شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
(۲۸/مرداد/۹۰ ۲۱:۱۳)yahya63 نوشته است: [ -> ]من از فایرفاکس استفاده میکنم.
الان وقتی دکمهپاسخ به مبحث رو میزنیم اصلا امکانات مربوط به فونت و رنگ نمیاد.تا دیروز میومد.با همین مرورگر.
حتی امکان پاسخ سریع هم که زیر هر پست بود دیگه نیست.یا حتی وقتی ویرایش رو میزنم دیگه ویرایش سریع یا پیشرفته هم نمیاد.!
دوستان دیگه هم این مشکل رو دارن؟
احتمالا مشکل از سرعت اینترنتتون هستد.یا همون فایر فاکس.شما اول باید تست میکردید که ببینید با مرورگر های دیگه میاد یا نه
(۲۸/مرداد/۹۰ ۲۳:۴۳)zaeim نوشته است: [ -> ]بهتر بود تشکر اشخاصی که از اعتبار بالایی برخوردار هستند دارای ضریب میبود.
آره چه خوب میشد.مثلا آقا وحید تشکر میکردن داخل قسمت تشکر ها 10 بار مینوشت وحید110 وحید110 وحید110 وحید110 وحید110 وحید110 وحید110 وحید110 وحید110

یا نه 10 تشکر بیشتر میشد.
حالا چه فرقی میکنه.چه تعصیری داره؟
(۲۸/مرداد/۹۰ ۲۳:۵۹)Ahmad-A.R.M نوشته است: [ -> ] (۲۸/مرداد/۹۰ ۲۱:۱۳)yahya63 نوشته است: [ -> ]من از فایرفاکس استفاده میکنم.
الان وقتی دکمهپاسخ به مبحث رو میزنیم اصلا امکانات مربوط به فونت و رنگ نمیاد.تا دیروز میومد.با همین مرورگر.
حتی امکان پاسخ سریع هم که زیر هر پست بود دیگه نیست.یا حتی وقتی ویرایش رو میزنم دیگه ویرایش سریع یا پیشرفته هم نمیاد.!
دوستان دیگه هم این مشکل رو دارن؟
احتمالا مشکل از سرعت اینترنتتون هستد.یا همون فایر فاکس.شما اول باید تست میکردید که ببینید با مرورگر های دیگه میاد یا نه
(۲۸/مرداد/۹۰ ۲۳:۴۳)zaeim نوشته است: [ -> ]بهتر بود تشکر اشخاصی که از اعتبار بالایی برخوردار هستند دارای ضریب میبود.
آره چه خوب میشد.مثلا آقا وحید تشکر میکردن داخل قسمت تشکر ها 10 بار مینوشت وحید110 وحید110 وحید110 وحید110 وحید110 وحید110 وحید110 وحید110 وحید110
یا نه 10 تشکر بیشتر میشد.
حالا چه فرقی میکنه.چه تعصیری داره؟
تاثیرش میتونه اینجوری باشه
مثلا هر صد تشکر 5 واحد اعتبار
پیشنهاد خوبیه.
مدیران به جای اینکه به خودشون اعتبار اضافه کنن و بعد بین کاربرا پخش بشه. این کارو بکنن
اینترنتم پر سرعت هست.
از فایر فاکسمه.
املا تا دیروز اینطوری نبود.
دوستانی که از فایرفاکس استفاده میکنن میتونن بگن واسه اونا هم اینطوری شده یا نه؟
ممنون.
(۲۹/مرداد/۹۰ ۱:۱۲)yahya63 نوشته است: [ -> ]اینترنتم پر سرعت هست.
از فایر فاکسمه.
املا تا دیروز اینطوری نبود.
دوستانی که از فایرفاکس استفاده میکنن میتونن بگن واسه اونا هم اینطوری شده یا نه؟
ممنون.
ببینید شما اگر با یک مرورگر دیگر تست کردید و مشکلی ندیدید مشخص است که فایرفاکس مشکل دارد!
بله شما درست میگید.
از فایرفاکسمه.تو پست قبلی هم گفتم.
فقط گفتم دوستان دیگه که از فایرفاکس استفاده میکنن آیا این مشکل رو دارن یا نه؟خواستم بدونم چرا اینطوری شده.
در هر صورت شرمنده و ممنون.
دوستان فایر فاکس نسخه ی ششم مشکل دارد ازش استفاده نکنید ( مخصوصا در سایت بیداری و اندیشه)
دوستانی که اینترنت پرسرعت دارند از اپرا Opera استفاده کنند سرعتش در لود صفحات بیشتره
اینترنت اکسپلورر رو هم که کلا بی خیال اصلا مرورگر حساب نمی شه که.

لطفا شایعه سازی نکنید!!!
تالار با نسخه 6 هیچ مشکلی نداشته و ندارد
![[تصویر: i14197_untitled.jpg]](http://0000.2.img98.net/out.php/i14197_untitled.jpg)
آخه پس چرا مرورگر من و آقا یحیا با هم با این مشکل مواجه شدیم ؟؟؟؟
شاید نسخه ی بتا بوده شاید
(۲۹/مرداد/۹۰ ۱:۴۴)Sms4815 نوشته است: [ -> ]آخه پس چرا مرورگر من و آقا یحیا با هم با این مشکل مواجه شدیم ؟؟؟؟
شاید نسخه ی بتا بوده شاید
احتمالا مشکل از کَش برنامه هست
برای رفع این مشکل ابتدا دکمهء شیفت را نگه دارید سپس ریفرش کنید.
بدین ترتیب برنامه از کَش استفاده نمیکند.
امیدوارم مشکل شما حل بشه.