شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
سلام به همگی دوستان .
حقیقتا حقیر هنوز درگیر این قضیه هستم و سعی میکنم نگاهم رو مدیریت کنم .
اما :
به یک نتیجه رسیدم شخصا که لازم میدونم بگم و اون اینکه :
نگاه نکردن به دختران و خانمهای امروزی ( مخصوصا اگر تو محیط عمومی باشی ) جهاد در راه خداست .
به عقیده من به اندازه جهاد ، شهامت و قدرت و ایستادگی میخواد کنترل و مدیریت چشم !!
(۱۴/اسفند/۹۱ ۱۴:۱۳)farzad313 نوشته است: [ -> ]برای اینکه گناه نکنم با خودم این جمله رو میگم : اگر من الان نگاه کنم خنجری بر دل حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) خواهم زد این خودش عامل باز نگه دارندایی
اینکار رو نکن به هیچ وجه

پس نگاه کردی باید خنجر بزنی...
بهترین راه اینه که خوف و رجا داشته باشید...
خوف از مرگ و رجا به اینکه تو روزگاری که هم سن و سالهای احمقتون گناه رو افتخار میدونن و طلبکارن که آزاد نیستن شما اونقدر فهمیده و با شعور و پاک و مومن و مجاهد هستید که دارید تو سن و سال کم خودسازی میکنید...
درپایانم میگم شما معصوم نیستید پس خودتون با خنجر و... عذاب ندید که هم غلطه هم معصیت دو چندان...
توجه کنید که دیدن با نگاه کردن متفاوت است شما میتوانید به محض دیدن چشمتان را بگردانید و این را به خاطر آورید که هر شب جمعه اعمال شا خدمت امام زمان عرضه میشود .
سلام
سعي مي كنم نگاه نكنم و حدالامكان جلوي پايم رو ببينم و يا اگر چشمم افتاد به آسمون نگاه مي كنم چون فكر كنم از يكي از معصومين پرسيده بودن اگر ناگهان به خانه اي وارد شديم و خانم خانه كه نامحرم است هواسش نبوده و حجاب نگذاشته است چه كنيم؟ ايشان فرمودند: اگر ناگهان به او نگاه كرديد فورا به آسمان نگاه كنيد.
من خود عبارت را به ياد ندارم ولي ميدونم محتواي پاسخ همين بوده
آقایان باید از نگاه به نامحرم در هر شرایطی خودداری کنند و این توصیه نیست بلکه دستور دین خدا است:
" قُل لِلمُؤمِنينَ يَغُضّوا مِن اَبصـرِهِم (نور/30)
به مردان مؤمن بگو: چشم هاى خود را از نگاه به نامحرمان فرو گيرند."
" يَعلَمُ خائنَةَ الاَعيُنِ وما تُخفِى الصُّدور (غافر/ 19)
او چشم هايى را كه به خيانت گردش مى كند مى داند و از آن چه در سينه ها پنهان است با خبر است."
(۲۵/اردیبهشت/۹۱ ۲۱:۴۰)میلاد.م نوشته است: [ -> ]بسم الله
.
.
من یه نفر رو میشناختم با خودش عهد کرده بود وقتی یه خانم بدحجاب رو می دید (نه از روی لذت و..... بلکه چشمش می افتاد) 5 تا "استغفرالله ربی و اتوب الیه" میگفت.....بعد چند وقت خود به خود جواب میگیرید ....
.
اوشون میگفت خیلی خوشحال میشم وقتی یه خانم محجبه رو میبینم....
برای همین عهد کرده بود با خودش وقتی یه خانم محجبه میدید برای سلامتیش صلوات میفرستاد...
.
التماس دعا....
نظر خوبیه... البته به نظر بنده گفتن 5 مرتبه "اعوذ بالله من الشیطان الرجیم" یا "پناه بر خدا" هم می تونه کار ساز باشه.
منم وقتی یه خانم محجبه می بینم، ملکوتی میشم! و حظ معنوی می برم.
برا سلامتی مروارید های در صدف صلوات بفرستیم."اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"
نگاه نکن فقط همین راهش.......................................................
(۲۳/فروردین/۹۲ ۱۹:۵۹)رنجستان نوشته است: [ -> ]حضرت علی فرمودند: هر چه را که چشم ببیند دل میخواهد.
خب وقتی اولین نگاه را انداختی بعد دلت جنس مخالف رو میخواد بعد همین باعث میشه نگاه دوم را هم بیندازی بعد خواسته ی دل میشه 2 برابر بعد باز با حرص بیشتری نگاه میکنی که سومین بار میشه و حالا خواسته دلت سه برابر شده که نتیجتاض حرص و طمع خواستن هم سه برابر میشه و خلاصه همینطور ادامه پیدا ممیکنه تا کارت به جای میرسه که ادم به این قدرتمندی که مثلا میتونه 50 کیلو بار بلند کند زورش به چند گرم گوشت هم نمیرسه که نگهش داره تا حرکت نکنه به اونجای که نباید بره.
پس اولین و ساده ترین راه که هنوز هیچ قدرتی پیدا نکرده دل و زور ادم هنوز به اون چند گرم گوشت و چربی میرسه اینه که همون نگاه اول را نکند. قطعا خیلی خیلی راحت است همین اولین نگاه را نکردن. ولی هرچه تعداد نگاه رفت بالا تصاعدی سخت میشه کنترل چشم و جواب رد دادن به دل.
من خودم مثلا وقتی دارم تو خیابون را میرم. مثلا از فاصله 50 متری میبینم یه خانم داره میاد . اونجا گاهی وسوه میشم که از کنارش که رد شدم بهش نگاه کنم ولی سریع به خودم میگم اصلا هنوز که به هم نرسیدید و کاری خیلی راحته سریع مسیرتو عوش کنه به همین خاطر از همون فاصله 50 متری مسیرمو عوض میکنم و مثلا میرم از اون طرف خیابون عبور میکنم.
گاهی هم به خودم میگم نه نه نه تو نباید نگاه کنی تو میتونی تو این قدرتو داری.
دوست خدا هم پیز خوبی بهم یاد داده که نتنها تو نگاه کردن که خیلی جاهخای دیگه هم به کارم میاد شدید. ایشون میگفت هر وقت هوای نفس اومد سراغت که کاری بکنی مثلا همین که به نامحرم نگاه کنی سریع به خودت و دلت فحش بده اونم از اون فحش های حسابی بعد میبین چقدر اثر دارهخ. و خدایش هم راست میگه بدجوری برا من اثر داره. به خودم میگم تو .....خوردی که میخوای نگاه کنی ن.... ع.... تو ..... کی باشی که بخوای نگاه کنی بعد به دلم میگم تو .....میخوری که به من میگی نگاه کن تو اصلا عددی نیستی بخوای به من دستور بدی این منم که باید به تو دستور بدم فهمیدی یا نه پس خفشو بشین سر جات و انقدر بهش فحش میدم و میکوبمش تا اروم میشه و بی خیال میشه و دست از سرم بر میداره
فک کنم پستم به دلیل توهین به خودم حذف بشه و محروم بشم
یه راه اینه که سریه یاد این ایه میفتم : آیشو بلد نیستم
ولی مضمونش اینه که کسی رو که هوای نفسش رو خدای خودش قرار داد خدا اونو گمراه و خلاصه اهل شقاوت معرفی کرده بعد به خودم میگم بد بخت تو هی به ملت میگی موحد نیستن بعد خودت هوای نفستو کردی خدای خودت.؟ تو با اون بت پرستی که تو هند و ژاپن هست چه فرقی داره
و....
سلام. در هر حال اینم یه نظره و نظر شما برا خودت محترمه!

