تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: آیا حذف ماهواره از منزلمان ممکن است ؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
(۱۲/خرداد/۹۱ ۱۱:۰۸)mohammad reza نوشته است: [ -> ]این هم عاقبت استفاده از ماهواره ایرانی و خارجی هم واقعا نداره

با سلام، اینکه بگویید بی‌بند و باری بیشتر با رضایت کمتر همراه است، حرف خوبی است، پاراگراف آخر هم صد البته توصیه درستی است (نمی‌دانم استفاده کنندگان از آن جور چیزها اصلاً گذارشان به سایتهایی مانند بیداری اندیشه می‌افتد یا نه).

ولی آوردن چند آمار که بودنشان خیلی به اثبات چنین حرفهایی نمی‌انجامد خوب که نیست، بد هم هست. آیا این آمارها از تحقیقات یک شرکت ... سازی در آمریکا، که همراه شده با چند آمار دیگر که بی‌شرمانه‌اند، و در یک سایت که (بر اساس نوار سمت راست موجود در تصویر، و نحوه نگارش مطلب) سعی در تحریک مخاطب خود دارد، قابل اعتناست؟

آقای محترم، آن جماعت کفار بلندند چطوری کار کنند که بخواهند گمراه کنند. مثلاً یک قیافه جذاب، یک سری تیتر محرک از جریاناتی مربوط به مسائل جنسی، و آماری که بسیارشان بی‌شرمانه‌اند. شما اگر می‌خواهید صفحه مطلب را هم بیاورید، باید سعی در حذف اینها بکنید. اینکه شما بیاورید گناه شما می‌شود، و هر کس(شما یا دیگران که مواجه می‌شوند) پرهیزکاری نکند، گناه خود او است.
(۱۲/خرداد/۹۱ ۲۰:۰۲)Admirer نوشته است: [ -> ]soshiant عزیز، پس با این توصیفاتی که شما می فرمایید همه ی کارها باید بر دوش مدیر یک جامعه باشد؟ یعنی می توانیم بگوییم که هر آنچه از بدی در جامعه می بینیم، همه و همه تقصیر رهبری است و اگر ایشان یک تنه درست کار کند جامعه باید گلستان شود؟

سلام.
البته باید دید تعریف شما از مدیر چیست ؟!
معمولا سنگین ترین بخش یک نهاد به عهده مدیره و ایشون باید بر همه جوانب نظارت مستمر داشته باشه .

ببینید به ترتیب مسئولیتها تقسیم میشه و در این ترتیب 1 نفر کم کاری میکنه تا این مسئولیت به طور صحیح به بعد از خودش انتقال پیدا نکنه . حالا :
نفر اول رهبری که مسئولی رو انتخاب میکنه و تجربه نشون داده درش اشتباهی نبوده . یک نفر میشه مدیر صنعت صدا و سیما ...
حالا این مدیره که باید مقامات خودش رو با جایگذاری صحیح بتونه روشون اشراف کامل داشته باشه . و هر یک از مقامات به همین ترتیب .
وقتی چکیده و خلاصه این ترتیب بندی افتضاح به بار میاره پس در نتیجه اینجا یک یا چند نفر کوتاهی کردن .
اگر این افتضاح رو مدیر اول یا دوم متوجه نشه آیا این از ضعف مدیریتی نیست ؟

شاید برخوردم تند باشه اما مهم نیست کی مدیره ، مهم اینه که محصولش چه طبعاتی داشته و همیشه این مدیره که توی هر بخش محصول رو توجیه میکنه .
منظور حقیر این نبود که رهبری مشکل دارن اما اگر سالهاست صدا و سیما درست کار نمیکنه چرا رهبری که مدیر ارشد محسوب میشه رسیدگی نمیکنه ؟؟ و اگر فرصت کافی نداره چرا اختیارات رو به دیگران محول نمیکنه ؟؟

(۱۲/خرداد/۹۱ ۲۰:۰۲)Admirer نوشته است: [ -> ]حتی بزرگتر از این : حتما دلیل این انحراف بشر از ابتدای رسالت انبیاء تا کنون، عدم تبلیغ صحیح دین و مدیریت جامعه ی انسانی توسط ایشانست؟ و در همین راستا می توان نتیجه گرفت که خدا برای هدایت بنده ی خود کوتاهی کرده است و هادی مناسبی نبوده است؟

اشتباه متوجه شدید . دلیل عدم تبلیغ نبوده اما این افتضاح تا زمانی که شخصا حضور داشتند تقریبا جمع شده بود . هر انبیائی میومد مشکلات به طبع وجودشون کم میشدن و وقتی از بشر دور بودن مشکلات بیشتر ( مثل الان )
صحبت اینجاست که چرا با وجود رهبر فقیه و متفکری که ما داریم سالهاست در گیر این مشکل هستیم ؟؟
اگر رهبری درست انتخاب کردند پس کم کاری از رئیس صدا و سیماست و همینطور به ترتیب ..
حالا تو این شرایط یکی باید جوابگو باشه یا نه ؟

(۱۲/خرداد/۹۱ ۲۰:۰۲)Admirer نوشته است: [ -> ]ببینید! برای رسیدن به یک جامعه ی آرمانی نیاز به یک تحول فکری در همه ی اقشار جامعه است.

به نظر من این عین توجیه حساب میشه .
عزیز جان صحبت از جامعه آرمانی نیست ! گفتیم چرا ماهواره نگاه میکنن خانواده ها گفتن برای اینکه صدا و سیما درست عمل نمیکنه و حالا دلیل این چرا مهمه ...
خیلی سادست آقای رئیس صدا و سیما کافیه مثلا 3 تا فی*ل*تر بزاره برای پخش هر موضوعی که از تلوزیون میبینیم تا مشکل حل بشه ( البته من خیلی ساده و در حد دانش خودم میگم و شاید درست نباشه[تصویر: blush.gif] )
تمام برنامه ها کارشناسی بشه توسط کارشناسان مجرب .

وزارت ارشاد 5 تا کارشناس از تمام حوضه ها بزاره تا تک تک فیلمها قبل از تولید و در حد فیلمنامه نویسی کارشناسی بشه تا مخرب از لحاظ فرهنگی و دینی و نظامی و سیاسی و ... نباشه .

قوانینی طرح بشه که در صورت کم کاری مسئولین ، آقای رئیس کاری کنه که دیگه هیچ مسئولی جرات نکنه یه برنامه پخش کنه و بعدش بگه دیگه تکرار نمیشه انشاءالله ..و ....

( اطلاعات حقیر کمه و میشه خیلی تخصصی تر رو اینها کار کرد .)
اما چیزی که هست اینه که ما حتی یک نظارت هم روی فیلمهای خودمون نداریم !!!!

اصلا اگر صدا و سیما فیلم نزاره بهتره تا اینکه فیلمهایی بزاره که به قول استاد سطح انتظار جامعه بره بالا .

(۱۲/خرداد/۹۱ ۲۰:۰۲)Admirer نوشته است: [ -> ]زمانی که حضرت امام خمینی ( ره ) جامعه ی اسلامی را تشکیل و دکترین ولایت فقیه را تبیین کردند، جامعه آماده ی پذیرش این حقیقت بود. و در همین راستا هنگامی که امام عصر ( عج ) تشریف فرما می شوند، جامعه ی جهانی آماده ی پذیرش این حقیقت خواهد شد و ایشان قرار نیست معجزه ای انجام بدهند. بلکه به پشتوانه ی این اراده ی جمعی بشریت، زمین را از آنِ نیکوکاران خواهد کرد. می بینید!!! هم مردم و هم رهبر جامعه باید دست به دست یکدیگر بدهند تا انقلاب به وجود بیاید.

مردم نمیتونن دخالتی توی کار صدا و سیما داشته باشن اونوقت شما میگی باید همه دست به دست هم بدیم ؟
وقتی یه سخنرانی استاد رائفی از تلوزیون پخش نمیشه چطور دست به دست هم بدیم ؟
شورش کنیم ؟ ایمیل بزنیم ؟ شکایت کنیم ؟ چیکار باید کرد ؟
دوستانی که میکن باید کاری کرد لطفا راه حل هم ارائه بدن .

