداری واسمشون رو نگه میداره برای ارسال

۱۴/تیر/۹۲, ۲۱:۰۹
جای پلاگین آمار انجمن واقعا خالیه!
مرسی از زحماتتون و دست مریزاد!
اجرتون با حضرت حق
مرسی از زحماتتون و دست مریزاد!
اجرتون با حضرت حق
۱۵/تیر/۹۲, ۳:۴۵
(۱۴/تیر/۹۲ ۲۱:۰۹)FN_AntiZionism نوشته است: [ -> ]جای پلاگین آمار انجمن واقعا خالیه!
مرسی از زحماتتون و دست مریزاد!اجرتون با حضرت حق
(۲۲/آبان/۸۹ ۰:۱۴)Mahdy2021 نوشته است: [ -> ]سلام
پیشنهاد خوبی است اما باعث شلوغ شدن صفحه اصلی میشه و طبق بررسی های من برای تالارهای خیلی فعال کارایی نداره.بیشتر به درد تالارهای کم بازدید میخوره .بسیاری از تالارهای بزرگ ، آخرین ارسالی ها رو نمیزارن.
در این تالار در حال حاضر به طور متوسط روزی 150 پست جدید زده میشه .فکر می کنید نشان دادن 10 یا 15 پست آخر فایده ای داشته باشه؟
این کار باعث سنگین تر شدن صفحه اصلی تالار میشه. هر صفحه ای می تونه همه چیز داشته باشه ولی باید فکر افرادی رو هم کرد که اینترنت پرسرعت ندارن
پیشنهاد من اینه که از 2 امکان تعبیه شدن در نوار ابزار بالای تالار استفاده کنید ( ارسال های امروز ارسال های جدید)
۱۵/تیر/۹۲, ۱۵:۴۲
لودشدن صفحات تالار برای گوشی موبایل خیلی سنگینه!
میخواستم خواهش کنم برای تالاز یک نسخه ی مخصوص گوشی هم تهیه کنید.
۱۵/تیر/۹۲, ۱۸:۵۴
بسم الله
این پیشنهاد قبلا نیز مطرح شده است، ولی در حال حاضر امکانش برای ما وجود ندارد.
با تشکر
(۱۵/تیر/۹۲ ۱۵:۴۲)SHA.453 نوشته است: [ -> ]لودشدن صفحات تالار برای گوشی موبایل خیلی سنگینه!
این پیشنهاد قبلا نیز مطرح شده است، ولی در حال حاضر امکانش برای ما وجود ندارد.
با تشکر