تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: آیا حذف ماهواره از منزلمان ممکن است ؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
(۳/تیر/۹۱ ۱۶:۱۹)M912 نوشته است: [ -> ]من سوالم اینجاست چرا هر شخصی به عنوان یه فرد عاقل و بالغ نمیتونه برای خودش تصمیم بگیره که چیکار باید بکنه یا نکنه؟؟؟
چرا من به عنوان یه انسان نمیتونم تصمیم بگیرم که چیکار کنم و چی برام خوبه؟؟؟

سلام دوست عزیز .
جواب سوال شما خیلی سادست ..!!! و اون اینه که شما و تمام انسانها و حتی یک فرد عاقل و بالغ توی تمام امور مهارت کافی ندارن و یا به قولی علامه نشدن تا بخوان در مورد همه امور به خودشون متکی باشن .
شما چرا وقتی مریض میشی خودت تصمیم نمیگیری چیکار باید بکنی ؟؟؟؟؟
شما چرا میری دانشگاه و یا درس میخونی ؟؟؟

(۳/تیر/۹۱ ۱۶:۱۹)M912 نوشته است: [ -> ]بخدا اگه قرار بود به زور باشه خدا خودش یه جوری زوری همه مون رو میبرد بهشت!!!

باور کن خدا میخواست همه رو به زور ببره بهشت خودمون خراب کردیم ....!!!!!

(۳/تیر/۹۱ ۱۶:۱۹)M912 نوشته است: [ -> ]کاملا عادت کردیم هر تکنولوژی جدید که میاد میگیم ضد اسلام و خداست
اما وسیله جنگی باشه کلا مال خداست باید داشته باشیم دشمنان رو بزنیم نابود کنیم

پیش داوری نکنید دوست عزیز !!!
از اونجایی که بیشتر تکنولوژی دنیا به دست صهیونیستها و یا تحت تاثیر صهیونیستها به بازار عرضه میشن باید در استفاده از اونها خیلی دقت کنیم و اون به این دلیله که حتما این تکنولوژی رو در ابتدا برای منافع خودشون ساختن ، بعد من و شما .

اما قضیه اینجا پیچیده میشه که من و شما شما رو مجبور میکنن از تکنولوژی اونها استفاده کنیم و این اجبار رو مثل یک بوسه از روی محبت به ما تحمیل میکنن .( ماهواره ) و کسی که متوجه اجبار این دستگاه شوم به قبول اعتقاداتشون نباشه این اجبار رو به دید محبت نگاه میکنه و نهایتا از اونها در مقابل کسانی که این اجبار رو متوجه شدن دفاع میکنه .

یکی از ماهیتهای جنگ نرم همینه که شهید این جنگ متوجه نمیشه که شهید شده ...

در مورد وسیله جنگی هم با یک مثال براتون بازش میکنم .
اگر خود شخص شما ببینی دور تا دور خونتون رو ارازل و اوباشی گرفتن که به خون شما و خانواده شما تشنه هستن برای احتیاط یه چاقو دستت میگیری که اگر زدن در رو شکستن و خاستن تجاوز کنن بتونی از جان خودت و خانوادت دفاع کنی ....

در غیر این صورت ( یعنی ارازلی نباشه ) هیچوقت نمیگی چون من خونم رو دوست دارم حالا همینجوری یه چاقو هم دستم میگیرم !!!