(۱۲/خرداد/۹۱ ۲۰:۰۲)Admirer نوشته است: [ -> ]انداختن توپ در زمین دیگران بهانه ای بوده که بشر همواره از ابتدای تاریخ به آن متوصل می شده تا فسادش را توجیه کند.Smile

اینم متوجه نشدم حقیقتا !!![تصویر: huh.gif] الان منظورتون من بودم ؟[تصویر: confused.gif][تصویر: blush.gif]
به نام خدا

با سلام مجدد به شما!

(۱۲/خرداد/۹۱ ۲۱:۲۱)soshiant نوشته است: [ -> ]سلام.
البته باید دید تعریف شما از مدیر چیست ؟!
معمولا سنگین ترین بخش یک نهاد به عهده مدیره و ایشون باید بر همه جوانب نظارت مستمر داشته باشه .

ببینید به ترتیب مسئولیتها تقسیم میشه و در این ترتیب 1 نفر کم کاری میکنه تا این مسئولیت به طور صحیح به بعد از خودش انتقال پیدا نکنه . حالا :
....

ببینید ... مدیر جامعه یعنی کسی که وظیفه داره در ابعاد مختلف جامعه رو هدایت کنه. حالا یه نسبتی هست بین مدیر و افراد جامعه!! یعنی فرضا پدر یه خانواده به عنوان مدیر باید سعی کنه که در ابعاد مختلف تصمیمات درستی برای تربیت فرزندانش بگیره. اما نمی تونیم وقتی یه فرزند به راه اشتباه رفت، همه ی تقصیر رو گردن پدر خانواده بندازیم. نمونه ی بارزش میشه فرزند حضرت نوح!!! ارشاد و مدیریت تا یه حد مشخصی تاثیر گذار هستن و نهایتا خود شخص مسئول سرنوشت خودشه!! یعنی این وسط یه تعامل هست بین افراد جامعه و مدیر جامعه و هر دو در یک جامعه ی آرمانی وظائفشون رو به درستی انجام میدن!!

در مجموع حرف این حقیر اینه که نمیشه صد در صد تقصیرها رو به گردن مدیر جامعه انداخت و هر دو طرف باید تعامل مناسب داشته باشن!!

(۱۲/خرداد/۹۱ ۲۱:۲۱)soshiant نوشته است: [ -> ]اشتباه متوجه شدید . دلیل عدم تبلیغ نبوده اما این افتضاح تا زمانی که شخصا حضور داشتند تقریبا جمع شده بود . هر انبیائی میومد مشکلات به طبع وجودشون کم میشدن و وقتی از بشر دور بودن مشکلات بیشتر ( مثل الان )
صحبت اینجاست که چرا با وجود رهبر فقیه و متفکری که ما داریم سالهاست در گیر این مشکل هستیم ؟؟
اگر رهبری درست انتخاب کردند پس کم کاری از رئیس صدا و سیماست و همینطور به ترتیب ..
حالا تو این شرایط یکی باید جوابگو باشه یا نه ؟

پس دلیلش چی بوده؟؟ کی گفته تا زمانی که بودن اوضاع بشریت رو به راه بوده و هیچ کم و کاستی وجود نداشته؟؟ شما داستان قوم حضرت لوط رو می دونید؟؟ شما می دونید نوح بعد از چندین هزار سال ارشاد چند نفر بهش پیوستن؟؟ پس اینجا می تونیم نتیجه بگیریم که این پیامبران در انتخاب نوع رفتارشون دچار اشتباه شدن؟؟ اصلا دوست دارم خودتون جواب این تناقض رو بدید. ( این که اگر پیامبران در رسالت تبلیغی خودشون درست رفتار کردن، چرا اینقدر افراد کمی رو تونستن جذب کنن؟؟!! )

باز هم میگم که جامعه ی آرمانی نتیجه ی تعامل مدیران با مردم هست و به تنهایی با اتکا به مدیران حاصل نمیشه!!

(۱۲/خرداد/۹۱ ۲۱:۲۱)soshiant نوشته است: [ -> ]به نظر من این عین توجیه حساب میشه .
عزیز جان صحبت از جامعه آرمانی نیست ! گفتیم چرا ماهواره نگاه میکنن خانواده ها گفتن برای اینکه صدا و سیما درست عمل نمیکنه و حالا دلیل این چرا مهمه ...
....

دوست عزیز، حرف حقیر این نیست که صدا و سیما درست عمل می کنه و خلا مدیریتی نداره!! بنده از ابتدای بحث دارم میگم که این نیاز به یه تحول فکری و فرهنگی داره!! مگر مدیران صدا و سیما از مریخ اومدن؟؟ اون ها روزی جزء همین مردم عادی محسوب می شدن و ممکنه فردا و پس فردا بنده و شما هم مدیر این مملکت باشیم. مدیران هم در این لایه ی انقلاب فرهنگی حضور دارن و از این جریان تاثیر می گیرن. یه سوالی از شما دارم : به نظرتون چرا خدا آخرین حجتش رو از مردم گرفته؟؟ پس با این حساب خدا داره به بشریت ظلم می کنه که نمی ذاره امام معصوم بیاد و به تنهایی بشریت رو اصلاح کنه!! چون با این فرض هایی که شما میگید حتما یه مدیر قدرت ماورایی داره و می تونه یه تنه جامعه رو اصلاح کنه!! خواهشا خوب روی این سوال فکر کنید و یه جواب روشن بدید!

(۱۲/خرداد/۹۱ ۲۱:۲۱)soshiant نوشته است: [ -> ]مردم نمیتونن دخالتی توی کار صدا و سیما داشته باشن اونوقت شما میگی باید همه دست به دست هم بدیم ؟
وقتی یه سخنرانی استاد رائفی از تلوزیون پخش نمیشه چطور دست به دست هم بدیم ؟
شورش کنیم ؟ ایمیل بزنیم ؟ شکایت کنیم ؟ چیکار باید کرد ؟
دوستانی که میکن باید کاری کرد لطفا راه حل هم ارائه بدن .

همین سینماگرهایی که امروز دارن سریال و فیلم می سازن در صدا و سیما روزگاری مثل بنده و شما بودن!!! همین دوستان هنرمند از جنس مردم و داخل همین اجتماع زندگی می کنن!! اما چرا کسی نمی تونه محصول به درد بخور درست کنه؟؟؟ به دلیل این که تحول فکری در آحاد مردم و در سطح وسیع اتفاق نیفتاده!!! همین بنده و شما رو اگر دوربین دستمون بدن، چی می تونیم بسازیم؟؟؟ آیا ما اینقدر فکرمون رو رشد دادیم تا بتونیم محصول درست برای مخاطب تولید کنیم؟؟؟

(۱۲/خرداد/۹۱ ۲۱:۲۱)soshiant نوشته است: [ -> ]اینم متوجه نشدم حقیقتا !!![تصویر: huh.gif] الان منظورتون من بودم ؟[تصویر: confused.gif][تصویر: blush.gif]

والا منظورم همه ی دوستانی که صبح تا شب نشستن دارن از حکومت انتقاد می کنن!!Smile

در پناه خدا
(۱۲/خرداد/۹۱ ۲۰:۰۹)TINCHY نوشته است: [ -> ]سلام داداش ما هم بخدا خیلی وقته داریم اما چی کار کنم جم نمیکننش...بعدش اگه شما ماهواره داشتی گریه میکردی ... بنظرت کدوممون ضرر کردیم؟

Mat

از خدا جوییم توفیق ادب / بی ادب محروم ماند از لطف رب
(۱۲/خرداد/۹۱ ۲۲:۱۵)Admirer نوشته است: [ -> ]ببینید ... مدیر جامعه یعنی کسی که وظیفه داره در ابعاد مختلف جامعه رو هدایت کنه. حالا یه نسبتی هست بین مدیر و افراد جامعه!! یعنی فرضا پدر یه خانواده به عنوان مدیر باید سعی کنه که در ابعاد مختلف تصمیمات درستی برای تربیت فرزندانش بگیره. اما نمی تونیم وقتی یه فرزند به راه اشتباه رفت، همه ی تقصیر رو گردن پدر خانواده بندازیم. نمونه ی بارزش میشه فرزند حضرت نوح!!! ارشاد و مدیریت تا یه حد مشخصی تاثیر گذار هستن و نهایتا خود شخص مسئول سرنوشت خودشه!!

