تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: آقایون بیان داخل جواب بدن...
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
(۲۶/اردیبهشت/۹۱ ۱۲:۴۶)zarati313 نوشته است: [ -> ]قاعدتا یک انسان مومن نمی تواند به نا محرم نگاه کند!!!

ببینیم با خود چه کرده ایم که به راحتی می توانیم نگاه کنیم!!!

محال است روحی که به ملکه تقوا مجهز است بتواند به راحتی به نامحرم نگاه کند!!

آیا ما تیر زهرآلود شیطان که قلبمان را پاره پاره می کند حس نمی کنیم؟؟!!!

اگر حس نمیکنیم!، اوضاع خراب است آقا!!!

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام .
تا اینجا که شما نصیحت کردید اما :

دوست من شرایط زندگی هر کسی فرق میکنه و ممکنه کسی توی خانواده مذهبی بزرگ نشده باشه که در این صورت تیر زهر آلود شیطان رو حس نمیکنه ...

شما میگید ببینیم با خود چه کردیم که به راحتی نگاه میکنیم ! شاید هیچ کاری و این شرایط خانوادگی و محیطی بوده که ما رو راحت کرده توی این کار .

شما خودتون رو که بسیار معتقد هستید رو با دیگران مقایسه نکنید دوست من .Blush

و اینکه اگر من به راحتی دختری رو نگاه کنم دیگه مومن نیستم ؟ یعنی ملاک مومن بودن نگاه به نامحرمه ؟

(۲۶/اردیبهشت/۹۱ ۱۲:۴۶)zarati313 نوشته است: [ -> ]خداوندا به من نوری از جانب خود عطا کن که با آن در میان مردم راه بسپرم(صحیفه سجادیه)

مدتی صحیفه سجادیه را بخوانید و مطالعه کنید، در تلفن همراه خود داشته باشید و شبها که با وضو در رختخواب می خوابید یک دعای آن را در همان رختخواب مطالعه کنید.... امتحان کنید !!!

ممنون بابت نظر به جا و مناسبتون . Rose
(۲۵/اردیبهشت/۹۱ ۲۰:۳۶)soshiant نوشته است: [ -> ]
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام دوستان .

این تایپیک رو ایجاد کردم که با آقایون یه مشورتی داشته باشم در مورد این که :

شما وقتی یه خانم بی حجاب رو بیرون میبینی ( منظورم رو که میفهمید ؟)

چطور میشه بهش نگاه نکنید ؟

دوستان لطفا نصیحت نکنید و کاری که خودتون انجام میدید رو بگید .

سلام
کاری که من انجام میدم اینه که:
فرض میکنم حضرت حجت دارند پشت سر من راه میرند و حواسشون کاملاً به من هست
در نتیجه من جرأت نمیکنم نگاه نا جور کنم در محضر ایشون
که البته فرض درست و صحیحی هم هست چرا که ایشان عین الله است و همه ی ما در محضر ایشان هستیم منتها هواسمان نیست
یا علی
سلام بر شما

حکم نگاه کردن به زنهای بد حجاب که اگر کسی آنها را امر به حجاب نماید اعتنا نمی‏کنند چیست؟
در فرض سؤال تفاوتي بین آنها و سایر زنها نیست و نگاه به آنها جايز نيست مگر به صورت و دست‌ها تا مچ آن هم در صورتى كه زينت و آرايش نشده باشد،
و نگاه به آن هم با قصد لذّت و ريبه صورت نگيرد.