(۳/تیر/۹۱ ۱۶:۳۵)taban نوشته است: [ -> ]پس به خودمون بستگی داره که چطور استفاده کنیم

دوست عزیز .
شما اگر بچه ای داشته باشی آمپول میدید دستش بگید به خودش بستگی داره چطوری استفاده کنه ؟؟؟؟؟!!
بله از آمپول میشه برای دفاع از بیماریها هم استفاده کنیم اما این رو یه بچه میفهمه ؟؟؟؟

صحبت اینجاست که شاید شما حکم بچه رو نداشته باشی اما همه مردم واقعا میدونن روش استفاده درست از ماهواره به چه شکله ؟؟؟
آیا کسی که میشینه پای فارسی 1 یا زمزمه و ... حکم بچه رو نداره که آمپول بدست گرفته ؟؟؟؟؟

به نظرتون از هر 100 نفر چند نفر طرز استفاده درست از ماهواره رو میدونن ؟؟؟؟

(۳/تیر/۹۱ ۱۶:۳۵)taban نوشته است: [ -> ]ولی دوست من بحث ماهواره چیزی نیس که بهش بپردازیم فانوس عزیز شما نداشتی باشی همسایه داره واگر کمی عرق دینی داشته و وطن گرا باشه این سوال ها تو ذهنش بیاد خودش باید جلوی وجدانشو بگیره نه با مطرح کردن بحث تو فضایی مثل اینجا

اول در مورد قسمتی که توجه شدم .
اینکه بر چه مبنایی میگید بحث ماهواره چیزی نیست که بهش بپردازیم ؟؟؟؟
شما در جریان هستید پیامهایی که از طریق فیلم میشه به بیننده القاء کرد از هیچ طریقی نمیشه این کار رو کرد ؟؟؟
در جریان هستید تاثیری که شخصیت یک هنرمند میتونه رو طرفدارش بزاره شاید نزدیکترین دوست آدم نتونه رو آدم بزاره ؟؟؟
متوجه هستید فقط و فقط با فیلم میشه ریشه اعتقادات یک جامعه رو تا حد مرگ فرسوده کرد ؟؟؟
در جریان هستید اگر رسانه ( ماهواره ) نبود هیچ وقت صهیونیست تا این حد نمیتونست به اعتقادات جوونها ضربه بزنه ؟؟!!!

باور کنید عجیب ترین حرفی که تو تالار شنیده بودم این بود که ماهواره چیزی نیست که بهش بپردازیم !!!!!

در مورد عرق دینی و وطن گرا بودن هم باید بگم اصلا متوجه نشدم چطور مربوط شد به صحبت از ماهواره !!!![تصویر: blush.gif]
(۳/تیر/۹۱ ۲۲:۳۶)taban نوشته است: [ -> ]ولی دوست من بحث ماهواره چیزی نیس که بهش بپردازیم فانوس عزیز شما نداشتی باشی همسایه داره واگر کمی عرق دینی داشته و وطن گرا باشه این سوال ها تو ذهنش بیاد خودش باید جلوی وجدانشو بگیره نه با مطرح کردن بحث تو فضایی مثل اینجا

اوه دوست من !
مگر از عرق ملی و دینی نگفتی ؟
خب سوال میکنم این دوستی که چنین بحثی رو مطرح کردن خواستن نهیب بزنن ها !!!
کاره بدی کرده خواسته یاد آوری کنه ؟
نتیجه بخش بودن یا نبودنش دست ایشون نیس ایشون وظیفشو انجام داد ها !!

پس لطفا چیزی نگید که دوستامون دیگه فکر کارای خوب و ادای تکلیف از ذهنشون پاک بشه

سپاس
به نظر من آدم که خودشو گول نمیزنه !!!!!!!!!!!!
یکی حتی اگه تلویزیونم ببینه منحرف میشه یکیم خودشو میشناسه میدونه دیگه خیلی هم زود هرچیزیو باور نمیکنه و کلا با ماهواره هم مثل یه تلویزیون برخورد میکنه!!!!!!!!!!!براش فرق نداره . من نمیگم طرف بره فیلم های اونجوری ببینه بگه من که منحرف نمیشم . میگم تا حدی دیگه اینقدرم دونبالش نباشه مثل تلویزیون باهاش برخورد کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!
بستگی به هرکسی داره!!!!!!!!!!!!!!!
می بخشید ، حجم ارسال ها بسیار بالاست و نمیدانم الان در چه وضعی است ...

