۴/تیر/۹۱, ۰:۱۵
(۳/تیر/۹۱ ۱۶:۱۹)M912 نوشته است: [ -> ]من سوالم اینجاست چرا هر شخصی به عنوان یه فرد عاقل و بالغ نمیتونه برای خودش تصمیم بگیره که چیکار باید بکنه یا نکنه؟؟؟
چرا من به عنوان یه انسان نمیتونم تصمیم بگیرم که چیکار کنم و چی برام خوبه؟؟؟
سلام دوست عزیز .
جواب سوال شما خیلی سادست ..!!! و اون اینه که شما و تمام انسانها و حتی یک فرد عاقل و بالغ توی تمام امور مهارت کافی ندارن و یا به قولی علامه نشدن تا بخوان در مورد همه امور به خودشون متکی باشن .
شما چرا وقتی مریض میشی خودت تصمیم نمیگیری چیکار باید بکنی ؟؟؟؟؟
شما چرا میری دانشگاه و یا درس میخونی ؟؟؟
(۳/تیر/۹۱ ۱۶:۱۹)M912 نوشته است: [ -> ]بخدا اگه قرار بود به زور باشه خدا خودش یه جوری زوری همه مون رو میبرد بهشت!!!
باور کن خدا میخواست همه رو به زور ببره بهشت خودمون خراب کردیم ....!!!!!
(۳/تیر/۹۱ ۱۶:۱۹)M912 نوشته است: [ -> ]کاملا عادت کردیم هر تکنولوژی جدید که میاد میگیم ضد اسلام و خداست
اما وسیله جنگی باشه کلا مال خداست باید داشته باشیم دشمنان رو بزنیم نابود کنیم
پیش داوری نکنید دوست عزیز !!!
از اونجایی که بیشتر تکنولوژی دنیا به دست صهیونیستها و یا تحت تاثیر صهیونیستها به بازار عرضه میشن باید در استفاده از اونها خیلی دقت کنیم و اون به این دلیله که حتما این تکنولوژی رو در ابتدا برای منافع خودشون ساختن ، بعد من و شما .
اما قضیه اینجا پیچیده میشه که من و شما شما رو مجبور میکنن از تکنولوژی اونها استفاده کنیم و این اجبار رو مثل یک بوسه از روی محبت به ما تحمیل میکنن .( ماهواره ) و کسی که متوجه اجبار این دستگاه شوم به قبول اعتقاداتشون نباشه این اجبار رو به دید محبت نگاه میکنه و نهایتا از اونها در مقابل کسانی که این اجبار رو متوجه شدن دفاع میکنه .
یکی از ماهیتهای جنگ نرم همینه که شهید این جنگ متوجه نمیشه که شهید شده ...
در مورد وسیله جنگی هم با یک مثال براتون بازش میکنم .
اگر خود شخص شما ببینی دور تا دور خونتون رو ارازل و اوباشی گرفتن که به خون شما و خانواده شما تشنه هستن برای احتیاط یه چاقو دستت میگیری که اگر زدن در رو شکستن و خاستن تجاوز کنن بتونی از جان خودت و خانوادت دفاع کنی ....
در غیر این صورت ( یعنی ارازلی نباشه ) هیچوقت نمیگی چون من خونم رو دوست دارم حالا همینجوری یه چاقو هم دستم میگیرم !!!
(۳/تیر/۹۱ ۱۶:۳۵)taban نوشته است: [ -> ]پس به خودمون بستگی داره که چطور استفاده کنیم
دوست عزیز .
شما اگر بچه ای داشته باشی آمپول میدید دستش بگید به خودش بستگی داره چطوری استفاده کنه ؟؟؟؟؟!!
بله از آمپول میشه برای دفاع از بیماریها هم استفاده کنیم اما این رو یه بچه میفهمه ؟؟؟؟
صحبت اینجاست که شاید شما حکم بچه رو نداشته باشی اما همه مردم واقعا میدونن روش استفاده درست از ماهواره به چه شکله ؟؟؟
آیا کسی که میشینه پای فارسی 1 یا زمزمه و ... حکم بچه رو نداره که آمپول بدست گرفته ؟؟؟؟؟
به نظرتون از هر 100 نفر چند نفر طرز استفاده درست از ماهواره رو میدونن ؟؟؟؟
(۳/تیر/۹۱ ۱۶:۳۵)taban نوشته است: [ -> ]ولی دوست من بحث ماهواره چیزی نیس که بهش بپردازیم فانوس عزیز شما نداشتی باشی همسایه داره واگر کمی عرق دینی داشته و وطن گرا باشه این سوال ها تو ذهنش بیاد خودش باید جلوی وجدانشو بگیره نه با مطرح کردن بحث تو فضایی مثل اینجا
اول در مورد قسمتی که توجه شدم .
اینکه بر چه مبنایی میگید بحث ماهواره چیزی نیست که بهش بپردازیم ؟؟؟؟
شما در جریان هستید پیامهایی که از طریق فیلم میشه به بیننده القاء کرد از هیچ طریقی نمیشه این کار رو کرد ؟؟؟
در جریان هستید تاثیری که شخصیت یک هنرمند میتونه رو طرفدارش بزاره شاید نزدیکترین دوست آدم نتونه رو آدم بزاره ؟؟؟
متوجه هستید فقط و فقط با فیلم میشه ریشه اعتقادات یک جامعه رو تا حد مرگ فرسوده کرد ؟؟؟
در جریان هستید اگر رسانه ( ماهواره ) نبود هیچ وقت صهیونیست تا این حد نمیتونست به اعتقادات جوونها ضربه بزنه ؟؟!!!
باور کنید عجیب ترین حرفی که تو تالار شنیده بودم این بود که ماهواره چیزی نیست که بهش بپردازیم !!!!!
در مورد عرق دینی و وطن گرا بودن هم باید بگم اصلا متوجه نشدم چطور مربوط شد به صحبت از ماهواره !!!!
![[تصویر: blush.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/blush.gif)
)