تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: آقایون بیان داخل جواب بدن...
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
خوب اگه به در و دیوار نگاه کنیم که نارات میشن باید به زمین نگاه کنی که نشانه شرم و حیاست و خیلی هم کلاس داره.
البته به کفشاش نگا نکنWink.
حقیقتش من اگه بگم میترسم ریا بشهBig Grin.
نقل قول:شما وقتی یه خانم بی حجاب رو بیرون میبینی ( منظورم رو که میفهمید ؟)
چطور میشه بهش نگاه نکنید ؟
خوب سرمون رو میندازیم پایین همین دیگه.
البته متاسفانه اینقد دختر بی حیا تو خیابونا زیاد شده که همه چیز برعکس شده.
باید ما چادر سرمون کنیم اونا به ما نگاه نکنندBig Grin. نگاه میکنن که هیچ متلک هم میگنAngry.خودم شاهدم.
مثلا اگه یه دختره متلک انداخت اون موقع میشه کفشمون رو در بیاریم بزنیم تو سر دختره؟Smile همون جا درجا میمیرهBig GrinBig Grin.
اون موقع یقه مارو میگیرن.
جدا از شوخی در این مواقعغ اگه به عاقبت کار فکر کنی خیلی خوبه. به خودت بگو با نگاه کردن چی عایدت میشه مگر اینکه حریص تر بشی. همون موقع هم با امام زمان درد دل کنی یه چیز دیگست.
جواب ساده ای داره!

وقتی نگاه نکنی!! نمی بینی !! که مجبور بشی دوباره نگاه کنی !
وسوسه لازمه هایی داره ، وقتی شرایط وسوسه رو فراهم نکنی (همون نگاه اول) آسوده خاطری.

اگر راحت جان طلبی بهتره اصلا نبینی و سرپایین باشی چه برسه به نظر دوم!

دلایل دیگه جلوگیری از نگاه 1-ترس از خدا 2- جلوگیری از ایجاد وضعیت مشابه با ناموس خودم.
(۲۴/فروردین/۹۲ ۰:۵۲)سید سجاد نوشته است: [ -> ]جواب ساده ای داره!

وقتی نگاه نکنی!! نمی بینی !! که مجبور بشی دوباره نگاه کنی !
وسوسه لازمه هایی داره ، وقتی شرایط وسوسه رو فراهم نکنی (همون نگاه اول) آسوده خاطری.

اگر راحت جان طلبی بهتره اصلا نبینی و سرپایین باشی چه برسه به نظر دوم!

دلایل دیگه جلوگیری از نگاه 1-ترس از خدا 2- جلوگیری از ایجاد وضعیت مشابه با ناموس خودم.
به شدت موافقم
البته بی توجهی به جنس مونث اونم از این نوعش از هرچی توهین و نا سزا بد تره
اینم باید در نظر داشت که از هر دست که بری از همون دست میگیری
(۲۴/فروردین/۹۲ ۹:۵۴)ayat-avini نوشته است: [ -> ]به شدت موافقم
البته بی توجهی به جنس مونث اونم از این نوعش از هرچی توهین و نا سزا بد تره
اینم باید در نظر داشت که از هر دست که بری از همون دست میگیری
البته این پست در جواب آقای کمانگیر بود،که قبلا نوشتم .گفتم شاید،شاید به درد شمام بخوره.
آقای کمانگیر! من هم قبلا ها اینطوری فکر میکردم. ولی الان فک میکنم گوش نکردن به حرف خدا یه رفتار توهین آمیزه. خدا میگه به نامحرم نگا نکن ، بعد ما به خدا گوش نمیدیم. میگیم ممکن طرف ناراحت بشه ممکن گمراه بشه! این یه جورایی توهین به خداست فک میکنم. من خودم خیلی ها رو دیدم که موقع صحبت کردن با نامحرم درو دیوارو نگاه میکردن با خودم میگفتم وا؟ چرا اینجوری میکنن؟ وقتی یکی داره حرف میزنه نباید درو دیوارو نگاه کرد!اما الان میگم :برای حفط ایمانت سرو کلت رو به دیوارم بکوبی بازم کمه. الان میگم فقط خدا نباید ناراحت بشه ودیگر هیچ...
همیشه که نمیشه به زمین و در و دیوار نگاه کرد.گاهی وقتا ناچاراً آدم واسه اینکه تو خیابون جلو پاش رو ببینه یا وقت حرف زدن با یک خانم ممکنه آدم مجبور باشه نگاه کنه.

کاری که من توی اینجور مواقع انجام میدم اینه که به شکل مات بهشون نگاه کنم (میفهمین که چی میگم :دی ) یعنی در عین اینکه نگاه میکنم ذهنم اگه رو یه چیز دیگه ای متمرکز باشه تصویری که موجوده چون واضح نیست دیگه اون تاثیر گناه آلود رو نداره! یه جورایی مثل حالتیه که آدم تو فکر یه چیز میره و با وجود اینکه داره به یه جایی نگاه میکنه ولی از جسم روبرو فقط یک تصویر مات می بینه. نمیدونم روشم تا چه حد میتونه مفید باشه [تصویر: 7.gif] ولی واسه خودم تو مواقعی که ناچار به نگاه کردن هستم کاربرد داشته!

سلام به همه دوستان
خیلی ببخشید این حرف رو میزنم ولی همه مشکل ما مردها نیستیم
من سربازم تو این مواقع خود خانم ها به من متلک میندازن البته قصد جسارت به همه خانم ها را ندارم
باید ببینیم خداوند چه پیشنهادی داده!
[تصویر: 532056_528740490511382_89382141_n.jpg]
" فرونهند" دیگر مشخص هست که یعنی چه!! نه؟!
خب همه همینو گفتن توی پستاشون.شما پستها رو نخوندید؟!!!!!
ممنون آیت آوینی عزیز بابت حمایتت ولی من با این بخش مخالفم:
نقل قول: البته بی توجهی به جنس مونث اونم از این نوعش از هرچی توهین و نا سزا بد تره

نگاه نکنی دوست داشتنی تر و قابل اعتماد تری ، خدا رو راضی کنی دل هرکسی رو که بخوای راضی می کنه. نباید ازین ترسید.
ممنون دوست عزیز
متوجه ضعف خودم شدم ممنون به خاطر یاد آوری
شما خیلی فروتن هستی
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
آدرس های مرجع