اما در پاسخ موضوع ارسال باید بگویم چرا نمی شود؟!
ما اصلا ماهواره نداریم.
حذفش هم فکر نمی کنم مشکل باشد ، تعجب می کنم از دوستان بیداری که در منزل ماهواره دارند.
(۴/تیر/۹۱ ۳:۴۳)Grace Dies نوشته است: [ -> ]اما در پاسخ موضوع ارسال باید بگویم چرا نمی شود؟!
ما اصلا ماهواره نداریم.
حذفش هم فکر نمی کنم مشکل باشد ، تعجب می کنم از دوستان بیداری که در منزل ماهواره دارند.
سلام

نه از دوستان بیداری، کلا هر کس ماهواره داره تعجب می کنم. بچه های بیداری که دیگه...!؟ چی بگم والا!!!!!!!!
خدایی حیف از وقت نیست؟نمیدونم چرا هیچ کس حرف منو باور نمی کنه. ولی باور کنید که من در روز شاید 5 دقیق از اول یکی از بخش های خبری رو گوش کنم. مطلقا دیگه با تلویزیون کاری ندارم.آخه عمری نگاه تلویزیون کردیم چی به دست آوردیم؟
اگر تلویزیون رو از زندگی حذف کردید(+ موبایل و استفاده حساب شده از pc) تازه میبینید که یه روز چقدر طولانیه و چه کار ها که نمیشه کرد.
(میخوام تند حرف بزنم،ببخشیدBlush)
به جان خودم هر که بگه ما از ماهواره استفاده مفید!!!!!!! می کنیم، حرف مفت زده.
آخه مگه میشه سیگار بکشی واسه سلامت؟
من موندم چطور بعضی از خانواده های مذهبی جلوی خانواده خجالت نمی کشن؟
خانواده ای!!!!!!!! میشینن پای من و تو و فارسی وان و بی بی سی و ...
مرد گنده خجالت بکش.Angry
بچه تو الان قوه استدلال نداره، تو م داری قشنگ مغزش رو می شوری، فردا هم انتظار داری حجاب رو رعایت کنه، نماز بخونه، کلا آدم بشه.
یکی از دوستان ماجرای چند تایی از فیلم های پر طرفدار این روز های ماهواره رو برام تعریف کرد.
موضوع همه خیانت های وحشتناک بود.به خدا شنیدنش هم خجالت آور بود، از بس که این فیلم ها بی شرمانه این موضوعات رو به تصویر کشیدن.
آقا و خانمی که میفرمایی استفاده درست؟؟؟؟؟!!!!!!! میکنیم، شبکه های ... رو قفل می کنیم و 10000000 حرف صدمن، یه غاز دیگه، میخوای کلاه بزاری سر کی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وقتی خونه نیستی، چه تضمینی هست که بچه تو ...
نقل قول:سلام دوست عزیز .
جواب سوال شما خیلی سادست ..!!! و اون اینه که شما و تمام انسانها و حتی یک فرد عاقل و بالغ توی تمام امور مهارت کافی ندارن و یا به قولی علامه نشدن تا بخوان در مورد همه امور به خودشون متکی باشن .

علیک سلام
عزیزم جواب ساده است اما در صورتی که واقعا جواب من باشه درسته که ما علامه نیستیم ولی ایا من وقتی میخوام نهار یه چیزی درست کنم باید زنگ بزنم از یکی دیگه بپرسم؟؟؟ یا هر کار روز مره دیگه؟؟؟ اینکه کدوم کانال تی وی رو ببینم چه سایتی برم کی بخوابم؟؟؟ و...
نقل قول:شما چرا وقتی مریض میشی خودت تصمیم نمیگیری چیکار باید بکنی ؟؟؟؟؟

