تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: آقایون بیان داخل جواب بدن...
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
من چند وقت پیش داشتم فکر میکردم که واقعا نسل اقایون سر پایین چشم پاک داره منقرض میشه واقعا چقد نایاب شدن Sad

خدا به هر کی نگاه نمیکنه خیر دنیا واخرت رو بده

Wink
اصلا اینایی که انقد خودشونو عجیب غریب میکنن ارزش نگاه کردن ندارن

Wink
اصلا نه فقط اقایون خانومام به اینا نگاه نکنن که انقد جو زده نشن فک کنن خیلی خوشگل شدن

سلام
واقعا که شما آقایون دارید جهاد میکنینBig Grin
وقتی یکی این همه زرق و برق(خانم های جور واجور)روتوی کوچه وخیابون ببینه وبه گناه نیافته به نظر من واقعا یک جهاد به حساب میاد
من که یک خانم هستم بعضی وقتها دوست دارم ببینم از بس که اینها اینقدر خودشونو رنگ مالی کردن واقعا خدا به داد جوونا برسهAngry
اما اگه هر یک از ما یک قدم بسوی خدا برداره
خدا هم کلی به اون نزدیک میشه
ببخشید که خیلی خودمونی حرف زدم این حرف دلم بود
پاک شو اول و پس دیده بر آن پاک انداز ....
وقتی خانمی که بی حجاب هست رو می بینم، بی اختیار به یاد این حدیث از پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) می افتم:

نگاه به نامحرم تیری است زهرآلود از ناحیه شیطان و هرکس به خاطر خدا از نگاه به نامحرم اجتناب کنه خدا ایمانی بهش عطا می کنه که شیرینی اونو در دلش حس می کنه

حتی با خودم زمزمه هم می کنم.

واقعا برام اثر داشته
وقتی چشممون به یه نامحرم میخوره باید نگاه رو منحرف کرد و گفت

الله يَعْلَمُ خَائِنَةَ الْأَعْيُنِ وَمَا تُخْفِي الصُّدُورُ

مرحوم رجبعلی خیاط توصیه می کنند: وقتی چشمتان به نامحرم افتاد سرتان را پایین بیاندازید و این ذکر را بگویید: یا خَیرَ الحَبیبِ و المَحبوب صلی علی محمد و آل محمد
حتما امتحان کنید و به معنی ذکر نیز توجه کنید که اثر بخش است.
2ـ آقای دانشمند می گفتند در ایمام جوانی با طلبه ای هم حجره بودم که الآن به جاهای بالایی رسیده است.
یک شب دیدم چندین ساعات به دیوار خیره شده است. وقتی علت را از او پرسیدم گفت: امروز چشمم به یک خانم افتاد، حالا روی دیوار یک نقطه کشیده ام و به آن خیره شده ام تا به چشمم بیاموزم که اختیارش دست من است و اختیار من دست چشمم نیست.
(۲۱/بهمن/۹۱ ۱:۱۱)montazer 128 نوشته است: [ -> ]من چند وقت پیش داشتم فکر میکردم که واقعا نسل اقایون سر پایین چشم پاک داره منقرض میشه واقعا چقد نایاب شدن Sad

خدا به هر کی نگاه نمیکنه خیر دنیا واخرت رو بده

Wink
اصلا اینایی که انقد خودشونو عجیب غریب میکنن ارزش نگاه کردن ندارن

Wink
اصلا نه فقط اقایون خانومام به اینا نگاه نکنن که انقد جو زده نشن فک کنن خیلی خوشگل شدن
سلام ....

نه بابا دیگه انقدام داغون نیس...Wink

من که به شخصه 5متری جلو پامو میبینم که نخورم زمین....
انصافا نیگا کردن هم لذتی نداره اگه لذت داشت باز به امید لذتش میشد بعضیارو توجیح کرد....فقط گناه کردن مفته ....سود دنیایی هم نداره....DodgyDodgy
]
سلام ....

نه بابا دیگه انقدام داغون نیس...Wink

من که به شخصه 5متری جلو پامو میبینم که نخورم زمین....
انصافا نیگا کردن هم لذتی نداره اگه لذت داشت باز به امید لذتش میشد بعضیارو توجیح کرد....فقط گناه کردن مفته ....سود دنیایی هم نداره....DodgyDodgy
[/quote]

خدا بهتون جزای خیر بده من که هر کی رو نگاه نمیکنه دعا میکنم
Wink
بنام خدا
كار سختيه نگاه نكردن به نامحرم وقتي كه در منظره ي نگاهت به قصد ديده شدن ظاهر ميشه
همونطور كه دوستان فرمودند از طرف بزرگان توصيه و راهكارهاي سودمندي ارائه شده كه عمل به اونها انشاالله راهگشا خواهد بود و بنده هم استفاده خواهم كرد
البته درخصوص امر حجاب و پوشش (هم براي مرد و هم براي زن ) به منظور جلو گيري از آسيب هاي اجتماعي به عنوان يك مطالبه ي اجتماعي بايد در جايگاه خودش بحث بشه و قوانين مربوط به اون در اجتماع اجرا بشه اما دريافت شخصي من اينه كه پاداش پرهيز از نگاه ناپاك اونقدر ارزشمنده كه ميشه نامحرم رو ي فرصت براي ابراز بندگي و تحصيل رضاي خداوند در نظر گرفت
خداي كريم براي به سعادت رسوندن بنده خودش از هر بهانه اي استفاده مي كنه
برای اینکه گناه نکنم با خودم این جمله رو میگم : اگر من الان نگاه کنم خنجری بر دل حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) خواهم زد این خودش عامل باز نگه دارنداییAngel
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
آدرس های مرجع