سلام .
حرف شما کاملا درسته اما صحبت از خانواده با صحبت از ملت کاملا جداست !!
فرزند کسیه که پاره تنه و اگر افتضاحی بوجود آور این رسوایی دامن یک یا نهاتا 5 خانواده رو میگیره اما در مورد مسائل مملکتی ما با جمعیت ملیونی و حیثیت مردم طرفیم .

درسته ارشاد تا حد مشخصی تاثیر گذاره ولی وقتی بحث امنیتی جامعه مطرحه باید و باید عضو رو کاملا کنار گذاشت و این جدای از مسئله خانوادست !!!
( جامعه با خانواده قابل قیاس نیست و مدیران فرزندان امام نیستن !!)

طبق حرف شما الان که به نهایت رسیدیم شخص مسئول صدا و سیما ( مثلا ) مسئول سرنوشت خودشه ؟!!!
خیر . مدیر صدا و سیما مسئول سرنوشت یک امته و این مسئله بسیار بزرگیه .!!!

(۱۲/خرداد/۹۱ ۲۲:۱۵)Admirer نوشته است: [ -> ]یعنی این وسط یه تعامل هست بین افراد جامعه و مدیر جامعه و هر دو در یک جامعه ی آرمانی وظائفشون رو به درستی انجام میدن!!
در مجموع حرف این حقیر اینه که نمیشه صد در صد تقصیرها رو به گردن مدیر جامعه انداخت و هر دو طرف باید تعامل مناسب داشته باشن!!

برای من تعجبه که چرا شما سعی دارید مردم رو در مورد افتضاح صدا و سیما دخیل بدونید ؟

دوست عزیز اگر توی صدا و سیمای ما فیلمی پخش میشه که با اون مسئله امنیت ملی زیر سوال میره مقصر مردم و کسی که فیلمنامه رو نوشته نیست ، چون اون شخص به عنوان یک شخص عادی توی جامعه که کاری رو انتخاب کرده طرز فکرش رو بیان میکنه و اگر اشتباهی کرده باید توسط ناظرین بخش صدا و سیما تکمیل بشه .
اگر قرار باشه اشتباهاتی که فیلمنامه نویسها و مردم عادی ( که به قول شما از خود ما هستن ) انجام میدن ، مدیران و مرتبه داران دستگاه های نظارتی هم مرتکب بشن پس فرق من با اونها چیه ؟؟؟
اشتباه من قابل پوششه اما اشتباه اونها چطور ؟
اگر بگیم اشتباهی بوده و رخ داده اما دوباره با گوشزد ( همان مردم عادی ) تکرار نشد ، خوب میتونیم بگیم صداو سیما هم اشتباه میکنه ( در نهایت امر ) .اما اینکه این اشتباه تکرار بشه چه توجیهی داره ؟

(۱۲/خرداد/۹۱ ۲۲:۱۵)Admirer نوشته است: [ -> ]پس دلیلش چی بوده؟؟ کی گفته تا زمانی که بودن اوضاع بشریت رو به راه بوده و هیچ کم و کاستی وجود نداشته؟؟ شما داستان قوم حضرت لوط رو می دونید؟؟ شما می دونید نوح بعد از چندین هزار سال ارشاد چند نفر بهش پیوستن؟؟ پس اینجا می تونیم نتیجه بگیریم که این پیامبران در انتخاب نوع رفتارشون دچار اشتباه شدن؟؟
اصلا دوست دارم خودتون جواب این تناقض رو بدید.
( این که اگر پیامبران در رسالت تبلیغی خودشون درست رفتار کردن، چرا اینقدر افراد کمی رو تونستن جذب کنن؟؟!! )

دوست عزیز این حقیر مثالی از بزرگان دین میزنم تا قضیه جا بیفته اما شما روی مثالها دنبال استثناء میگردید !!
از داستان بزرگان دین به این نتیجه میرسیم که در جاهلیتی که مردم زمان انبیاء زندگی میکردن باز این انبیاء بودن که موفق با پیروانی بیرون آمدن .
قوم لوط ارشاد نشدن ، درست اما آیا مردم زمان انبیاء و حضرت نوح با مردم زمان ما قابل قیاس هستن ؟

زمان قدیم انبیاء بودن که مردم رو راهنمایی میکردن اما توی زمان ما برعکس این قضیه صدق میکنه ولی باز میبینیم کم کاریهایی وجود داره !!

نمیدونم دلیل این قیاس چیه اما درست نیست که بگیم چون انبیاء هم در زمان قدیم افراد کمی رو تونستن جذب کنن و کامل موفق نبودن پس توی این زمان هم احتمال داره موفق نباشن !!!

واقعا نمیدونم چطور منظورم رو برسونم که اشتباه برداشت نکنید !!HuhBlush

(۱۲/خرداد/۹۱ ۲۲:۱۵)Admirer نوشته است: [ -> ]باز هم میگم که جامعه ی آرمانی نتیجه ی تعامل مدیران با مردم هست و به تنهایی با اتکا به مدیران حاصل نمیشه!!

بنده هم باز میگم اشتباه مدیران جامعه با اشتباه عوام سر پوش گذاشته نمیشه .

(۱۲/خرداد/۹۱ ۲۲:۱۵)Admirer نوشته است: [ -> ]دوست عزیز، حرف حقیر این نیست که صدا و سیما درست عمل می کنه و خلا مدیریتی نداره!! بنده از ابتدای بحث دارم میگم که این نیاز به یه تحول فکری و فرهنگی داره!! مگر مدیران صدا و سیما از مریخ اومدن؟؟ اون ها روزی جزء همین مردم عادی محسوب می شدن و ممکنه فردا و پس فردا بنده و شما هم مدیر این مملکت باشیم. مدیران هم در این لایه ی انقلاب فرهنگی حضور دارن و از این جریان تاثیر می گیرن.

حرف من اینه که مدیران باید بالاتر از جامعه فکر کنن . سالهاست جنبشهایی شکل گرفته که افتضاح صدا و سیما رو باز کرده و گوشزد .
قرار نیست مدیران آگاه بشن ؟؟؟ یعنی افراد تالار بیداری اندیشه از مدیران درجه بالای صدا و سیما بیشتر میدونن که چه فیلمی برای جامعه مفید نیست ؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!

(۱۲/خرداد/۹۱ ۲۲:۱۵)Admirer نوشته است: [ -> ]یه سوالی از شما دارم : به نظرتون چرا خدا آخرین حجتش رو از مردم گرفته؟؟ پس با این حساب خدا داره به بشریت ظلم می کنه که نمی ذاره امام معصوم بیاد و به تنهایی بشریت رو اصلاح کنه!! چون با این فرض هایی که شما میگید حتما یه مدیر قدرت ماورایی داره و می تونه یه تنه جامعه رو اصلاح کنه!! خواهشا خوب روی این سوال فکر کنید و یه جواب روشن بدید!

دوست عزیز این چه دخلی به بحث ما داره ؟!!!
من میگم مدیران فعلی کارشون درست نیست و باید آگاه باشن ، اونوقت شما میگی چرا خدا مدیری نمیفرسته که قدرت ماورائی داشته باشه و یه تنه جامعه رو اصلاح کنه ؟؟

هیچ انسانی بی عیب نیست اما چرا با وجود آگاه سازی چند ساله اخیر باز این افتضاحات رو داریم ؟؟
کسی دنبال مدیر با قدرت ماورائی نیست ، دنبال این هستیم که مدیر فعلی اصلاح بشه و اگر نشد از مدیریت کنار بره تا بیش از این افتضاح به بار نیاورده ..!!!!