پیش خودم تصمیم نمیگیرم اما دست خودمه که برم دکتر یا بخوام از درد بمیرم و خوب نشم !!!
نقل قول:شما چرا میری دانشگاه و یا درس میخونی ؟؟؟
من نه دانشگاه میرم و نه درس میخونم اما واقعا این سوال چه ربطی داشت؟؟؟

نقل قول:باور کن خدا میخواست همه رو به زور ببره بهشت خودمون خراب کردیم ....!!!!!
یعنی داری میگی یه انسان انقد قدرت داره که نقشه های خدا رو خراب کنه ؟؟ مگه نمیگید هیچ کس در مقابل اراده خدا نمیتونه مقاومت کنه و هر چیزی که اون بخواد همون میشه خدا حتی برای دین اسلام هیچ اجباری قرار نداده و هیچوقت هم هیچ انسانی رو مجحبور نکرده و این همون قدرت اختیاره که میدونیم چقدر هم خدا دربارش صحبت کرده ولی ما عادت کردیم هر چیزی که به ضررمون باشه یا بخوایم از بین ببریم به اسم خدا انجامش میدیم

نقل قول:پیش داوری نکنید دوست عزیز !!!
باشه شما توضیح بدین

نقل قول:از اونجایی که بیشتر تکنولوژی دنیا به دست صهیونیستها و یا تحت تاثیر صهیونیستها به بازار عرضه میشن باید در استفاده از اونها خیلی دقت کنیم و اون به این دلیله که حتما این تکنولوژی رو در ابتدا برای منافع خودشون ساختن ، بعد من و شما .
من کاری ندارم که کی ساخته ولی باید ممنونشون هم باشیم چون هر کشوری جز کشورهای فقیر و عقب مونده میشن صهیونیست و هر اختراعی که اونا برای ما بکنن بده فکر کنم الان ما حتی ذره ای پیشرفت نکرده بودیم یکی از اختراعات مهم و به یاد موندنی ایرانی ها رو بگین تا ما از اونا استفاده بکنیم تی وی تلفن موبایل ماهواره ماشین هواپیما اینترنت دیگه؟؟؟
باورر کن هیچکدوم اینا برای ما مضر نیست این ما هستیم که باید ازش درست استفاده کنیم همون ماهواره بد شما رو هم هر کسی اختراع کرده ایا به ایرانی و ایرانی اجازه نداده برنامه پخش کنه؟؟؟ پس شبکه های مذهبی که الان پخش میشن چیه؟؟؟ خود شبکه های جام جم و شبکه های استانی هم که از ماهواره میشه دید یا شبکه آی فیلم و اینا کلی هم شبکه که فقط کارتون پخش میکنه واسه بچه ها
پس خود ذات اختراعش بد نیست چون ما نمیتونیم ازش به نفع خودمون استفاده کنیم همه جا باید بگیم بده!!! فقط کافیه یه اسم خدا هم تهش بذاریم دیگه همه چیز درست میشه
من الان تو خونه ام بچه ندارم ولی پدر و مادر ها میتونن شبکه ای که دوست ندارن بچه اشون ببینه قفل کنن این یعنی اونا هم اهمیت میدن