شماره استفتاء: 209515
مقام معظم رهبری

http://www.leader.ir/langs/fa/index.php?...fta&mode=p
_____________________________________________________________________________________________

حکم نگاه کردن به زنان بی حجابی که اگر كسى آنها را امر به حجاب نمايد اعتنا نمى‏كنند چیست؟
سلام عليكم
نگاه كردن و ديدن فرق مي كند
و نگاه كردن به چنين زناني حرام است

آیت ا... العظمی مدنی تبریزی
_____________________________________________________________________________________________

حكم نگاه كردن به زنهاى بد حجاب كه اگر كسى آنها را امر به حجاب نمايد اعتنا نمى‏كنند چيست؟
اگر زن مسلمان باشد نگاه كردن به آنها حرام مى باشد و نگاه كردن به صورت و دو دست آنها بدون لذّت اشكال ندارد و اگر غير مسلمان باشد بنابر احتياط واجب به غير صورت و دو دست آنها نگاه نكند.
آيت الله العظمى سيد صادق شيرازى
متن سوال شماره:18857
حكم نگاه كردن به زنهاى بد حجاب كه اگر كسى آنها را امر به حجاب نمايد اعتنا نمى‏كنند چيست؟
پاسخ سوال شماره:18857

بسمه تعالي
اگر احتمال مفسده داشته باشد، جايز نيست.

آیت ا... العظمی حسين مظاهري

http://www.almazaheri.ir/farsi/Index.asp...0627%u0641
حکم نگاه کردن به خانم هایی که قائل به حجاب نیستند و حجاب ندارند و یا اینکه حجاب ناقص دارند چیست؟
جواب :
بسمه تعالی
با نظر عادی و بدون شهوت اشکال ندارد.

آیت ا... العظمی حسینی زنجانی
لینک:

http://www.alzanjani.ir/1389/03/05/%d9%8...8%a7%d8%a8
آیا به زنان مسلمانی که خودشان حجابشان را رعایت نمی کنند میتوان نگاه کرد و یا زن مسلمانی که عقیده به حجاب ندارد و حکم آن چیست؟
در صورتی که به نهی از منکر دیگران توجهی نمی کنند با دو شرط می توان به آنها نگاه کرد نخست این که به قصد لذت نباشد دیگر این که خوف وقوع در گناه نرود.
آیت ا... العظمی مکارم شیرازی
لینک:
http://persian.makarem.ir/estefta/?it=1065&mit=1065
___________________________________________________________________________________________
مسأله ۲۴٠٠ ـ نگاه كردن به بدن زنهاى بى باك كه اگر كسى آنها را امر به حجاب نمايد اعتنا نمى‏كنند ، اشكال ندارد ،
مشروط به آنكه بدون شهوت و ترس وقوع در حرام باشد ، و در اين حكم فرقى ميان زنهاى كفار و ديگر زنها نيست ،
و همچنين فرقى نيست ميان دست و صورت و ديگر جاهاى بدن ، كه معمولاً آنها نمى‏پوشانند
.
آیت ا... العظمی سیستانی
لینک:
http://www.sistani.org/index.php?p=373861&id=1&pid=114
___________________________________________________________________________________________
1- آیا عرف مکان یا محل کار در میزان حدود شرعی مقرر برای حجاب مؤثر می باشد؟
( مثلاً زنان عشایر لرستانی که موهایشان در سن و سال خاصی بافته شده بیرون است یا زنان جنوب ایران که در عرف آنجا جوراب نمی پوشند
یا زنان شمالی که در هنگام کار در زمین کشاورزی مقداری از شلوار خود را بالا می زنند یا زنان کارمند که در هنگام کار مقداری از دستانشان پیدا می گردد )
2- آیا رعایت نکردن حجاب مقرر شرعی گناه محسوب میگردد؟ اگر گناه می باشد گناه کبیره است یا صغیره؟ در هر فرضی ( کبیره یا صغیره بودن) آیا قابل تعزیر می باشد؟ 3
- آیا حاکم شرع می تواند زنانی را که در اجتماع یا انظار عمومی - موی سرشان پیدا است یا - زنانی که لباسی به تن دارند که برجستگی های بدن را نشان می دهد یا -
زنانی که پوشش نامناسب دارند یا - زنانی که آرایش کرده باشند کیفر نماید؟

زنانی که معمولا به صورتهائی که اگر آنها را نهی کنند اعتنا نمیکنند مثل بادیه نشینها که در روایات هم به آن اشاره شده از مواردی است که چشم پوشی
از آنان با قید عدم ریبه لازم نیست گرچه زن باید خود از نامحرم بپوشاد و عدم توجه به پوشش اسلامی از گناهان کبیره است و اگر بی حجابی باعث جریحه دار
شدن عفت عمومی کشور اسلامی شود تعزیز هم اشکال ندارد .

