تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: آقایون بیان داخل جواب بدن...
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
حالا دوستان شرایطو یکم تغییر بدید موقعیت دوستمونو بیارید تو یکی از دانشگاهای خیلی ازاد مثلا اسلامی اونوقت چی؟؟؟؟؟ چندتا رو میشه نگاه نکرد اصلا میشه تو اون فضا راه رفت یعنی فکر کنم پایینو نگاه کنی یا بخوری به دیوار یا یه چک میاد زیر گوشت چون خوردی به همون کسی که خواستی نگاش نکنی یه راه حل خیلی خفن بدید بی زحمت
داداش به قول بچه ها گفتی ، توی نخشون نباشیم ، از این بلاها سرمون نمیاد.

من که به شخصه دیگه اصلا واسم مهم نیستن.
نقل قول:

حالا دوستان شرایطو یکم تغییر بدید موقعیت دوستمونو بیارید تو یکی از دانشگاهای خیلی ازاد مثلا اسلامی اونوقت چی؟؟؟؟؟ چندتا رو میشه نگاه نکرد اصلا میشه تو اون فضا راه رفت یعنی فکر کنم پایینو نگاه کنی یا بخوری به دیوار یا یه چک میاد زیر گوشت چون خوردی به همون کسی که خواستی نگاش نکنی یه راه حل خیلی خفن بدید بی زحمت

ایمان واقعی به این است که چیزی را که خیلی دوست داری و برات مهمه اگه یه زمانی مخالف دینت باشه برای خدا کنارش بزاری و ترکش کنی
اگه واقعا محیط دانشگاه شما این قدر خراب است خوب میشه برای حفظ ایمان قیدش را زد؟!
یه راه خیلی ساده (Big Grin):
ازدواج کنید
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان عزیز :
حقیر این شیوه رو توی دانشگاه آزاد در پیش گرفتم و خیلی هم جواب داده :
با خواهران (اونجوری) جدی برخورد میکنم . یعنی یه لبخند هم نمی زنم . در عوض برای اینکه نشون بدم که برخوردم این شکلی نیست ، با دوستان خودم خیلی راحت برخورد میکنم .
یادمه همین هفته پیش بود که یکی از خواهران(اونجوری) بهم گفت که چرا اینقدر جدی هستی ؟
بنده هم در جواب گفتم که « اگه نباشم ، باید سواری بدم » !!! Big Grin ایشون هم دیگه جوابی نداشت بده . . .
در پناه الله
یا مهدی مدد
(۲۵/اردیبهشت/۹۱ ۲۳:۰۰)سرباز سید علی نوشته است: [ -> ]یه راه خیلی ساده (Big Grin):
ازدواج کنید

داداش الان بچه ها باز میزننت هاااااBig GrinBig GrinBig Grin

دست رو دلمون نذار
سلام
دوستان این مسئله ای هست که واسه همه پیش میاد ، اما اگه منظورتوم محیط دانشگاه باشه میشه پیچوند و کمتر نگاه کرد.تو برخورد اول میشه حاکمیت خودتونو نشون بدین . حتی خانوم ها هم میتونن با برخورد اولشون میتونن موقعیت خودشونو محکم کنن.
اما اگه محیط ( خیلی آزاد ) هستش که میتونین تشریف نبرین تا بخودتون سختی ندین.
بازم بستگی به محیط پرورش یافتن خودتون داره و محیط اطراف.
من کاری هم به نگاه کردن ندارم ، چون نسخه کاملی نمیشه داد.
خدا خودش از نیت همه خبر داره.
(۲۵/اردیبهشت/۹۱ ۲۳:۱۱)mahdy30na نوشته است: [ -> ]
اما اگه محیط ( خیلی آزاد ) هستش که میتونین تشریف نبرین تا بخودتون سختی ندین.

اعداممون میکنن خونواده خوب.

راستی الان دیگه دانشگاه ها خیلی خیلی ازاد هستنBig Grin
عزیز جان Mohammad Trust
اول : سلام
دوم : شاید دانشگاه شما خیلی خیلی آزاد باشه . " راستی الان دیگه دانشگاه ها خیلی خیلی ازاد هستن "
سوم : شما چرا وقتی دوستان متنی قرار میدن ، طناز گونه جواب میدی؟
با پوزش از مدیر بحث .
خدا همه رو هدایت میکنه ، اونی که نمیخواد هدایت بشه ، خودش نمیخواد.
والا دلمون به همین شوخی ها خوش نباشه که میمیریم

شرمنده اگه ناراحت شدی.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
آدرس های مرجع