نقل قول:اما قضیه اینجا پیچیده میشه که من و شما شما رو مجبور میکنن از تکنولوژی اونها استفاده کنیم و این اجبار رو مثل یک بوسه از روی محبت به ما تحمیل میکنن .
ببخشید اجبار یعنی چی؟؟؟ کجا دیدی گفتن بیاین ماهواره بخرین؟؟؟ من از دوستم دیدم دوستم از دوستش دیده این از اون دیده اون از این دیده و همه گیر شده مثل یه تکنولوژی دیگه کسی ما رو مجبور نمیکنه برای خونه گاز و یخچال بخریم این نیاز ماست که ما رو مجبور میکنه یه دوستی میگفت هر چیزی که ماهواره داره اینترنت هم داره پس چرا دیگه ماهواره خوب عزیز من پس چرا اصلا از اینترنت استفاده میکنی اگه همونا رو داره پس اینترنت هم بده دیگه نیا اینجا پست نذار
اجبار موقعی نیست که تو وقتی یه چیزی رو احتیاج داری و میری میخری اجبار موقعیه که از وسیله ای که داری نمیتونی استفاده کنی چون یکی دیگه تشخیص داده به نفع تو نیست اما سرطان و سقط جنین که این روزا تو همه خانواده ها پیدا میشه به نفع همه مونه نوش جونمون اصلا جونمون فدای دین اسلام
نقل قول:( ماهواره ) و کسی که متوجه اجبار این دستگاه شوم به قبول اعتقاداتشون نباشه این اجبار رو به دید محبت نگاه میکنه و نهایتا از اونها در مقابل کسانی که این اجبار رو متوجه شدن دفاع میکنه .
من اونو هیچ محبتی نمیبینم مثل تی وی خونه هر موقع احتیاج باشه میبینم ولی لازم میدونم یکم معنی اجبار رو بیشتر توضیح بدم پس دفاع از چیزی نمیکنم فقط دارم میگم یعنی ممکنه شما هم اشتباه تصور کرده باشین
نقل قول:یکی از ماهیتهای جنگ نرم همینه که شهید این جنگ متوجه نمیشه که شهید شده ...
پس فکر میکنه چی شده؟؟؟

نقل قول:در مورد وسیله جنگی هم با یک مثال براتون بازش میکنم .

ممنون از مثالتون دوستمن ولی اصلا ربطی به موضوع نداشت مثال شما محترم برای وسایل جنگی اما آیا خواب و خوراک و زندگیتو صرف این میکنی که مبادا اراذل و اوباش به شما حمله کنن>؟؟ مطمئنا جوابتون منفیه شما زندگی عادی تون رو انجام میدین اما بیشتر از یه فرد عادی دقت میکنید و مواظب هستین
امیدوارم متوجه شده باشین
HeartHeartHeart
سلام فانوس عزیز من که نمیگم بحث ماهواره پاک باشه میگم الکی داریم بحث میکنیم من تورا محکوم کنم دوست دیگر مرا...
فلان کس مقصر را کس دیگر بداند بحث به جایی نمیرسه ....
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام . دوست عزیز m912 من جواب شما رو با مثال دادم اما شما متوجه نشدی و اشتباه برداشت کردید .
توی بعضی جاها اصلا متوجه منظور من نشدید !!!!!!! که این جواب رو دادید !!! و واقعا از این ساده تر در توان من نیست که موضوع رو باز کنم ...!!!! مثلا :

نقل قول:ببخشید اجبار یعنی چی؟؟؟ کجا دیدی گفتن بیاین ماهواره بخرین؟؟؟ من از دوستم دیدم دوستم از دوستش دیده این از اون دیده اون از این دیده و همه گیر شده مثل یه تکنولوژی دیگه کسی ما رو مجبور نمیکنه برای خونه گاز و یخچال بخریم این نیاز ماست که ما رو مجبور میکنه یه دوستی میگفت هر چیزی که ماهواره داره اینترنت هم داره پس چرا دیگه ماهواره خوب عزیز من پس چرا اصلا از اینترنت استفاده میکنی اگه همونا رو داره پس اینترنت هم بده دیگه نیا اینجا پست نذار

اینجا منظور من خرید اجباری ماهواره نبود اصلا ..... منظورم این بود شما که میخوایی از شبکه های مفیدتر استفاده کنی مجبور میشی 100 تا شبکه که نمیخوایی هم ببینی و وقتی بیکاری ماهواره رو باز میکنی حداعقل 80% شبکه های صهیونیستی رو میبینی و این یعنی شما دنیا رو در نگاه صهیونیستها میبینی ....

