شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
با سلام خدمت مدیران عزیز
خواهش میکنم اگه امکانش هست این محدودیت 10 پیام خصوصی در طول روز رو بردارید یا اینکه تعدادش رو بیشتر کنید.
واقعاً عنوان کردن یه سری مشکلات و مسائل توی فضای عمومی تالار غیر ممکنه و مجبوریم از طریق پیام خصوصی با دوستان در ارتباط باشیم. دلیل این محدودیت هم ظاهراً "جلوگیری از ارسال پیامهای تبلیغاتی توسط برخی کاربران است " که به نظرم زیاد نمیتونه دلیل قانع کننده ای باشه.
انشاء الله که رسیدگی بشه ، با تشکر
(۲۰/فروردین/۹۲ ۱۵:۳۴)Twelver نوشته است: [ -> ]با سلام خدمت مدیران عزیز
خواهش میکنم اگه امکانش هست این محدودیت 10 پیام خصوصی در طول روز رو بردارید یا اینکه تعدادش رو بیشتر کنید.
واقعاً عنوان کردن یه سری مشکلات و مسائل توی فضای عمومی تالار غیر ممکنه و مجبوریم از طریق پیام خصوصی با دوستان در ارتباط باشیم. دلیل این محدودیت هم ظاهراً "جلوگیری از ارسال پیامهای تبلیغاتی توسط برخی کاربران است " که به نظرم زیاد نمیتونه دلیل قانع کننده ای باشه.
انشاء الله که رسیدگی بشه ، با تشکر
سلام
مطالعه بفرمایید:
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-52...#pid128533
سلام
امکانی رو فراهم بکنید که کسانی که از صفحه ی شخصی یک نفر بازدید میکنند مشخص بشوند
البته قبلا مطرح شده که بعضی ها دوست ندارند که توی لیست بازدید از صفحه ی شخصی یک نفر باشند و منطقی و بهتر هم برای بعضی افراد همین هستش ولی اگر این امکان اختیاری برای هر نفر باشه بهتر هستش و مشکلی پیش نمیاد .
سلام
نمیدونم جای سوالم اینجاست یا نه ، به هرحال ببخشید.
خواستم بپرسم میشه نام کاربری رو تغییر داد ؟!
سلام
انجمن ساز وی.بولتین کاربرپسندانه تره.
پیشنهاد می کنم انجمن سازو تغییر بدید.
این انجمن ساز اصلا جالب نیست.
با تشکر
(۳/خرداد/۹۲ ۱۵:۰۸)soheyl_ir89 نوشته است: [ -> ]سلام
انجمن ساز وی.بولتین کاربرپسندانه تره.
پیشنهاد می کنم انجمن سازو تغییر بدید.
این انجمن ساز اصلا جالب نیست.
با تشکر
سلام
ببینید ما اون چیزهایی که لازم داریم به طور کلی سیستم فعلی برامون فراهم میکنه. شما اگر مورد خاصی مد نظرتونه مطرح کنید
ممکنه اصلا ما نخوایم خیلی امکانات جانبی رو داشته باشیم!!
(۵/خرداد/۹۲ ۱۷:۵۱)Mahdy2021 نوشته است: [ -> ]سلام
ببینید ما اون چیزهایی که لازم داریم به طور کلی سیستم فعلی برامون فراهم میکنه. شما اگر مورد خاصی مد نظرتونه مطرح کنید
ممکنه اصلا ما نخوایم خیلی امکانات جانبی رو داشته باشیم!!
شما و دوستان یه نگاهی به انجمن های راه اندازی شده با وی.بولتین کنید؛
خیلی تر و تمیزتر هستن. فضای متنی عریضتر دارن.
مطالعه این انجمن مثل خوندن کتاب های با کاغذ کاهیه (زمینه سفید نیست)!
اگر دوستان هم لطف کنن با فونت های مناسب، مطالبشونو منتشر کنن، خوبه. البته مدیرا هم باید کمی فرهنگ سازی کنن. انقدر مطالب با فونت های درشت و متن های طولانی و رنگ و وارنگ نباشه بهتره.

نقل قول:شما و دوستان یه نگاهی به انجمن های راه اندازی شده با وی.بولتین کنید؛
خیلی تر و تمیزتر هستن. فضای متنی عریضتر دارن.
بله با شما موافقم .
ممنون از پیشنهادتون .
بین مدیران تصمیم گیری میشه که اگر چنین امکانی هست عملی بشه یا نه
ولی نظر خودم اینه که امکانات خوبه فقط پوسته کمی به قول شما "مثل خوندن کتاب های با کاغذ کاهیه" !
نقل قول:.
انقدر مطالب با فونت های درشت و متن های طولانی و رنگ و وارنگ نباشه بهتره.
درباره این موضوع هم که دیگه کلا از دسترس ما خارج هستش و هر کاربر بنا به سلیقه خودش رنگ و فونت و سایز انتخاب میکنه
سلام لطفا در پروفایل کاربری قسمت پیام های عمومی رو هم راه اندازی کنید که اگه کاربران انجمن پیام خصوصی و مهمی برای هم دیگه ندارن از صندوق پیام های خصوصی استفاده نکنن . برای من که هیچ فکر کنم برای دیگر کاربران هم پیش اومده که با کسی کار مهمی دارن بعد متوجه میشن که صندوق پیام های خصوصی طرف مقابل پر شده و متاسفانه در این شرایط ایمیل هم زیاد جواب نمیده