شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
سلام
من با طرح این سوال به این شکل موافق نیستم
الله ستار العیوب
شما چطور انتظار داری که یک انسان ممکن الخطا یک زن جلف را نبیند و حتی برای یک لحظه ی کوچک دچار لغزش نشود ؟!!!!
حتی اگر آن مرد متاهل باشد . ما که معصوم نیستیم
اگر جواب کامل خواستی با پیام خصوصی بنده می توانم کمکتان کنم .
سخنان حکیمانه بهترین کلیدهای خوشبختی در زندگی هستند متاسفانه بیشتر ماها به این حقیقت زمانی پی می بریم که دیگه کار از کار گذشته
!
در فرگرد همسر کتاب سرخ ، (( همسر خویش را به دیدار دوستان زن و مرد تنهای خویش نبریم
))
این جمله شاید ساده به نظر برسه اما با خواندن خبر زیر به اهمیت حیاتی اون پی می بریم
:
به گزارش شرق ، حکم اعدام مرد جوانی که متهم است همسر دوستش را مورد آزار جنسی قرار داده در دیوانعالی کشور تایید شد. این پرونده سال گذشته با شکایت شوهر زن جوان گشوده شد
. او به ماموران پلیس شیراز گفت: «چند شب قبل با همسرم به خانه یکی از دوستانم رفتهبودیم. او ما را شام دعوت کردهبود. بعد از اینکه شام خوردیم من دچار سرگیجه شدم و نفهمیدم کی خوابم برد. وقتی بیدار شدم که صبح شدهبود. به همسر و دوستم گفتم چرا من را بیدار نکردید، قبل از اینکه همسرم جواب دهد دوستم گفت خیلی خستهبودی و خوابت برد. من هم دلم نیامد بیدارت کنم و گفتم بهتر است استراحت کنی. من و همسرم از خانه دوستم بیرون آمدیم و با هم به منزل خودمان رفتیم اما همسرم دیگر آن زن سابق نشد. او خیلی ناراحت بود و مدام گریه میکرد. حال روحیاش خراب بود. بعد از چندین روز اصرار بالاخره توانستم او را راضی کنم با هم صحبت کنیم. آن موقع بود که متوجه شدم دوستم من را بیهوش کرده و زنم را مورد آزار قرار داده است
.» با توجه به گفتههای این مرد پلیس همسر او را مورد بازجویی قرار داد. این زن گفتههای شوهرش را تایید کرد و جزییات تعرض را شرح داد. با توجه به این شکایت ماموران تحقیقات خود را برای بازداشت مرد متعرض آغاز کردند اما متوجه شدند او متواری شده است. ماموران بعد از چندین روز تجسس در نهایت موفق شدند متهم را بازداشت کنند
.
او در بازجوییهای اولیه که نزد قضات شعبه دوم دادگاه کیفریاستان فارس انجام شد اتهامش را پذیرفت. این مرد گفت: دوستش را با خوراندن دارو بیهوش کرده و زن او را مورد تجاوز قرار داده است. هرچند این مرد در جلسه محاکمه منکر اتهامش شد اما از نظر قضات رسیدگیکننده شواهد و قراین موجود در پرونده برای محکوم کردن او کافی بود و متهم را در اتهام تجاوز به عنف مجرم شناختند و او را به اعدام محکوم کردند
.
حکم صادره مورد اعتراض متهم قرار گرفت و پرونده در دیوانعالی کشور مورد بررسی مجدد قرار گرفت. از آنجایی که مدارک موجود در پرونده کافی بود رای صادره به تایید رسید. به این ترتیب پرونده به شعبه اجرای احکام دادسرای شیراز فرستادهشد
.
نمی دونم چطور ما باید بیدار بشیم ؟
!
اگر اون آقا سخنان حکیمانه رو خونده بود اون شب در خواب نبود
!!...
اصلا اون شب با زن جوانش به میهمانی نمی رفت
...
آیا این نادانی خود خواسته نیست ؟
!
الان به معنای این جمله حکیم ارد بزرگ هم پی می برم که : ((در زندگی نادان سرانجام یک گره ، صدها گره باز نشدنی است
))
یه تیکه ترانه قدیمی هست که میگه :
خدا یکی ، یار یکی ، دل یکی دلدار یکی . خدا وکیلی من 100 بار توی تالار گذاشتم.
ادم به هیمن یه تیکه توجه کنه که چی گفته ، فکر نکنم دیگه واسش مشکلی پیش بیاد.
(۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۲۲:۳۷)Havbb 110 نوشته است: [ -> ] (۲۷/اردیبهشت/۹۱ ۱۷:۱۴)حصان نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
حجاب محدود به خانمها نیست.
آیا آقایون مطمئن هستند که حدود پوشش خودشون رو رعایت می کنن؟
پدر بزرگ خدابیامرزم توی روستا زندگی میکرد تمام عمرش رو .طبیعتا کارهای زندگی تو روستا خیلی متفاوت بود.اما اگر زمانی نیاز بود برای تعمیرات یا هر چیز دیگه ای با خاک و گل و چوب سرکار داشته باشه هم حاضر نبود حتی آستین پیراهن رو بالا بزنه میگفت نامحرم نباید آدمو ببینه.