من از جواب دادن به شما خودداری میکنم ...
پیش تر از اینها جواب تک تک سوالات و جوابها رو میدادم و پیگیری میکردم ، اما جدیدا میتونم تشخیص بدم با چه طرز فکری نمیتونم به نتیجه برسم و باید بگم با طرز فکری که شما دارید حقیر نمیتونم شما رو قانع کنم .

این به این معنیه که همیشه این احتمال رو به خودتون بدید که شاید دارید اشتباه فکر میکنید . شما میتونید به ماهواره نگاه کردن خودتون ادامه بدید و جوانب احتیاط رو هم رعایت کنید ...!!

صحبت کردن بیش از حد در مورد اینکه ماهواره سرتا سر ضرره غیر از خارج کردن ما از بحث کار دیگه ای نمیکنه .
این موضوع مدتها پیش ثابت شده و اینجا جای بحث نیست .

و من الله توفیق .
بسم الله الرحمن الرحیم
نقل قول:سلام . دوست عزیز m912 من جواب شما رو با مثال دادم اما شما متوجه نشدی و اشتباه برداشت کردید .
توی بعضی جاها اصلا متوجه منظور من نشدید !!!!!!! که این جواب رو دادید !!! و واقعا از این ساده تر در توان من نیست که موضوع رو باز کنم ...!!!!

یعنی همه جاش رو اشتباه فهمیدم؟؟؟

نقل قول:مثلا :

نقل قول:ببخشید اجبار یعنی چی؟؟؟ کجا دیدی گفتن بیاین ماهواره بخرین؟؟؟ من از دوستم دیدم دوستم از دوستش دیده این از اون دیده اون از این دیده و همه گیر شده مثل یه تکنولوژی دیگه کسی ما رو مجبور نمیکنه برای خونه گاز و یخچال بخریم این نیاز ماست که ما رو مجبور میکنه یه دوستی میگفت هر چیزی که ماهواره داره اینترنت هم داره پس چرا دیگه ماهواره خوب عزیز من پس چرا اصلا از اینترنت استفاده میکنی اگه همونا رو داره پس اینترنت هم بده دیگه نیا اینجا پست نذار

اینجا منظور من خرید اجباری ماهواره نبود اصلا ..... منظورم این بود شما که میخوایی از شبکه های مفیدتر استفاده کنی مجبور میشی 100 تا شبکه که نمیخوایی هم ببینی و وقتی بیکاری ماهواره رو باز میکنی حداعقل 80% شبکه های صهیونیستی رو میبینی و این یعنی شما دنیا رو در نگاه صهیونیستها میبینی ....
البته از کسایی که فکر میکنن یه انسان نمیتونه واسه خودش تصمیم بگیره بعید نیس که فکر کنن یه انسان انقد قدرت نداره یه دکمه رو بزنه تا کانال عوض بشه و اینکه چه ایرادی داره آدم از هر چیز خوبی هاش رو بگیره!!!
مثلا همین بی بی سی که شما میگین بده حداقل خوبیش اینه میفهمیم چه خبر شده حالا تحلیلاش رو اهمیت نمیدیم درست همونجور که 20:30 رو میبینم چون من کلا مثل شما نظر ندارم که بی بی سی بده اخبار های داخلی خوبه من میدونم که همه اخبار ها دروغه چون هر کس به نفع خودش میگه!!!

نقل قول:من از جواب دادن به شما خودداری میکنم ...
شما لطف میکنید اما اگه جواب من رو میدونید نمیخواد به من بگین پیش خودتون فکر کنید

نقل قول:پیش تر از اینها جواب تک تک سوالات و جوابها رو میدادم و پیگیری میکردم ، اما جدیدا میتونم تشخیص بدم با چه طرز فکری نمیتونم به نتیجه برسم و باید بگم با طرز فکری که شما دارید حقیر نمیتونم شما رو قانع کنم .
بله با شما موافقم چون من اصلا نظرات تعصبی که خود شخص بهش نرسیده فقط چون فلانی گفته اونم قبول کرده رو نمیپذیرم