آیت ا... العظمی علوی گرگانی
لینک:
http://www.gorgani.ir/Default.aspx?faqsp...groupid=26
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
7224- بسمه تعالى
نگاه كردن از روي شهوت، ويا در صورت احتمال وقوع در حرام، إشكال دارد.

آيت ا... العظمى المدرسي
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

جواب:
سلام عليكم و رحمة الله و بركاته
زنهايى كه اگر آنهارا از نپوشيدن بدن خود از نامحرم نهى كنند تأثير در آنها ندارد ـ چه كافر و چه مسلمان ـ نگاه كردن به جاهايى از بدن آنها كه بحسب متعارف
عادت بپوشانيدن آن ندارند در صورتى كه قصد لذّت و ترس وقوع در حرام نباشد ، جايز است.

آیت ا... محمد صادق ربیعی

نگاه کردن عن قصد جائز نیست ولی بیرون رفتن از خانه و نظر بیافتد بانان اشکال ندارد

آیت ا... روحانی

بسمه تعالی
بنابراحتیاط واجب نگاه نکند مگر به زنهای اهل کتاب یا روستائی که اگر آنها را نهی کنند قبول نمی کنند
زیرا وجوب حجاب کامل را درک نمی کنند نه زنهای بدحجابی که به خاطر عدم التزام به شرع بد حجاب هستند.

آیت ا... شاهرودی

نگاه بدون شهوت و بدون خطر مفسده به قسمتهایی از بدن او مثل موی سر
و گردن که با نهی از منکر هم آن ها را نمی پوشاند اشکال ندارد.

آیت ا... موسوی اردبیلی

حکم نگاه به زنان بد حجابی که بیننده احتمال دهد در صورت تذکر موجب به درگیری لفظی یا مشکلات می شود چیست؟
جایز نیست (مقام معظم رهبری)
حکم نگاه به زنان بد حجابی که بیننده احتمال دهد در صورت تذکر موجب به درگیری لفظی یا مشکلات می شود چیست؟
در صورت يقين به عدم تأثير امر به معروف لازم نيست ولي نگاه كردن نيز جائز نيست. (آیت ا... نوری همدانی)
در صورتی که به نهی از منکر دیگران توجهی نمی کنند با دو شرط می توان به آنها نگاه کرد نخست اینکه به قصد لذت نباشد دیگر اینکه خوف وقوع در گناه نرود.(آیت ا... مکارم شیرازی)
حکم نگاه به زنان بد حجابی که بيننده احتمال دهد در صورت تذکر موجب به درگيری لفظی يا مشکلات می شود چيست؟
نگاه کردن به زنان نامحرم از روی عمد اشکال دارد. (آیت ا... مدرسی)
نگاه کردن بزن بی حجاب یا بد حجاب فی نفسه جایز نیست و اگر موجب به درگیری لفظی یا مشکلات شود حرمت نگاه کردن موکد میشود (آیت ا... روحانی)
تذكر دادن ربطي به نگاه ندارد و نگاه كردن به چنين افرادي حرام است (آیت ا... مدنی تبریزی)
جايز نيست. (آیت ا... مظاهری)
خداى مهربان در قرآن مجيد خطاب به پيامبر خود مى فرمايد: «بگو يا رسول الله به مؤمنان: چشم خود را بپوشند،
عفت و پاكدامنى خود را حفظ كنند، زيرا اين براى آسايش روح و جسم آنان بهتر و پاكيزه تر است، به تحقيق كه خدا از آنچه شما مؤمنان انجام مى دهيد با خبر است» نور/ 30،
بنابر اين يک جوان مؤمن سزاوار است كه فرمايش خدا را به جان دل بخرد و با عزم و اراده و توكل بر خدا و توسل به اهل بيت از نگاه به نامحرم دست بر دارد. (آیت ا... صادق شیرازی)

به نقل از : http://didedigar.blogfa.com

و در آخر اینکه:

برش بی محلی تیز تر از شمشیر است
یا حق
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام دوستان .

