محتوی بحث خیلی کلیشه ای هست
یعنی اینکه به جای اینکه بگیم چیکار میکنید وقتی میبینید و حتی حرفایی که میزنیم ممکنه با عملمون یکی نباشه. بیایم آسیب شناسی کنیم بهتره.
من که توی کوچه خیابون اینکارو میکنم.حداقل حواس ادم پرت میشه!
یک عدد تبلت یا گوشی خفن میخری هر وقت دیدی اوضاع ناجوره سرتو میندازی پایین و با گوشیت ور میری!هم کلاس داره و همم راحت میشی! البته این روش زیادی مقطعیه ولی ..
آویزه گوش من اینه:
در ترک گناه لذتی است که در گناه نیست.
یکبار تجربه کنید.وااااققققققععااااااااااا لذت داره
اگر به چنین وضعیتی بر بخورم استغفار می کنم و باخودم میگم خدا تواز همه زیبا تری پس چشم من به زیبایی های خودت باز کن و واقعا جواب میگیرم.
سلام
بنده در این مواقع نگاهم روبه طرف دیگه ای میندازم و این جمله رو می گم:
إنَّ اللهَ جَمِيلٌ، يُحِبُّ الجَمَالَ
و یا
الهی و ربی انی احبک ...
(۲۶/اردیبهشت/۹۱ ۹:۴۴)Havbb 110 نوشته است: [ -> ]دوستان یادتون باشه پاک کردن صورت مسئله اصلا کار درستی نیست...
شهید چمران کجا شهید چمران شد؟ ناف آمریکا.... نه مثل بعضی ها بشینه گوشه ی خونه و بیرون نیاد مبادا چشمش به پای دخترا بیوفته....
یا علی (علیه السلام) 
سلام
چند تا نکته متناسب با نوشته شما دیدم گفتم بیان کنم.
اول این که اگر شهید چمران به آن نقطه از دنیا رفت ، دلیلی بسیار مهم داشت و وجوب اکتفایی باعث این امر شد، و الا این که هر کسی با هر دلیل ساده ای به نقطه ی فاسدی از دنیا برود کار درستی نیست.
دوم این که اگر دکتر چمران به آن جا رفت ، به خاطر این بود که دکتر چمران بود وخود را می شناخت و از قدرت ایمان خود باخبر بود.این نسخه را نمی توان برای هر کسی پیچید ، هر کسی باید مقدار ظرفیت باطنی و ایمان خود را بسنجد و بعد متناسب با آن اقدام به ورود به چنین محیط هایی نماید.
سوم این که به نظر شخص بنده و خیلی های دیگر ، محیطی که شما از آن نام می برد ، در آن برهه زمانی ، بهتر از اوضاع بعضی دانشگاه ها و محیط های کشور ما است.اوضاع کشور ما خصوصا در دوران کنونی بسیار اسف بار شده.
ما در اسلام قانونی داریم به نام هجرت ، یعنی آقا اگر می بینی در جایی که هستی ، در مکانی که تحصیل می کنی نمی توانی رشد داشته باشی ، و حتی تنزل پیدا می کنی ، و جایی بهتر و مساعد تر برای رشد تو وجود دارد ، پس هجرت کن.همین هجرت چه ثواب هایی که ندارد.