(۱۲/خرداد/۹۱ ۲۲:۱۵)Admirer نوشته است: [ -> ]همین سینماگرهایی که امروز دارن سریال و فیلم می سازن در صدا و سیما روزگاری مثل بنده و شما بودن!!! همین دوستان هنرمند از جنس مردم و داخل همین اجتماع زندگی می کنن!! اما چرا کسی نمی تونه محصول به درد بخور درست کنه؟؟؟ به دلیل این که تحول فکری در آحاد مردم و در سطح وسیع اتفاق نیفتاده!!! همین بنده و شما رو اگر دوربین دستمون بدن، چی می تونیم بسازیم؟؟؟ آیا ما اینقدر فکرمون رو رشد دادیم تا بتونیم محصول درست برای مخاطب تولید کنیم؟؟؟

اولا پیشتر گفتم اشتباه افراد عادی با مسئولین قابل قیاس نیست .
دوما اگر من نمیتونم فیلم درست بسازم صدا و سیما نباید اجازه بده پخش بشه .
سوما ما محصولات خوب هم داشتیم و این نبوده که همه کارهای ما افتضاح باشه .
پس کسانی رو داریم که بتونیم الگو قرار بدیم و اگر صدا و سیما فی*ل*ترینگ پخش فیلم رو بالا ببره هر کارگردانی به خودش اجازه نمیده هر فیلمی که خواست رو بسازه . در نتیجه حرکت رو به پیشرفت کارگردانها هم قطعا برای مطرح کردن خودشون بالا میره .

دوست عزیز تا زمانی که کسی به من نگه دارم اشتباه میکنم و الگویی نداشته باشم کارهای قبلی خودم رو با حمایت دیگران انجام میدم و این کاریه که کارگردانهای ما دارن میکنن .

حالا الگو رو میزاریم هالیوود اما مفهوم فیلم رو عوض میکنیم. ما که میدونیم پیامهای ناخود آگاه چیه ،
ما که میدونیم ترکیب نمادها تو فیلم چیه ، ما که میدونیم وارد کردن عقاید دینی در بطن فیلم چطوری میشه انجام بگیره پس چرا کاگردانها و فیلمنامه نویسها این کاها رو انجام نمیدن ؟؟
من به شما میگم چون هر فیلمی که ساختن صدا و سیما گفته احسنت میزاریم مردم ببینن و در نتیجه دیگه کسی به خودش زحمت نمیده پیشرفت کنه .
نتیجه کلی هم این میشه که وقتی میشینیم فیلم -18 رو میبینیم 3 بار بلندگو از بالای فیلم میاد رو صحنه و بر میگرده .[تصویر: smile.gif]Wink

(۱۲/خرداد/۹۱ ۲۲:۱۵)Admirer نوشته است: [ -> ]والا منظورم همه ی دوستانی که صبح تا شب نشستن دارن از حکومت انتقاد می کنن!!Smile

اگر انتقادی هست حتما مشکلی دیده شده و انتقاد راه پیشرفته .

قرار نیست بشینیم بگیم احسنت به صدا و سیما ، به امید خدا با مشارکت مردم درست میشه
( اون هم بعد از چندین سال آگاه سازی !!!!!!!!!!!!!)
سلامSmile داشتم متنی می‌نوشتم روی موضع خودمون تأکید کنم، یه مطلب پیدا کردم که حرف جناب soshiant رو می‌زنه، اما دقیقاً منظور ما رو هم می‌رسونه!Big Grin خدا رو شکر. تارنمای مربوطه:

نامه ی بت شکنانه ی استاد و مفسر قرآن، ابوالفضل بهرام پور به ضرغامی و حسینی وزیر ارشاد

قسمتی از بعضی از بخشهای جالبی که تا این لحظه خوانده‌ام:
. . . از این رو مقام معظم رهبری این همه به شماها تأکید فرموده‌اند که حدود شرع را کاملاً رعایت کنید پس چرا عمل نمی‌کنید، ولایت پذیری باید در عمل ظاهر شود . . . این چه فکری است که از شما آقایان مسئول امور فرهنگی اعم از صدا و سیما و ارشاد مفهوم می شود «برای اینکه مردم را از ماهواره‌ها و فیلم‌های بد دور کنیم، مقداری هم شبه ماهواره پخش کنیم و خواننده‌های معلوم الحال غرب زده را نمایش دهیم.» شما آقایان تکلیف دارید با تولید برنامه های مقبول، منحرفان را جذب کنید نه آن که خودتان جذب منحرفان شوید و به قیمت ناراضی کردن صاحبان متدین انقلاب، آنها را راضی کنید.

. . . من از طلبه‌های جوان درشگفتم که آیا فقط ما مکلف هستیم از این لباس مقدس دفاع کنیم، چرا آنها بعد از این قبیل فیلم‌ها درس را تعطیل نکردند ونگفتند باید تکلیف ما با این توهین و تحقیر مسائل اسلامی که کار تبلیغی ما را ضایع می کند روشن گردد بالاخره ما ترویج اسلام و قرآن بکنیم یا نه؟

ما می‌بینیم تنها رهبر معظم انقلاب و ولی امر مسلمین فریادش به آسمان بلند است که اسلام و سنت پیامبر صلی الله علیه و آله را احیا کنید. چرا شماها فریاد «یالَلمسلمین» ایشان را جواب نمی‌دهید؟ چرا دانسته یا ندانسته در مقابل توانمندی شماها اسلام و اعتقادات تخریب می‌شود؟ چرا به عملکرد حوزه‌ی خود نظارت نمی‌کنید؟
با تشکر از دوست عزیزم جناب Admirer
مقاله ی بالا را فردا مطالعه خواهم کرد

(۱۲/خرداد/۹۱ ۱۹:۰۴)soshiant نوشته است: [ -> ]سلام دوست عزیز .
خوب نظرات متفاوته اما حقیر عقیده دارم رئیس کسیه که میتونه ساماندهی کنه شرایط رو ...
فقط کافیه 1 هفته به عنوان رئیس شبانه روز بشینه پای تلوزیون تا متوجه بشه باید برنامه هارو فی*ل*تر کنه !!
شما میگید رهبری که رئیس انتخاب میکنه ، رئیس هم که قطعا کاری نمیتونه بکنه !!! و مشکل ریشه ای داریم ؟!!!!
پس لطف کنید بگید ما باید از کی جواب بخواییم ؟؟
باید بگردیم دنبال کسانی که قبل از انقلاب توی صدا و سیما بودن و با یک تیپ و قیافه جدید باعث فساد شدن ؟ ؟؟؟!!
یعنی وظایف رئیس صدا و سیما و وزارت ارشاد و ... رو هم من و شما باید انجام بدیم ؟؟!!!
دوست من جمله آخرتان مغالطه است.
شما از کجا درد دل رئیس صدا و سیما را می دانی؟ آیا به نظر شما رئیس صدا و سیما از شرایط موجود راضی است؟ البته بنده خودم یکی از منتقدین صدا و سیما هستم. اما به نظرم آمد که تیر به جای کاملا درستی نخورده. به نظر بنده رئیس صدا و سیما هم دغدغه ای مثل ما دارد. ولی مشکل در بدنه است. جلوتر یک مثال خواهم زد.

نقل قول:خوب . کی سران فتنه رو نگرفت ؟؟
بلوغ سینمایی مردمی میشه امثال من و شما و رائفی پور و دکتر عباسی و ... نتیجه چی شد ؟؟؟
من و شما و امثال ما و دکتر عباسی و آقای رائفی میشم چندتا؟ اون بلوغی که گفتم همونی بود که مردم 9دی آمدن و به صورت محکم خواستار برخورد با عوامل فتنه شدند! به نظر شما در حال حاضر چند نفر از شرایط موجود صدا و سیما ناراضی هستند؟ حقیر که در مورد خیلی از برنامه ها و اشخاص منسوب به رسانه با خانواده صحبت میکنم هنوز بطور کامل از نتیجه مد نظر مطمئن نیستم.

نقل قول:من موافق نیستم ...
احتیاج نیست تک تک مردم هوشیار باشن . سران باید هوشیار باشن تا جهت فکری رو درست کنن و این کافیه .
شما میگید مردم ما هوشیار بشن بریزن علیه صدا و سیما انقلاب کنن ؟؟؟
دوست من حقیر که راه حل ملایمتری ارائه دادم ! گفتم از سمت رهبری و رئیس آگاه سازی بشه و اوضاع درست بشه .
اگر قرار باشه برای این گونه موارد بعد از آگاه سازی انقلابی بوجود بیاریم باید هفته ای حداعقل 3 بار راهپیمایی کنیم !!
یک بار علیه صدا و سیما
یک بار علیه نظام آموزشی
یک بار علیه ربا در بانکداری و ....!!
در مورد صدا و سیما حقیر بر این باور هستم که نیاز به بلوغ عمومی است زیرا
1 صنعت رسانه با زندگی مردم مخلوط شده
2 عموم مردم از وضع موجود ناراضی نیستند
3 بدنه صدا و سیما به اندازه ای وسیع است که با تعویض یک رئیس و یا کادر ریاست و معاونین ره به جایی نخواهد برد.
4 رهبری بارها در صحبت هایشان رعایت تقوا را به صدا و سیمایی ها گوشزد کرده اند اما کجاست گوش شنوا وقتی که باید در اسلامشون شک کرد!!!