این تایپیک رو ایجاد کردم که با آقایون یه مشورتی داشته باشم در مورد این که :

دوستان لطفا نصیحت نکنید و کاری که خودتون انجام میدید رو بگید .

خواهش میکنم اگر ناظرین این مبحث رو مناسب این بخش نمیدونن به حقیر گزارش بدن .

خوب این که کاری نداره برادر جان
اول پیش خودت بگو
أَلَمْ يَعْلَمْ بِأَنَّ اللَّهَ يَرَى ؟!

بعدش کله مبارک رو بچرخون به یه سمت دیگه
الا بذکر الله تطمئن القلوب

گرچه اینو به خودم بیشتر میگم و دعا بفرمایید که انشاالله توفیقی حاصل بشه و همه عامل این آیه بشیم . هر مورد ذکر خدا فراموش میشه چیزای دیگه میاد و بس .
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام دوستان .

• رجبعلی خیاط (رحمة الله علیه): «اگر چشمت به نامحرم افتاد و خوشت نیامد که مریضی
ولی اگر خوشت آمد، فورا چشمت را به زمین بدوز و از خدا طلب استغفار کن
و بعد این ذکر را بگو: یا خیر الحبیب و المحبوب صل علی محمد و اله اجمعین و عجل فرجهم.
یعنی ای خدا، ای بهترین یار و دوست و محبوب من،
اینا چیه؟ من تورا میخوام ای بهترین دلسوز و یار شفیق من. Angel
(۲۶/اردیبهشت/۹۱ ۱۵:۴۰)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]
...

چرا حرف درمیاری واسه بچه مردم ؟!!!
یعنی بنده هم مریضم ؟Big Grin
(۲۶/اردیبهشت/۹۱ ۱۵:۵۲)در جستجوی سختی نوشته است: [ -> ]
...

چرا حرف درمیاری واسه بچه مردم ؟!!!
یعنی بنده هم مریضم ؟Big Grin

خیر !
شما برحسب فرمان خداوند ، خواست خداوند رو در لحظه اول هم برخواست نفس ترجیح دادید.
برای سلامتی شما 5 صلوات می فرستمAngel
سلام
به نظر من اگه نامحرم رو ببيني و خوشت هم بييايد! گناه كاري(مخصوصا" وقتي كه بد حجاب باشد)

مگر زماني كه هدف ازدواج و عمل به سنت پيامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) باشد(البته وقتي كه طرف با حجاب باشد)

دوستان اگر پاسخم درست نيست براي سلامتي من هم صلوات بفرستيد
رجبعلی خیاط (رحمة الله علیه): «اگر چشمت به نامحرم افتاد و خوشت نیامد که مریضی
.....

خواهر من اینجا دو نکته مد نظر من هست که میگم

1- بعضی این دخترا تریپ رزدنت اویل میزنن خوب آدم خوشش نمیاد البت همشون رو نمیگما بعضیا

2- آیا این مریضی که گفته شده خوبه یا بد؟

(۲۶/اردیبهشت/۹۱ ۱۶:۱۶)شهرام نوشته است: [ -> ]سلام
به نظر من اگه نامحرم رو ببيني و خوشت هم بييايد! گناه كاري(مخصوصا" وقتي كه بد حجاب باشد)

مگر زماني كه هدف ازدواج و عمل به سنت پيامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) باشد(البته وقتي كه طرف با حجاب باشد)

دوستان اگر پاسخم درست نيست براي سلامتي من هم صلوات بفرستيد

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

دیدن با نگاه کردن فرق داره

دیدن یعنی یک چیزی رو در یه لحظه کوتاه ببینی

اما نگاه کردن یه چی تو مایه های تلوزیون نگاه کردن

خب وقتی یه لحظه چشمت میوفته و کله مبارک رو میندازی پایین
ممکنه وقتی اون لحظه تو نظرت اومد از تریپ اون نامحرم خوشت اومده باشه
فکر نمی کنم که این گناه باشه
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
آدرس های مرجع