با عرض معذرت، بعضی بچه ها برای اینکه از این ور دیفال نیافتن خودشون رو از اون ور پرت می کنن پایین.
بچه ی خوب تا وقتی حرفای خوب خوب هست چرا حرفای بد بد ؟

مثلا بگو پناه می برم به خدا از شر این پست فطرت شیطان! لا مصب... یه چیزی بهت میگما. بعد می تونی فحشتو نثار شیطون کنی!(البته اینم میشه همون)
شوخی کردم. هرچی دوست داری به دلت تنگت بگو!
نگاه به نامحرمممنوع ولی نباید رفتارمان توهین امیز باشد اینکه با کسی صحبت کنیم ولی جای دیگر رو نگاه کنیم یا به قول دوستان از استغفرا... یا غیره بصورت بلند بلند استفاده کنیم این میتونه دل کسانی که راهشونو از دین گم کردن کاملا از دین زده بکنه
آقای کمانگیر! من هم قبلا ها اینطوری فکر میکردم. ولی الان فک میکنم گوش نکردن به حرف خدا یه رفتار توهین آمیزه. خدا میگه به نامحرم نگا نکن ، بعد ما به خدا گوش نمیدیم. میگیم ممکن طرف ناراحت بشه ممکن گمراه بشه! این یه جورایی توهین به خداست فک میکنم. من خودم خیلی ها رو دیدم که موقع صحبت کردن با نامحرم درو دیوارو نگاه میکردن با خودم میگفتم وا؟ چرا اینجوری میکنن؟ وقتی یکی داره حرف میزنه نباید درو دیوارو نگاه کرد!اما الان میگم :برای حفط ایمانت سرو کلت رو به دیوارم بکوبی بازم کمه. الان میگم فقط خدا نباید ناراحت بشه ودیگر هیچ...
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12