نقل قول:برای من تعجبه که چرا شما سعی دارید مردم رو در مورد افتضاح صدا و سیما دخیل بدونید ؟

دوست عزیز اگر توی صدا و سیمای ما فیلمی پخش میشه که با اون مسئله امنیت ملی زیر سوال میره مقصر مردم و کسی که فیلمنامه رو نوشته نیست ، چون اون شخص به عنوان یک شخص عادی توی جامعه که کاری رو انتخاب کرده طرز فکرش رو بیان میکنه و اگر اشتباهی کرده باید توسط ناظرین بخش صدا و سیما تکمیل بشه .
اگر قرار باشه اشتباهاتی که فیلمنامه نویسها و مردم عادی ( که به قول شما از خود ما هستن ) انجام میدن ، مدیران و مرتبه داران دستگاه های نظارتی هم مرتکب بشن پس فرق من با اونها چیه ؟؟؟
اشتباه من قابل پوششه اما اشتباه اونها چطور ؟
اگر بگیم اشتباهی بوده و رخ داده اما دوباره با گوشزد ( همان مردم عادی ) تکرار نشد ، خوب میتونیم بگیم صداو سیما هم اشتباه میکنه ( در نهایت امر ) .اما اینکه این اشتباه تکرار بشه چه توجیهی داره ؟
اینجاست که بنده میگویم تقریبا تمام مشکل از بدنه است(البته ریاست هم بی تقصیر نیست. الله اعلم ) . افرادی که چه ناخوداگاه و چه آگاهانه (که بنده عقیده دارم همه بصورت آگاهانه و خیلی نرم و آرام) باعث نفاق و فساد میشوند. با تعویض یک نفر ویا چند نفر چیزی عوض نخواهد شد. حقیر دوبار توفیق اجباری شد (خدا نصیبتان نکند) که در شمال در زیبا کنار که یک شهرک برای خوشگذرانی رسانه ای ها ساخته اند عذاب 3 روزه خودم را بگذرانم. از وضع موجود همین بس که حرکاتی که الان در سطح جامعه ناهنجاری محسوب میشود اونموقع اونجا عادی بود.

نقل قول:بنده هم باز میگم اشتباه مدیران جامعه با اشتباه عوام سر پوش گذاشته نمیشه .
هنوز ثابت نشده اشتباه از مدیریت است یا از بدنه ای که خط قرمز ها را رعایت نمیکند.

نقل قول:کسی دنبال مدیر با قدرت ماورائی نیست ، دنبال این هستیم که مدیر فعلی اصلاح بشه و اگر نشد از مدیریت کنار بره تا بیش از این افتضاح به بار نیاورده ..!!!!
یعنی به نظر شما همه مشکلات از مدیریت صدا و سیما است؟ و اگر عوض شود همه چیز خوب خواهد شد؟ آیا مدیر صنعت سینما هم شخص مدیر صدا و سیما است(مطمئن نیستم!!!)؟ چرا اونجا هم مشکل داریم؟

نقل قول:اولا پیشتر گفتم اشتباه افراد عادی با مسئولین قابل قیاس نیست .
دوما اگر من نمیتونم فیلم درست بسازم صدا و سیما نباید اجازه بده پخش بشه .
سوما ما محصولات خوب هم داشتیم و این نبوده که همه کارهای ما افتضاح باشه .
پس کسانی رو داریم که بتونیم الگو قرار بدیم و اگر صدا و سیما فی*ل*ترینگ پخش فیلم رو بالا ببره هر کارگردانی به خودش اجازه نمیده هر فیلمی که خواست رو بسازه . در نتیجه حرکت رو به پیشرفت کارگردانها هم قطعا برای مطرح کردن خودشون بالا میره .

دوست عزیز تا زمانی که کسی به من نگه دارم اشتباه میکنم و الگویی نداشته باشم کارهای قبلی خودم رو با حمایت دیگران انجام میدم و این کاریه که کارگردانهای ما دارن میکنن .

حالا الگو رو میزاریم هالیوود اما مفهوم فیلم رو عوض میکنیم. ما که میدونیم پیامهای ناخود آگاه چیه ،
ما که میدونیم ترکیب نمادها تو فیلم چیه ، ما که میدونیم وارد کردن عقاید دینی در بطن فیلم چطوری میشه انجام بگیره پس چرا کاگردانها و فیلمنامه نویسها این کاها رو انجام نمیدن ؟؟
من به شما میگم چون هر فیلمی که ساختن صدا و سیما گفته احسنت میزاریم مردم ببینن و در نتیجه دیگه کسی به خودش زحمت نمیده پیشرفت کنه .
نتیجه کلی هم این میشه که وقتی میشینیم فیلم -18 رو میبینیم 3 بار بلندگو از بالای فیلم میاد رو صحنه و بر میگرده .[تصویر: smile.gif]Wink
منظور من از مشکل پایه ای این است که همه با هم دست در یک کاسه دارند و اگر فلان شخص برنامه میسازه حتما پخش میشه چون برنامه مشکل داره و اون اثری رو که عوامل شیطان در داخل و خارج میخواهند روی ملت میگذارد. حالا شما بیا این یک نفر رو عوض کن آیا نفر بعدی که اومد همرنگ جماعت نمیشه؟ اگر نشه با انگ چسباندن و زیراب زدن اخراجش میکنند.جالب اینه که مشاورهای دینی سریال ها هم مورد دارند(روح و... رو میگم)
در یکی از شهرها شهردارش عوض شد و نفر بعدی که آمد تصمیم گرفت فساد اداری یعنی رشوه را جمع کند. اما مشکل اونجا هم ریشه ای بود. چند نفر اخراج شدن ولی هیچ فرقی نکرد. کار به جایی رسید که میرفتن بیرون اداره و رشوه میگرفتند و می آمدند داخل کسی هم نمیتوانست چیزی بهشان بگوید. چون کسی به کسی دیگر پول داده. و وضع این مدیر از لحاظ روحی چنان به هم ریخت که استعفا داد کاری هم نتوانست انجام دهد...
1 مشکل از پایه بود
2 مردم هم مشکل رو قبول کرده اند.(می خوای بری فلان جا؟ تا پول ندی کارت راه نمی افته)
3 با عوض شدن چند نفر هم کار به جایی نرسید
به نظر شما این چقدر شبیه اوضاع صدا و سیما است.
مگر نبود که یک بنده ی خدا از فساد موجود در رسانه در مصاحبه اش گفت؟ پس چرا در اونوقت کسی تاییدش نکرد و بالعکس همه مخالفت کردند با اینکه میدانستند حقیقت است و کلی بیانیه بر علیه اش در اومد که تو حتی مسلمان هم نیستی.
البته به نظر من یک حرکت هایی شده است که اخیرا تنی چند از بازیگران هم اعتراف به این فساد کرده اند.
اما در چه باید کرد روشنگریست. امام هم تا مردم نخواهند و یک پای کار نباشند کاری نمیتواند انجام دهد. این ما هستیم که باید وضع موجود و تاثیراتش رو برای مردم روشن کنیم.
قبلا هم نوشته ام. وقتی یک فیلم مثل اخراجی ها با همه ی ایراداتش میشه پرفروش ترین فیلم تاریخ ایران دلیلش این نیست که همه رفته اند دوسه بار فیلم رو دیده اند، دلیلش اینه که اون قشر جامعه مثل بنده به سینما رفتیم. اگر قشر مذهبی جامعه بفهمند که آنها هم صاحب حق هستند، این سوال پیش می آید که اگر من حق دارم پس حق من کجاست؟ اینها که هیچکدام باب میل من نیستند! اگر فرض کنیم تنها 50% جامعه مذهبی باشند ، پس در نمونه ی آماری رسانه هم که نماینده ی مردم هستند باید 50% افراد مذهبی داشته باشیم. ولی شاید 1% هم نداریم. وضع موجود مثل پادشاهی شده که از پدر به پسر ارث میرسه. هرکسی اونجاست میبینی که خودش، پسرش، دخترش، بردارش و... را هم آورده.
بعد از روشنگری برای مرحله دوم میتوان از طرح های جمع آوری امضا که در راهپیمایی ها اجرا میشود استفاده کرد و...
به امید آن روز انشاالله
یا علی
(۱۳/خرداد/۹۱ ۱:۳۰)seyed reza نوشته است: [ -> ]
(۱۲/خرداد/۹۱ ۱۹:۰۴)soshiant نوشته است: [ -> ]یعنی وظایف رئیس صدا و سیما و وزارت ارشاد و ... رو هم من و شما باید انجام بدیم ؟؟!!!
دوست من جمله آخرتان مغالطه است.
شما از کجا درد دل رئیس صدا و سیما را می دانی؟ آیا به نظر شما رئیس صدا و سیما از شرایط موجود راضی است؟ البته بنده خودم یکی از منتقدین صدا و سیما هستم. اما به نظرم آمد که تیر به جای کاملا درستی نخورده. به نظر بنده رئیس صدا و سیما هم دغدغه ای مثل ما دارد. ولی مشکل در بدنه است. جلوتر یک مثال خواهم زد.