نقل قول:این به این معنیه که همیشه این احتمال رو به خودتون بدید که شاید دارید اشتباه فکر میکنید . شما میتونید به ماهواره نگاه کردن خودتون ادامه بدید و جوانب احتیاط رو هم رعایت کنید ...!!
ممنون

HeartHeartHeart
سلام دوستان ؛Heart

خوب من نمیخوام زیادی حرف بزنم و حجم مطلبمو زیاد کنم ،
چند تا مبحث کلی میگم و تجربه خودم با توجه به تحقیقات میدانی وغیره ای که داشتم ،

اول از همه :

همه میگن ماهواره مباحثی میزاره که خیلی بدرد بخور هست و مطالب اموزنده داره ، مثل مستند هایی که برنامه من و تو میزاره،

من میخوام از چند بَُد به صورت خیلی خلاصه تحلیل کنم ؛

اول از همه اینکه شاید در ابتدا مطالب جالبی رو بیان کنه و شما ازش لذت برید ( مرحله محسور شدن ) ولی در اواسط برنامه شروع به نماد گرایی میکنه و چند تا عکس نامربوط و چند تا عکس از افراد داخلی کشورمون میده ، نمونه اش همین نسترداموس که از اقوام شنیدم ، میگفت که به صورت یخلی جالب وقتی حرف از دجال میزد عکس هایی از سران داخلی کشورمون رو میزاشت ( زمینه سازی ) در اواخر برنامه هم شروع میکرد به تغییر بحث و اینکه ما باید از این دجال ( اشاره به اون عکس ها ) بترسیم و کلا هممون میمیمریم

یا مثلا برنامه کیریس انجل رو خیلی خلاصه میگم با شرایط بالا

مرحله اول :
شروع به تعریف کاری که میخواد بکنه
مرحله دوم :
چند تا نماد شیطان پرستی رو پیراهن ایشون و انجام این مناسک ( شعبده بازی )کنار ابیلیسک ها و هرم ها و...
مرحله سوم:
این مرحله ترس سازی تو فکر شماست که با سوالاتی مطرح میشه
امریکا چقدر از این جادوگر ها داره ؟
ایا اینه یه اشل هایی از کارهاشونه که لو نمیدن بقیشو ؟

دوستان اگر بازم مثال میخوان میگم براشون چون رو این مباحث خیلی تحقیق داشتم ، برنامه ای رو میشناسم که اصلا با قصد زدن محور های دینی ساخته شده بود !!!!

بُد دیگه این مسئله اینکه ، این مستند ها با این صرف هزینه بالا ( میلیاردی) برای چی ساخته میشن، این شبکه ها برای چی عاشق چشم و ابرمون شدن گورو گور مستند میدن ؟ این هزینه دوبله ها برای چه سودی صرف میشه ؟و....

در مورد سریال ها و مباحث دیگه باید بگم که این موراد به صورت کلی بحث شده و نیازم نیست بهش پرداخته بشه !!

در مورد پیشنهاد برای دور کردن ماهواره ...
به نظرم من انسان ها در مقابل همدیگه وظایفی دارن که مهمترین و کلی ترینش امر به معروف کردن هست ،
اگر جراتشو داری و بلند شی بگی که من با این ماهواره مخالف به دلایل فوق و کلی تر که چه بهتر !!

اگر روت نمیشه و ممکنه خانوادت همون لحظه بهت بخنده ( متاسفانه ) تو باید در درجه اول خودتو از این موارد محصون بداری اگر بتونی این کارو بکنی وبه دیگران نشون بدی که با ترک ماهواره چه پیشرفتی کردی کم کم تو خانواده الگو میشه و چه بسا که اونها به این نتیجه رسیدن که در چه باتلاقی گیر کرده بودن

ممنون.Heart
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
آدرس های مرجع