آیا پدر بزرگ شما فقیه بودند؟ و آیا این یه دستور فقهی هست که شما گفتید؟!
بسم الله الرحمن الرحیم
مثال زدم.گفتم چقدر حواستون به خودتون هست.
ایشون مراقبتشون زیاد بود.
حکم شرعی
پوشيدن لباس آستين کوتاه، تنگ و چسبان، يا بدن نما توسط مردان در محيطهايي که زنان و مردان به صورت مشترک مشغول کار هستند، از نظر اخلاق و عفت عمومي چه صورت دارد؟
آیت الله لنکراني: مناسب اخلاق اسلامي نيست.
آيت الله گلپايگاني: بسيار مذموم و قبيح است.
آيت الله مکارم شيرازي: اشکال دارد.
آيت الله سيستاني: اگر قصد واداشتن زنان به نگاه نامشروع باشد حرام است و سزاوار مؤمن نمي باشد.
آيت الله بهجت: هرچه سبب فتنه و فساد باشد اشکال دارد و اختلاط زن و مرد جايز نيست.
صحبت کردن در مورد بعضی مسائل قبح کار را می شکند . تعجب می کنم که انتظار دارید چه جوابی برای این تاپیک داشته باشیم .
ما اصل را که دستورات اسلام هست و درباره این مسائل مفصل صحبت شده گذاشتیم کنار و دنبال تجربیات همدیگر هستیم !!!
(۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۲۳:۰۵)عبداللهی نوشته است: [ -> ]سلام
الله ستار العیوب
شما چطور انتظار داری که یک انسان ممکن الخطا یک زن جلف را نبیند و حتی برای یک لحظه ی کوچک دچار لغزش نشود ؟!!!!
دوست عزيز به جاي همه نظر نده
دوستان من خودم رو میگم شما همه با ایمان و با خدا هستید
من وقتی نگاهم به یک خانم بد حجاب می افته سرمون می اندازم پایین میگم یا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) به عشق تو نگاه نمی کنم ...
این یعنی ترک یک گناه از میلیون ها گناه برای نزدیک شده به ظهور آقا
(۲۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۱:۵۹)شهرام نوشته است: [ -> ] (۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۲۳:۰۵)عبداللهی نوشته است: [ -> ]سلام
الله ستار العیوب
دوست عزيز به جاي همه نظر نده
سلام همسنگر
من کی بجای بقیه نظر داده ام.
لطفا دوباره نوشته ام را بخوان .
چشمهات راباید شست جور دیگر باید دید
(۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۲۳:۰۵)عبداللهی نوشته است: [ -> ]سلام
الله ستار العیوب
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام .
صحبت سر این نیست که بخواهیم کسسی این کار رو نکنه !!
اتفاقا چون انسان احتمال لغزش داره چنین تایپیکی رو ایحاد کردم و این یک تبادل تجربه محسوب میشه بین دوستان پون قطعا همه آقایون
( اگر تا دم در خونشون اومده باشن !) چنین مشکلی داشتن 
در مورد پیام دادن هم خوشحال میشم بیشتر توضیح بدی اما اگر امکان داره همینجا قرار بدید تا دیگران هم استفاده لازم رو داشته باشن یا در صورت امکان نظر خودشون رو بدن .
(۲۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۱:۴۳)انصارالمهدی نوشته است: [ -> ]صحبت کردن در مورد بعضی مسائل قبح کار را می شکند . تعجب می کنم که انتظار دارید چه جوابی برای این تاپیک داشته باشیم .
ما اصل را که دستورات اسلام هست و درباره این مسائل مفصل صحبت شده گذاشتیم کنار و دنبال تجربیات همدیگر هستیم !!!
دوست من نگاه کردن به خانمها شکستن قبح نیست چون قطعا همه آقایون توی این شرایط هستن !!
یادمون نره که تجربه پدر علمه و اینکه حقیر ایرادی نمیبینم در مورد اینکه دوستان مشورتی داشته باشن
( چون قطعا همه به صورت کامل دستورات یا احکام الهی اسلام رو مطالعه نکردن در این مورد !)
میشه بیشتر توضیح بدید در مورد شکستن قبح !!!!؟؟؟
(۲۷/اردیبهشت/۹۱ ۱۷:۱۴)حصان نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
حجاب محدود به خانمها نیست.
آیا آقایون مطمئن هستند که حدود پوشش خودشون رو رعایت می کنن؟
پدر بزرگ خدابیامرزم توی روستا زندگی میکرد تمام عمرش رو .طبیعتا کارهای زندگی تو روستا خیلی متفاوت بود.اما اگر زمانی نیاز بود برای تعمیرات یا هر چیز دیگه ای با خاک و گل و چوب سرکار داشته باشه هم حاضر نبود حتی آستین پیراهن رو بالا بزنه میگفت نامحرم نباید آدمو ببینه.
خدا بیامرز پدربزرگ من هم همین طور بودند
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12