سلام .

حقیقتا قصد بحث با دوستان رو ندارم و میخوام در راستای تایپیک جوابهایی بگیریم اما سخنان دوستان شبهاتی بوجود میاره که نمیشه ازش گذشت !!
حقیر دارم به نتایج جالبی میرسم و اون اینه که تقریبا اکثر دوستان اعتقاد دارن مشکل از مدیریت نیست !!
و این چیزیه که اصلا برای من قابل توجیح نیست ! چون با این حساب اصلا وجود مدیریت زیر سوال میره !!!!

دوست عزیز من دارم میگم صدا و سیما داره حکومت مهدوی رو پایمال میکنه و ارزشها رو زیر سوال میبره بعد شما میگی درد و دل آقای رئیس ؟!!!!
اگر آقای رئیس نفوذ نداره و نمیتونه کنترل کنه برای چی بر پست ریاست تکیه زده ؟؟
اگر مشکل بدنه رو عالی ترین مقام مسئول نتونه کنترل کنه من و شما قراره این کار رو بکنیم ؟؟!!!

اصلا این خنده داره که بگیم رئیس صدا و سیما هم دغدغه ای مثل ما رو داره !!!!!!!!!!!!!!!!!!

(۱۳/خرداد/۹۱ ۱:۳۰)seyed reza نوشته است: [ -> ]من و شما و امثال ما و دکتر عباسی و آقای رائفی میشم چندتا؟ اون بلوغی که گفتم همونی بود که مردم 9دی آمدن و به صورت محکم خواستار برخورد با عوامل فتنه شدند!

این یعنی بریزیم مثل 9 دی عامل فتنه رو از بیخ نابود کنیم ؟!!!!!!
متوجه نمیشم اگر آقای رئیس الان نمیتونه اوضاع رو درست کنه اون موقع میتونه ؟؟
الان چه فرقی با مثلا حماسه ای مثل 9 دی قراره بکنه ؟؟
یعنی رئیسان باید وایستن مردم بریزن بیرون تا متوجه کارشون بشن ؟؟

یکی منو توجیه کنه !!!![تصویر: huh.gif][تصویر: confused.gif]

(۱۳/خرداد/۹۱ ۱:۳۰)seyed reza نوشته است: [ -> ] به نظر شما در حال حاضر چند نفر از شرایط موجود صدا و سیما ناراضی هستند؟ حقیر که در مورد خیلی از برنامه ها و اشخاص منسوب به رسانه با خانواده صحبت میکنم هنوز بطور کامل از نتیجه مد نظر مطمئن نیستم.

خوب این تفاوت من و شما به نوع نگاهمون بر میگرده . حقیر اعتقاد دارم کار باید درست و در راستای اهداف الهی و تمامیت ارزی پیش بره و اگر کوچکترین کم کاری از مسئولین مشاهده شد باید تذکر داده بشه و مسئولین موظف هستند جوابگو باشن ، اما شما میگید تا زمانی که مردم کاملا آگاه نشدن ما بحران آنچنانی نداریم !!
دوست خوبم مهم نیست چند نفر راضی و غیر راضی ، مهم اینه مسیر اشتباهه .

(۱۳/خرداد/۹۱ ۱:۳۰)seyed reza نوشته است: [ -> ]در مورد صدا و سیما حقیر بر این باور هستم که نیاز به بلوغ عمومی است زیرا
1 صنعت رسانه با زندگی مردم مخلوط شده
2 عموم مردم از وضع موجود ناراضی نیستند!!!!!!!!!!!!!!!!
3 بدنه صدا و سیما به اندازه ای وسیع است که با تعویض یک رئیس و یا کادر ریاست و معاونین ره به جایی نخواهد برد.!!!!!!!!!
4 رهبری بارها در صحبت هایشان رعایت تقوا را به صدا و سیمایی ها گوشزد کرده اند اما کجاست گوش شنوا وقتی که باید در اسلامشون شک کرد!!!!!!!

1 - دقیقا همینطوره و همین مسئله باعث حساس شدن این قضیه میشه .
2 - در توضیحات قبلی کاملا باز کردم که مهم نیست چند نفر راضی و غیر راضی .( مردم نمیفهمند ) ماهم باید سکوت کنیم ؟ اون هم چندین سال ؟؟
3 - کی گفته چنین حرفی رو ؟؟!!!!! اگر اینطور باشه که اصلا رئیس نباید باشه چون عملا هیچ کاره محسوب میشه !!!!
یهنی توی صدا و سیما 5 نفر انسان که متعهد به اخلاقیات دین و سفارشات رهبری باشن پیدا نمیشه ؟؟!!!!!
وای بر ما ...
4 - این شد یه حرف منطقی . خوب تو این شرایط رهبری باید برخوردها رو جدی تر کنه به طوری که کسی جرات نکنه چنین اشتباهاتی بکنه و اگرم کسی خودش رو در حد این سمت نمیدونه اعلام آمادگی نکنه . ( اصلا حرف حقیر همینه ) .
پس کو اون مدیریت پولادین ؟

(۱۳/خرداد/۹۱ ۱:۳۰)seyed reza نوشته است: [ -> ] حقیر دوبار توفیق اجباری شد (خدا نصیبتان نکند) که در شمال در زیبا کنار که یک شهرک برای خوشگذرانی رسانه ای ها ساخته اند عذاب 3 روزه خودم را بگذرانم. از وضع موجود همین بس که حرکاتی که الان در سطح جامعه ناهنجاری محسوب میشود اونموقع اونجا عادی بود.

خوب پس زیارت قبول ...[تصویر: biggrin.gif][تصویر: wink.gif]

(۱۳/خرداد/۹۱ ۱:۳۰)seyed reza نوشته است: [ -> ]هنوز ثابت نشده اشتباه از مدیریت است یا از بدنه ای که خط قرمز ها را رعایت نمیکند.

وقتی تو یه مبل فروشی یه مبل شکسته به کسی میفروشن ، خریدار نمیاد یقه کارگر یا سازنده رو بگیره .
میره یه راست جلوی مدیر فروشگاه میگه یا پولمو میدی یا ...Smile

(۱۳/خرداد/۹۱ ۱:۳۰)seyed reza نوشته است: [ -> ]یعنی به نظر شما همه مشکلات از مدیریت صدا و سیما است؟ و اگر عوض شود همه چیز خوب خواهد شد؟ آیا مدیر صنعت سینما هم شخص مدیر صدا و سیما است(مطمئن نیستم!!!)؟ چرا اونجا هم مشکل داریم؟

عرض کردم 5 نفر متعهد به اصول دین و نصیحتهای رهبری و البته آگاه با مسائل روز کافیه ...
خوب فکر میکنم مدیرهای یک سازمان قوانین و نظام رو ساماندهی میکنن ...
البته اگر دوستان موافق باشن .[تصویر: smile.gif]

(۱۳/خرداد/۹۱ ۱:۳۰)seyed reza نوشته است: [ -> ]منظور من از مشکل پایه ای این است که همه با هم دست در یک کاسه دارند و اگر فلان شخص برنامه میسازه حتما پخش میشه چون برنامه مشکل داره و اون اثری رو که عوامل شیطان در داخل و خارج میخواهند روی ملت میگذارد. حالا شما بیا این یک نفر رو عوض کن آیا نفر بعدی که اومد همرنگ جماعت نمیشه؟ اگر نشه با انگ چسباندن و زیراب زدن اخراجش میکنند.جالب اینه که مشاورهای دینی سریال ها هم مورد دارند(روح و... رو میگم)

متوجه شدید این حرف شما یعنی چی ؟؟
این یعنی فاجعه و اگر اینطوری باشه من قبول میکنم باید 9 دی که هیچی 22 بهمن راه بندازیم ..!!!!

(۱۳/خرداد/۹۱ ۱:۳۰)seyed reza نوشته است: [ -> ]در یکی از شهرها شهردارش عوض شد و نفر بعدی که آمد تصمیم گرفت فساد اداری یعنی رشوه را جمع کند. اما مشکل اونجا هم ریشه ای بود. چند نفر اخراج شدن ولی هیچ فرقی نکرد. کار به جایی رسید که میرفتن بیرون اداره و رشوه میگرفتند و می آمدند داخل کسی هم نمیتوانست چیزی بهشان بگوید. چون کسی به کسی دیگر پول داده. و وضع این مدیر از لحاظ روحی چنان به هم ریخت که استعفا داد کاری هم نتوانست انجام دهد...
1 مشکل از پایه بود
2 مردم هم مشکل رو قبول کرده اند.(می خوای بری فلان جا؟ تا پول ندی کارت راه نمی افته)
3 با عوض شدن چند نفر هم کار به جایی نرسید
به نظر شما این چقدر شبیه اوضاع صدا و سیما است.

صحبت اینجاست برونداد فضای داخلی صنعت صدا و سیما باید مطابقت کامل داشته باشه :
اولا با احکام دین
دوما با مسیر تعیین شده در نظام جمهوری اسلامی ایران ( که تقریبا میشه همون احکام - تنشهای سیاسی و... )
سوما با آگاهی دادن در زمینه جبهه های نگرشی که علیه ما دارن میتازن ( به معنی آنتی اون تفکر )
چهارما فضا و چهار چوب فکری موجود در جامعه و ...

محصول باید توی این چهار چوب باشه و این به عقیده من با مدیریت صحیح به دست آوردنیه چون خیلی راحت میشه ماده اولیه ( تفکر کارگردان و فیلمنامه نویس و .. ) رو قبل از ورود به صنعت فی*ل*تر کرد تا برونداد ما غیر از 4 مورد بالا نباشه .

این قسمت یک مقدار تخصصی شد اما فکر کردم اینجوری بهتر منظورم رو میرسونم [تصویر: blush.gif]

[/font]
[font=B Mitra]البته منظور حقیر این نیست که فقط مدیریت مسئول تمام این کارهاست اما میشه با مدیریت صحیح به این مراحل رسید .

شاید صدا و سیما از سود کم خودش بترسه و وابسته به نهادهای دیگه باشه که این خودش موضوع رو پیچیده تر میکنه .
صدا و سیما اگر 20 تا فیلم رو رد کنه به لحاظ محتوایی شاید سودش بیاد پایین اما رقابت توی زمینه های فکری میره بالا و این باعث پیشرفت میشه .

در ضمن معذرت میخوام مباحث حقیر طولانی میشه ، شاید نمیتونم منظورم رو کوتاه برسونم .Blush
دوست بسیار عزیز، اینکه مردم باید در خود تغییر بدهند، که بنده و باقی دوستان مطرح کردیم، همان است که خداوند در قرآن کریم تشریح فرموده. ما همگی به اشکالات موجود در دستگاهها واقفیم. تفاوت در این است که جهان بینی الهی که از قرآن فرا گرفته‌ایم، چنین می‌گوید.

بنده بطور خلاصه مفاهیم برگرفته شده از چند آیه که منبع این جهان‌بینی هستند، را می‌آورم. نمی‌توانم کامل باشم. شما خودتان باید ببینید.Rose بهترین توصیه‌ای که هرکس ممکن است به کس دیگری بکند این است که معنی قرآن را بخواند.

سوره نساء : هر کجا باشید مرگ شما را در خواهد یافت گرچه در برجهای استوار باشید و اگر خوبی‌ای به آنها رسد گویند این از نزد خداست و اگر بدی‌ای به آنان رسد گویند این از نزد توست. بگو همه از نزد خداست. پس این گروه(=منافقان مطرح شده در آیه) را چیست که به نظر نمی‌رسد سخنی را دریابند(78) هر خوبی‌ای که به تو رسد از خداست و هر بدی‌ای که به تو رسد از خود توست و تو را برای مردم به پیامبری فرستادیم و خدا گواهی بسنده است(79)

هر چه اتفاق می‌افتد از نزد خداست، یعنی خدا مشخص می‌کند که چیزی که برای کسی تقدیر شده بر سر کسی بیاید. تمام خوبی‌هایش از خداست، و تمام بدی‌هایش از خود شخص است. یعنی اگر خوبی‌ای تقدیر شود از خداست و اگر بدی‌ای تقدیر شود از خود انسان است. رحمت و لطف خدا منشأ همه خوبیهایی است که برای انسان اتفاق می‌افتد و نفس انسان(خود انسان) منشأ تمام بدیهایی است که برایش اتفاق می‌افتد.

این یکی را قبلاً گفته‌ام و بسیار هم معروفه.
سوره رعد : به راستی خداوند حال هیچ قومی را دگرگون نخواهد کرد تا زمانیکه خود آن قوم حالشان را تغییر دهند(11)

این حرف خداست و در مورد تمام مردم تمام دورانها صادق است. باقی این ارسال، صرف تطبیق این آیه و سهیم دانستنش در قضایای زیر شده است:

(۱۲/خرداد/۹۱ ۷:۲۷)soshiant نوشته است: [ -> ]آیا سیاست رهبر حفظ کننده نظام دینی همراه با حفظ آرامش روانی و رضایت نسبی شده ؟
. . . . . . . . . . . .
تطبیق مفهوم آیه: مردمی که به نظرشان بنی‌صدر خوب بود، بخشی از تأثیرگذاران بر کشور بودند. قبل از قانع شدن آنها، و قطع شدن حمایتشان از او، سرنوشت این مردم بهتر نمی‌شد.(حفظ آرامش و رضایت نسبی هرگز نمی‌تواند به معنای زیر پا گذاشتن اسلام باشد، ولی این سؤال که آیا مردم برپا کننده اسلام هستند، معین می‌کند که در نهایت اسلام زیر پا گذاشته شود یا برپا شود)

حفظ آرامش و رضایت نسبی یعنی به خاطر حفظ اسلام، کاری نکنیم که سنگ روی سنگ بند نشود. مانند سکوت حضرت علی(علیه السلام) بعد از غصب خلافت ایشان.

تطبیق مفهوم آیه: شما صد البته درست می‌فرمایید که ملاک سنجش درستی کار ، رضایت مردم نیست ولی جمله "خیلی ها با همین خوشند، و ما که ناخوشیم تغییرش نداده‌ایم." فقط مسئولین وضع موجود رو معرفی می‌کنه، که شامل: خوشهای از هفت دولت آزاد، و ناخوشهای بی‌عمل که بنده و بسیاری دیگریم. ما قاطبه مردم هستیم(قطبیت داریم، پس وقتی حقمان این است، سرمان این می‌آید)

(۱۲/خرداد/۹۱ ۷:۲۷)soshiant نوشته است: [ -> ]اگرم فرض رو بر رضایت مردم بگیریم که فاجعه ای بس بزرگتر داریم به این معنی که کسانی که رضایت دارن مردمی هستن که چیزی از اطرافشون نمیدونن
مسلماً همگی مانند شما باور داریم فرض رضایت مردم نیست.
تطبیق مفهوم آیه: البته که بسیاری با مغز زیاد کار ندارند و رضایت دارن، و بسیاری طوری عمل می‌کنند که انگار رضایت دارند. و این همان فاجعه بزرگ است، چون منجر به نادرست پیش رفتن همه چیز می‌شود.

مقام معظم رهبری: (البته مطمئن نیستم دقیقاً عین جمله ایشان باشد) بزرگترین خدمتی که هر کس می‌تواند بکند این است که هر کجا نقصی دید نسبت به آن بی‌تفاوت نباشد.

اینکه فرمودید راه حل بدهیم، بسیار عالی است. نظر من این است که: ما سکوت کرده‌ایم، و آنها به علامت رضا گرفته‌اند. باید نارضایتی خود را بگوییم، و اگر خواستند نشنوند، فریاد بزنیم، تا نتوانند نشنوند.

(۱۳/خرداد/۹۱ ۳:۴۸)soshiant نوشته است: [ -> ]
حقیقتا قصد بحث با دوستان رو ندارم و میخوام در راستای تایپیک جوابهایی بگیریم

آقا یعنی ارسال ما رو نخوندی؟ (دارای وحی منزل، و برگرفته از وحی منزل استBig Grin)

سه راه داریم:
1. عقیده ما را می‌پذیرند(همین که حرف حق بزنیم و اینها).
2. اقدام فیزیکی صورت دهیم(که اگر سرپرست خانه نیستیم عملی نیست).
3. هجرت، دوری از گزند
نقل قول:حقیر دارم به نتایج جالبی میرسم و اون اینه که تقریبا اکثر دوستان اعتقاد دارن مشکل از مدیریت نیست !!
و این چیزیه که اصلا برای من قابل توجیح نیست ! چون با این حساب اصلا وجود مدیریت زیر سوال میره !!!!

دوست عزیز من دارم میگم صدا و سیما داره حکومت مهدوی رو پایمال میکنه و ارزشها رو زیر سوال میبره بعد شما میگی درد و دل آقای رئیس ؟!!!!
اگر آقای رئیس نفوذ نداره و نمیتونه کنترل کنه برای چی بر پست ریاست تکیه زده ؟؟
اگر مشکل بدنه رو عالی ترین مقام مسئول نتونه کنترل کنه من و شما قراره این کار رو بکنیم ؟؟!!!

اصلا این خنده داره که بگیم رئیس صدا و سیما هم دغدغه ای مثل ما رو داره !!!!!!!!!!!!!!!!!!
حقیر به شخصه یادم نمی آید که گفته باشم رئیس صدا و سیما اصطلاحا کاره ای نیست و مشکلی ندارد. اما باز هم به نظر من مشکل اصلی (شاید بیش از 80%) از قسمت مدیران میانی به پایین است. و افرادی که میدانند چگونه باید خیلی نرم ضربه بزنند. توجه کرده اید قبلا دست و پای زن رو سانسور میکردند اما جدیدا پاها تا زانو و دست ها تا نزدیک شانه حلال شده است.
شما مطمئن باش اگر ذره ای از این جریاناتی که بر گردن صِرف شخص رئیس می اندازی حقیقت نباشد، ضمن اینکه در نشر آن هم ماشاالله کوشا هستی، گناهی برایتان مینویسند که فقط الله اعلم. شما از کجا میدانی که رئیس هم موافق این قضایا است؟
تا آنجایی که بنده از افراد با اطلاع تحقیق کرده ام اصل مشکل از بدنه است. این رئیس که هیچ، با تعویض ده تا رئیس که مشکل حل نمیشود.

نقل قول:این یعنی بریزیم مثل 9 دی عامل فتنه رو از بیخ نابود کنیم ؟!!!!!!
متوجه نمیشم اگر آقای رئیس الان نمیتونه اوضاع رو درست کنه اون موقع میتونه ؟؟
الان چه فرقی با مثلا حماسه ای مثل 9 دی قراره بکنه ؟؟
یعنی رئیسان باید وایستن مردم بریزن بیرون تا متوجه کارشون بشن ؟؟
[/b]
بله. بنده میگویم اونهایی که در حال تخریب فرهنگ شیعی جامعه در صدا و سیما هستند اکثرا در سلامت عقلی به سر میبرند و علم به کاری که میکنند دارند. نمیبینی در این چندساله چطور فرهنگ مردم عوض شده. مگر فتنه ای در 88 بیاد تا سیره ی امام روح الله ساخته بشه. نه برنامه هاشون در مناسبت ها برنامه است و نه در غیر از آن. طوری افراط و تفریط میکنند که تا محرم میشه طرف میگه 24ساعته آخوند ها در تلویزیون هستند.
نقل قول:اما شما میگید تا زمانی که مردم کاملا آگاه نشدن ما بحران آنچنانی نداریم !!
دوست خوبم مهم نیست چند نفر راضی و غیر راضی ، مهم اینه مسیر اشتباهه . [/b]
بنده چنین چیزی نگفتم. حرف من این است که تا امثال بنده و شما (قشر مذهبی) به حقمان آگاه نشویم حتی اگر رئیس هم عوض شود باز هم اتفاقی نخواهد افتاد.
نقل قول:1 - دقیقا همینطوره و همین مسئله باعث حساس شدن این قضیه میشه .
2 - در توضیحات قبلی کاملا باز کردم که مهم نیست چند نفر راضی و غیر راضی .( مردم نمیفهمند ) ماهم باید سکوت کنیم ؟ اون هم چندین سال ؟؟
3 - کی گفته چنین حرفی رو ؟؟!!!!! اگر اینطور باشه که اصلا رئیس نباید باشه چون عملا هیچ کاره محسوب میشه !!!!
یهنی توی صدا و سیما 5 نفر انسان که متعهد به اخلاقیات دین و سفارشات رهبری باشن پیدا نمیشه ؟؟!!!!!
وای بر ما ...
4 - این شد یه حرف منطقی . خوب تو این شرایط رهبری باید برخوردها رو جدی تر کنه به طوری که کسی جرات نکنه چنین اشتباهاتی بکنه و اگرم کسی خودش رو در حد این سمت نمیدونه اعلام آمادگی نکنه . ( اصلا حرف حقیر همینه ) .
پس کو اون مدیریت پولادین ؟ [/b]
تا اونجایی که بنده میدانم، ماکه سکوت نکردیم. شما هم که سکوت نکردی. پس کجاست نتیجه؟
صدا و سیما مثل یک سیستم میماند. یعنی یک کل یکپارچه. شما اگر بخواهی بر علیه یک نفرشون صحبت کنی همه با هم و به صورت متحد بر ضد شما موضع میگیرند حتی آنهایی که با شما موفق هستند. فکر کنم نیاز به مثال نیست. این یعنی با تعویض یک نفر ره به جایی نمیبریم.
نقل قول:وقتی تو یه مبل فروشی یه مبل شکسته به کسی میفروشن ، خریدار نمیاد یقه کارگر یا سازنده رو بگیره .
میره یه راست جلوی مدیر فروشگاه میگه یا پولمو میدی یا ...Smile
[/b]
این روال سیستماتیک قضیه است. اگر هر مبلی که به فروشنده میدهند از قبل شکسته باشد چه؟ باید بره بشینه خونه؟
ضمن اینکه اعتقاد بنده بر این است که اعلام این که ما مشکل داریم برای صدا و سیما برای همه شان به شدت سنگین است درست مثل فیلم قلاده های طلا که کلی برای وزارت اطلاعات سنگین بود که بگه ما نفوذی داشتیم.
نقل قول:عرض کردم 5 نفر متعهد به اصول دین و نصیحتهای رهبری و البته آگاه با مسائل روز کافیه ...
خوب فکر میکنم مدیرهای یک سازمان قوانین و نظام رو ساماندهی میکنن ...
البته اگر دوستان موافق باشن .[تصویر: smile.gif]
[/b]
پس نظر شما هم این است که مشکل تنها متوجه رئیس نیست.
نقل قول:
صحبت اینجاست برونداد فضای داخلی صنعت صدا و سیما باید مطابقت کامل داشته باشه :
اولا با احکام دین
دوما با مسیر تعیین شده در نظام جمهوری اسلامی ایران ( که تقریبا میشه همون احکام - تنشهای سیاسی و... )
سوما با آگاهی دادن در زمینه جبهه های نگرشی که علیه ما دارن میتازن ( به معنی آنتی اون تفکر )
چهارما فضا و چهار چوب فکری موجود در جامعه و ...
به نظر شما آیا سیستم اداری کشور نباید با احکام دین مطابقت داشته باشد؟ پس چرا اینطور نیست؟ این همه رئیس آمد و رفت و اتفاقی نیفتاد.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
آدرس های مرجع